CARA BAYARAN

Hai….hai….hai,

Makluman penting!!!!! Page ini hanya perlu diisi setelah anda benar-benar confirm nak tempah TShirt ngan kitaorang dan dah bersedia nak buat bayaran dengan kami.

Kalau anda masih lagi ragu-ragu dan tak dapat lagi harga TShirt sebenar, sila klik page “Nak Tahu Harga tak?” dibahagian atas website ini. Setelah berbalas-balas emel & dah konfem harga baju korang, baru le klik page ni.

Ok…bagi sape2 yang dah konfem untuk buat payment, sila ambil langkah kat bawah ni dulu :

1.  Buat bayaran ke mana-mana akaun kat bawah ni. Tak kira guna online ke, Cash Deposit Machine ke hatta nak pakai wang pos pun boleh.

INGAT! Kalau tak konfiden, you all boleh buat bayaran deposit 50% dulu, pastu bila baju korang dah siap, saya emelkan gambar baju tu & sila buat bayaran baki. Dah dapat bayaran baki, baru saya poskan baju tu. KOS POS, SEMAK KAT PAGE SYARAT POS KAT ATAS NUN.

Nama Bank : Maybank Berhad
Nama Akaun : Ainix Resources
No.Akaun  : 508065882325

Nama Bank : CIMB Bank Berhad
Nama Akaun : Ainix Resources
No.Akaun : 8602734153

Nama Bank : Bank Simpanan Nasional (BSN)
Nama Akaun : Nik Nasruddin Nik Malek
No.Akaun : 08238-41-00011574-1

Nama Bank : Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB)
Nama Akaun : Nik Nasruddin Nik Malek
No.Akaun : 13-026-02-010489-3 

Logo Ambank

Nama Bank : Ambank Berhad
Nama Akaun : Nik Nasruddin Nik Malek
No.Akaun : 8881005375293

Logo Paypal

BARU!!!! Bayaran menggunakan Paypal. Jika anda nak buat bayaran guna Kad Kredit, anda boleh guna Paypal.

Saya akan emelkan invois Paypal melalui emel kepada anda selepas anda mendapat pengesahan harga. MUDAH SAHAJA!!!

2.  Dah bank in…..isi borang kat bawah ni :

Kalau dah selesai isi maklumat kat atas nun, Insya Allah! dengan izin Allah saya akan cuba siapkan dalam tempoh 2 minggu ke 3 minggu (paling lewat). Kalau nak cepat kena bagitahu dalam emel.

Invois bayaran biasanya kami kepil sekali dengan baju dah siap nanti.

Ok……ada apa2 hal, emel je ke emel saya di adminkomisen@gmail.com.

Kalau rasa2 nak dengar suara, call saya sendiri di 0192254028 ataupun call orang rumah merangkap bos saya, Cik Puan Salina di 0193643692.

Insya Allah! apa sahaja kehendak anda akan dilayan.

Baiiii…….

Nik & Salina
www.mohcetakbaju.com

  1. sweater jenis cotton ada x? berapa harga?

  2. kalau nk bayar mase dapat baju ,boleh x?

  3. nak buat jersi la….satu jer….dah lukis baju.tpi kalau nak suruh buat camne?berape harga?

  4. MCM mane nak buat gmbr muka + nama kat blkg baju?

  5. bleh x wt tulis kt baju tpi yg glow in the dark punye??

  6. hoodie boleh buat x?? yg x der zip.. kalau ader zip pon x per

  7. Hasnah Mahmood

    Minimum order brp helai?

  8. 5 lai ke atas….

  9. salam.. abg ade x baju sleeveless tp kain jersi? . thanx🙂

  10. Moktar bin Jaman

    Bayar guna LPO boleh tak?

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: