KATALOG GILDAN

Hai & Salam Cetakbaju,

Bagi sape2 yang nak pilih banyak lagi kaler baju untuk apa saje aktiviti korang, kitaorang ada offer Tshirt brand Gildan.

Salah satu brand yang agak terkenal di US & mempunyai kualiti kain yang agak tinggi.

Muka depan Gildan 2015

  KLIK SINI UNTUK DOWNLOAD KATALOG GILDAN VERSI 2016/2017 – Megahtex Buyer’s Guide 2016-2017 (Low Resolution) (2)

Klik link-link dibawah ini untuk lihat pelbagai baju Gildan yang kami tawarkan disini……

1.  BAJU KORPORAT / F1 GILDAN >>> KLIK DISINI!

2.  HOODIE & SWEATSHIRT          >>> KLIK DISINI!

3.  MICROFIBER / JERSI GILDAN >>> KLIK DISINI!

4.  TSHIRT MUSLIMAH GILDAN >>> KLIK DISINI!

5.  TSHIRT POLO BERKOLAR GILDAN >>> KLIK DISINI!

6.  TSHIRT RAGLAN GILDAN >>> KLIK DISINI!

7.  TSHIRT ROUNDNECK COTTON GILDAN >>> KLIK DISINI! 

 

So, seperti biasa…sape2 nak order baju brand Gildan ni…isi form kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun, call atau sms terus kat saya untuk buat tempahan. Boleh jugak emel terus ke adminkomisen@gmail.com.

Ok…terima kasih ye.

Abg Nik & Kak Salina,
adminkomisen@gmail.com

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: