Camane nak tempah Cetak TShirt & nak BUAT DUIT dengan bisnes TShirt kami?

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Apa khabar semua?

Tahu tak korang yang bisnes TShirt kami di http://www.mohcetakbaju.com dah nak masuk ke Tahun ke 9 tahun depan.

Ini bermakna…kami dah survive dalam bisnes cetak TShirt secara online & off line semenjak Tahun 2010 lagi.

Untuk makluman korang, saya merupakan bekas pegawai kerajaan bermula dari Tahun 2002.

Pada tahun 2017, saya dengan nekad hantar surat berhenti kerja & Alhamdulillah….start 2018, saya berjaya menjadi seorang peniaga cetak baju secara full time.

Ini bermakna juga….sejak 2010 hingga 2017, saya terpaksa struggle atau berhempas pulas untuk maintain bisnes saya walaupun tengah sibuk kerja kerajaan.

Apa PENYEBAB UTAMA yang jadikan saya dapat maintain bisnes tu sampai sekarang?

Antaranya……

  1. Ini periuk nasi UTAMA saya. Maknanya kalau saya tak buat bisnes ni…macamana saya nak bagi anak isteri saya & saya sendiri makan. Nak tak nak….kena maintain jugak bisnes ni.

  2. Saya memang MINAT atau PASSION dengan seni. Design2 printing buatkan saya rasa betul2 seronok.

  3. Bulan2 saya kena bayar hutang jugak…so, sama jugak. Nak tak nak…mesti kena maintain bisnes tu.

  4. Regular customer banyak bantu saya maintain bisnes saya tu. Ramai regular customer yang banyak kali ulang order dengan saya sejak beberapa tahun lepas. Tq guys!

  5. Sentiasa ada pelanggan baru yang order dengan kami & Whatsapp kami tak putus2 sepanjang masa.

  6. Marketing kami yang non stop juga banyak membantu kami maintain bisnes tu sampai sekarang.

  7. Layanan kami terhadap customer yang tak pernah jemu & tak pernah tak berjawab juga jadi penyebab bisnes kami maintain hingga sekarang.

  8. Feedback yang baik dari semua bekas pelanggan kami juga banyak membantu untuk maintain bisnes hingga ke hari ni. 98% customer puashati dengan servis kami….Alhamdulillah.

  9. Blog kami ni jugak ada sediakan macam2 jenis TShirt readymade yang sesuai dengan jiwa pelanggan & harga yang berpatutan.

    Ada jenama Oren Sport, Enzo, Gildan, 4Square, Rightway , Arorasport & Empiric.

    Kalau rasa nak buat CUSTOM MADE & SUBLIMATION pun boleh….saya terima 60 helai ke atas je.

  10. Kami juga ada sediakan tempat untuk DESIGN SENDIRI kalau korang tak ada IDEA nak cetak baju tu.

    Pengalaman saya sejak dulu….customer2 memang tak ada IDEA nak buat design tapi antara sebab kami dapat maintain bisnes ni ialah sebab kami sediakan penyelesaian untuk customer buat design supaya tak lah pening nak buat design tu.

 

So..kalau korang nak pilih company untuk buat cetak TShirt korang, korang patut pilih company yang dah ada GOOD RECORD macam kami.

Sama jugak…kalau korang nak join BUAT DUIT dengan kami pun boleh sebab dah banyak yang berjaya jana duit dengan bisnes TShirt diaorang.

Maknanya..kalau kami boleh buat duit…korang pun boleh jugak.

Dah rasa betul2 nak order, just bagitau je kitaorang.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

 

Hari ni saya tak nak explain satu2 tempahan baju yang saya buat sebelum ni tapi nak tunjuk gambar je baju2 yang kitaorang siapkan sebelum ni.

Semuanya guna teknik yang sama tapi guna baju & design yang lain2.

Ni je design yang sempat saya upload kat sini hari ni.

Kalau ikutkan ada banyak lagi tempahan yang ada tapi tak sempat nak ambik semua gambar tu.

 

Dah rasa betul2 nak order, just bagitau je kitaorang.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Sape2 yang rasa nak join kami buat duit dengan bisnes TShirt korang, boleh isi form diatas & start untuk agresif supaya korang2 betul2 buat duit terutamanya di Tahun 2019 ni ye.

Dah rasa betul2 nak order, just bagitau je kitaorang.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Abg Nik & Kak Salina
Established Since 2010

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on 18/11/2018, in Baju Company, Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju jersi, Baju kanak-kanak, Baju Kelas, Baju Kerja Kawin @ Rewang, Baju santai, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: