TSHIRT MUSLIMAH

TSHIRT MUSLIMAH ENZO

Muslimah Enzo

Baju Muslimah 8022 Copy

Kod 8001 Muslimah

Kod 8004 & 8005 Muslimah

Kod 8009 8010 8011 Muslimah enzo

Kod 8012 & 8021 Muslimah enzo

8083 Muslimah Enzo

Tshirt muslimah microfiber enzo

TSHIRT MUSLIMAH OREN SPORT

SK 04XX MUSLIMAH RAGLAN oren sport

Muslimah SK01 Muslimah SK02 A Muslimah SK03 A

MUSLIMAH ARORASPORT – COTTON(BAWAH)

Muslimah arorasport

MUSLIMAH ARORASPORT

muslimah arorasport

BAJU MUSLIMAH GILDAN

SMW1300 muslimah gildan

SMW1200 muslimah gildan

SMW1100 muslimah gildan

SMW1500 muslimah gildan

SMW1400 muslimah gildan

  1. salam..

    ambil temphan tuk VEST ?? brape harga dia klu ada 1 logo yang lain tulisan?

    maira
    cahaya.simerah@gmail.com

  2. Norli Fairus

    Salam,

    Kami adalah peniaga “Late night Market” dari Kuala Lumpur. Kami menjual baju muslimah di salah sebuah tapak kami dan kami ingin mendapatkan harga (borong) dan MOQ dari pihak tuan.

    Terima Kasih.

  3. salam.nk tanya kalau nk beli baju muslimah ni secara borong / 1 unit sahaja yg kaler marron tu n nk tau jika jenis kain utk baju muslimah ni tebal atau standard nipis.tq

    p/s kalau jersey malaysia hitam kuning saiz 3xl ade x?jual x satu jersey je.tq

    • Mintak maaf. Saya tak jual borong tapi kalau nak harga murah saya boleh beri.Nanti saya jawab selanjutnya dalam emel.

  4. salam ,

    cmne procedure , klau design sendiri ?

    • Kalau design sendiri, emel je design tu kat saya. Kalau pelu touc up, saya touc up balik. Kalau dah ok, sy proceed jer.

  5. camne kalau nk tengok contoh dulu baru proceed order..boleh ke? kalau order T shirt bercetak 140 pcs, bape lame leh siap n selai bape harge?

    Tq.

    • Boleh. Bagi design & kod baju. Nanti saya buat selai saya pos. Nanti bayar skit untuk sample tu. Kalau jadi, saya pulangkan balik kos tu nanti.

  6. Salam.
    Boleh bagi sebut hargabagi baju muslimah bagi 8010 Yellow black tu.. Nak order 25helai je.. boleh dapat murah lagi x harga dia?
    TQ

  7. saya berminat nak beli t-shirt kod 8010

  8. ASSALAM..nk oder bju kod 8009 black green dlm kuantiti 25 helai cne. sya ad dh design

  9. ririe_evans

    urm,,kalau nak mintak tolong designkn baju muslimah untk kelab badminton boleyh x ??

    • Baju muslimah tu ready made.Design dia dah siap mcm dalam katalog tu tapi kalau nak buat design atas baju yg dah siap tu…kami boleh buatkan. Emel jer maklumat printing tu kat kami.

  10. Nasya Nurfizas

    salam…if nak buat design Baju Muslimah sendiri…macammana harganya nanti…ada quotation if beli byk…tq

    • Nasya,setakat ini sy hanya jual baju muslimah ready made seperti dlm katalog dlm blog saya tu.Kalau design sendiri biasanya kuantiti kena byk…dalam 80 lai ke atas.Kalau nak buat design atas bju muslimah yg ready made tu, saya boleh buatkan. Selai pun boleh.

  11. Ada tulisan arab tak…

  12. nak taya sket…kalu nak design baju macam kod 8005 tapi kaler brown.ader tak..??

  13. berapa kos belajar printing tshir dan kita kena beli mesin sekali ke…berapa kosnya

  14. berapa kos belajar printing tshirt tu …kita kena beli mesin sekali ke…berapa kosnya

  15. rm27 sehelai? if borong, brapa helai & dapat harga brape?tq🙂

    • Kalau banyak2 boleh bagi harga rendah lagi dari tu….bagitahu dulu berapa lai nak order, nnti saya bagi harga spesel utk awak.

  16. Salam…
    saya nak tau quotation untuk muslimah t-shirt katalog yg paling atas skali tu, nak setiap corak dlm katalog tersebut. Setiap satu corak nak size s,m,l,xl. minta inform saya di no hp: 013-7722024 (ai) TQ🙂

  17. Hai ms Ai, semua baju muslimah tu harga dia RM27 selai.

  18. nak tanay baju couple berapa ya..?pls inform me asap ya..0127007403

  19. baju muslimah berapa ……………….

  20. ble ka law maw order bju muslimah 2 yg xda designnya ?? design mo wat kmu .. design asl bju 2 xda.. ???

  21. Baju tu atas lutut sikit je…

  22. ye…semua RM27 selai. Kalau order banyak2, saya bagi diskaun lagi. Tapi kalau ada print lain atas baju tu harga lain lak…

  23. salam. Ader jual tak tshirt muslimah kosong? Kalu ader harga mcmana? Saya nak carik tshirt muslimah o dlm 30 helai sama warna suma

    • Hai, harga muslimah RM27 selai. Kalau nak tempah, cuba tengok kat katalog enzo ataupun page Baju Muslimah kat atas nun. Ada yg berkenan, emelkan kat saya nanti.

  24. salamualaik…
    sya nak tanya kalu order sehelai je t-shirt muslimah boleh ker? Baper harganya? Then baper kos pos nyer? Thanx

  25. hawasyamsyiah

    As-salam w.b.t Tuan🙂

    Nak tanya..memandangkan kalau custom made kena banyak2 80 helai ke atas kan..saya nak tanya kalau dalam 80 helai ke atas tu ada pelbagai design boleh ke? ke 1 design je boleh?

    Terima kasih🙂

  26. saiz apa yg paling besar??

  27. klau saya nk tempah tshirst muslimah yang design sendiri boleh ke?

  28. salam, untuk saiz baju muslimah boleh spesifikkan x utk S, XL, L dll berapa panjang dan lebar..TQ..

  29. nak colour lain

  30. Baju muslimah yg ada kat situ jer..kalau nak kaler lain kena buat custom made. Custom made saya terima order 50 lai ke atas jer.

  31. custom made?cam mane tuh?

  32. 1 bju tu hrge brpe?

  33. salam…klu nk order baju warne plain with design by sy, mang kne order byk ke?

  34. NK BAJU MUSLIMAH TP DESIGN SENDIRI COP SYARIKAT,,BERAPE PRICE

  35. salam. boleh x klau baju muslimah ni design sndiri? nak buat ala2 jersey…

  36. Salam.
    Saya nak tmph baju muslimah kaler oren dgn sedikit printing 80 helai.
    Brp RM blh dpt?
    Blh deliver by 31 mei x?

    Thanks

  37. salam. kalau beli 3 helai, bape ari baru leh dapat?boleh dapat 30 mei ni tak?

  38. ada tak saiz 3xl or 4xl keatas…?

  39. salam. Kalau saya nak order pelbagai design dan warna dalam 70helai , tetapi tulisan dan logo persatuan yg sama boleh x ? mohon email harga dan procedure.tQ

  40. Nur Ain Nabila

    Salam.. Kalau saya nak buat tempahan baju muslimah custom made siap dgn design yg saya bwat sendiri, sebanyak 42 helai, bleh tak? Kalau boleh lah kan, berapa bayaran untuk semua baju tuh?

  41. Izzah Nasrah

    slm nk tanyer..kalu sy pilih kod 8004 wrna pink/maroon skali ngan printing dlm kuantiti 40 orng,seorng amik bape ringgit???

    bleh bgi nmbr fon?

  42. Assalam, saya nak order bj muslimah 18 helai dan serta tambah cop design pada baju..
    design saya dh ada…cuma tmbh pd bj yg ready made kt catalogue di atas..
    brpe harga boleh dpt sehelai?

  43. baju muslimah ni boleh beli satu2 tak?or kne beli dalam kuantiti bnyak?

  44. ASSALAM nk tnya ble agak nye ade design bru untuk bju muslimh ni..

  45. assalam klu bju muslimah nak warna sendri pnya blh x ?? contoh 8009 warna slen warna tu,, blh x??

  46. Faizah Aziz

    Assalamualaikum..
    nak tanya..contoh kalau saya nak amik banyak dlm 50 helai
    berapa ye harga saya boleh dapat?
    lepastu dia ada berbeza saiz x?

  47. salam. ada twitter x? sng saya nk tny mcm2.. hehehe.. btw, kalau yg couple tee, ade ke set pape? dlm kes ni sy nk couple t (tshirt muslimah bg pompuan + tshirt laki biase). impossible x? huhuhu.. qtt x bnyk. both kosong but with own design. haa..

  48. salam,bleh lw kmi tempah kmu ikut rekaan kmi.jenis kainnya yg mcm biasa punya yg harga rm15(jenis kain).

  49. yaqut marjan

    ade x bju muslimah ngan baju t-shirt wrne sme tp kosong??

  50. nurul mardhati

    boleh order bawah 5helai tak untuk baju muslimah?

  51. harga baju muslimah(RM27) di atas, adakah harga utk baju muslimah yang berprinting dan berwarna exact mcm yang dlm gambar tu?

  52. Ya….utk yg mcm design kat atas nun.

  53. salam.nak tanya untuk kanak2 ada tak?saiz ape ngan harga mcm mane?

  54. brp harga untuk 20 helai bj muslimat. Cuma saya nk tmbah print nama jer kat bwh baju.

  55. Salam, saya nak tanya, boleh tak kalau nak beli baju je tapi tak nak cetak apa2. Kalau boleh saya nak beli baju muslimah 5 helai.

  56. slm…brp harga untuk 22 helai bj muslimat? tmasuk printing depan dan blakang..

  57. nurhazwani bt hussain

    yg ni ada minimum order x? klau order sehelai bleh x? pling bsar size apa?

  58. Assalam, saya nak order bj muslimah 8011 (maroon), kalau nak tmbh design saya pd bj yg ready made boleh ke?

  59. sharecozwecare

    asslm,sy nk tengok kesemua design utk bj muslimah (yg ada stok),then nk tau sz (lebar bahu dan pjg bj) yg available..tq

  60. nurhazwani bt hussain

    klau order 5 helai kena yg sama pattern n warna ke bleh lain2

  61. Lain2 pun boleh asalkan 5 lai ke atas.

  62. saya nak order tshirt ni..sy biasa pkai size m atau s..tp utk size s tshirt ni agk bsar (bahu 18”)..bahu saya 16”..macam mna? ada ke size tu?

  63. mcm mana nak order bju muslimah nie?

  64. salam..nak tanye,kalau bju muslimah warna hitam+putih ade tak.kalau ada,saya nak tempah dalam masa yang terdekat ini..tp, design saya x nak..kalau boleh dalam 19 helai.selalunya,berapa ringgit???

  65. sya drpda sbah , kalau nak bli bju muslimah tuk atas 30 helai , brpa yaa ? trmsuk postge skali ..

  66. kalau kmi nak tmbh cetak nama , brpa yg dtmbh byrannya ?

  67. baju muslimah yang design kosong ada x?

  68. boleh tahu berapa ukuran kalau saiz s, m, l dan semua nya?

  69. harga borong bole dapat brape?
    contoh dlm kuantiti 100++

  70. asraf mustaqim

    ada tak tshirt lelaki yang sama design macam baju muslimah ni ?

  71. salam sila email pada sy harge borong utk bj muslimah ni…

  72. Basyiroh Binti Abdullah

    assalamualaikum.. ukuran untuk baju muslimah ada x?

  73. Salam, kalau beli couple sahaja boleh tak? Kain cotton tapi design sendiri. Berapa ya? paling murah dapat berapa? dan bila boleh dapat?

  74. zaki mohd zain

    baju muslimah kanak2 kalau beli borong sama harga ke…seluar lelaki dan kank2 ada jual ke….saya tanya sebab saya baru buka kedai utk jual pakaian….013-3304106 zaki…kalau boleh hubungi saya….dan macam mana saya nak hubungi,,,,,

  75. Salam ada buat jaket Varsity x?

  76. t-shirt muslimah yang x ada corak x ada ka .. t-sirth muslimah ada size besar x .. size paling besar ape erk .. erm .. harga macam mana kalau ada tambah tulisan dan gambbar ..

    • Wany, baju muslimah tu kalau x nak corak, ada kat Katalog Oren Sport tapi kain x cantik sangat. Kalau nak tahu harga, klik pada page “Nak Tahu Harga Tak?” kat dalam blog saya tu ye.

  77. salam..
    sy nk tnye klu bju brkolar lgn pjg ade ke? brpe hrga nye shelai? design sy bt. sy nk 55 helai..

  78. assalammualaikum..kalau baju muslimah nie kite sendiri yg design boleh ke?

    • Kalau nak design sendiri, saya terima 50 lai ke atas je. Kalau order bwh 50 lai, sy terima baju dlm katalog saya je.

  79. assalamualaikum,macammana nak tempah ye?

  80. harga borong berapa?
    hantar ke Lahad Datu,sabah

  81. macam mna nak tempah ni???

  82. salam nk order baju klas T-Shirt muslimah untuk 16 org.bjet dlm 30 rnggt mcm mna?

  83. baju muslimah untuk 200 orang ada diskaun tak?

  84. salam…
    1)klu tempah dlm 100helai bju readymade kosong brp?klu ade +design brp?
    2) blh nk tambh kelabuhan??
    3)mmg jenis cotton ke?quality??

  85. Assalamualaikum,, mcm mana dgn order saya kmrn?? sbb saya rasa saya ada send order kmrin,, tp msh x dpt feedback,,

  86. slm..kalo order baju muslimah ney lain2 design blh tak?atau kena order design yang sama je?

  87. Assalamualaikum.. boleh tak design jug untuk ibu menyusu?

  88. Klau tempah baju muslimah kosong boleh ke??
    Saiznye smpai brape ye??xxxl ad x??
    labuh nak smpai bwh lutut boleh??

  89. assalamualaikum, harga baju muslimah tu harga tetap ye

  90. baju muslimah nih….jnis camner yek kain dia?,,,,melekat tk kat badan..??..akk prnah beli sbl ni kain t.shirt cotton..kat tmpat lainlah..beli online….tp kecewa…jnis kain melekat kat badan….walau size L…klu ikutkan besar saiz L tuh untuk akak.. …

  91. SITI HAMIZAH BINTI MAT JUSOH .

    salam…sy nk order t-shirt muslimah 24 helai.nk design sndri..1 design je xcmpur2 design lain n wrna sme 24 helai tu..boleh ke? sy btul2 nk design sndri..hrp dtrima

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: