HARGA TSHIRT & PRINTING

Hai,

Berikut adalah Senarai Harga tshirt sekali dengan printing.

 

Depan atau Belakang A3 1 kaler Depan atau Belakang A4 1 kaler Depan Belakang A3 1 kaler Depan Belakang A4 1 kaler Depan kecil & belakang A3 Depan kecil & belakang A4 Depan kecil 1 kaler Nama & nombor

Ini hanya sebagai anggaran harga sahaja. Kalau nak tahu detail, emelkan ke emel saya di adminkomisen@gmail.com ye.

Ok..kalau tak faham, kontek saya balik samada melalui emel, sms atau call. Insya Allah, saya jawab nanti.

Terima kasih….

Nik & Salina,
0192254028 & 0193643692
adminkomisen@gmail.com

  1. Saya nk tnya kalau saya nk buat t-shirt weeding crew nie mcm ner?? Kos berapa lak ye?

  2. kos nak buat 1 @ 1000 helai baju sama je..silkscreen 1 meter baru berapa RM je..1 blok expose 1 blok kosong boleh print berpuluh kaler..betul tak..??

    • Mintak maaf…x faham. Ini statement ke, pertanyaan ni. Tp utk pengetahuan awak cara pengiraan kos printing tu, tok guru sy yg ajar. Kalau selai bju, print dia mahal sbb berbaloi le….dlm dunia ni dia sorang yg ada design tu. Tu yg mahal tu.

  3. anis q .ainy

    salam.. awk sy betul2 berminat utk menempah baju.. tp masalhnya.. sy ingin menempah baju kapel.. design seme dh siap.. cuma sy nak realisasikn je.. saya baca td syarat tempahan minimum 5 helai.. boleh x sy nak minta tempah 2 helai je.. soal kos sy x kisah.. bju sy inginkn tu pun simple je.. harap boleh pihak awk pertimbangkan…terima kasih.. saya menunggu reply dari awk..

    • Anis, mintak maaf byk2. Mmg sy terima order 5 lai ke atas je skarang sbb sy takut org yg order sikit2 ni menunggu lama.

  4. brp kos print baju utk 30 helai….mcm mana saya nak hantar baju2 utk dicetak…

  5. Saya nak tempah dalam 100 helai, t-shirt berkolar.. boleh bagi berapa ye?

  6. saya nk tanya baju naga,blh bt lengan panjang x

  7. Kalau nk print depan, belakang, lengan tp guna satu kaler je, kire harga satu kaler ke ikut berapa byk print??

  8. nak order,, tp xreti lha..😥

  9. sy betul2 berminat .betul ke harga semurah ni ?
    sy nk buat baju kelas .dlm 32 helai .sy nk design sendiri .mcm mne nk hntar design ye ??

  10. saya berminat nk tempah t shirt untuk kanak-kanak taska.kuantiti dalam 20 pasang..saiz nk campur2 s dan L..baju desigen hanya tulis nama taska kat belakang n ade perkataan lah sikit kt depan sebelah kiri..saya nak bj tshirt yg belengan panjangn seluar panjang..nak tahu kos dia berapa..sila inform sy di fb

  11. nang amrina rasyada binti nik ahmad kamal

    assalamualaikum….say nak order bju lbuh muslimah 4 helai dan say cdang nk ltak kta2 diblakang bju dh ada dh kata2….mcm mna??

  12. asalamuailaikum.saya nak order baju t-shirt roundneck lengan pendek 5 helai dan saya cadang nak letak gmbr full kat depan.berapa hrga dia.??

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: