KATALOG 4SQUARE

Logo 4Square

Baju roundneck 4square 2015 rm11

[160GSM] RM11 SEHELAI – SEMENANJUNG MALAYSIA & RM13 SEHELAI – SABAH/SARAWAK

Baju roundneck 4square 2015 175gsm

[175GSM] RM12 SEHELAI – SEMENANJUNG MALAYSIA & RM14 SEHELAI – SABAH/SARAWAK

Baju lengan panjang 4square RM17

Katalog Long Sleeve 4square rm17a

LENGAN PANJANG

RM17 SEHELAI – SEMENANJUNG MALAYSIA & RM19 SEHELAI – SABAH/SARAWAK

Baju budak 4square RM11

Kanak-kanak – RM11 Sehelai – Semenanjung & RM13 Sehelai – Sabah/Sarawak

# Harga yang tertera diatas adalah untuk BAJU KOSONG TIDAK TERMASUK PRINTING.

Jika korang nak print apa2 atas baju tu, sila isi form kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun untuk dapatkan harga sekali dengan printing.

Apa2 pun korang digalakkan emel, sms, call atau isi form kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun untuk pesanan u all.

Selamat Memesan!!!

Yang benar,

Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com
019-2254028 @ 019-3643692

  1. maksud harga tu lebih dari 5 helai, contoh 10 helai semuanya harga cuma RM10 semua begitu?

  2. ada buat jersi bola tak ?

  3. baju nie 100% cotton ke?
    jenama change tu ke?

  4. saya nak tanya sekali priting dan saya nak dalm 25 helai saiz m untuk bdk2 12tahun ke bawah,,,brp ye harga murah

  5. bju i love my family klu nak lam 60helai color purple how much if gune t-shirt murah
    RM 8.00 / 51 dan keatas tuh.. PM me for price .. TQ

  6. kAIN DIA JARANG X..??

  7. Salam kalau jenis kain tc ade tak berape ye hage nye

  8. Nak tanya, kalau nak self pickup untuk order 8 helai shj boleh tak?

  9. saya nak tanya sekali priting dan saya nak dalm 32 helai saiz S,M.L untuk bdk2 12tahun ke bawah,,,brp ye harga murah

  10. assalam..baju long sleeve xda ke?

  11. Hafida Hamzah

    Saya nak buat tshet utk pekerja dlm 50helai, tema hitam +pink (color dan hujung lengan warna pink) dan nama kedai didada warna pink. Berapa harga ye.

  12. cam mana nak hantar design baju sendiri ?

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: