TESTIMONI

Hai semua,

APA KATA PELANGGAN KITAORANG?

cetak tshirt muslimah Cetak TShirt cetak tshirt

Gambar Baju Shafillah Tan 3

Ini testimoni dari Korea ni. Kalau nak baca dengan detail perbualan emel kitaorang tu, just klik je kat gambar atas ni.

 

tshirt cetak

cetak tshirt

Nama: Nurul Hamidah Muhammad
Alamat Emel: nurha93@gmail.com
Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: nir first time order baju & tempah sebanyak 36 helai..takut jugak mule2 tu tapi service ok dan kualiti printing pun memuaskan..kawan2 semua cakap cantik baju tu..

—————————————————————————————————————————–

cetak baju kelas

baju kelas

Nama: aiez
Alamat Emel: iaiez@ymail.com
Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: assalamualaikum.. 1st time sebenanya beli something on9 ni .. mula2 tu sje la usha2 kt internet design2 baju nk bwt baju kelas .. jmpe plak blog mohcetakbaju.com ni .. dh dok usha2 .. cam best tringn plak nk tempah cetak baju kt sini .. cerita la kt kwn2 .. tp, diorang mcm x yakin je.. pegi lah kt kedai cetak baju terdekat , tny boleh x bwt design yg ktorang bwt ni .. malangnya , die ckp x boleh, mahal plk tu .. so, bincang2 ngn kwn2 stuju la nk bwt ngn mohcetakbaju ni .. lepas tgk testimoni customer2 mohcetakbaju ni … rasa yakin n tros bwt tempahan. n alhamdulillah hasilnya sungguh memuaskan … siap pon cepat, hara pon berpatutan … mmg puas hati .. terima kasih mohcetakbaju… :D

—————————————————————————————————————————-

baju cetak

Rizal –  ryxalprinting@gmail.com

-cara kerja yang profesional
-hasil kerja yang berkualiti tinggi
-khidmat pelanggan yang cepat dan mesra
-saya sangat berpuas hati
-terima kasih abang nik:-)

—————————————————————————————————————

Ini design yang diprint kat atas baju customer saya tapi gambar baju tak upload sebab 2 helai sahaja. Ini komen dia….

Nama: aziff hazmi
Alamat Emel: solid_moss@hotmail.com
Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: komen – promotkan lebih ker ipta dan ipts……

pesanan – cara anda bisnes dah bagus bagi saya…..kerana ianya murah dan berpatutan….. cuma klu boleh terima lah sehelai atau 2 helai baju yang boleh print lebih dari 3 warna…… sebelum nie saya order 2 helai baju dengan harga rm50… cuma limited 2 warna sahaja…… kainnya memuaskan dan sgt menarik terima kasih……. minta maaf kerna pemintaan saya nie agak tinggi…… saya akan cuba mempromotkan lagi anda punya print baju dgn kawan2 saya…..

———————————————————————————————————-

cetak baju

  Nama: jai
Alamat Emel: tajtara_ent@yahoo.com
Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: assalamualaikum..

 bt pertama kali berurusan di sini.hasil kerja yang memuaskan  hati,mesra pelanggan,harga yang berpatutan,service yg cepat, penghantaran pn cepat…senang & cepat berurusan dgn En.Nik…terima kasih banyak2 !!

——————————————————————————————————————————-

oren sport

# Customer dari Sabah yang sorang ni order baju Oren Sport kosong je, tak ada print apa2 pun…cuba tengok komen dia (Thanks Hendrik).

Nama: hendrik
Alamat Emel: os.klinik.komputer@gmail.com
Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: buat masa nih sudah kali ke-2 buat tempahan jumlah yang banyak, dan sungguh berpuas hati dengan pengurusan Mr.Nik , senang berurusan, delivery pun bagus, terutama kos shipment barang sangat dihargai, terima kasih banyak2.. dan customer juga berpuas hati dengan kualiti baju yang ditempah.

Mudah-mudahan perniagaan Mr.Nik bertambah maju.

Customer from Sabah.

——————————————————————————————————————

Nama: mawar
Alamat Emel: mawar_ju@yahoo.com
Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: ini adalah kali pertama saya menempah baju kat sini..saya mencari di internet sahaja tanpa mengenali owner..alhamdulillah tempahan pertama untuk Sekolah berjalan dengan lancar dan begitu berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberi..tempahan juga siap pada hari yang diminta dengan harga yang berpatutan n kain yang berkualiti. Saya juga amat berterima kasih kepada owner yang telah berjaya membuat tempahan saya dengan jayanya. Saya tidak ragu2 lagi dan meneruskan tempahan untuk kelab pula..insyaallah saya juga berpuas hati.

Ini customer order baju custom made ni. Tak sempat nak upload gambar dalam komputer. Dengar apakata dia….

———————————————————————————————————

Nama: nurul huda
Alamat Emel: nurulhuda.isa@gmail.com
Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: Alhamdulillah.. senang sgt berurusan dengan encik nik dalam hal mencetak ni.. Boleh layan customer yg banyak karenah mcm sy ni. Tak sampai 3 minggu, dah siap hantar dah baju. ingatkan dapat lepas raya.. tup2 org dtg hantar baju sebelum raya. Syukur sgt n encik nik sgt percaya customer sampai bg kita tgk baju dan kualiti baru bayar penuh..
Service sangat baik dan harap pasni bole tempah lagi untuk family pulak. Tq Mohcetakbaju :)

————————————————————————————————————————–

baju cetak

Nama: Syed Hasifi
Alamat Emel: syedhasifi@gmail.com
Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: Penghantaran yg baik, cepat dan memuaskan. Siap pada masa yg dikehendaki.
Kualiti print dan kain yg bagus. Servis dan layanan yg terbaik!! Harga juga berpatutan.
Semoga cepat bertambah maju dan berjaya.
Terima Kasih kepada En. Nik dan Pn. Salina.

——————————————————————————————————–

baju cetak

Nama: nur aznin azahar
Alamat Emel: lyzabucuk@yahoo.com.my
Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: kteorg satu klas suka dan puas hati dgn baju yg en.nik buat kn…terima kasih yer…….
No.Telefon: 0194151724
No.Telefon Boleh Papar ke Tak?: Boleh

—————————————————————————————————————–

Baju yang ini pun tak sempat nak upload gambar…cuma dengar apa kata diaorang….

Nama: Nurulhaziqah binti Zainudin
Alamat Emel: eka_gadesh@rocketmail.com
Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: Assalammualaikum,
Ini adalah kali pertama saya menempah baju kelas sebanyak 36 helai..Kerjanya amat memuaskan ..Saya harap perniagaan Nik akan bertambah maju..

Lagi kata customer,

Nama: nadiyah
Alamat Emel: salam_ukhwah@yahoo.com
Komen/Teguran/Pesanan Untuk Kami: pertama kali order online utk cetak baju..mulanya rasa ragu2 gak…tp bila tgk byk komen…ternyata semua komen adalah benar…perkhidmatan mmg baik..cuma ada skit msalah saiz ..mungkin dari segi design cutting yg kami pilih .jd ada beberapa baju yg terpaksa reorder semula..pasai kecil…apa pun baju tambahan ingatkan tak smpat sampai sblm tarikh…mmg cepat sampai .terima kasih banyak2 semoga perniagaan En Nik dan Puan Salina akan bertambah maju…ada diskaun lagi klu order byk tau terima kasih sekali lagi…pnjg plak komennnya nooo…heheheh

BAJU PERSATUAN EKUESTRIAN SARAWAK

baju jersi heat press

baju heat press

Ni baju guna heat press ni untuk En.Zul dari Persatuan Ekuestrian Sarawak. Cuba tengok gambar baju diaorang pakai tu…

Gambar Testimoni Ekuestrian Sarawak 4

Gambar Testimoni Ekuestrian Sarawak 3

Gambar Testimoni Ekuestrian Sarawak 2

Gambar Testimoni Ekuestrian Sarawak 5

Gambar Testimoni Ekuestrian Sarawak 6

Apakata En.Zul?

Saya tak sangka la dengan buat serta pakai baju ni dan promote baju ni dalam FB, boleh juga dapat publisiti murahan (he..he..he…!!!) Tadi kami anak beranak pergi sarapan kat bimmers cafe di Kuching, rasa macam celebrity je…. jadi tumpuan. Dah dua hari saya pakai baju ni bila keluar rumah…… saja nak buat promosi….

Ok Terima kasih En Nik. Saya memang puas hati.

ekuestrian.sarawak@gmail.com

———————————————————————————————————————————————————————

Page ini KHAS untuk pelanggan yang dah order baju ngan saya sebelum ni. So, bagi yang belum deal ngan saya, tolong jangan isi apa2 dalam form kat bawah.

Maklumat dalam form ini, saya akan paparkan dipage ini sebagai bukti baju yang telah ditempah sebelum ini. Maknanya, kalau ada yang kurang yakin atau kurang percaya, sekurang2nya ada gak bukti untuk korang lebih bersemangat untuk order baju ngan kitaorang nanti.

So…kepada pelanggan2 saya sebelum ini, sila isikan maklumat yang dikehendaki dibawah ini DENGAN PENUH TULUS IKHLAS, TANPA PAKSAAN DARI SESIAPAPUN YE….PLEASE!

————————————————————————————————————————————

————————————————————————————————————————————–

Bagi pelanggan budiman, maklumat yang korang masukkan, akan saya paparkan dalam page ini untuk tatapan pelawat mohcetakbaju.com sebagai bukti yang memang bisnes kami memang benar2 wujud. Jadi, terpulanglah kepada korang nak cerita apa kepada pelawat tentang bisnes saya ni ye.

Terima kasih banyak2 kepada korang yang sentiasa support bisnes kitaorang. Insya Allah, satu hari nanti ada sesuatu yang special menunggu korang selaku pelanggan kami sebelum ni.

Terima kasih sekali lagi.

Yang benar,

Nik & Sally

  1. -cara kerja yang profesional
    -hasil kerja yang berkualiti tinggi
    -khidmat pelanggan yang cepat dan mesra
    -saya sangat berpuas hati
    -terima kasih abang nik :-)

  2. muhammad taufiq

    ASSALAMUALAIKUM.. abg nik..saya nie slalu laa duk jengok2 mohcetakbaju nie…saya nie memang minat bab cetak t-shirt nie…sbb nie memang cita-cita saya..saya nk tanye abg nik ada buat cetak heat press jugak kee..abg klau cetak heat press berape plak harga nye..ok lah setakat itu jee lah saye nk tanye kt abg nik..terima kasih..

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 734 other followers

%d bloggers like this: