Tshirt2 BARU di www.mohcetakbaju.com….

Hai & salam Cetak Baju,

Bertemu lagi kita kepada semua pelawat, pelanggan & ex-pelanggan kami.

Mungkin ramai yang menunggu2 TShirt2 BARU di www.mohcetakbaju.com kan?

Untuk pengetahuan semua, biasanya company2 TShirt atau supplier TShirt akan perkenalkan TShirt baru setiap kali masuk Tahun baru.

TShirt2 baru ni diaorang akan masukkan dalam Katalog versi baru mereka untuk tahun tu.

Contohnya Katalog Oren Sport Volume 17 Tahun 2018.

KLIK SINI UNTUK DOWNLOAD KATALOG OREN SPORT VOL.17 TAHUN 2018

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

 

Selain daripada diaorang maintain TShirt2 yang biasa customer order, diaorang ada jugak perkenalkan TShirt2 baru untuk tarik minat customer & kekalkan customer sedia ada.

Mana2 TShirt yang diaorang rasa macam tak ada sambutan, diaorang stopkan production & ganti dengan yang baru.

Kalau diaorang tak buat camtu, nanti customer akan lari sebab bosan dengan design baju yang sama je.

Selain TShirt baru, ada jugak yang supplier tambahkan lagi warna baju sedia ada atau tambah saiz tertentu.

Biasanya kalau sebelum2 ni ada permintaan tinggi dari customer untuk certain2 baju, diaorang akan maintain je baju tu tapi bagi tambahan warna atau saiz supaya lebih banyak pilihan boleh dibuat.

Ni antara design2 baju baru dalam Katalog Oren Sport Vol.17 ni….

Kalau sebelum ni, baju jenis SJ ni diaorang jual baju berkolar je…tapi kali ni ada baju roundneck yang diaorang perkenalkan.

Baju MICROFIBER ROUNDNECK,  diaorang tambahkan lagi warna & saiz baju.

Paling kecik saiz 4XS…saiz biasa untuk budak umur 5/6 tahun camtu. Paling besar saiz 5XL.

Untuk makluman juga, semua baju saiz 3XL semua tambah RM1 dari normal saiz.

Selain tu, baju berkolar jenis lacoste juga ada tambahan warna & saiz.

Ada juga baju2 baru yang baru masuk dalam katalog baru ni. Macam baju bawah ni…

Ada macam2 jenis baju BARU yang Oren Sport sediakan.

Korang KLIK JE SINI untuk lihat baju2 baru tu atau download terus Katalog BARU Oren Sport Vol. 17 tu DISINI.

So…terpulang pada korang nak baju yang macamana ye….

Ada macam2 BRAND yang kitaorang offer dalam blog ni.

Kalau korang guna handphone, klik kat bahagian MENU kat atas bawah header tu & skrol ke bawah2 untuk tengok katalog yang ada.

kalau guna komputer, klik kat page2 atas nun untuk tengok Katalog2 yang ada ye.

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

OKlah…..macam biasa, kalau tak kongsi cerita memang tak sah.

Apa cerita cetak baju kitaorang hari ni?

Jap ye…cer dengar apa kata pelanggan kami dulu…

Alhamdulillah….ada banyak lagi bukti komen dari pelanggan tapi yang ni je saya mampu upload hari ni.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Kalau tengok kat Pasar Malam, banyak betul orang jualn TShirt Supreme ni.

Pada korang yang nak order baju ni, bagitau je kitaorang ye.

Ni just nak tunjuk preparation untuk start memerint.

Time nak sediakan blok & nak setting kedudukan blok tu yang ambik masa. Tapi bila dah siap, sekejap je baju tu kitaorang print.

Kedudukan setiap blok printing mesti sharp. Kalau tak hasil dia senget benget nanti.

Last2 kalau tak jadi, samada baju tu kena rejek atau tuan kedai sendiri pakai baju tu nanti. Buat tido…..hehehehe.

Ni bukan print ni. Customer ni nak sulam. Logo sebijik cam gambar atas ni.

Korang kalau nak sulam pun, bagitau ye.

Yang ni contoh penggunaan stiker atau heatpress.

Kitaorang guna stiker yang high quality & bukan sebarang stiker.

Kalau guna yang cikai punya, 2,3 kali basuh dah tanggal dah.

Yang nama nombor belakang tu terpulang pada customer nak corak yang macamana. It’s up to you….up2 and the wayyyyy!

Yang ni simple je. Print depan belakang. Geng2 kawan anak sekolah ni. Nak jugak buat untuk grup diaorang.

Design camni banyak betul saya dapat kebelakangan ni.

Sesuai untuk jadi kenangan seumur hidup sebab ada nama sorang2 dalam nombor belakang tu.

Diaorang just lukis tangan je mula2 tu..pastu kitaorang transfer ke komputer. So..ni lah hasilnya.

Seronok betul budak ni dapat baju dia. Semua 1 family pakai baju sedondon gi trip ke bandung.

Senang sikit nak cari kalau salah sorang sesat.

Baju pun boleh jadi penanda.

Last sekali baju korban yang bakal menjadi korban tak lama lagi.

Sekarang ni pun ada banyak TShirt Korban yang kitaorang tengah siapkan.

Bolehlah pakai baju sama semua sambil membawang nanti….hehehehe.

Oklah…setakat ni sajelah dulu ye.

Lain kali kita jumpa lagi ye.

Sape2 yang rasa nak buat duit sampingan, jom join kami jadi ejen TShirt.

Jumpa lagiiii…baaaiiii….

Dari Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on 07/08/2018, in Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju jersi, Baju kanak-kanak, Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: