KATALOG OREN SPORT

oren sport

Baju jenis Oren Sport paling banyak ditempah oleh customer seluruh Malaysia. Kualiti dia memang tinggi…..memang ramai jugak yang suka baju Oren Sport ni.

Kalau korang nak tengok Katalog Baju Oren Sport ni, korang klik je pada link kat bawah ni ikut jenis baju yang korang nak pilih & berkenan. Pastu, kalau ada yang berkenan, tulis kod & mukasurat dia, pastu klik pada page “Nak Tahu Harga Tak?” di sebelah atas nun untuk tahu berape harga baju tu.

DOWNLOAD DISINI SEKARANG!!!  << Vol.15 2016 Collection (18.4 MB)>>

Anda juga boleh klik di link2 dibawah ni untuk lihat setiap baju yang ditawarkan oleh Oren Sport :

  1. Baju Cotton Interlock>>>KLIK SINI
  2. Baju Honeycomb/Lacoste>>>KLIK SINI
  3. Baju Jersi/Microfiber/Quick Dry Berkolar>>>KLIK SINI
  4. Baju Jersi/Microfiber/Quick Dry Roundneck>>>KLIK SINI
  5. Baju Kemeja>>>KLIK SINI
  6. Baju Korporat/F1>>>KLIK SINI
  7. Baju Muslimah>>>KLIK SINI
  8. Baju 100% Cotton>>>KLIK SINI
  9. Baju Cotton Single Jersi>>>KLIK SINI
  10. Baju Vest>>>KLIK SINI

# NOTA :

Harga baju Semenanjung & Sabah/Sarawak perlu dibezakan kerana saya menanggung kos pos yang agak tinggi ke Sabah/Sarawak berbanding Semenanjung Malaysia. Saya harap rakan2 pelanggan semua faham le ye.

Selamat Membeli belah!

ABG NIK & KAK SALINA
adminkomisen@gmail.com

  1. HAI…I ORG SWK….KALAU I ORDER DLM 2O HELAI BERAPA HARGA????DGN DESIGN SEKALI?????KOS PGHANTARAN FREE KE????DAN BLH KAH SAYA JADI AGENT SKALI…..

  2. saya nak tempah baju jenis Oren Sport yang warna merah untuk 40 org..kos penghantaran di n9 mcmmana??

  3. Black/Orange (P/Orange)
    (F11102) 15pcs.. Red (T/Navy)
    (HC0305) 20ps.. berapa? email saya..

  4. sy nak tempah QD 2201 12 helai dan QD 2213 12 helai. Berapa RM?
    QD 0804 12 Helai dan QD 0805 12 helai. Berapa RM? termasuk dengan print skali..
    klu kene dgn kosnyer sy akan bg designnye..TQ.

  5. salam..

    sy nak tempah QD0402 50 helai 3 colour = RM? CT0402 20 helai 3 colour = RM?

  6. sya nk tempah cT0102:BLACK. 30 helai pos ke sabah. brapa semua hrga? cuma nak baju ja bole ke? harga baju ikut saiz ke?

  7. mmm…sy ni org sarawak…nk tempah baju untuk kami satu geng…dalam kira2 3 orang…..kalo pos boleh kan??harga?dan kami nak design yang ada nama kami kt blkg baju tu…

  8. yang dalam excel tu harga utk sehelai yea en nik??

  9. berape minimum baju boleh beli?

  10. cari baju 0

    minta quotation t-shirt kosong oren sport

  11. baju f1 purple ada tak ???

  12. nak tnye..CT0102 black brape sehelai??nk ambik dlm 20 helai..area sabah..tq

  13. pc sy x boleh buke katalog ni.. jadi nak tnye, bpe ringgit ye utk tshirt ini?
    Tee-Shirt | 100% Cotton | CT 04XX Series

    • Harga : RM15.00 – Putih/ RM16.00 – Kaler (Semenanjung Malaysia)

      RM17.00 – Putih/RM18.00 – Kaler (Sabah/Sarawak)

  14. Azrie Zainuddin

    sya nak tempah baju untuk 37 org,, skali ngan sulam brape?? baju kosong brape?? e-mail boleh??

  15. klu bju kelas besa nya brapa caj dikenakn??n phantaran kat sarawak n kira2 dlm 19 org

  16. Kalau saya nak order CT0109 atau CT0128 30 helai, print depan belakang tulisan hitam berapa RM ?

  17. nk tnya… klu nk beli tshirt plain.. tnpa apa2 design.. dlm kuantiti yg byk harga masih ikut pada sebut harga atau bole dpt lg murah?

  18. salam..
    saya nak order quick dry Navy (M/Powder Blue)(QD1301) 5 helai dan berlainan size boleh tak.. n tambah sulam sikit di atas blkang baju dan depan baju

  19. haii. sy koyum. nk tnye klu baju tshirt CT0102/(CI0802) Black siap ngan cop depan blkg berapa sehelai? kuantiti dlm 25helai..

  20. assalamualaikum, saya nk buat baju utk persatuan..mcam mana step dia ye ??

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: