Category Archives: Baju Family Day

Baju untuk aktiviti family day.

Material tshirt camane yg korang cari utk grup tshirt korang?


Hai & Salam Cetak Baju semua,

Apa khabar semua? Kami doakan korang semua berjaya dalam bidang masing2……In Sha Allah.

Ni nak bantu sikit korang camane nak order TShirt ikut selera korang ni…

Sebelum tu nak bagitahu ni…setakat ni dari Tahun 2010, kitaorang dah siapkan lebih daripada 100,000++ helai TShirt untuk pelanggan2 kami & In Sha Allah angka ni akan sentiasa meningkat…Alhamdulillah.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

So….bagi korang yg dah berkira2 nak order tshirt utk aktiviti korang, disini saya nak kongsi sikit pasal material bju yang korang boleh pilih.

Material bju ni penting utk aktiviti korang sebab kalau salah pilih, takut tak selesa dengan event korang.

Mungkin korang silap pilih cotton tebal tapi nak guna untuk aktiviti outdoor.
Tak ke berpeluh2 ketiak akibat salah pilih tshirt tu.

Tak pun pilih tshirt nipis tp aktiviti dlm aircond. Maka berdirilah segala bulu yang ada sebab tak tahan sejuk.

So..material baju ni antara yang penting untuk korang consider sebelum order bju ngan kitaorang.

Tapi kebanyakan tshirt kami..sesuai utk semua aktiviti sebenarnya.

Cuma kalau tahu jenis material tu, mungkin agak selesa sikit time pakai nanti.

Tapi last2..bergantung jugak pada bajet korang sebenarnya.

Kalau bajet ciput…kenalah cari material yang biasa2 je.

Kalau bajet besar sikit…mungkin boleh pilih macam2 material yang korang nak.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Ok…bagi membantu korang memilih material baju yang sesuai, disini saya senaraikan beberapa brand baju yang kitaorang supply sejak dulu lagi.

Saya akan kongsikan brand baju & material sekali supaya korang boleh buat keputusan baju camane korang nak ye….


Tshirt brand 4QUARE

Kebanyakan customer yang order TShirt 4Square ialah customer yang nak baju bajet rendah.

Biasanya baju 4square lebih terkenal dengan baju 100% cotton.Sesuai untuk digunakan untuk apa sahaja aktiviti sebab 100% cotton ni lebih sejuk & selesa kalau nak buat aktiviti lasak & biasa2 je.

Untuk pengetahuan korang, kebanyakan TShirt yang bajet rendah ni dibuat di Bangladesh sebab kos material & buruh lebih murah berbanding jika dibuat kat negara lain.

Walaupun di buat di Bangladesh tapi kualiti still superb.

Harga mungkin rendah tapi saya suka guna baju ni sebab ianya tak terlalu nipis & tak terlalu tebal.

Nak print guna silkscreen printing pun mudah sebab kain dia licin & tak berbulu.

TShirt cotton 4square ni berat dia standard 160gsm. Dulu ada yang 190gsm atau 175gsm tapi sekarang semua 160gsm. Tak tahu kenapa. Kena tanya supplier lah pulak nanti.

Ni contoh baju 4square cotton yang saya katakan tu. Memang sesuai untuk korang yang nak baju yang agak kualiti tapi bajet rendah.


Macam2 kaler ada untuk korang pilih.

Biasa customer yang pilih baju 4square ni, diaorang akan pilih pakej sekali dengan baju lengan pendek, lengan panjang & baju budak sekali.

Satu lagi….baju 4square ni pun kitaorang ada sediakan baju saiz besar jugak.

Saiz dari 4XL ke 8XL tapi harga mahal dari saiz normal. OKlah kan…sekurang2nya ada jugak pilihan untuk korang buat TShirt untuk sape2 je dalam grup korang kan.

Tak kira yang keciiiiikkkk sekali atau yang besaaaaaarrrr sekali….kan….kan…..

Selain daripada TShirt cotton, kitaorang ada jugak TShirt2 material lain seperti kain jersi atau microfiber dalam grup 4square ni.

Material jersi atau microfiber ni sesuai untuk korang yang nak buat aktiviti luar & lasak sikit.

Ada jugak baju budak untuk pilihan korang.

Baju roundneck cotton, jersi & polo.

Baju Polo budak antara yang customer cari sebab susah nak cari baju Polo budak camtu.

Pendekata, brand 4square bukan je ada baju cotton tapi kami sediakan macam2 jenis baju harga bajet yang korang boleh pilih.

Susah sangat….korang klik je button bawah ni untuk lihat apa lagi jenis baju bawah grup 4square ni untuk pilihan korang ye.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

————————————————————————————————————————

  TShirt BRAND ENZO

Baju brand ni antara yang paling TOP & paling laris dalam bisnes cetak baju kitaorang sejak 2010 lagi.

Yang SPECIALNYA TSHIRT ENZO ni ialah diaorang guna material lain untuk baju cotton.

Diaorang guna baju TETRA COTTON. Maknanya bukan 100% cotton.

Tetra Cotton ni anti-shrink atau anti kecut (tak kecut & tak kembang lepas basuh)

TShirt brand Enzo ni biasanya saya rekemen kat customer yang pentingkan kualiti dengan harga yang tak berapa mahal.

Sesuai dengan bajet kebanyakan customer kitaorang.

Lagipun….TShirt brand Enzo sediakan baaaaanyaaaakkkk pilihan TShirt untuk apa sahaja aktiviti korang.

Antara yang paling laris ialah TShirt Muslimah diaorang.


Ni antara contoh yang TSHIRT Muslimah Enzo ada. Banyak lagi kat katalog kitaorang kalau korang nak tengok. KLIK JE SINI!!!

Brand ENZO ni juga ada sediakan 3 jenis TShirt :

1.  Cotton Tetra

2.  Lacoste / Polo

3.  Microfiber atau Jersi

Tetra Cotton ni saya dah bagitau tadi. Ni contohnya….

Baju lacoste biasanya baju berkolar. Nama lain dia baju Polo atau Honeycomb.

Microfiber brand Enzo pun ok jugak. Macam2 pilihan yang korang boleh pilih.

Baju korporat atau F1….ada lengan panjang & pendek.

Sesuai untuk mereka yang nak baju F1 yang menutup aurat & kain yang kualiti tinggi.

Ni antara contoh2 baju Enzo yang dapat saya tunjuk kat sini.

Kalau nak tengok banyak2 lagi…klik je button bawah ni & pilih je mana yang korang berkenan ye.

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

—————————————————————————————————————————

 TShirt Brand OREN SPORT

Selain Enzo, Oren Sport jugak antara TShirt yang banyak dapat sambutan dari customer.Macam Enzo jugak….Oren Sport sediakan 3 jenis material TShirt macam Enzo termasuk TShirt korporat & jaket.

Walaupun bagi saya Oren Sport agak mahal sikit tapi kualiti tetap kelas A punya.

Diaorang sediakan macam2 pilihan TShirt yang sesuai dengan aktiviti korang.

Ni antara contoh TShirt yang korang boleh pilih dengan Oren Sport ni…




TShirt Oren Sport ni dah establish dah agak lama dah. Antara company TShirt yang TOP kat Malaysia ni.

Biasanya peniaga cetak TShirt seluruh Malaysia akan tempah TShirt Oren Sport untuk bisnes diaorang sebab brand ni readystock dia memang tak putus2.

Rasanya berjuta2 stok diaorang supply kot sebab tak pernah lagi bila kitaorang order, TShirt tu tak ada stok.

Maknanya kalau order hari ni, esok In Sha Allah sampai.

Sama macam Enzo. Memang readystock diaorang memang tinggi.

Kalau korang rasa nak tengok macam2 lagi baju brand Oren Sport ni, klik je link bawah ni ye.

oren sport

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 


TShirt BRAND GILDAN

Gildan ni asal brand US ni tapi kalau korang nak tahu, TShirt ni dibuat di Bangladesh.Sama macam 4Square. Mungkin diaorang nak kontrol harga kot supaya tak mahal sangat.

Gildan ni sesuai jugak untuk korang yang pentingkan kualiti.

Ni antara TShirt2 yang Gildan ada…


Gildan ada sediakan TShirt sama macam Enzo & Oren Sport.

Cuma cotton dia adalah 100% cotton. Lebih kurang cam 4Square. Cuma ada certain kod baju, kain dia tebal lagi dari 4square.

Kain jersi atau microfiber diaorang pun lain dari Oren Sport & Enzo.

Kalau jersi Gildan dia panggil 100% Performance Dry Pique. Dia bukan macam kain jersi biasa.

Grup hiking suka sangat pakai baju ni sebab diaorang kata cepat kering & tak berbau kalau berpeluh.

Bukan saya kata…tapi GRUP HIKING ni sendiri bagitau kitaorang. Kitaorang tak pegi hiking…tak tahu….hehehe.

Selain daripada tu, diaorang ada jugak ada sediakan sweatshirt & hoodie.

Mungkin harganya nampak cam mahal tapi kualitinya memang ohsem.

Dah ramai yang beli & puji kualiti baju2 ni.

Baju berkolar pun banyak pilihan. Kalau korang rasa nak lain dari yang lain & selesa dipakai, Gildan adalah brand yang korang boleh cuba.

Kalau rasa tak puas tengok gambar diatas & nak pilih macam2 lagi baju Gildan lain, klik je link bawah ni ye.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

—————————————————————————————————————————–

TShirt BRAND ARORASPORT

Ini adalah brand sukan yang paling saya rekemen sebab katalog Arorasport sediakan lebih banyak TShirt untuk bersukan lebih dari brand lain.Brand ni ada sediakan baju jenis SUBLIMATION.

Apa tu SUBLIMATION?

SUBLIMATION ni TShirt kaler warna warni atau fancy yang dilukis terus atas TShirt kain jersi.

Ni namanya TShirt SUBLIMATION.

Kalau korang rasa tahun ni nak pakai TShirt yang colourful camni….korang boleh pilih kat TShirt Arorasport ye.

Tapi bukan je TShirt kain jersi……cotton & lacoste pun diaorang ada.

Muslimah & baju korporat pun ada.

So…tak payah pening2 nak cari TShirt korang tu.

Ada macam2 jenis TShirt korang boleh pilih. Sediakan duit je…..hehehe.

Pada cikgu cikgi yang incharge sukan sekolah tahun ni atau cikgu koperasi, cikgu2 boleh pilih TShirt brand Arorasport ni untuk TShirt sukan sekolah cikgu tahun ni sebab diaorang ada sediakan macam2 stail baju untuk cikgu pilih.

Mungkin cikgu nak yang lain dari yang lain sikit sebab asyik sama je macam tahun2 lepas kan.

So…cikgu boleh pilih macam2 jenis baju yang kat button bawah ni . Bagitau je kitaorang nanti kalau rasa2 berkenan dengan TShirt2 tu nanti.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

—————————————————————————————————————————-

TShirt brand MATAHARI / EMPIRIC

Bagi korang yang mencari TShirt2 selain dari TShirt diatas, satu lagi brand yang saya suggest ialah brand EMPIRIC atau MATAHARI.

Mostly diaorang guna brand Empiric sebenarnya.

Baju ni tak banyak sangat choice tapi kalau rasa nak baju Raglan lengan 3 suku yang kaler lain dari lain sikit…boleh test baju Empiric ni ye.


Ni antara contoh baju yang brand ni sediakan,

Baju ni semua jenis cotton 100% & juga dibuat di Bangladesh.

Kain lebih kurang macam kain 4Square & sesuai untuk apa sahaja aktiviti korang ye…

Kalau rasa nak cuba2 tengok baju2 lain yang brand ni sediakan…klik je button bawah ni.


——————————————————————————————————-

Ini antara TShirt2 yang kami sediakan KHAS untuk anda.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

TSHIRT RAGLAN – COTTON / JERSI

Selain daripada TShirt2 biasa yang korang dah biasa pakai, kitaorang pun ada sediakan TShirt jenis Raglan ataupun TShirt Lengan Kaler lain & body kaler lain.

TShirt jenis ni ada macam2 brand & saya satukan dalam satu page. Senang sikit nak pilih nanti.

Klik je gambar bawah ni & korang dibawak ke page TShirt Raglan kami nanti ye….

TSHIRT MUSLIMAH

TShirt Muslimah ni antara TShirt yang paling popular kat www.mohcetakbaju.com ni.

Memandangkan kesedaran menutup aurat zaman ini dah tinggi…so, kebanyakan muslimat mesti nak order TShirt yang menutup aurat untuk aktiviti diaorang kan.

So..kitaorang sediakan macam2 stail TShirt Muslimah untuk korang pilih.

Klik je link bawah ni & pasti korang berkenan punya….

Ada macam2 lagi kemudahan untuk korang dalam www.mohcetakbaju.com sediakan sebenarnya…

Saya cuba ringkaskan ye….

1.  Kalau rasa tak tahu nak buat design, kitaorang sediakan tempat nak buat design.

2.  Kalau rasa tak ada design TShirt kelas, kami juga ada sediakan TShirt Kelas untuk korang pilih.

3. Kalau rasa tak ada idea nak buat design FAMILY DAY, kami pun ada sediakan jugak.

4.  Kalau rasa TAK ADA IDEA JUGAK…nak buat DESIGN TSHIRT KAHWIN, REWANG atau BEKWOH. Jangan risau, kami juga ada sediakan….


5.  Kalau rasa2 nak buat design DOODLE…kami pun ada sediakan jugak.

Tshirt Doodle

6.  Pastu kalau rasa2 berminat nak jadi ejen, korang boleh jugak jadi ejen kitaorang.


Pendek kata & panjang kata…..macam2 kemudahan yang kitaorang sediakan KHAS untuk anda buat baju bercetak dengan kami.

So…kalau nak cetak baju, seelok2nya diawal tahun camni lah korang kena order TShirt sebab boleh pakai dengan grup korang sampai hujung tahun.

Kalau dah hujung2 tahun baru nak order, rugilah sikit sebab sekejap je boleh pakai sedondon ramai2.

 

So…apalagi…

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Kitaorang sentiasa membantu & melayan anda walau dengan apa cara sekalipun.

Sampai jumpa lagi…tata…titi…tutu…….

Dari teratak kecil kami,

Abg Nik & Kak Salina

Apa kata customer tentang cetak TShirt kami?

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Rasanya dah lama tak upload cerita dalam blog ni. Last hari tu awal bulan 9 rasanya.

Maaflah pada korang yang menunggu2 cerita kami di www.mohcetakbaju.com ni.

Kebelakangan ni order naik mendadak & tak cukup tangan nak siapkan baju tu.

Sekarang ni lega sikit sebab banyak yang dah diselesaikan. So..dapat le luangkan masa untuk share tips & cerita pasal bisnes kami ni kat korang.

Hari ni saya tak nak cerita panjang lebar pasal TShirt tapi nak kongsi ngan korang tentang apa kata customer sendiri tentang kami.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Demi Allah……ni antara bukti2 sebenar conversation kami ngan customer yang baru dapat baju & Alhadulillah puas hati dengan servis kami.

Ini hanya sebahagian je..kalau nak upload semua nanti penuh lak blog ni nanti.

 

 

Ni antara mesej2 Whatsapp yang dapat saya kongsikan dengan korang supaya korang lebih konfiden lagi nak order dengan kitaorang.

Ada jugak gambar2 baju customer sendiri yang share kat kitaorang. Gambar pakai baju tu ramai2. Macam bawah ni.

Kalau korang nak tengok banyak lagi gambar2 customer atau TESTIMONI kami, klik button bawah ni & lihat bagaimana gembiranya diaorang dapat baju yang kitaorang cetak tu ye…

 

 

 

Bawah ni design TShirt REWANG!

 

 


OKLAH
….macam hari2 biasa. Kalau tak share deisgn baju yang customer tempah, memang tak sah.

So…apa cerita cetak baju kami hari ni….

Ni antara tshirt yang kitaorang siapkan baru2 ni. 2 kaler print je. Hitam & pink. Yang putih tu guna background baju.

Memang sempoi sebab guna teknik halftone. Kalau korang nak letak gambar group sendiri pun boleh…

Ni baju kelas bakal2 engineer ni. Baru form 5 tapi dah ada baju camni. Mudah2an makbul doa.

Design nak print tu pun kena edit balik supaya senang tembus kat kain silkscreen tu. Kalau tak edit semula, konfem design dia blur je & tak cantik masa print nanti. So..kena caj upah design semula sikit nanti.

Yang ni design doodle. Budak2 suka sangat baju camni. Korang tak payah susah2 cari design tu sebab kitaorang pun ada supply semua design tu.

Klik kat gambar bawah ni untuk lihat contoh design doodle kami yang ada ye!

 

Yang ni sempoi je sebab buat design teknik halftone. Maknanya print 1 kaler tapi macam design asal.

Korang yang nak buat untuk group korang, family atau apa sahaja aktiviti korang pun boleh. Memang cantik.

 

Yang ni bahagian depan guna stiker tapi bukan sebarang stiker. Ini stiker high quality.

Baju anak ada selai print guna stiker ni. Alhamdulillah dah banyak kali basuh pun masih maintain lagi. Tak tanggal.

Tak macam sesetengah stiker yang tak tahan lama. In Sha Allah..memang puas hati.

Yang ni baju family day…print 2 kaler depan & 2 kaler belakang.

Design ni customer yang bagi & memang menyerlah naik warna dia. Saya suka…saya suka……

Gambar kartun Mickey Mouse camni pun ada orang order. Tak kisah..lelaki ke perempuan. Budak atau dewasa. Semua boleh pakai.

Apa yang penting…..”KERJAAASAMAAA…..” kata Wonder Pet.

So…setakat ni lah dulu.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Ingat ye…kami bukan je boleh print ikut design korang, kami jugak ada sediakan macam2 jenis baju readymade untuk korang pilih.

Klik je kat katalog2 baju kat atas nun (kalau guna hp klik kat bahagian MENU) untuk lihat macam2 stail & brand baju yang kami ada ye.

So..sampai jumpa lagi…

Baaaaiiiiiii…..

Ikhlas Berkongsi,

Abg Nik & Kak Salina
0192254028 / 0193643692

Cetak TShirt sekarang vs cetak TShirt dulu2………

Hai korang,

Jumpa lagi kita dalam blog yang sentiasa menceritakan tentang cetak TShirt untuk apa sahaja aktiviti anda dimana sahaja anda berada.

Tadi masa saya duk tengok album2 lama, tiba2 teringat balik macamana kitaorang start buat bisnes TShirt ni 7 tahun lepas.

Time tu bukan macam sekarang ni sebab sekarang dah ada meja printing KHAS. Ok sikit.

Dulu..masa mula2 buat bisnes cetak TShirt ni, ada jugak print baju atas lantai. Tak sempat nak ambik gambar time tu. Tertonggeng2 nak print selai baju. Pastu malam kena urut sebab sakit pinggang.

Hari ni saya nak kongsi sikit ngan korang TShirt2 & bagaimana cara kitaorang cetak TShirt tu walaupun tempat terhad.

Sebelum tu…cuba korang tengok antara TShirt yang bagi saya agak kreatif hasil tangan customer2 kitaorang. Baju2 ni hasil printing kitaorang masa mula2 masuk dalam bisnes cetak baju ni.

 

Ni antara gambar TShirt dulu2 sebelum kitaorang ada meja printing KHAS tu. Masa ni wife yang buat full time tapi saya kerja kerajaan lagi masa ni.

Kira2 sebelum tahun 2015 ni. Tu yang jemur ikut dan je tu.

Kalau korang nak tahu…baaaaanyak betul beza cetak baju dulu2 & sekarang. Nak tahu tak?

 

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

 

Antara beza cetak TShirt dulu2 & sekarang ialah :

Dulu…..jemur baju main ikut dan je mana2 sempat & muat. Ada atas katil, ada kat luar rumah, ada atas meja, atas lantai dll.

  1. Ni jemur atas meja printing. Time ni ruang printing kecik lagi. Sebelah dinding tu belum pecah lagi. Tahun 2013 baru start besarkan kedai tu. 

     

     

Alahai…segan lak nak tunjuk. Time ni keringkan atas katil tidur dalam rumah je. Masa 2011 ni printing atas meja makan lagi. So…sebab desperate sangat tak ada tempat nak jemur, mintak kebenaran mak mertua jemur atas katil time tu.

Mak mertua cakap….no problem menantuku, janji bawak masyuk duit, mak setuju je nak…..hehehe. Sib baik mak mertua tak baca blog ni….hehehe.

Ni jemur atas meja makan. Masa printing tu memang cari masa bukan tengah makan.

Kalau nak makan kitaorang printing jugak, mau kena halau dari rumah. Jadi si tanggang nanti…hehehe. Tak pasal2 kami jadi batu atau peti ais nanti…

Free2 je dapat jadi anak derhaka…..tak ke haru biru tu.

Tshirt Kartun

Yang ni satu lagi baju yang kitaorang terpaksa jemur atas katil. Kalau jemur kat luar, takut kena curi nanti. Baik tumpang katil mak je…nasib baik mak sporting. Tq bonda.

 

Dulu printing guna papan yang dimasukkan dalam baju sehelai2.

Bila dah masuk papan, baru saya letak atas meja untuk dicetak.

Cam gambar bawah ni….

Tshirt Kartun

Cuba tengok dalam baju tu ada papan kan?

Camtu lah kami belajar printing dulu. Masukkan satu2 papan dalam baju, pastu letak atas meja untuk printing.

Bila dah masukkan papan, pastu kami start print macam atas ni.

Masa ni tempahan tak sebanyak sekarang. So..setakat 2 lai sekali cetak masih mampu buat lagi.

Tapi sekarang kalau order 2 ke 3 ribu lai sebulan, kalau masih guna cara camni, mau tak sempat nak gi kencing kot.

Mak mertua pun makan atas lantai je sebab meja makan dah jadi meja printing utama…..hehehe.

Time ni kalau guna jugak meja makan, baru le jadi Si Tanggang nanti….hehehe.

Last2 kena buat gak kedai tepi rumah.

Apa yang termenung tu dik? Macam pandai sangat duk depan komputer. Main game le tu.

Orang sibuk printing dia main game. Tengok tempat kami printing dulu, dah macam dilanggar todak je…. 🙂

Ni lah rupanya kedai yang kitaorang bina pada 2013 sebab dah tak tahan banyak sangat order masuk, sampai dah tak cukup tempat nak print.

Alhamdulillah….akhirnya siap le cam gambar bawah ni..

Opppsss….sori…silap gambar.

Cam bawah ni ye….

So…bila dah ada meja camni & ruang lebih besar, senang le kitaorang nak siapkan order dengan kuantiti yang lebih besar.

Kalau tak…jenuh le menunggu, bila nak siap baju. Time tidur pun kena printing jugak kot sebab dah terdesak sangat tak ada tempat nak print kan…

Alhamdulillah…memang melimpah ruah rezeki kami dengan sokongan korang semua.

Apa yang saya nak kongsikan ni, bagaimana saya bermula dari bawah & dari susah.

Apa sahaja yang kita buat, kalau kita start dari susah…In Sha Allah bila kita dah senang & kita susah balik. Mudah untuk kita naik balik nanti.

So..pada korang yang tak sabar2 nak dapatkan TShirt grup korang cam yang kami pernah buat sebelum ni, follow je step bawah ni….

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Ok..nanti saya cerita lak camane kitaorang besarkan lagi bisnes kitaorang dari satu bengkel ke 2 bengkel sebab dah tak cukup ruang nak print.

Pastu, bagaimana kitaorang beli mesin sulam & mesin printing untuk mudahkan lagi cara printing kitaorang.

Tunggu ye……..

Selain daripada boleh buat design tu sendiri, kitaorang ada jugak sediakan design yang dah siap nak print.

Tunggu korang pilih je. Terus boleh print.

KLIK BAWAH NI UNTUK CONTOH DESIGN TSHIRT HARI KELUARGA


 

KLIK BAWAH NI UNTUK CONTOH DESIGN TSHIRT KELAS

 

 

KLIK BAWAH NI UNTUK CONTOH DESIGN TSHIRT REWANG/BEKWOH/KAHWIN

 

Ok…sampai jumpa lagi dilain masa… nak order TShirt bagitahu kami ye…

Baiiiii…..

Yang Ikhlas,

Abg Nik & Kak Salina

Download katalog BARU dari Gildan, Enzo & Oren Sport DISINI & start buat TShirt Kelas atau apa sahaja aktiviti anda!!!

Hai & Salam Cetak Baju kepada semua,

Apa khabar semua? Semoga korang sihat2 le selalu hendaknya.

Masa artikel ni ditaip, ada lagi beberapa hari lagi Syawal nak habis. Korang dah puas beraya sakan ke?

Ok…pada yang dah start nak cari TShirt untuk aktiviti korang, kat sini saya nak promote kat korang antara TShirt BARU keluar dari brand ENZO, GILDAN & OREN SPORT.

Korang boleh cetak apa sahaja yang korang nak sesuai dengan bajet korang sendiri.

 

Setiap tahun, semua company TShirt akan update Katalog mereka supaya Tshirt yang mereka jual tak out of date.

Kalau dia jual TShirt sama je setiap tahun, nanti customer cepat jemu & lari ke lain nanti.
So..baru2 ni, supplier UTAMA kami iaitu GILDAN, OREN SPORT & ENZO dah keluarkan katalog baru.
Klik LINK bawah ni untuk DOWNLOAD KATALOG2 BAJU TERSEBUT & START ORDER BAJU untuk apa sahaja aktiviti anda!

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

ENZO
KLIK LINK BAWAH NI UNTUK DOWNLOAD KATALOG ENZO!
KLIK LINK BAWAH NI UNTUK DOWNLOAD KATALOG OREN SPORT!
KLIK LINK BAWAH NI UNTUK DOWNLOAD KATALOG GILDAN!
Bagi anda yang dah daftar jadi ejen, anda akan dapat senarai harga dalam bentuk Excel untuk mudah bagi anda refer kelak.
TAPI nak ingatkan…untuk dapatkan harga ejen, ada syarat2nya & bukan dah jadi ejen terus dapat harga ejen.
Bagi yang belum daftar ejen, anda boleh daftar seperti dibawah ye. Dapat FREE Ebook lagi.
Antara baju2 baru yang ada dalam Katalog2 BARU tu ialah seperti dibawah ni…
Kalau nak detail, klik SINI atau KLIK kat Katalog Enzo kat atas nun untuk lihat baju2 BARU yang ada.
Oren Sport pun banyak baju BARU juga…
Dan macam2 lagi. Semuanya korang boleh tengok sendiri di atas sana atau KLIK SINI.
Ada macam2 lagi jenis baju sebenarnya yang korang boleh pilih sesuai dengan bajet korang.
Kami ada TShirt 4SQUARE (Cotton & Microfiber), Arorasport dan Matahari (Empiric).
 Semuanya bergantung pada citarasa anda sendiri.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Sebagaimana biasa…mari saya kongsikan dengan korang baju2 yang saya sempat upload sebelum ni ye..

Yang ni guna teknik halftone. Halftone ni ialah teknik dot dot dot yang saya pernak cerita sebelum ni. Sesuai untuk design real tapi 1 kaler print je.

Contoh cam bawah ni…nampak macam real jue.

So..nampak macam real je kan. Korang pun boleh jugak nak buat kalau nak. Semua kitaorang yang tukarkan ke halftone nanti.

Yang ni grup nak gi bercuti ni. 2 kaler print. Biasanya grup hiking atau yang aktif bersukan ni, kitaorang suggest guna baju microfiber brand Gildan sebab baju tu sejuk & cepat serap peluh.

Korang tengok je kat katalog Gildan & cari baju jenis microfiber. Macam2 jenis ada.

Yang camni pun ramai yang order. Ada nama & nombor kat belakang. Sesuai buat bersukan.

Yang ni baju family day. Print pink atas baju biru. Actually nampak je atas baju tu tapi guna kamera yang cikai sikit…..hehehe. Tu macam blur sikit tu. Siap nama sorang2 lagi.

So..apalagi..jom le order sekarang….

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Ok…sampai jumpa lagi & kami sentiasa melayan setiap pertanyaan anda…In Sha Allah.

Yang Sentiasa Membantu,

Abg Nik & Kak Salina

Baju Rewang ~ www.ainixtshirt.myshopify.com

Baju I Am ~ www.mohcetakbajuiam.com

Baju Kelas ~ www.cetaktee.com

Kenapa anda perlu ORDER Cetak TSHIRT dengan kami di www.mohcetakbaju.com…..?

 

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Apa khabar semua!

Pada yang sedang mencari TShirt untuk apa sahaja aktiviti anda….inilah masa & tempatnya kerana anda sedang melihat kepada website yang telah menyediakan TShirt untuk beribu2 orang pelanggan sejak 2010 lagi.

Bagi yang baru melawat blog kami atau dah lama lawat, disini saya bagi beberapa sebab SERIUS kenapa anda PERLU pilih kami berbanding SUPPLIER yang lain :

  1. Dalam blog ni kami ada sediakan macam2 jenis TShirt SIAP (Readymade) daripada brand Oren Sport, Enzo, 4Square, Empiric, Gildan dan Arorasport.Anda KLIK je mana2 katalog baju kat atas nun ikut selera & citarasa anda.

  2. Kami juga ada sediakan contoh2 design TShirt untuk anda pilih seperti TSHIRT KELAS, TSHIRT REWANG/KAHWIN & TSHIRT FAMILY DAY.

  3. Kami juga ada sediakan <<TEMPAT>> nak design baju tu kalau anda sendiri tak ada lagi idea nak print.

  4. Kami ada beberapa jenis cetakan….antaranya Silkscreen printing, flocking(baldu), sulaman, heat press & emboss (timbul)

  5. Kami start bisnes ni secara online sejak 2010 lagi (7 tahun) dengan tempahan melebihi 100,000 helai sehingga kini. Alhamdulillah…kami agak berpengalaman.

  6. Kami juga ada buka peluang kepada sesape sahaja diluar sana untuk jadi ejen kami – boleh buat duit dengan bisnes TShirt & BUKAN sekadar order TShirt je.

  7. Bisnes kami sangat AKTIF & In Sha Allah setiap soalan akan dijawab segera sebab ini memang periuk nasi UTAMA kami.

  8. Kami juga sediakan macam2 jenis TShirt….ada cotton, lacoste, microfiber, dry fit, cotton interlock, honeycomb, polyester, baju korporat F1 dll.

  9. Kos pos kami FREE Semenanjung Malaysia & kami tanggung separuh ke Sabah Sarawak.

  10. Kami dah pos ke seluruh dunia sehingga ke Korea Selatan, UK, Singapore, Jordan, Brunei & Poland.

  11. Kalau dalam Malaysia ni…kami dah pos hingga ke ceruk kampung seluruh Sabah Sarawak & Semenanjung. Hingga ke tempat yang tak ada kedai TShirt pun kami dah sampai.

  12. Kami TAK PUTUS2 memberikan TIPS2 untuk anda berjaya dengan bisnes TShirt masing2 melalui emel2 TAK KISAH anda order atau tak dengan kami.

  13. Kami bukan je terima baju readymade tapi custom made pun kami terima (dengan syarat2 tertentu)

  14. Kami akan siapkan design untuk customer jika customer tak reti nak designkan design mereka (dengan syarat2 tertentu)

  15. Kami pernah pulangkan duit semula & ganti TShirt yang rosak jika perlu. Kami berniaga kerana Allah…In Sha Allah.

  16. Kami sentiasa bantu betul2 sape2 saje diluar sana untuk yang nak join buat duit dengan kami sebab kami tahu jika kami bantu orang lain buat duit, In Sha Allah…Allah juga akan bantu kami.

  17. Kami menerima macam2 jenis TShirt untuk macam2 aktiviti anda selagi tak salah disisi undang2 & tak langgar prinsip kami.

     

 

Apa yang saya senaraikan diatas ni, bukan untuk menunjuk2 atau berbangga diri tapi memberitahu perkara sebenar.

Kalau tak bagitahu, anda tak kan tahu kan?

So…dengan sebab2 atas ni, anda akan lebih YAKIN untuk order TShirt design sendiri dengan kami nanti….betul tak?

Tapi akhirnya terpulang kepada anda sendiri sebab anda yang akan buat keputusan BIJAK anda sendiri.

Kalau anda tergerak hati nak order TShirt tu dengan kami, ikuti langkah2 dibawah ni ye.

 

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

TIPS BISNES TSHIRT HARI INI :

Jangan sekali2 kita memburuk-burukkan pesaing kita.

Peniaga yang HEBAT akan jadikan pesaing mereka sebagai

rakan yang membantu mereka sama2 berjaya dalam

bidang mereka!

 

Hari ni saya nak kongsikan dengan anda antara TShirt2 yang saya tak sempat upload sebelum ni, saya upload kat sini untuk anda boleh refer camane nak buat design TShirt anda tu nanti ye. Termasuk TShirt2 lai sebelum ni…..untuk tatapan anda.

 

Harap2 anda enjoy dengan macam2 TShirt yang kami dah siapkan sebelum ni untuk tatapan anda ye…

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 


Ok…sampai jumpa lagi & nantikan kemunculan TSHIRT BARU & KATALOG BARU GILDAN, ENZO , OREN SPORT & ARORASPORT dalam artikel akan datang ni ye.

Macam2 stail TShirt BARU yang ada. Tunggguuuuuuu!!!!!!

Yang sangat2 benar,

Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

Lepas raya….bersedialah untuk tempah & cetak apa sahaja jenis TShirt anda!

Hai & Salam cetak baju semua,

Kami di http://www.mohcetakbaju.com ingin mengucapkan Selamat Hari Raya…Maaf Zahir & Batin kepada semua pelawat blog saya termasuk  ex-customer, regular customer, bakal customer & pelawat yang selalu melawat blog kami.

Saya mohon ampun dari hujung rambut ke hujung kaki jika ada salah silap di sepanjang 7 tahun kami deal dengan korang semenjak 2010 lagi.

Ada yang saya tersilap, terlewat atau tak dapat buat tu..walaupun dalam kuantiti yang kecil tapi saya mintak maaf jugak ye.

Untuk makluman semua, kami di http://www.mohcetakbaju.com akan mula bercuti raya sakan dari 23/06/2017 (Jumaat) sehingga 02/07/2017 (Ahad).

In Sha Allah pada 03/07/2017 hari Isnin kami akan masuk kerja balik.

TAPI PERHATIAN : TEMPAHAN BAJU & PERTANYAAN PASAL ORDER BAJU, KAMI STILL TERIMA DALAM TEMPOH CUTI TU. CUMA KAMI TAK DAPAT SIAPKAN DALAM TEMPOH TU JE…..

 

Bagi anda yang masih mencari2 tempat nak tempah TShirt untuk apa sahaja aktiviti anda, cuba try tengok sini sebab kami boleh prepare macam2 jenis TShirt untuk apa sahaja aktiviti anda.

 

Bagi korang yang dah berkobar2 nak tempah TShirt anda lepas raya ni…bersiap sedialah dengan semua detail yang ada untuk dapatkan harga dari kami nanti.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Untuk tatapan korang yang tengah beraya tu, sini saya ada sediakan beberapa cerita pasal cetak baju yang saya buat sebelum ni ye…

Ni design asal customer bagi. So, dia bagi dalam format pdf, senang sikit nak edit. Tulisan pun dah siap vektor.

So..bila transfer ke baju, camnilah jadinya. Gambar family tu saya kena guna halftone & 1 kaler print je.

Memang sempoi. Ni kalau dalam 2,3 puluh tahun lagi tengok balik baju ni, mau syahdu hati ni sebab mungkin ada yang tersayang dalam gambar tu dah tak ada kot.

 

Yang ni pun sempoi jugak. Buat baju pengawas sekolah siap ada nama & lencana lagi.

Lencana tu guna stiker yang tahan lama & bukan yang jenis cikai punya. Basuh banyak kali pun tak ada tanggal. Sekarang ni teknologi dah advance dah. Bukan stiker murah2 macam dulu2.

Basuh sekali dua masuk dalam mesin basuh dah cabut dah. Yang ni tak..memang tahan lama ni.

Ni baju untuk salah sebuah vokasional di pantai timur. Belakang & lengan ada print lagi tapi lupa nak ambik gambar. Baju microfiber brand Gildan.

Memang cantik oooo….

Yang ni sakan betul….TShirt untuk bride & groom. Seronok betul diaorang dapat bergambar ngan baju sedondon camtu.

Kalau korang nak seronok pakai baju sedonodon camtu pun boleh. Bagi tau je kitaorang nanti.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Jika korang jadi ejen kami, korang ada harapan untuk mendapat harga special dari kami dengan syarat2 tertentu. Anda akan belajar banyak benda tentang bisnes TShirt ini jika anda menjadi ejen kami.

Oklah….saya rasa setakat ni sajelah dulu ye.

Selamat Hari Raya…maaf Zahir Batin sekali lagi…berhati2 dijalan raya!

Dari Kami :

Abg Nik, Kak Salina Sekeluarga

Sape nak TShirt FREE sambil buat duit raya di www.mohcetakbaju.com?

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Salam Ramadhan buat semua umat islam di seluruh dunia (blog ni sampai luar negara boleh tengok) & salam cetak baju pada non-muslim.

Sape nak TShirt FREE sambil2 buat duit raya…..angkat tangan cepaattttt!!!!

Sempena Ramadhan 2017 ni, kami di http://www.mohcetakbaju.com nak buat amal jariah sambil bersedekah sikit terutamanya pada pelanggan2 kami.

Cer tengok gambar kat atas ni & korang berpeluang dapat TShirt FREE ikut kuantiti tempahan yang korang order.

Peluang ni sape2 je boleh dapat…tak kira untuk dijual balik atau nak guna sendiri.

Tapi peluang KHAS ni hanya terhad dalam Ramadhan ni je, dari 26/05/2017 hingga 24/06/2017 sahaja iaitu hingga sehari sebelum raya jer…lepas tu dah tak ada dah promosi ni.

Kalau tak faham…meh saya explain balik :

  1.  Kalau korang tempah TShirt BERCETAK dalam 20 ke 39 lai, korang dapat TShirt FREE sehelai jenis roundneck cotton brand 4square siap cetak biasa 1 warna – ikut korang nak cetak apa pun atas baju tu.
  2. Kalau korang tempah TShirt BERCETAK dalam 40 ke 69 lai, korang dapat TShirt FREE sehelai jenis roundneck cotton siap cetak special 1 warna(flocking atau emboss) – ikut korang nak cetak apa pun atas baju tu.
  3. Kalau korang tempah TShirt BERCETAK dalam 70 ke 99 lai, korang dapat TShirt FREE sehelai jenis BERKOLAR siap cetak APA SAHAJA JENIS CETAK – ikut korang nak cetak apa pun atas baju tu.
  4. Kalau korang tempah TShirt BERCETAK dalam 100 lai ke atas, korang dapat TShirt FREE sehelai ikut suka nak TShirt APA PUN siap cetak APA SAHAJA JENIS CETAK – ikut korang nak cetak apa pun atas baju tu.

Korang dah faham tak? Sekarang ni..kalau korang order siap cetak, TShirt FREE tu pun siap cetak TAPI kalau korang order TShirt kosong, so, TShirt FREE tu pun TShirt Kosong ye….

So…bukan je korang dapat buat DUIT RAYA dengan menjual TShirt TAPI korang dapat lagi TShirt FREE yang korang tak akan dapat dibulan2 biasa.

Pada korang yang nak buat TShirt grup macam TShirt kelas, keluarga, reunion, konvoi, kahwin dll memang sesuai sangat kalau nak order untuk kuantiti yang saya sebutkan tu.

Tawaran ni bukan selalu kami buat sebab kos nak cover TShirt FREE siap cetak tu bukan sikit sebenarnya tapi sebab niat nak buat amal jariah disamping nak bantu korang buat duit untuk raya ni sekali.

So….korang tunggu apa lagi.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Tapi kalau sape2 daftar jadi ejen, korang ada peluang untuk dapat SPECIAL PRICE untuk next order (jika cukup syarat).

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Jom order sekarang….kalau korang nak guna lepas raya pun tak ada masalah, janji DEPOSIT mesti dibuat dalam tempoh tawaran tu dari 26/05 hingga 24/06/2017 untuk dapatkan TShirt FREE tu ye.

 


CETAK TSHIRT GUNA FLOCKING ATAU BALDU….korang nak tak?

Korang pernah tengok tak cetakan jenis BALDU macam atas ni?

Ada rasa nak buat tak?

Cetakan jenis camni kita panggil FLOCKING.

Biasanya cetakan camni 1 warna je tapi design dia timbul & rasa macam baldu.

Memang cantik kalau buat atas TShirt & jarang2 orang buat.

Cumanya kos dia agak mahal sebab sehelai kertas FLOCK tu pun mahal jugak. Tapi tak le mahal gilleer..korang masih mampu sebenarnya.

Kalau nak murah sikit, buat kecik macam saiz lencana sekolah camtu.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Tapi kalau korang nak FREE TShirt FLOCK ni…senang je.

Korang order apa sahaja TShirt 40 lai ke atas dari kitaorang & korang dapat FREE sehelai TShirt siap cetak termasuk Flocking ni.

TAPI tawaran ni terhad sehingga 24/06/2017 ni je ye.

So..kalau korang nak order TShirt siap FLOCK ni bagitahu segera ye sebab warna dia TERHAD & takut cepat habis stok nanti.

Ni antara kaler yang ada & cepat order, cepat dapat nanti ye.

Oklah….selain dari 2 cerita diatas, saya nak kongsi jugak cerita cetak TShirt yang kami siapkan sebelum ni ye..

Ni cetak bahagian dada 2 warna. Kalau tengok kat gambar atas nun, saya terpaksa letakkan papan kecik dalam baju supaya senang nak print.

Kalau tak…takut nanti masa print blok printing tersangkut kat butang baju atau sambungan kain kat bahagian tepi baju tu.

So..kalau letak papan kecik, baju tu akan ternaik sikit & bila print, tak ada dye yang tak sharp nanti.

Kualiti kena jaga walau beribu order sekalipun. Kalau tak..takut customer serik nak order lagi nanti.

Tapi kan….kalau tahu teknik nak print atas baju berkolar, tak yah letak papan pun boleh.

Macam gambar atas ni. Tekniknya mudah je…bila buat design atas blok, letak kat bahagian tepi betul supaya blok tak sangkut kat butang nanti.

Yang ni simple je…2 kaler print.

Nasib baik customer bagi design dalam Ai, so senang nak pecahkan kaler.

Saya print je terus dari design asal. Tak payah banyak kerja.

Caj edit design pun saya tak caj ni sebab mudah nak print.

Tshirt kitaorang ni selalu dapat order dari Sabah & Sarawak jugak.

Macam TShirt atas ni…geng2 hiking yang nak naik Gunung Kinabalu.

Kalau korang nak tahu, orang Sabah & Sarawak pun bertalu2 customer order.

Mungkin diaorang rasa harga kitaorang reasonable kot berbanding order disana.

Lagipun…sape2 yang duduk ceruk Sabah Sarawak pun dapat merasa TShirt dengan design sendiri ni sebab courier dah boleh masuk ke mana saje sekarang ni.

Yang cetak kaler gold atas TShirt cotton. Cumanya print Gold ni mahal sikit dari print biasa.

So..pelanggan yang ada bajet mahal sikit, diaorang sanggup bayar walaupun agak mahal.

Oklah…setakat ni sajelah dulu ye.

INGAT…tawaran ni akan berjalan sehingga 24/06/2017.

So…apa tunggu lagi.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Kami tunggu tempahan anda ye!

Baaaiiiiiii…..tatatata…tititi…tutututu..

Selamat Berpuasa semua!

Ikhlas Dari :

Abg Nik & Kak Salina
www.mohcetakbaju.com

Ada student mampu buat duit sebanyak RM53,925 untuk 1 tempahan dengan kami… apa kata anda?

 

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Apa pendapat korang dengan tajuk diatas?

Korang yang baca cerita ni pasti rasa TERBAKAR & RENTUNG bila saya sharekan pasal budak ni yang boleh jana RM53,925 hanya dengan 1 tempahan dengan jumlah tempahan 3,232 helai keseluruhan.

DEMI ALLAH….budak ni memang betul2 order dengan kami & sekarang ni pun saya tengah siapkan order dia ni. Masih tinggal beberapa group lagi yang belum saya siapkan. Hampir 80% dah siap.

Tapi bagi menjaga periuk nasi student ni, saya terpaksa rahsiakan tempahan dia ni. Takut ada yang jeles atau tak jadi order dengan dia nanti.

Baca cerita bawah ni sampai habis untuk korang tahu RAHSIA budak ni dapat jana sebanyak RM53K tu ye…

Sebelum tu saya cerita sikit pasal budak ni secara ringkas.

Dia baru berumur 16 tahun. Tingkatan 4 di sebuah sekolah diSemenanjung.

Mula2 tu dia tunjukkan design2 yang dia nak jual kat student2 sekolah seluruh Malaysia kat saya.

Bila dah berbalas2 mesej, emel & Whatsapp, baru lah saya bagi final price.

Target asal 1,000 helai. So…saya bagi harga semurah mungkin yang saya masih dapat untung untuk kuantiti 1,000 helai tu.

So….bila dah dapat harga untuk beberapa design ikut warna baju, dia pun start promote melalui FB Group dia.

Apa yang dia cakap & apa ayat yang dia buat bagi orang CEPAT terpengaruh & tertarik dengan promosi dia tu?

Nak tahu ke????

TUNGGGGGGUUUUUUU…SELEPAS IKLAN INI….

KINI KAMI SEDIAKAN TSHIRT COTTON & MICROFIBER UNTUK ORANG BERSAIZ BESAR, DARI 4XL KE 8XL.

DAPATKAN SEGERA DARIPADA KAMI…..KLIK SINI UNTUK TENGOK BAJU SAIZ BESAR SECARA DETAIL.

 

OK…kita sambung balik cerita kita sebelum ni.

Camane budak ni dengan mudah dapat mempengaruhi student2 seluruh Malaysia untuk order TShirt dengan dia.

Salah satunya….dia guna alasan yang biasa orang TERDESAK nak duit buat iaitu sape nak buat duit sampingan.

Pastu dia offer satu sekolah seorang wakil je untuk jadi ejen dia. Maknanya wakil ni akan dapat komisyen atau untung sendiri atas baju yang dia jual kat sekolah tu.

Siapa cepat, dia dapat. Alhamdulillah….ada 39 wakil dari 39 sekolah yang setuju jadi ejen dia & ejen2 ni jugak dapat buat duit sama macam dia.

Ok…saya bagi contoh sikit ye…

Ada satu sekolah tu order paling banyak 243 helai. So…katakan dia ambik untung just RM3 je sehelai. So, dia akan dapat untung RM243 X RM3 = RM729.00 untuk 1 sekolah ni.

Kalau total 3,232 helai dia order seluruh Malaysia & just ambik untung RM3 je sehelai…so, RM3 X 3,232 helai = RM9,696.00 jumlah untung semua sekali.

Saya tak tahu dia ambik untung berapa RM. Itu just agakan saya je.

So..kalau dia ambik untung RM3 je sehelai pun, buta2 dia dapat RM9,696.00 atau kat RM10,000.00. Amaun yang sangat besar bagi student berumur 16 tahun macam dia….wowwww!!!

So….ada yang rasa fed up atau stress sebab tak dapat buat duit dengan bisnes TShirt ke?

Kalau budak umur 16 tahun boleh jana duit sebanyak ini, apa lagi korang yang lain?

Bawah ni bukti senarai tempahan yang dia buat tu. So…ada beberapa sekolah lagi yang belum siap & belum bayar. Bila dah settle semua nanti, saya akan bagi hadiah sikit kat dia nanti. SPECIAL GIFT yang ejen lain tak pernah dapat.

 

Selain daripada budak ni, ada sorang lagi yang juga ambik order seluruh Malaysia. Budak sekolah jugak tapi dia baru lepas SPM.

Masa dia order hari tu, result SPM belum keluar & sekarang dah masuk U pun.

Budak ni order dalam 670 helai dengan jumlah RM14,073.50. Jumlah yang agak besar bagi seorang student.

Yang ni pun kitaorang tengah siapkan & kami cuba pulun habis2an untuk siapkan segera.

So..bayangkanlah..kalau dia ambik untung RM5 sehelai X 670 helai = RM3,350.00. Dapat juga dia duit atas angin untuk belanja dia kat U.

Tapi tu kalau dia ambik untung RM5. Kalau lebih lagi, mungkin lagi banyak untung dia dapat.

Ini adalah 2 contoh student yang dapat buat duit hanya dengan jadi orang tengah untuk bisnes TShirt ni.

Ramai lagi yang macam ni tapi dalam kuantiti yang kurang daripada ni.

Tapi ada jugak yang order bertalu2 & non stop tapi kuantiti tak tentu. Orang macam ni pun boleh dapat untung setiap kali dia order baju tu.

Kalau korang rasa bisnes TShirt ni tak mampu bagi duit tambahan pada korang, korang memang silap besar.

Selagi manusia atas dunia ni semakin membesar & sentiasa pakai baju, bisnes ni In Sha Allah akan kekal sampai hari kiamat.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Oklah…..kitaorang tunggu tempahan korang ye.

 



ANDA CARI TSHIRT HARI KELUARGA UNTUK LEPAS RAYA NI KE(untuk anda sendiri atau pelanggan anda)?

Jika anda sekarang mencari2 TShirt untuk Hari Keluarga anda atau pelanggan anda, kami ada sediakan.


Ni antara contoh2 Koleksi design TShirt Family Day yang sempat kitaorang sediakan untuk korang.

Ada 36 jenis design KHAS untuk korang yang pening & tak tahu nak buat design TShirt Hari Keluarga korang.

Kalau nak tengok banyak lagi, KLIK BUTTON dibawah ni & korang pilih je design mana yang korang berkenan.

Lepas tu…..

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

KLIK BUTTON DIATAS UNTUK LIHAT MACAM2 CONTOH DESIGN TSHIRT HARI KELUARGA!


TSHIRT BARU BRAND 4SQUARE DI http://www.mohcetakbaju.com!

Dapatkan pelbagai jenis TShirt BARU brand 4square HARI INI di http://www.mohcetakbaju.com!

Jika anda bersaiz besar & nak guna baju dari saiz 4XL ke 8XL. Kitaorang ada TShirtnya……

Jika anda nak baju berkolar untuk budak, kami juga ada sediakan….

Nak detail KLIK BUTTON bawah ni untuk lihat macam2 jenis baju yang kami ada ATAU letak mouse kat page 4square diatas untuk lihat macam2 lagi design baju yang ada ye….

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Oklah…apa cerita cetak baju kitaorang baru2 ni ye?

Yang ni rasa pernah upload sebelum ni tapi gambar yang ni nampak lebih jelas sikit.

Ni tshirt kelas hasil kreativiti customer sendiri. Cuma design depan tu je yang edit dari design sblm2 ni. Tukar tahun je.

Logo burung helang tu print guna silkscreen printing. Bukan stiker tu. Memang cantik & nampak naik bila print atas baju kelabu tu. Belakang nama & nombor cam biasa.

Ni antara contoh design doodle yang saya pernah print sebelum ni. Kalau korang nak order TShirt design doodle ni, KLIK SINI & skrol ke bawah2 untuk lihat macam2 stail design doodle kitaorang ada.

Ni TShirt kelas yang saya sempat upload. Kalau ikutkan ada macam2 tshirt kelas yang kitaorang nak tunjuk tapi takut boring lak nanti.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Jom order TShirt dengan kami untuk apa sahaja aktiviti korang.

Korang mesti syok punya & mesti puashati punya.

So…jumpa lagi dilain siaran. Baaaaaiaiiiiiii…..

Ikhlas Tapi Dekat,

Abg Nik & Kak Salina

Mau mengalir air mata bila teringat time pakai TShirt BATCH kitaorang…..

 

Hai & Salam Cetakbaju semua,

Berjumpa lagi kita dalam blog http://www.mohcetakbaju.com…Stesen Cetak TShirt Online Anda!

Jika anda dah penat berpusing2 cari tempat buat TShirt untuk apa sahaja aktiviti anda, apa kata cuba anda singgah jap kat sini.

Kami ada macam2 jenis TShirt untuk anda pilih.

Senang je. Anda pikirkan camane nak buat design tu & kami pindahkan ke TShirt untuk aktiviti anda tu.

 

Antara TShirt yang paling banyak dapat sambutan di blog kami ialah TSHIRT BATCH.

Apa tu TSHIRT BATCH?

TSHIRT BATCH ni customer order untuk aktiviti reunion atau group diaorang yang lahir tahun yang sama, masuk sekolah sama2, masuk kolej atau U sama2, masuk kerja sama2 dan macam2 lagi aktiviti yang libatkan anda buat sama2.

Contohnya ; macam TShirt bawah ni….

Macam TShirt ni…customer ni buat untuk batch diaorang yang lahir Tahun 1967. So, bila buat reunion bila ramai2 pakai baju tu, nampak cantik & sedondon je.

Yang ni memang terang2 customer tulis BATCH 03. So..memang dah tahu geng ni memang grup yang lahir 2003 atau masuk sekolah tahun 2003. Bila pakai2 ramai….bangga je sebab ada baju sedondon.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Jika anda inginkan satu kenangan yang tak boleh dilupakan dengan group anda, baju batch boleh jadi satu kenangan untuk anda.

Bayangkan bila grup yang dah lama tak jumpa, pastu buat reunion & TShirt sama lak tu.

Pastu update dalam FB atau Instagram, konfem jadi kenangan yang terindah untuk anda.

Pastu grup lain lak tengok…mesti jelllllesss punya.

Macam gambar atas ni. Masa ni mungkin tengah sekolah menengah. Tunggu time dah kerja atau dah kawin nanti. Masa tu dah bawak haluan masing2.

Masing2 dah ada kerja sendiri & ada family sendiri.

Pastu buat reunion & imbau kembali gambar ni. Kemudian cerita lak kat pasangan & anak2.

Mau mengalir air mata bila ingat balik cerita time ni.

Hanya dengan satu gambar je….boleh ceritakan macam2 cerita.

So…pada yang terniat di hati nak buat TShirt BATCH untuk grup anda, inilah masanya.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Terpulang pada anda. Nak buat apa sahaja TShirt untuk aktiviti anda. Bagitau je kami cepat ye….

Ok…hari ni saya nak kongsi ngan anda, antara contoh2 design baju batch yang kami pernah buat sebelum ni ye…

 

Biasanya baju batch ni ada tahun atau nombor yang sama je setiap tahun. Tahun atau nombor ni melambangkan tahun lahir, tahun masuk kelas sama2 atau tahun baju tu dibuat untuk group tu.

So, bagi anda yang ada planning nak buat baju batch anda, apa tunggu lagi….boleh order terus dengan kami.

Kalau lambat2 nanti melepas atau dah masing2 bawak haluan masing2 nanti. Tak sempat nak pakai sedondon nanti. Rugi lah nanti.

 

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Ok…sampai jumpa lagi di artikel akan datang. Baaaiiiii….

Yang benar2 benar,

Abg Nik & Kak Salina
www.mohcetakbaju.com
www.mohcetakbajuiam.com
www.ainixtshirt.myshopify.com
www.cetaktee.com

Alhamdulillah….www.mohcetakbaju.com masuk suratkhabar……….!!!

gambar-suratkhabar-berita-harian

Sinar Harian 29 Januari 2017

KLIK SINI UNTUK BACA SECARA ONLINE <<http://www.sinarharian.com.my/bisnes/terokai-perniagaan-baju-t-1.619473>>

Hai & Salam Cetak Baju kepada semua,

Apa khabar semua? Harap semua sihat2 le sokmo hendaknye.

Alhamdulillah…..29 Januari 2017 yang lepas, kisah cetak TShirt kitaorang dengan jayanya dapat masuk ke suratkhabar Sinar Harian Edisi Perak.

Setelah 7 tahun dalam bidang cetak TShirt ni, nilah pertama kalinya kitaorang dapat masuk surat khabar. Alhamdulillah….syukur sangat2.

Nampaknya bisnes kitaorang ni memang diiktiraf oleh pihak surat khabar & bukan mudah sebenarnya nak yakinkan reporter untuk masukkan cerita kitaorang dalam surat khabar tu.

Kitaorang anggap ni satu penghargaan kat bisnes kitaorang & boleh bagi korang yakin lagi dengan bisnes kitaorang…In Sha Allah.

gambar-couple-printing-baju

Bayangkanlah…setakat ini dengan kuantiti tempahan mencecah ribuan helai sebulan, hanya kami berdua yang uruskan & perancangannya akan tambah lagi tempat untuk tampung permintaan yang semakin meningkat sekarang ni.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Banner TShirt

Bagi korang yang sedang cari TShirt untuk apa sahaja aktiviti anda, klik je kat katalog2 baju kat bahagian atas nun atau KLIK KAT BAHAGIAN MENU KALAU GUNA HP, pastu pilih katalog baju mana yang korang nak.

Ni antara TShirt2 yang mendapat sambutan panas dari customer kitaorang sebelum ni.

2678 Enzo

Raglan Enzo 2 copy

Raglan Enzo 1 copy

Tshirt muslimah microfiber enzo

long-sleeve-jersi-gildan-2

Honeycomb HC16 oren sport

Ini hanya sebahagian daripada TShirt yang kami jual. Ada banyak lagi kat bahagian katalog kat atas nun.

Kami sediakan TShirt kosong yang sesuai dengan bajet korang. Kalau rasa bajet murah, boleh guna TShirt 4square biasa je.

Baju roundneck 4square 2015 rm11

Harga dah naik RM12 selai & TShirt ni antara yang paling banyak dapat sambutan.

Lengan panjang & lengan pendek. Terpulang pada korang sendiri.

banner-order-guna-whatsapp

TIPS BISNES TSHIRT HARI INI :

Bila anda ada pelanggan tetap, jangan lepaskan..

Berikan servis paling top kepada mereka &
dengar apa sahaja teguran mereka sebab
pelanggan tetap nilah yang dapat
mengekalkan bisnes anda dalam
tempoh yang lama…Ingat tu!

Okk…apa cerita kitaorang awal tahun ni?

TShirt I lovedscn0318

Baju I love London & Switzerland tapi buatan Malaysia…..hehehehe.

Kalau sape2 nak order TShirt camni, boleh buat tapi maaf, harga tak dapat le macam kat luar tu….hehehe.

cetak tshirt emboss

tshirt emboss

Yang ni print jenis emboss atau print timbul. Yang ni guna special dye ni nak kasi design dia naik.

Korang pun boleh jugak nak print camni kalau nak.

cetak tshirt

cetak baju

Yang ni 2 kaler print ni. Combine dua jenis printing. Kelabu halftone & background putih solid.

Nampak original sikit design tu. Ada lagi design depan tapi just satu kaler print je.

tshirt muslimah

Ni print atas baju muslimah. Yang logo tu 3 kaler print tu tapi simple je.

tshirt cetak limbang

tshirt cetak limbang

Yang ni jauh datang ni. Dari persatuan Hakka Limbang. Jauh ooooo. Depan logo guna silkscreen printing & siap ada gambar tarian singa lagi.

cetak baju

cetak baju

Yang ni baju untuk group mendaki gunung di Jogjakarta ni. Ramai jugak grup mendaki yang order dengan kitaorang. Memang sempoiii….

Oklah…setakat ni sajelah dulu ye.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Doa2kanlah kami semoga bisnes kami semakin maju & berkembang ye..

Sape2 yang nak join kitaorang buat duit, just klik je button dibawah & ikut je flow emel yang korang dapat nanti.

Iklan Ejen TShirt

So…jumpa lagiii…baaaaiiii…

Yang benar,

Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

%d bloggers like this: