Sulam lencana RELA Felcra….

Hai,

Berjumpa lagi kita…..kalau diikutkan tiap2 hari rasenye nak update citer pasal printing baju ni tapi sebab sibuk skit, so mana yang sempat jelah dulu.

Hari ni saya ada cerita lain skit daripada biasa. Biasanya pasal print baju tapi ari ni nak citer pasal tempahan lencana kain bersulam lak. Lencana ni ditempah oleh geng2 platun RELA Felcra kat tempat teman ni ler.

Seperti yang aku citer sblm ni, bukan stakat printing baju je aku buat. Aku ada gak order tempahan untuk sulam.

Diaorang order dalam 50 keping. Jahit sendiri. Alah! yang letak kat lengan tu….cam lencana Pengakap, Pandu Puteri dan yang sewaktu dengannya.

Kat bawah ni korang tengok le sendiri lencana yang dah siap tu….

Platun Rela Felcra

Lencana Platun RELA Felcra siap untuk diagihkan

Platun Rela Felcra

Logo ni adalah logo Platun Rela Felcra yang pertama di Malaysia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logo Platun Rela Felcra

Design dia, diaorang cakap je....pastu aku designkan...senang jer..

Logo Platun Rela Felcra

Semua pakai mesin sulam.....cantik skit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lencana Platun Rela Felcra

Banyak wooooo.......

Lencana ni diaorang guna masa ada majlis kat Lumut hari tu..lupa dah bila. Satu lagi, logo & lencana ni first time diaorang pakai. Maknanya dalam Malaysia diaorang yang pertama guna.

Kembang hidung jugak le aku tumpang skaki. Diaorang kata kalau satu Malaysia berkenan nak buat logo cam ni, diaorang nak order ngan aku. Insya Allah! mudah2an ada le rejeki tu.

Kalau korang nak order, cam biasa, u all boleh call/sms I seperti kat atas nun. Jangan risau, harga boleh kao tim lagi. Asalkan korang puas hati dah. Kalau rasa nak emel pun boleh….emel je ke adminkomisen@gmail.com.

Ok…wa chow dulu. Jumpa lagi nanti…baiiii…

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 29/09/2011, in Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 769 other followers

%d bloggers like this: