Nak Tahu Harga tak?

Hai,

………………………………………………………………………………………………………

PERINGATAN ……..ATAS SEBAB2 TERTENTU,PIHAK KAMI TIDAK MENERIMA TEMPAHAN 5 HELAI KE BAWAH.INI BERMAKNA PIHAK KAMI JUGA AKAN MENGHENTIKAN SEKETIKA TEMPAHAN BAJU COUPLE SEHINGGA KEADAAN KEMBALI STABIL. HARAP FAHAM YE….SORI YE!

………………………………………………………………………………………………………

Kalau korang nak tempah baju, pastu nak tahu berape selai harga baju korang tu, isi borang kat bawah ni. Masukkan maklumat korang pastu nanti saya bagi harga selai berdasarkan maklumat yang korang bagi….INSYA ALLAH! DALAM 24 JAM SAYA BAGI FEEDBACK. PASTU SAYA AKAN JAWAB DALAM EMEL.KALAU TAK ADA FEEDBACK, KORANG SMS KAT SAYA DI 0192254028.

PERINGATAN…EMELKAN DESIGN BAJU KORANG KE adminkomisen@gmail.com SELEPAS ISI BORANG NI…..

Insya Allah! kitaorang jawab segera nanti.

Nik & Salina
adminkomisen@gmail.com
019-2254028/019-3643692

  1. salm nk tye..xbwt bju cm design2 kartun ke..?

  2. nak tempah 1 hingga 3 helai tshirt design sendiri berape harge?

  3. nak tanya,kalau nk tempah baju couple ikot design sendiri boleh ke?

  4. klo tempah dua psg bju couple leh x.? n klo nk antr design sdiri 2 cmne lak.?

  5. bleh tak wat baju couple lengan panjang?

  6. MOKTAR BIN JAMAN

    Assalamulaikum. Saya dari Sarawak jika saya tempah untuk 150 helai bagi pelajar saya adakah pos juga percuma dan berapa harga sehelai untuk round neck dengan letak logo dan nama sekolah. Tq.

    • Boleh cikgu emel design logo sekolah cikgu tu sebelum sy boleh bagi harga sebenar.Kos pos tetap percuma & kalau Sarawak saya akan guna mel udara. Lambat skit sampai le tapi masih percuma.

  7. MOKTAR BIN JAMAN

    Ok terima kasih. Saya attch fail logo ke email tuan. Tuan boleh msg ke hp saya. 0194871217. Skrg ni tengah sebok takut lupa tengok email pulak. tq.

  8. baju yg sy nk mcm baju clas…ada nama n muka je…
    design simple tajuk atas Ainul Kasih

  9. klo jersi shelai brapa ye??

  10. salam…sy nk bt bj couple n just design muka sy dgn psgn sy je..blh x??ambk yg smple???

  11. klo saya tempah bulan february, then bila sampai ek ? saya duk kat terengganu. boleh ker, klo satu bju tu, design len2 ? sbb saya nk tmph bnyk :) saya akan reka sndiri design tu k.

  12. nk tnya harga utk bju plain hitam n word jee design dah ade

  13. salam..

    boleh tak email kat saya senarai harga baru t shirt kolar.
    kalau berpatutan saya nak tempah 50 helai.

    tq

    • Alpi, kalau sy nak jawab, banyak sangat senarai nya. Apakata u pilih dulu baju dalam katalog dalam website saya, kemudian emelkan kod baju tu. Pastu boleh saya bagi harga nnti.

  14. baiklah.. saya nak tau yang ni :-

    Yellow (HC0104)

    Orange/Black (HC0607)

    Yellow (T/Navy) (HC0304)

    Yellow/White (CI0504)

    tq

  15. kalau saya ambik 50 helai ni harga dia ker.. leh murah lagi x..

  16. salam ,

    saye nak tanye ,, sehelai baju di kire berape kalau pakai kain jersi ..?
    dan design campor , ade yang dari dalam page ni .dan ade yang saye buat sendiri .. macam mane tu ye ?

    • Hai Siti Umairah,

      Design tak kisah…cuma kalau dsign siti tu complicated, saya kena caj skit le. Kalau simple, tak ada caj. Bagi detail tempahan tu dulu, pastu baru kita bincang harga.

  17. Saya wan dari company creative printing…
    saya nak awak check email sebab saya dah send mail design baju dan saya nak awak bagi harga special untuk saya bleh??

  18. Nk tanya baju biru muda yg tulis u’ll never walk alone tu brapa sehelai? Sy nk tempah dlm 20 helai.

  19. Kain elok tak? Atau nk suggest kain lain.

    • Cikgu,

      Boleh tak lepas ni, cikgu klik reply kat emel cikgu tu & jawab terus kat situ. Jangan jawab guna comments tu sebab bila cikgu tanya balik, saya tak tahu nak refer kat mana.

      Yang cikgu tanya tu baju yang you’ll never walk alone tu kan….baju tu kain dia cantik. Saya ada buat satu family baju Angry Bird guna baju tu. Skarang nipun tengah pakai baju tu. Kalau cikgu boleh nampak, mesti cikgu pun suka nnti.

  20. mcm mna design muka orang tu ?
    harga brpa ?

  21. salam

    nak tanya ley x??? nk tempah design baju tshirt skolah berape harga??
    nk tulis nma n nma klas…

  22. Miemiey…cek emel ye. Saya jawab melalui emel miemiey.

  23. Salam bro Nik….
    Blog yg menarik… semlm baru terbaca blog tuan…. keep it up tuan…!!!

  24. Salam bro nik…

    Untuk T-shirt couple tu bape lak harganye…

  25. As-salam kalau saya nak order dalam 20 helai dengan t-shirt berlainan colour tapi design yang sama di atasnya berapa harga?

  26. kedai kat mana?

  27. enzo..baju roundneck-cotton pg 10 :black berape harga sehelai?

  28. salam..

    kalau baju tshirt couple kan..
    sy bagi gambar then pihak akk wat karikatur boleh ke?

  29. dalam brape ye klu tshirt camni?

  30. saya da emel 2 kali.harap blas.

  31. saya dah emel..harap jawab

  32. macam maner nk thu baju tu muat saiz kita takut x samer

  33. brp erk kalau nak cetak baju untuk 50 helai ?

  34. salam,

    saya hanya pelajar berumur 16 thn dan sya sntiasa ingin maju 5 thun ke hadapan..saya tidak mhu mnjadi sperti pelajar lain yg byak mbuang masa..sye juga dri kluarga bisnes,saya amat truja mlihat laman web tuan,grak hati sye pecaya tuan sudah bgelar jutawan..saya ingin btanye..harap di jawab..
    1.berapa kos sulam nama shaja diambil bagi 700 hlai bju?
    2.adakah tuan jalankan perniagaan ini scara kcil kcilan dahulu sblum sah kan di SSM?

    tq..jasa tuan amat dihargai..sekiranya berpeluang,saya akn brurusan lbih lnjut dri tuan..

    • heheheh…nak tergelak baca statement adik muqri ni. Dik, abang belum jadi jutawan lagi, baru tahap ribuwan je baru. Insya Allah!memang ke arah itu pun. yg berkenaan pertanyaan adik tu, nak sulam tu, nama saje ke atau atas baju? Utk pengetahuan adik, sekarang ni pun masih kecil2lan lagi tapi tempahan sentiasa ada & tak putus2. Doa2kanlah bisnes abang berjaya ye, tq.

  35. der ark design klas chef na uat sndri no idea..hrap ley bntu

  36. kalau nak tempah 2helai baju jee boleh??
    ada tak warna kain mcm vintage gitu??

  37. Kalo bwat adidas ada line kat sholder bleh ker…

  38. ada minimum order tak kalau baju kosong? from sabah.

  39. aida sulaiman

    nk tnya kalau nk tmpah bju 19 helai bleh x..
    nk thu harga cm ne..

  40. kala bj jersi bape selai ?

  41. saye nk tempah bju long sleeve shirt black/orange x de tulis pape p0n nk bju je??

  42. Boleh tak kalau gambar muka kat blkg baju tu,tukar kpd bentuk muka kartun

  43. Salam, nak tau harga baju kod QD2308 dan QD0805. klu order 2 lai je boleh ke? utk kegunaan sendiri je…

  44. bleh x sye nk print je…bju sye sdiakn sndri..

  45. salam,nk tnya klau nk tempah 4 helai boley x…

  46. salam.
    sehelai jersi siap name dengan number rm berape?

  47. agak2 kalo nak wat design gaya jersey barcelona yg baru (oren-kuning) bape harge.??

  48. sazwani ahmad

    kalo nk order t-shirt couple gak dlm 2psg tp kos pos saye byar bleh x?

    • Bukan masalah kos pos tapi saya kesian kat customer yg order takut lambat dapat sebab sy banyak tumpu kepada yang order banyak.Takut lambat dapat.

  49. brapa harga..L.t purple (ct0120) 2 helai??

  50. Klu lengan 3 quarter ada jual x?

  51. cawangan ni kt mne?

  52. nk tanye ada x baju sleeveless ngan singlet…

  53. klau order skung.bile bleh siap

  54. salam…
    nak tanya design untuk satu helai baju shj boleh ker?

  55. kalau nak tempah baju dalam 6 helai, design sendiri boleh tak????

  56. saye dah hantar design baju kelas saye kat email berape harganyer

  57. salam….harga baju 2 termasuk design skali ke???

  58. salam.
    nak tanye sehelai t-shirt yang siap design berape ye?
    untuk 10 helai-15 helai.

  59. nak tanya t-shirt kaler gold xde ker??

  60. Assalamualaikm..sy berminat nk tempah bju jdi boleh kah sya tempah baju ikut color yg sya nk??

  61. Nak tanya , kalau nak tempah baju kelas untuk 21 orang , agak2 bila siap ? lepas tu , kalau nak buat design yang sama tapi baju colour lain-lain , boleh tak.

  62. saya nk tny klu saya nk tempah bj fmly day untk 34 helai roundneck lengan pendek bp yer?

  63. ok….time kasih…klu ad pe2 saya akn bgth

  64. salam..
    nk tempah couple shirt boleh?

  65. fatinshafiqa

    saie dh e-mail dah , agk2 bile bole tahu harga , ?

  66. tuan haffizi melati

    SALAM. kmi nk tmpah bju.12 helai .. tp kt bju ur kmi nk tulis nme kt blakang bju name kawan2.. dan kt dpn bju nk tulis nme sndri.. bley ke? saiz mcmane? nk byr?

  67. assalamualaikum

    aku nak tempah baju tapi t-shirt nya takde dalam katalog . still boleh buat tak ?

  68. boleh tak kalau saya beli je bju kt sini?tak payah cetak…

  69. kalu baju yg 5-20 hlai tu,rm10 kan..

  70. Diyana Clover

    ada cadangan jeniz kaen yang tahan sikit x untuk ltihan silat.?.sebab,tkut bju kaen nipis nanty,hehe..koyak lak eh..sbb tgh cari tmpt tuk tmbhan bju T-Shirt..tolong bg mklumat scptnya ya.sbb bnyk nk tempah,mungkin boleh lam 40/50 jaa

  71. khairol anwar

    salam..

    boleh tk sya order sehelai baju n design sya sndri buat

  72. sara yasmin

    salam,
    brapa harga t-shirt kolar bulat klu sy tempah 10 helai ke atas?

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 752 other followers

%d bloggers like this: