KATALOG ENZO

Logo ENZO

Hai korang,

Enzo dah keluarkan katalog baru….

DOWNLOAD FULL VERSION – CATALOGUE ENZO 2015 vol.6 >>> KLIK DISINI SEKARANG!!!!

Berikut adalah link kepada page katalog Enzo mengikut jenis baju tu :

1. BAJU COTTON/TC >>> KLIK SINI

2. BAJU COTTON INTERLOCK >>> KLIK SINI

3. BAJU LACOSTE/HONEYCOMB/POLO >>> KLIK SINI

4.  BAJU MICROFIBER/JERSI >>> KLIK SINI

5. BAJU MUSLIMAH >>> KLIK SINI

6.  TOPI >>> KLIK SINI

selamat bershopping!!!!

# NOTA :

Harga baju Semenanjung & Sabah/Sarawak saya perlu bezakan kerana kos penghantaran atau kos pos yang saya tanggung agak tinggi ke Sabah/Sarawak berbanding Semenanjung Malaysia. Saya harap rakan2 pelanggan faham dengan perkara ini ye.

Abg Nik & Kak Salina

  1. Salam Nik….
    pe kabo..??? camne tempahan… kompom byk gile nie… terbaeek bro… Kwn nak tanya harga utk code baju2 nie….bule ka..?

    1) QM1
    2) QM13
    3) QMF
    4) 2068 Microfibre zip mock neck
    5) 2300 Long Sleeve polo t-shirt 26 T/C single Knit
    6) QMM ( Long )

    Bro Nik… bule buat print yg kat belakang koler tu.. n suggest sikit baju ape yg sesuai utk print kat koler tu harga sekali yek…

    Thanks bro…mintak maaf tanya bebanyak…

  2. Tshirt polo 2111 pk fabric long sleeve lime green/navy nk 15 helai, siap cetak brapa ye harganya….

  3. baju roundneck-cotton pg 10 black berape harga sehelai?

  4. assalamualaikum
    sy nk baju muslimah kod 8004(maroon/pink), 8005(blackorange-kedua2 skali). smua tu saiz M. klu nk oder dlm 30 helai n bercetak..bp blh bg harga?

    • Hai Jamilah, boleh tak isi maklumat kat page “Nak Tahu Harga tak?” kat bhg atas blog saya tu tak sebelum sy bagi harga tepat.

  5. Kalau nak order utk baju kelas mcm mne ek?

  6. t-shirt long sleeve ni ada kat katalog enzo ni je ye?

  7. salam…saya nk tanya design ni mmg semua lengan pendek je ke atau boleh request lengan panjang sbb nk tempah untuk budak2 perempuan…

    • Design baju tu hanya yang ada kat situ sahaja.Kalau buat lain kena buat custom made.Custom made saya terima 50 lai ke atas.

  8. Apa Beza Jersey Volleyball dgn Jersey Soccer / Football

  9. tieyah love

    mCm Mne nK oRdeR… SyE Nk BUAt baJu cOUplE

    • Tieyah, sori baju couple saya hpld dulu. Setakat ni tak ambik order dah sebab ada problem skit buat bju couple ni. Sori ekkk.

  10. akum..na tnye lau na tmpah bju klas dlam 15 psang hrge brpe ea??

  11. nak baju purple utk hari sukan… tp blh ke cepat dapat???? kalau nak baju je blh…

  12. salam..blh emailkan quatation senarai bj oren siap print logo kt belakang dan depan..brape harganye n blh runding tak klau ambi untuk company…

    • Awak kena emelkan dulu kuantiti tempahan, jenis baju yg nak dipilih & design yg nak print. Baru saya boleh bg harga.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: