Hubungi kami

Alamat :

322/6, Jalan Durian 3, Felcra Changkat Lada,
36800 Kg Gajah, Perak

emel ke : adminkomisen@gmail.com


Adakah anda ingin tahu sejarah & latarbelakang syarikat kami?

KLIK LINK DIBAWAH, DOWNLOAD & BACA. KHAS UNTUK BAKAL2 EJEN KAMI!

KLIK SINI>>>>KERTAS KERJA AINIX RESOURCES 2016 2

  1. salam, nak tanya, material untuk tshirt muslimah dan tshirt biasa ni 100% cotton ke?

    • Nur, untuk tshirt muslimah 100% cotton tapi tshirt lain campur2…ada yg 100% cotton, ada yg 60% cotton, 40% polyester. Sesetengah tshirt je 100% cooton.

  2. Salam.. kat sini ambil agen online tak? kalau ambil saya berminat untuk promot bisnes ni.

    • Wsalam, boleh sesangat. Cuma setakat ni belum lagi yg jadi ejen online ni.Camnilah,
      kalau ada yang nak order baju ngan adik, emel je saya nanti untuk tanya harga.

      Boleh tak gitu?

  3. salam. nak tanya, utk round neck cotton t-shirt kosong dlm ketiga-tiga katelog yg kat atas tue..sehelai kira brp ek? Kalu yg ada design kira mcm ner yer? sy mmg nk cari pembekal t-shirt kosong.

  4. Salam Tuan/Puan,
    Sy berminat nak jadi ejen dan berapa minima order yg boleh sy buat
    Sekian, terima kasih

    • En.Razali, setakat ni saya tak bukak offer secara formal lagi tapi kalau ada order, tuan ambik je dulu pastu discuss ngan saya.Nanti sy bagi harga sy. Kemudian terpulang pd tuan kalau nak mark up nnti.

  5. salam en,

    boleh email pada saya harga plaint tshirt roundneck 100% cotton perbagai warna n size…

    terima kasih

  6. Assalamualaikum,
    Saya dari W.P Labuan,saya mahu print baju tapi design baju tu saya pilih sendiri.Saya akan try satu dulu kalau hasil kerja kamu memuaskan hati saya akan lebih banyak buat tempahan dari kamu…..

    • Waalaikumussalam.

      Terima kasih sbb deal ngan kami.
      Untuk pengetahuan saudara, kalau oder selai saje, kos agak mahal.kalu byk insyaAllah dpt murah sikit

  7. ohh.kalau mcm tu nanti kalau ada apa2 saya emil kat mohcetakbaju

    terima kasih…..

  8. Saiful Bin Abu Bakar @ Aliaskar

    Salam 1Malaysia
    Saya Pegawai bomba dari Daerah Beaufort Sabah. Sekarang ne saya tengah cari Tshirt Berkolar warna Biru Navy. buat lambang kadet bomba baru kat dada kiri dan nama Pasukan kadet Bomba Malaysia kat belakang. baget pelajar sekolah menengah lah. kalau dapat RM20-Rm25 bah

    • Salam Bah,baju berkolar tu semua Biru Navy ke atau nak badan saje Biru Navy, kolar warna lain? Berapa lai jangka nak tempah?

      • yup, satu badan warna navy blue, tu koler pun warna navy blue,
        jumlah dalam 30 helai.

      • Saiful…boleh emelkan detail ke emel saya tak? Atau pun klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat website saya tu untuk saya tahu maklumat lebih detail.

  9. As salam..

    Boleh mintak tolong ajar tak mcm mana nak buat aligntment kalo print banyak warna.. FYI sya baru belajar buat printing ne. Setakat ne order banyak yang wording jak, kalo banyak design masih blm expert masa nak print tu.. esp nak aligntment utk multiple colors..

    TQ

    • En.Osman,

      Mintak maaf…kalu nak tahu kena praktikal tu.Tak cukup ruang sy nak cerita kat sini.Kenapa tak tanya tok guru yg ajar hari tu?

  10. sulaman ada buat x????ke cetak saje???then camana nak attach sample baju ni?????

  11. Intan Nuresa

    Ermm…
    Saya nak ORDER baju T-Shirt for GROUP.
    Boleh tolong tak?

  12. Intan Nuresa

    Assalamualaikum,
    Saya Intan Nuresa,
    Nak ORDER baju Jersi untuk kumpulan saya di sekolah,
    Dan nak ORDER baju untuk dua kumpulan,

  13. Bolehkah saya tempah baju beserta bloknya sekali?

    • BIasanya orang tempah baju jer….blok tu saya simpankan sebab kalau customer suruh simpan, sy simpankan le. Harga saya kitra harga baju jer.

  14. Salam, sy nk tempah jersi utk bola jaring tp nk jesi yg ada 2 color, ada tak? Tulis nama kat blakang dlm 20 helai… Agak2 brapa hargs..

  15. Sy dh tgk katalog, baju jersi netball NJ01 warna purple brapa harga baju tmsuk cetak?

  16. Dlm 20 helai.

  17. Brapa lama blh siap. Saiz mcm mana?

  18. Kalau saya nak tempah printing t-shirt couple utk 2 helai. Brp ye? Sy dah emailkan design nya. Design mcm jersi.

  19. Sy dh emailkan designnya.

  20. salam. saya dari kl. nak tanya. berapa kos untuk baju muslimah. total 62 helai. 50 helai kain jersey, 13 kain cotton. design sendiri. thanks

  21. dah emel design🙂 thanks.

  22. sye nak tempah jersi dalam 25 lai…siap nombor dan nama.tp harga dlm rm22 atau23 bleh ker.

  23. Assalamualaikum… jersey 100% ori ke???

  24. salam..sy nak order baju dalam 30 helai..sblm ini sy pernah buat tempahan baju menggunakan 100% cotton..oleh kerana baju yg sering digunakan, telah lusuh warna bajunyer..boleh cadangkan pada sy tak baju yg tidak panas dipakai dibawah matahari dan tahan lusuh seperti baju jersey. klu yg baju quick dry tu blh tak?

  25. mohd zahid mhd noor

    salam , nak tnye klau sya nak order utk 2 helai bju yg design ‘ I LOVE … ‘ tu sya buatkan dgn design saya sendiri terima x?
    bju sizes ape yg ada .? tlg emel kan feedback nanti ye..terima kasih.

  26. saya dah send design baju.payment xbwt lg.agk2.klo sy bwt payment skrg.bile baju boleh siap?

  27. Hana, cek emel awak ye…

  28. suhaily sharif

    pn salina,
    sya dh terima pesanan baju ari tu. Nice n cantik..next time sy nk order lagi.

  29. hi..
    kalu saya nak tempah baju family (mak ,ayah & anak) beserta design dia boleh tak?

  30. assalam….ada contact no x?…sy nak tanya b’kenaan baju..tq.

  31. saya nak tempah baju 37 helai,jersi round neck(kod 1018).Baju tu design agak simple,boleh tak tolong tambah designnya jika saya tempah baju tu?

  32. azlanshazana

    Salam..

    nak tanya, ada buat tak untuk rompers baby. kalu ada, sy berminat nak dptkan secara pukal. design seperti EPL, F1, i love daddy & mummy, etc…. setiap design utk size newborn, 3-6 months, 6-9 months, 9-12 months..Sekarang ni borong di GM. Nak cr supplier tetap & harga berbaloi.. tq

  33. Baju kanak2 umur brp yer? Nak order baju untuk umur 1-5tahun. Thanks

  34. sya dri brunei,sekarang sya nk cari photo emulsion+sensitiser,rubber dye,tc dye,pigment colour,pencuci photo emulsion dan hardener kat brunei susah nk dpt..kat da jual tak?

  35. starter kit silkscreen ada jual x?

  36. kalau saya nak tempah baju couple 3 pasang boleh tak? kena patten sama atau boleh lain2? =)

  37. Salam, saya nak buat baju Reformasi untuk ayah saya sempena PRU13 ni hehe, so kalau buat 100 helai , design 1 colour size A4 berapa ?

  38. Slm, sy dr jb. Nak tmpg tny ckit? Klu sy nk order tshirt plain roundneck 100% cotton dlm 100 pcs.. Agak2 brape ongkos nye yer?..sy mniaga psr mlm. Klu bley bg hrga baik ckit. Bley email sy nikmosqid@yahoo.com

  39. Salam.. Tade ke saiz baju budak kecil? saya nak buat untuk family. Dari baby sampai ke dewasa. Boleh ke?

  40. Salam.. Saya nak buat baju kelas dalam 25 helai.
    Saya nak tanya harga untuk sehelai baju berapa?

  41. jersi jenis polyester ada ke?

  42. As salam saudara nik,
    brape harga tshirt (cotton yg x panas) utk kelas dlm 10-40 helai
    kelas saya dan kelas / group kawan2 nak buat baju lah..
    brape tempoh utk siap baju tu selepas saya hantar bentuk design..
    tqvm

    • kumang, cer awak isi dulu form kat page Nak Tahu Harga Tak? kat bahagian atas blog ni.Pastu nanti sy jawab emel awak tu.

      • Kalau nak tempah baju tapi saya bawak baju sendiri boleh x??? just upah print sahaja…

        tapi kalau abang memang guna t-shirt fruit of the loom terus tempah sekali je la…kalau lain brand saya beli baju tu dulu then saya anta kat kedai abang boleh x??

        boleh bagi harga upah print berapa???

      • Ikram, emelkan detail ye. Nnti sy jawab.

  43. salam…ramadhan…sudah hampir…nk tnya klau nk baju kelar berkola boley buat ker??klau boley hijau hitam…tlg tunjuk sampel…klau ley add kt fb…sbb nk thu.. rasydansaaya@yahoo.com.my hurm…nk yg kelas perdagangan punyer tau

  44. mohamad lutpi

    SAYA BERMINAT NAK PELAJARI CARA CETAK TSHIRT DENGAN SAUDARA BOLEH??

    • Mintak maaf Lutpi…bukan saya tak nak ajar tapi masa tak mengizinkan. Saaangat padat dgn tempahan baju. Sori ye.Kalau ada, saya bgtau dlm blog nnti.

  45. Salam saya nak tanya BLAZER KOPERAT ada tak….saya nak tempah untuk kelas saya seramai 46 orang….

  46. salam , selain print , kalau mahu sulam utk logo dan nama d baju ada kha ???

  47. Salam, i nak catalogue baju tuk group..pls mail to me sales@leooffice.com..urgent..tq

  48. salam kak..sye student sekolah……boleh tak sye nk buat temphan untuk baju jersy lengn pnjg warna hijau….sekarang ckgu sye tengh crik owg untk buat temphan..klau akak snggup dn boleh terima tempahan sye..alhamdullilah seng sikit kerja saya…sye berhrp sngt akak dpt terima tempahan sye…senag mcm ni lah akak hubungi sye di no ini o12-6646997…nama sye haziqah..klau nk email or send mcm pon boleh di fb sye…ziqah_smart@yahoo.com..terima ksih..

  49. anis q .ainy

    salam.. sy memang berminat untuk menempah bju.. tp masalahnya sy ingin menempah baju kapel.. sy da bace minimum tempahan adalah 5 helai..tp saya harap pihak encik sudi mempertimbangkan tempahan ni.. design sudah siap.. sy juz nak realisasikn .. sy x kisah kosnya.. atau masa yg diperlukan utk encik siapkn tempahan saya.. sy inginkan baju tu sebelum bulan oktober..tu je..thnks.. sy tuggu reply dari encik.. salam..

    • Sori Anis…kami memang terima 5 lai ke atas je sbb sekarang nipun tempahan group memang sangat padat. Takut x sempat buat bju awak.

  50. Assalam…En. Nik, saya minat nk tempah t-shirt cotton round neck. Tp 5 helai je. Saiz utk 2 dewasa dan 3 helai kanak-kanak.Design x sure…tp maybe nk print word ‘PENUTUP’ je. Kalau boleh dlm tahun ni gak. Boleh ke mcm tu?

    • Boleh….isi je maklumat tempahan awak kat page “nak tahu harga tak?” kat bhg atas nun.

      • Wokey, sgt2 suke🙂
        tp nnti sy isi details kt ‘nak tahu harga tak?’ sbb sy dok pk lg nk tshirt color ape…suke hitam tp dh byk…grey ke blue…nnti la, cume nk tau ada tak tshirt cotton tp colar ‘V’ ?

  51. Nak tempah baju untuk kelas boleh tak?

  52. Salam encik Nik .. Saya nak tanya , adkh encik m’ambil tmphan untuk velcro t-shirt ? jika ada ataupun kurang jelas .. Boleh email saya , niena_sofea93@yahoo.com.my ya .. Terima ksih .. =)

  53. haluuu…nak tya skit….boleh tak buat tempahan baju kosong prodk oren ?

  54. saya nak suvey harga baju roundneck dlm 3000 helai… skali dengan cetak 1 warna.. bju warna merah… hrga sehelai brapa???

    hazlanibrahim@gmail.com

  55. nak taye kalo oder lain2 saiz untuk family day n ade baju lengan panjang ke mcmane boleh tak…

  56. Assalamualaikum.. nk tnye brape lme bole siap eh ? shelai brape ?

  57. saye ade wat design dkat customink.com… dan save so design 2 ade ape u n bley tgok coz sye nk tmpah la…

  58. awg ,mohd jamil awg abdullah

    salam.saya nak tempah baju Tshirt design rc helikopter.apa2 design je,asalkan ada nama rc heli club n gmbr heli sekali.klw boleh saya nak baju warna oren putih..nak tempah dlm 5 pasang.

  59. nurul a'qilah

    salam..nk tnye, leh tempah bju koporat design wanita x?? n tgn 3 suku… juz nk tmbah logo… utk 11 org…ble bleh siap agk2??? dsign dy kod f10602..

  60. boleh kah saya beli baju ni tanpa buat apa2 design…harga tetep sama ke….

  61. Salam..saya ingin tanya boleh x saya nak order baju untuk 3 helai..sbb saya mencari untuk buat baju nie x ada

  62. Hi, is it possible to order jersey round neck with our own design? about how much will it cost?
    Thank You.

    • Yes, u can but we receive 50 pcs above for own design tshirts. For below 50 pcs,just choose our readymade tshirts in my blog.

  63. so, how can I gt the softcopy of the jersi with my design on it? coz
    I need to send the picture of the jersi and design to my Table tennis club member in order for them to order…

  64. Just your own design to my email first before I make it for you. Email to adminkomisen@gmail.com.

  65. Salam.. tshirt berkolar saiz kanak2 28 – 36 ade x? Tq

  66. salam saya berminat nak jadi pengedar sebab tgk cara design baju sendiri. macamana ye?boleh ke?saya dari sarawak.

  67. salam..hye saya nk tnya kwu nk order t-shirt lengan panjang boleh x? saya order untk kelab saya..lbih kurang dlm 80 org mcm tu la..n saya nk mnx awk tlg designkn la…tp sya tnggal dkt penang..mcm na awk blh hntr ke? tlg bls kt email sya k? thanks..:)

  68. assalamualaikum,

    saya mahu menempah jersey, smua jersey sama design tp berlainan size. mgkn tempahan dlm 40 helai or lebih.
    boleh x klau buat japan home jersey, belakang tulis NEWS 4.
    berapa anda ambil utk satu jersey?

    • Mintak maaf…setakat ni baju jersi yg saya buat guna baju plain dalam katalog saya je dulu. Kalau jersi pasukan belum lagi.

  69. Salam sy berminat nak tempah bj rewang tuk knduri kawen thn hadapan, brape yer kos tuk 100 helai, design simple bhgian dpn shja

  70. salam..kat sini boleh buat hoodie ke x?

  71. maAf nak tnya kalo baju tsHrt lenGan penDek n deSign senDiri keNa bYar berapa n kami nak bUh loGo coLlege sama???

  72. Ade terima tempahan tuk jersey bola x.kalo bole nak xcetak nama and nombor.tpi sy nak 2 helai je? Boleh? Tq in advance😉

  73. Marielle ley

    Hello..Boleh sy tanya kalau kita buat baju berapa harga nya ye?….Ada Discaunt tak

  74. kalau buat design sendiri macam mne nk hantar???
    nak kne hantar gambar ke????

  75. design dah ade…..tpi camne nk hantar???

  76. nk tanya untuk bunting,,untuk jenis kain,encik guna kanvas @ tarpaulin? untuk colour,bpe dpi resolution yg encik guna? lagi 1,berapa harga saya boleh dapat untuk sekaki? kalau boleh encik emel kt saya contact no encik,saya nk order dalam kuantiti banyak..

  77. kalau untuk baju kelas berapa??ada 30 orang??agak2 berapa???

  78. saya nak beli jersi basikal arorasport.
    bagaimana.
    ada diskaun tak

  79. salam..kak nak tanye sy ad nak tempah baju ..sy nk post gambar 2 kt mane eak?sbb nak tahu harga..sy ad 4 design..design 1(12hlai),design 2(12hlai),dsign 3(9 helai),design 4(20hlai)sume skali 53helai..

  80. kalau jersey untuk 15 helai sekali dengan printing nama event kat belakang baju dan logo di depan.. Berapa rm?

  81. salam,saya ingat nak oder baju tshirt jenis tc cotton tu..berapa minimum. nak test baju tu dulu.tq

  82. Salam tuan..ada buat kursus silkscreen ka.?

  83. hai.. saya dari S’rawak.. dan kami ingin menempah baju utk kumpulan.. kami brminat sangat2.. dgn syarikat cik/puan.. so, saya nak tnya.. macam mana nak tempah??? boleh bg phone number syrikat?

  84. Kalau tolong edit bju jersey boleh ?

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: