Seronok betul kalau dapat pakai TShirt cetak sedondon….

Hai & Salam Cetak Baju pada semua,

Nampaknya hari ni dah masuk hujung bulan 12/2019 dah…

Sekejap je masa berlalu..

Rasanya macam baru lagi hantar surat berhenti kerja 2 tahun lepas.

Tahun 2020 masuklah tahun ke 3 saya letak jawatan sebagai pegawai audit di salah sebuah ageni kerajaan & tunpukan 1000% perhatian kepada bisnes cetak TShirt kami.

Tahun 2020 jugalah…masuk tahun ke 10 kami di http://www.mohcetakbaju.com buat bisnes TShirt secara offline & online.

Daripada cetak atas lantai, ke meja makan, ke meja buffet & hinggalah sekarang ni dah buat ofis baru depan rumah guna kabin atau kontena.

Daripada 200 ke 300 helai sebulan..kini 1 ke 2 ribu helai sebulan.

Daripada kerja berdua dengan orang rumah hinggalah ada 2 orang pembantu.

Dan jugak pembantu kecik sorang….hehehe.

Ni lah pembantu kecik kami yang bantu masukkan baju dalam plastik…kalau kitaorang salah masukkan, mesti kena marah…. :).

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

 

Korang nak tahu tak…..antara keseronokan bila kita dapat berkumpul beramai2 bersama keluarga, saudara mara atau kawan2 ialah bila kita dapat kenal lebih dekat dengan semua orang.

Kita jugak boleh sambung silaturrahim antara keluarga jauh dan dekat.

Tapi boleh ke kita kenal semua orang yang kita jumpa masa perjumpaan tu?

Kita boleh kenal ke nama dia & nak panggil apa nanti.

Salah panggil malu kita nanti.

So…salah satu cara untuk kita lebih kenal dengan mereka ialah dengan menggunakan TShirt.

Ya…dengan memakai TShirt yang ada pengenalan masing2…In Sha Allah..korang akan lebih kenal lagi nanti.

Saya bagi contoh seperti baju dibawah ni…

Macam contoh baju ni….kat depan ada nama initial sorang2 & belakang ada nama ahli keluarga mana.

So..nanti tahulah kita nanti….orang yang pakai baju ni dari keluarga yang mana.

So..hasilnya macam bawah ni….

 

So..jadilah camni.

Kalau tak buat nama tapi cetak biasa2 je pun ok.

Sekurang2nya boleh le seronok sikit sebab boleh pakai baju sedondon tu.

Macam customer kat bawah ni….

Cetak TShirt untuk dipakai masa hari Keluarga, Rewang, time konvoi dll hanya boleh dilihat beberapa tahun kebelakangan ni je.

Sebelum2 ni masa tak ada internet, susah jugak nak pakai TShirt ramai2 camtu sebab bukan semua tempat yang boleh cetak baju camtu.

Kebiasaanya kilang2 besar yang hanya terima 100 helai ke atas je camtu.

Bila dah start pencetak TShirt sederhana & kecil2an macam kami ni, barulah lebih ramai manusia yang boleh pakai TShirt sedondon tu.

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Ok..cam biasa..apa cerita cetak baju kita bulan ni?

Ni jauh customer ni order ni..dari Singapore tapi kebetulan dia ada kat Malaysia..so, kami pos kat Malaysia je.

Pastu dia buat balik Singapore.

Baju ni baru semalam siap & pos (26/12/2019). Saya tak pasti dia dah dapat belum baju ni.

Harap2 semuanya ok. Saya pun suka tengok baju ni….baju kain jersi hitam & cetak gold biasa (bukan shining).

Ni baju geng indon yang duduk kat Sabah ni.

Cetak campur2….guna heatpress & print silkscreen.. 4 helai guna TShirt & sehelai guna hoodie.

 

Yang ni just print 1 warna atas baju kain jersi atau microfiber brabd Enzo.

Simple je & cepat sebab customer dah sediakan semua design tu.

Kami just cetak je.

Ni antara contoh2 baju hari keluarga yang kami siapkan sebelum ni.

Dua2 design customer bagi & kami edit balik supaya sama macam yang customer nak.

Alhamdulillah….customer puashati. Itu yang penting sebenarnya.

Yang ni guna baju kain jersi brand Arorasport.

Cer tengok gambar yang ketiga tu….sambil2 print boleh gantung baju yang dah siap untuk dikeringkan.

Last sekali nak tunjuk contoh baju yang gunakan heatpress atau stiker high quality & print silkscreen.

Memang cantik…..

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Oklah…sampai setakat ni dulu ye.

Kalau sape2 nak jadi ejen kitaorang pun boleh….

 

Baiiii…jumpa lagi…

Abg Nik & Kak Salina

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on 27/12/2019, in Baju Company, Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju jersi, Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: