JENIS TULISAN

Hai,

tulisan cetak tshirt

Kepada anda yang nak order TShirt, pastu tak ada idea nak buat tulisan camane, pilih jenis tulisan kat atas ni, pastu bagitahu saya nak tulisan mana. Tulisan kat atas ni kebanyakannya tak ada dalam Microsoft Word biasa. Saya download daripada internet untuk dapatkan tulisan2 ni.

Pastu kalau tak berkenan ngan tulisan kat atas nun, klik website kat bawah, pastu emelkan saya jenis tulisan yang berkenan dihati. Kat sini ada 1001 jenis tulisan yang kita boleh download free.

http://www.1001freefonts.com/

Apa2 hal boleh kontek saya balik samada melalui emel adminkomisen@gmail.com ataupun kontek saya di 0192254028 @ 0193643692 (Salina).

Selamat Menempah!!!

  1. nk tho bkak kedai kt area mna

  2. , hyee ! if order brpe lame dpat ?

  3. assalamualaikum…
    tulisan arab ade x????

  4. boleh tolong saya carikan jenis2 tulisan tak ? saya nak cari macam2 jenis font sebab nak tulis nama dekat twitter .. masalahnya saya tak dapat nak cari :(

  5. hai….
    sye dgn bdx2 klas nk buad tshirt…..bajet bdx klas 30 inggit kebwh….
    ader ker???antara jersi ngan t-shirt mne bleh dpt dgn harga itu….?
    terima kasih….

    • Untuk bagi harga tepat, sy kena tengok design nak print tu dulu dengan jenis baju.Awak emel dulu maklumat nak order tu…nnti sy jawab.

  6. saya org t.i . hurm tempat dkt mana ye? nak jadi agen ade ke? saya budak kolej. banyak demand woo . .

  7. Hye, kalau kita nak tempah hanya sehelai baju shaja bole x ? Berapa ya hrganye ?

  8. askum, blh sy tahu brape caj yg diambil klau t-shirt dlm 39 hlai ye..

    • Hai Eyna,

      Boleh tak awak isi form kat page “Nk Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas blog sy tu dulu sblm sy boleh bg harga….

  9. En. Nik,
    Maaf lambt feedback. Saya dh tgk artwork utk T/C dewasa n kanak2 tu… kalau nk minta tolong tukar word PENUTUP tu kepd CLOSING bole? then CLOSING tu guna jenis tulisan Grinched’ . Font size biasa je, tak perlu besar sgt. Word utk ‘kot…’ remain the same. Then wording tu color orange mcm kt bahu T/C dewasa bole? TQVM

  10. nzulqarnain

    Kalau buat tulisan arab. Nnty saya kena listkan ke tulisan arab tuh? Maksudnya. kalau nak letak nama saya kat belakang. kena cari nama arab lah.. ? macam tuh ke.

  11. Assalamualaikum .. nak tanye kedai anda di Teluk Intan , dimane ye ?

  12. Nak order 5 helai lain2 kaler..
    Tulisan 3 huruf jer… boleh tak?

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 754 other followers

%d bloggers like this: