BAJU ROUNDNECK 100% COTTON

100% cotton oren sport

CT51XX oren sport

CT 56XX RAGLAN 3 SUKU oren sport

CT 55XX RAGLAN oren sport

CT71XX oren sport

CT 53XX FEMALE

CT 52XX Budak

CT 54XX LONG SLEEVE

  1. mohamad ariff azmi

    kalu order dlm 30helai harga drop x?

  2. salam…harga baju ni dah skali dengan printingke..?

  3. ada tak round neck kid size (28, 30, 32) 100% cotton , colour merah dgn harga rm 5.00 tak masuk printing , kalau ada call saya 0136059928…qtty more than 500 units….

  4. nie area mane erk ??

  5. kak…lau oder mcm 7 jak lek kha………

  6. aik… awt jd mhal sgt..huhu…sy jumpa bju 100% cotton tu hrga rm7 je… klu pegi ambk sendri kat kedai hrga xleh kurang ke?? sbb duk kat perak ni je..

    • Jat, biasanya bju murah ni klau sekali basuh dia akan mengecut ataupun warna luntur. Tp klau awak nak gak bju camtu, apakata awak bawak bju tu kat sy & ambik upah print. Bju2 yg sy offer ni, insya allah kualiti baik & x mengecut bila basuh. Warna pun x luntur. Kualiti insya allah, dijamin. Terpulang pd awak sendiri.

  7. minimum oder bape helai ye?tq

  8. salam, harga yg tertera tu utk minimum order berapa helai dan dah termasuk harga printing?

  9. skali cetak berapa yer baju round nex nie

  10. nipis x baju nie??

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: