BAJU JERSI/MICROFIBER ROUNDNECK

BAJU JERSI ATAU MICROFIBER ROUNDNECK

BAJU JERSI ROUNDNECK RM15 (Semenanjung Malaysia) & RM17 (Sabah/Sarawak)

QD 04xx & 15xx

QD04 & QD15

Kod QD38XX 2016

QD36XX 2016

QD42XX oren sport

QD43XX oren sport

  1. Muhammad Zulqarnain

    Okay saya nk buat team futsal lebih kurang 7 orang. Kalau saya nk baju rm19. termasuk nama n no berapa ringgit semuanya, untuk 7 orang. ? Terima Kasih

  2. akmal idris

    kalo baju sama logo tapi colour baju lain-lain kira macam mana?

  3. Saya buat bisnes printing kecil kecilan saja buat selepas waktu pejabat..masalah susah nak dapat bekalan baju..boleh tak saya beli dengan encik?

  4. muhammad taufiq

    abg ade caj harga blog skali ke…sbb saye prnh try nk tmpah tshirt kt subang..die caj kaler caj blog.. satu kaler RM5..satu blog RM50..saye nk 2 kaler n 5lai.. pastu saye tanye jumlah nye brape..pastu die kate total semue dalm RM200 LEBIH..yg mahal nye kt situ caj harga blog…so skarang ni saye nk tanye abg laa nie abg ade caj blog skali ke…

    • Kalau ikutkan memang saya ada caj blok printing. Saiz A3 RM45 & saiz A4 RM30. Tapi pengiraannya agak rumit. nanti awak tak faham. Saya dah mudahkan pengiraan ikut sehelai baju. Klik link kat bawah ni kalau nak tahu camane cara pengiraan tu.

      https://mohcetakbaju.com/kos-printing-baju/

      • muhammad taufiq

        contoh: kalau saye beli sehelai baju. baju RM10, dua kaler RM4,blog RM45.so total RM59 utk kali pertama buat.kalau kali kedua buat design sama total RM14 mcm tu ke.contoh..

  5. Taufiq, boleh emelkan detail awak tu ke emel saya di adminkomisen@gmail.com.

    Susah skit nak jawab kat sini.

  6. nak tanya, untuk baju di atas, ada long sleeve takk?

  7. Tolong guna emel saya di adminkomisen@gmail.com ye. Susah skit kalau nak jawab guna komen ni.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: