Blog Archives

Syukur & seronok betul bila customer gembira dengan cetak TShirt masing2….

 

Assalam & Salam Cetak Baju kepada semua,

Apa khabar you all diluar sana?

Terima kasih banyak2 le sebab sudi jenguk blog kami di http://www.mohcetakbaju.com ni ye.

Sebelum saya bercerita tentang kisah hari ni, saya nak maklumkan lagi sekali ni….

Cuti sekolah & hujung Tahun 2019 dah hampir sangat dah.

Ada kurang lebih 2 bulan je lagi…

So…pada korang yang sedang mencari2 TShirt untuk program korang, janganlah lengah & tunggu lagi sebab masa tak akan menunggu kita.

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

 

Kalau korang ada niat nak buat kenangan dengan TShirt…time ni lah yang paling elok sebenarnya sebab tahun depan mungkin kawan2 dah ramai berpecah.

Mungkin ada yang sambung belajar nnti & susah dah nak jumpa.

Mungkin ada yang berpindah…dah jarang2 boleh jumpa.

Mungkin ada yang nak kawin tahun depan…tak ada geng dah nak membawang atau membujang.

Tak macam2 lagi.

So…masa tengah bersama ramai2 camni le korang boleh buat kenangan dengan grup korang.

 

Kami ada sediakan macam2 jenis TShirt untuk korang tempah & korang sediakan je design nak print nanti.

Kalau korang tengok camane seronoknya customer2 kitaorang sebelum ni…camtu lah seronoknya kitaorang buat TShirt tu nanti.

Ada macam2 feedback yang kami terima & Alhamdulillah semuanya positif.

Bagi kitaorang…komen customer sangatlah penting sebab komen customer tu lah yang boleh jejaskan bisnes kitaorang & boleh bagi bad record kepada kitaorang.

Bila customer komen positif…kitaorang rasa seronok sangat sebab berjaya puaskan hati diaorang.

Tapi bila ada masalah timbul & customer bagi komen negatif….kitaorang dah start susah hati dah.

Sebab benda ni boleh jadi buah mulut dari sorang ke sorang.

Bila kitaorang buat TShirt & customer tak puas hati, nanti diaorang akan sebarkan kepada orang lain & ia akan jejaskan periuk nasi kitaorang nanti.

Tapi Alhamdulillah….setakat ini ( mulai 2010 lagi) hanya segelintir sahaja (dalam 2% dari 120K helai TShirt kitaorang siapkan) yang tak puashati dengan servis & produk kitaorang.

Dan yang tak puashati ni pulak…biasa kitaorang akan bagi sedikit diskaun atau apa2 offer yang boleh bagi lebih adil kepada diaorang.

Tak pernah sekali pun kitaorang abaikan yang komen negatif atau yang tak puashati tu.

Janji customer rasa terbela atau puashati & kitaorang expect diaorang akan order lagi selepas ni.

Itulah antara prinsip bisnes yang kitaorang pegang sejak dulu lagi.

Alhamdulillah….sehingga kini ramai yang ulang order dengan kitaorang walaupun dah bertahun2 berurusan.

Ada yang terus masukkan duit dalam akaun kitaorang tanpa beritahu.

Tahu2 dia nak order TShirt.

Ada satu kali tu, student dari Labuan, Sabah…bank in RM17,000 ke dalam akaun saya tanpa beritahu nak bank in (walaupun harga dah deal sebelum tu).

Kalau dapat kat penipu…habislah duit diaorang ni.

Selain daripada tu, kitaorang juga ada kongsikan pasal beberapa teknik cetakan seperti cetakan gold & halftone dalam artikel kitaorang pada hari ini.

Cuba baca apa customer ni kata….

Yang lawaknya….abang kakak yang kuat komplen pun suka baju yang diaorang pakai tu.

Alhamdulillah….kami yang tukang cetak baju ni pun tumpang seronok mendengarnya.

 

Yang ni tShirt untuk grup geng takut bini…hehehe.

Memang lawak betullah diaorang ni…..TShirt takut bini pun ada jugak.

Saya just print je. Tapi yang customer ni seronok sangat sebab ni kali ke 2 order dengan kitaorang.

Nak dijadikan cerita……mula2 tu macam tak sempat pos ke Penang (tempat dia) sebab hari tu nak pegi majlis kahwin kawan dia kat Batu Caves.

Last2 saya suggest tukar tempat pos ke Batu Caves….Alhamdulillah sempat pakai masa majlis kawin tu.

Seronok bukan main customer tu….saya pun tumpang seronok jugak.

Ada macam2 lagi style customer kitaorang seronok bila dapat baju tu tapi tak ingat dah kat nombor telefon mana.

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

 

Cam biasa…..apa cerita hari ni ye?

Ni hoodie brand Gildan ni. Mula2 tu customer bgtau ada kedai tak boleh print macam bahagian depan tu tapi saya kata ok je.

Dah lepas deal beberapa kali & setelah saya konfidenkan diaorang banyak kali, akhirnya diaorang setuju jugak nak order.

Memang puashati betul diaorang bila dapat baju tu.

Ni cetak warna gold bahagian depan & kat lengan.

Tapi ni bukan gold shining tp gold yang kami bancuhkan warna…last2 jadi warna seakan2 gold camtu.

Tapi warna dia still cantik & hampir macam gold.

Yang ni cetak tulisan jawi. Design asal customer yang bagi & diaorang scan guna komputer.

Lepas dah scan, diaorang emelkan ke emel kitaorang & last sekali ni lah hasilnya.

Depan letak logo stiker yang jenis high quality. Memang sempoi….

 

Yang ni satu lagi contoh TShirt cetak Gold yang kitaorang bancuh & bukan gold yang shining.

Actually…gold shining lagi mahal dari gold yang bancuh ni sebab gold bancuh ni guna dye biasa je.

Kalau gold yang shining tu kena guna serbuk khas untuk nampak shining…tu yang mahal sikit tu.

Macam baju atas ni…walaupun gold bancuh tapi kaler gold dia still menyerlah..habaq hang..

Yang ni pulak customer mintak print camni. Warna bendera Perancis…depan gambar eiffel tower.

Tak tahu lak kenapa print bendera Perancis ni…diaorang ada rombongan sekolah ke Perancis kot…

Fuhhh…hebat betul sekolah diaorang ni…

Satu lagi contoh TShirt cetak gold bancuh….belakang gold & depan putih.

Design asal ni customer dah bagi siap2 dalam Ai…senang sebab terus boleh print.

Tak payah nak mengada2 gi lukis balik pulak…jimat sikit masa.

 

Hahh….yang ni special sikit sebab cetka yang ni kitaorang guna teknik halftone.

Apa tu halftone? Halftone tu ialah teknik cetakan guna design asal & design dia kena tukar ke dot dot dot supaya kekal sebijik macam gambar asal.

Macam gambar atas ni….background kena buat putih..pastu gambar tengah tu gambar blok printing untuk cetak yang warna hitam teknik halftone tu.

Memang akan dapat sebijik macam design asal guna teknik ni.

Yang ni kitaorang bukan cetak atas baju ye…yang ni cetak atas beg galas.

Tulisan asal tu customer tulis atas kertas, diaorang scan pastu emelkan kat kitaorang.

Beg ni yang ada tali tu.

Cuma time nak print tu kena masukkan dalam papan jugak supaya design masa print tu naik & lebih cantik.

 

Oklah korang…setakat ni dulu lah cerita kami buat masa ni.

Bagi korang yang beria2 nak order TShirt dengan kitaorang…hasrat korang tu sangat2 lah dialu2kan…

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

 

# UNTUK PERHATIAN KORANG :

KAMI ADA SEDIAKAN MACAM2 SERVIS CETAK BAJU LAIN SEPERTI :

  1. CETAK SILKSCREEN PRINTING
  2. CETAK HEATPRESS (STICKER HIGH QUALITY)
  3. SULAMAN LOGO, NAMA & WORDING

KAMI JUGA SEDIAKAN PELBAGAI JENIS TSHIRT READYMADE UNTUK KORANG :

  1. BRAND ENZO
  2. BRAND GILDAN
  3. BRAND OREN SPORT
  4. BRAND 4SQUARE
  5. BRAND ARORASPORT
  6. BRAND RIGHTWAY

KAMI JUGA SEDIAKAN DESIGN2 TSHIRT YANG SIAP SEDIA UNTUK KORANG PILIH IAITU :

  1. DESIGN TSHIRT HARI KELUARGA
  2. DESIGN TSHIRT KELAS
  3. DESIGN TSHIRT REWANG/KAHWIN/BEKWOH

SEMUANYA READY & SEDIA UNTUK KORANG ORDER…

So…jumpa lagi dilain siaran…baaaiiiii…

Abg Nik & Kak Salina

3 CARA nak buat design cetak TShirt……tak perlu pening kepala dah!

 

Assalam semua,

Berjumpa lagi kita dalam artikel2 di www.mohcetakbaju.com yang sentiasa memberikan info2 berguna tentang cetak TShirt semenjak 2010 lagi.

Alhamdulillah…..kami di www.mohcetakbaju.com sentiasa bersedia membantu untuk memudahkan korang mendapatkan TShirt grup korang walau dengan apa cara sekali pun.

Tahukah korang…..antara yang memeningkan kepala customer kitaorang ialah bagaimana nak buat design atas baju tu…

Dalam hati tu..nak tempah TShirt tapi tak tahu camane nak buat design atas baju tu.

Bagi kitaorang, tak payah pening2 kepala sebab kitaorang akan sediakan 3 CARA SIMPLE bagaimana nak buat design korang tu sendiri.

Sebelum tu saya nak bagitahu jugak….semenjak saya berbisnes online ni sejak 2010 lagi, kebanyakan besar customer lebih suka buat design sendiri berbanding pilih design yang kitaorang ada.

Tapi yang pilih design TShirt kitaorang pun ramai sebenarnya.

So…disini saya nak kongsikan 3 CARA MUDAH untuk korang nak letak design korang sendiri atas TShirt tu.

 

    1. BUAT DESIGN KORANG SENDIRI DI WEBSITE “BUAT TSHIRT” 

      Ada banyak website yang sediakan kemudahan untuk Designkan TShirt Sendiri tu.Kalau korang cari kat Google…..”TShirt Creator” atau “TShirt Maker”….ada macam2 website yang keluar.Semuanya mudahkan korang untuk buat design sendiri atas TShirt tu.

      Tapi semenjak 2011 lagi, saya hanya guna 1 website je iaitu www.customink.com

      Klik gambar bawah ni untuk start buat sendiri design tu ye.Mudah sangat2….just drag je design2 yang korang nak.

      Tapi JUST nak bagitahu…..website ni omputih punya. Bukan saya punya.

      So..jangan le pegi order kat situ lak ye.

      Apa yang korang perlu buat ialah buat design korang sendiri kat situ, pastu snap gambar design tu kat saya & boleh hantar kat Wasap kalau nak.

      Cam ni….

       

      Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

      1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

      2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

      3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

      4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

  • PILIH DESIGN YANG KAMI SEDIAKAN 

    Dalam blog kami ni, saya ada sediakan jugak design2 yang korang boleh terus pilih & letak atas baju terus.Antara design2 yang saya sediakan untuk korang pilih tu ialah…..a.  DESIGN TSHIRT KELAS

    Design TShirt kelas ni adalah antara design yang dapat banyak sambutan dari pelanggan.Mungkin student sibuk & tak sempat nak buat design tu, so diaorang pilih je design kitaorang yang dah sedia ada.

    Ni antara contoh2 design TShirt kelas yang kitaorang ada tu….


    Ni pulak contoh sebenar design TShirt kelas yang guna design kitaorang ni.

    Kalau rasa nak tengok lagi design2 lain yang ada, klik je gambar di bawah ni ye.

    B.  DESIGN TSHIRT HARI KELUARGA

    Design TShirt Hari Keluarga jugak ada banyak sambutan dari customer.

    Kebanyakan customer yang tempah TShirt Hari Keluarga ni, diaorang sibuk bekerja.

    Jadi, tak sempat nak reka design sendiri.

    Last2 pilih je design sedia ada. Lebih mudah, cepat & tak pening kepala.

    Just tukar wording atas design tu je nanti.

    Ni antara contoh design TShirt Hari Keluarga tu…

    KLIK GAMBAR BAWAH ni untuk lihat macam2 lagi design TShirt Hari Keluarga tu…


    3.  DESIGN TSHIRT REWANG/KAHWIN/BEKWOH

    Selain daripada TShirt Kelas & Hari Keluarga….ramai jugak yang pilih design TShirt Rewang yang kitaorang sediakan.

    Ni antara contoh design TShirt Rewang yang kitaorang ada.


    KLIK GAMBAR bawah ni untuk lihat macam2 lagi design TShirt Rewang yang kitaorang ada.

     

    4.  TSHIRT KARTUN DOODLE

    Selain daripada 3 design diatas, customer kitaorang jugak suka sangat cetak design kartun doodle.

    Selain daripada kartun doodle sendiri, diaorang jugak ada yang pilih kartun doodle yang kitaorang sediakan.

    Memang sempoi gila kartun dia.

    Ni antara contoh doodle yang kitaorang ada.

    Di pulak contoh kartun doodle atas baju kalau korang nak tengok…


    Cantik kan? Korang pun boleh pilih kat gambar bawah ni kalau nak atau berikan design doodle korang sendiri kalau nak lebih puas hati ye.

    Ni antara contoh2 design yang kitaorang sediakan untuk anda.

    Tak perlu susah payah nak pening kepala nak buat design tu sendiri.

    Just pilih je mana yang berkenan & biar kami print kan untuk korang nanti.

     

    3.  BUAT DESIGN KORANG SENDIRI ATAU CARI KAT GOOGLE IMAGE UNTUK DESIGN SENDIRI

    Kebanyakan customer sediakan sendiri design diaorang.

    Mungkin lebih puashati kot.

    Ada macam2 cara customer sediakan design & saya terima apa sahaja cara design tu asalkan tak susah untuk print atas baju tu.

    Antara cara customer sediakan design diaorang ialah :

    a.)  LUKIS TANGAN

    Yang jenis lukis tangan ni, samada dia tak pandai guna komputer, susah nak dapat komputer time tu atau nak cepat.

    Cuma lukis tangan ni, saya akan caj lebih sikit sebab saya akan caj upah design sikit untuk jadikan design tu mudah untuk dicetak atas baju.

    Contohnya camni…

    baju kelas


    3 gambar atas ni….bukti jelas yang design lukis tangan pun kitaorang terima selagi tak susah nak lukis balik.

    Customer akan bagi gambar lukis tangan, lepas tu saya akan upah designer saya untuk lukis design tu semula dalam komputer.

    So…memang akan jadi lebih kurang dengan yang asal & mudah kitaorang nak print nanti.

    b.)  LUKIS DALAM KOMPUTER

    Lukis dalam komputer ni biasanya lebih sharp design dia.

    Customer yang expert akan guna Adobe Ilustrator atau Photoshop untuk design di tu.

    So…biasanya kalau customer bagi design dalam software ni siap2, tak payah edit dah….biasanya saya tak akan caj apa2 atas design tu.

    Sebab dia dah mudahkan saya untuk cetak baju tu.

    Ni antara design yang customer buat dalam komputer siap…


    Design ni….customer dah siap buat dalam Ai.

    Saya just print atas kertas & terus buat blok printing. So…sangat mudah & cepat.


    c.) CUSTOMER BAGI JE DESIGN YANG ADA DALAM GOOGLE

    Ada sesetengah customer tu, dia pilih je design yang ada dalam google & terus tanya kitaorang harga.

    Kalau design tu simple, ok je kalau saya nak buat tapi kalau design tu komplikated, bukan semua saya boleh buat.

    Kalau boleh buat pun, saya akan caj sedikit kos upah design tu semula sebab kebanyakan design yang customer bagi tu dalam format jpeg, png atau pdf.

    Contoh lah kan…macam design bawah ni….

    Contohnya macam design atas ni.

    Ini kita panggil TShirt Sublimation. Bukan semua TShirt yang saya boleh buat.

    Kalau camni, kitaorang terima 60 helai ke atas je setiap design sebab dia kena jahit lain nanti.

    Tapi apa2 pun, korang kontek dulu kitraorang kalau nak tahu harga nanti.

    Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

    1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

    2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

    3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

    4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

So..inilah antara 3 CARA MUDAH untuk korang buat design atas baju tu sebenarnya.

Tak perlu pening kepala dah sebab semuanya boleh korang pilih.

 

PILIH TSHIRT READYMADE YANG KAMI SEDIAKAN!

 

Lepas dah buat design atas baju, sekarang pilih baju yang kitaorang sediakan pulak.

Dalam blog http://www.mohcetakbaju.com ni ada macam2 TShirt Readymade yang korang boleh pilih.

Dari TShirt roundneck hinggalah TShirt Muslimah.

Dari TShirt Raglan hinggalah ke Baju Korporat.

Semua kitaorang sediakan.

Sebagai short cut…saya listkan brand TShirt yang kitaorang ada & korang boleh pilih kat situ nanti ye…

  1.  BRAND OREN SPORT <<<KLIK SINI>>>
  2. BRAND ENZO <<<KLIK SINI>>>
  3. BRAND GILDAN <<<KLIK SINI>>>
  4. BRAND 4SQUARE <<<KLIK SINI>>>
  5. BRAND ARORASPORT <<<KLIK SINI>>>
  6. BRAND RIGHTWAY <<<KLIK SINI>>>

 

GAYA CUSTOMER HAPPY DAPAT BAJU!

Oklah…setakat ni jelah dulu.

Sampai jumpa lagi guys!
Baiiii….

Abg Nik & Kak Salina

DOWNLOAD EBOOK FREE 5 LANGKAH MUDAH nak jual paling minima 5 helai Cetak TShirt dengan CEPAT!

Salam Cetak Baju buat semua,

Apa khabar semua pelanggan, bakal pelanggan, ex-pelanggan & ejen TShirt kami.

Salam Ramadhan buat semua yang beragama Islam.

Saya doakan semua tak kira Muslim atau Non Muslim supaya korang sentiasa positif & berjaya dalam apa bidang yang korang ceburi.

Hari ini saya nak bagi hadiah sedikit kepada korang.

Hadiah ni dah lama nak bagi sebenarnya tapi sekarang baru sempat nak bagi.

Sebagai salah satu usaha & cara saya nak bersedekah ilmu dalam bulan Ramadan ni, disini saya hadiahkan korang semua satu ebook SPECIAL yang boleh bantu korang membuat duit sambil tempah baju dengan kami.

Jom DOWNLOAD EBOOK FREE 5 LANGKAH MUDAH nak jual paling minima 5 helai TShirt dengan CEPAT SEKARANG!

Tahu tak kenapa saya bersungguh2 sangat nak kongsi dengan korang Ebook FREE ni (satu sen pun tak payah bayar).

Tujuan saya berikan EBOOK PERCUMA ini adalah kerana beberapa sebab :

  1. Salah satu CARA ubtuk saya bersedekah ilmu kepada korang.

  2. Bagi beri panduan yang SIMPLE kepada sesiapa je yang nak buat bisnes TShirt sebagai income Part Time & Full Time.

  3. Bagi bantu ejen2 TShirt kami yang tak ada IDEA bagaimana nak buat jualan dengan bisnes TShirt ni (Bukan semua ejen yang pandai nak buat bisnes & cari customer ni)

  4. Sebagai salah satu cara nak ajak sesiapa sahaja kat luar sana untuk buat DUIT dengan bisnes TShirt ini sebab kalau anda boleh buat dengan bisnes TShirt……saya pun buat duit jugak.

  5. Orang kata kalau kita mudahkan orang, orang lain atau Allah akan bantu mudahkan kita jugak.So…saya mudahkan korang buat duit…mana tahu lepas ni saya pun mudah buat duit.

  6. Supaya ejen2 TShirt rasa berbaloi menjadi ejen TShirt kitaorang.Sekurang2nya ejen2 TShirt kitaorang dapat IDEA camane nak betul2 buat duit ni  & bukan terkelip2 tak tahu camane nak buat bisnes TShirt ni sebenarnya

Tapi apa2 pun….semuanya terpulang kepada korang sendiri sebenarnya.

Kalau korang download & baca je tanpa ambik action…..kalau camtu saya tak dapat tolong.

Tapi kalau download, baca & terus ambik action….yang camni kalau ada masalah, In Sha Allah saya akan tolong.

So…apa tunggu lagi. Jom download sekarang sebelum kami tarik balik Ebook FREE tu kat sini.

Hari ni saya tak ada apa2 nak kongsi ngan korang.

Cukup sekadar korang download & baca ebook tu je…dah macam2 ilmu korang dapat.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Saya ringkaskan sikit apa yang ada dalam ebook ni ye.
1.  Ada 5 Langkah yang korang boleh ambik satu persatu untuk start dapatkan order korang.
2.  Ada beberapa jenis aktiviti yang pelanggan biasa order & aktiviti2 ni bukannya boleh order sehelai dua tapi mesti 5 helai ke atas.
3.  Bila dah target aktiviti apa nak tumpu….korang boleh target pulak customer yang macamana korang nak cari.
Customer2 ni mesti ikut aktiviti tu sebab customer2 ni lah yang selalu order TShirt dengan kami sejak dulu lagi.
4.  Bila dah tentukan customer camane korang nak target……tentukan pulak cara bagaimana nak promote TShirt yang korang ada tu kat customer2 tu.
5.  Bila nak promote, mesti kena guna ayat2 yang power supaya customer tertarik nak order dengan korang.
6.  Pastu bila customer dah start tanya…..kitaorang akan bagitahu bagaimana cara nak tetapkan harga & terus close deal untuk dapatkan jualan 5 helai ke atas yang pertama korang (kalau masih belum jual…kitaorang juga bagi IDEA camane nak follow up)
Ini antara isi kandungan ebook tu.
Bagi saya rugi kalau korang tak download EBOOK ni sementara ianya PERCUMA.
Plan saya akan datang, ebook ni akan saya jual pada satu harga kelak bersama dengan ebook2 yang lain nanti tapi tak tahu lagi bila,

Mungkin ada sesetengah korang rasa macam susah je nak buat duit dengan bisnes TShirt ni.

Meh saya tunjuk bukti2 testimoni & gambar2 yang menunjukkan betapa ramainya customer kami yang order sebelum2 ini & ianya memang betul2 boleh buat duit…SAYA JAMIN 1000%.
Ini antaranya :
Ni antara bukti2 gambar & perbualan Wasap yang menunjukkan bagaimana sambutan TShirt ni dari seluruh Malaysia sampai Sabah Sarawak sebenarnya.
Jika saya mampu buat duit dengan bisnes TShirt ni dengan purata RM20K ke RM50K sebulan, korang boleh dapat tempias tu nanti kalau betul caranya.
So…apa tunggu lagi.
Jom DOWNLOAD ebook tersebut segera & start buat duit untuk diri korang sendiri segera.
Kami tunggu tempahan anda ye.
Jumpa lagi,
Abg Nik & Kak Salina
Established Since 2010 ~ Stesen Cetak TShirt Online Anda!

Kami ada macam2 jenis baju microfiber & jersi untuk dipilih……

Assalam semua & Salam cetak baju guys,

Alhamdulillah….berjumpa lagi kita dalam artikel http://www.mohcetakbaju.com.

Blog berjual beli TShirt sambil mendapat ilmu.

Hari ni saya nak kongsi ngan korang salah satu jenis TShirt yang sangat mendapat sambutan dari pelanggan2 kitaorang.

Selain daripada cotton, customer kitaorang suka sangat order jenis MICROFIBER atau jenis jersi.

Kebelakangan ni…hampir setiap hari customer saya bertanyakan pasal baju jenis Microfiber ni sebab kebanyakan mereka guna baju ni untuk aktiviti outdoor.

Kenapa ramai yang suka pilih baju Microfiber daripada baju cotton biasa?

  1. Senang serap peluh untuk aktiviti outdoor.

  2. Lebih ringan kalau masuk dalam air. Kalau cotton kena air, berat sikit kalau nak bergerak sebab cotton lebih serap air berbanding microfiber.

  3. Cepat kering kalau basah & kena air.

  4. Ada sesetengan brand, baju microfiber ni diaorang ada anti odor atau anti peluh. So, tak berbau kalau berpeluh.

  5. Ada jugak yang antikuman atau anti bakteria sebab ada teknologi yang diaorang pakai boleh elak dari diselaputi kuman.

  6. Lebih elastik & boleh menegang kalau berat badan sedikit naik.

  7. Pergerakan lebih ringan.

  8. Kalau order 60 helai ke atas, boleh buat sublimation atau design yang pelik2 yang print biasa tak boleh buat.

Ni antara sebab kenapa ramai yang pilih baju microfiber berbanding baju cotton biasa.

Untuk pengetahuan korang….ada beberapa brand baju yang kitaorang sediakan yang ada jenis microfiber ni.

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

 

 

Cuma masalahnya samada stok untuk setiap saiz baju tu cukup atau tak sebab baju2 ni memang dapat sambutan hangat dari customer.

Berikut adalah senarai BRAND baju yang ada jual baju Microfiber :

 

 BRAND ARORASPORT

Ni antara contoh2 baju brand Arorasport yang ada.

 

Ni antara sebahagian je ni dari katalog Arorasport tu. Kalau nak tengok banyak lagi…KLIK BUTTON bawah ni & korang boleh pilih macam2 jenis baju kat situ.

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Baju BRAND GILDAN

Baju brand Gildan pun ada banyak pilihan baju jenis Microfiber ni.

Macam2 stail ada & harga ikut je bajet korang nanti.

Ni antara contoh2 deisgn baju yang ada tu.

 

Ini pun sebahagian je ni…jom KLIK kat BUTTON bawah ni untuk lihat macam2 lagi jenis baju Gildan yang ada ye…

 

Baju BRAND RIGHTWAY

Baju brand ni pun ada banyak baju jenis MICROFIBER & SUBLIMATION.

Boleh jugak pilih kat sini….

 

Ni antara TShirt Microfiber brand Rightway yang kami ada. Banyak pilihan baju sublimation kalau nak.

Klik BUTTON bawah ni untuk lihat macam2 lagi contoh baju RIGHTWAY yang kami ada ye…

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

 

Baju BRAND ENZO

Baju brand ni pun antara baju yang dapat sambutan panas dari customer sejak 2011 lagi.

Harga pun agak berpatutan.

Ni antara contoh baju microfiber brand Enzo yang kami ada.

Klik kat BUTTON bawah ni kalau nak tengok macam2 lagi jenis baju brand Enzo yang ada….

 

 

Baju BRAND OREN SPORT

Selain Enzo, Oren Sport juga antara baju yang kitaorang banyak dapat order dari customer sejak 2010 lagi.

Diaorang pun ada banyak sediakan baju jenis jersi atau microfiber.

Cam bawah ni….

 

Klik BUTTON bawah ni untuk lihat contoh baju2yang lain yang ada ye…..

 

Ni lah antara jenis BAJU MICROFIBER & JERSI yang kami ada.

Pilih je mana2 baju yang korang nak & prepare nak print apa atas baju tu.

Nanti saya bagi harga sehelai siap print tu nanti.

 

Kalau nak yang custom made, saya terima 60 helai ke atas je & akan ambik masa sikit untuk siapkan baju tu.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Kami bukan je sediakan baju2 readymade untuk korang tapi kami ada jugak sediakan design2 yang korang boleh pilih untuk dicetak atas baju tu nanti….

KLIK KAT GAMBAR

 

KLIK KAT GAMBAR

 

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Apa cerita cetak baju hari ni?

Ni antara cerita cetak baju kami untuk dikongsi….

 

Ni sebahagian baju yang sempat saya upload dalam blog ni hari ni…ada macam2 jenis baju jenis microfiber yang saya print baru2 ni.

Ok..selamat menempah dengan kami ye..

Jumpa lagi. Baaaaiiiii….

Abg Nik & Kak Salina

Tahun 2019….join kami buat bisnes TShirt atau tempah cetak TShirt dengan kami?

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Alhamdulillah……kita dah pun masuk ke Tahun 2019.

Ini bermakna bisnes kami telah masuk tahun yang ke 9 dalam online & offline.

Kami bermula secara offline dalam Tahun 2010 & secara online Tahun 2011.

Tak caya ke?

Meh saya kongsi beberapa gambar bukti yang tunjukkan perkembangan bisnes cetak TShirt kami dari dulu hingga sekarang.

DULU2

 

Ni antara gambar2 awal masa mula2 kami join bisnes cetak baju ni. Model kitaorang pun kecik lagi time tu.

Sekarang dah Tahun 5 dah…..hehehe.

Dulu cetak atas meja makan & meja buffet je.

Tempahan pun terhad. Dalam tak sampai 1,000 helai sebulan.

Jemur baju pun atas katil dalam rumah. Nak jemur kat luar rumah takut kena curi.

Pastu dulu….mana ada lock macam sekarang.

Dulu print guna mata je kalau cetak banyak2 warna.

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Tapi SEKARANG…..

 

Yang ni gambar sekitar Tahun 2013 & 2014 lagi.

Atas sekali tu bengkel tepi rumah mak baru nak buat & bawah sekali bengkel tepi rumah sendiri dah disiapkan jugak.

So..sejak 2010, kami ada 2 bengkel cetak baju yang telah dibesarkan.

Kat rumah mak…boleh print dalam 50 helai & kat tepi rumah sendiri boleh print 30 helai sekali jalan.

Tahun 2019, kami dalam proses mencari staf baru & pejabat baru.

Ada jugak satu gambar tu…student Malaysia kat Korea yang pernah order dengan kitaorang sebelum ni.

Alhamdulillah…semuanya berkat dari bantuan Allah & juga sokongan daripada semua termasuk regular customer kami yang tak putus2 order baju dengan kami sejak 2010 lagi.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

So..pada sape2 yang masih ragu2 dengan kami, harap semua gambar ni boleh bagi korang lebih konfiden untuk tempah TShirt dengan kitaorang ye.

 

Bagi yang nak jugak tahu apa kata pelanggan tentang kami, kat sini saya kongsikan beberapa bukti tentang customer kami yang sentiasa puashati dengan servis yang kami berikan.

Kalau rasa nak tengok banyak lagi komen2 pelanggan, korang klik jekat SINI di page TESTIMONI.

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Apa cerita cetak baju kami baru2 ni?

Ni design asal dalam internet. Pastu bawah ni kami yang cetak kan.

Ni namanya teknik halftone. Boleh buat design sebijik macam asal tapi guna 1 warna je.

Korang nak buat pun boleh…bagitahu je kitaorang.

Ini satu lagi teknik halftone atas baju gelap. Cumanya kitaorang kena print background putih…pastu baru print biru atas dia.

Yang ni kami guna teknik sulaman. Bagi je design apa nak sulam…In Sha Allah kami boleh buat nanti.

Yang ni guna baju jenis microfiber atau baju jersi.

Blkg 4 warna print & depan 4 warna print jugak.

Customer tak bagi softcopy pun. Dia bagi gambar tu atas baju dia sebelum ni.

So…sy just edit semula untuk mudah print. Inilah hasilnya…..

Yang ni nampak je macam simple tapi kena guna 5 blok jugak ni sebab design dia ada 5 warna.

Customer bagi design asal & nama font…saya edit balik & pecahkan design kepada 5 warna.

Font saya taip balik. Pastu tunjuk kat customer….dia kata ok, saya terus proceed.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

So…inilah saje dulu buat hari ni ye.

Nak order bagitahu segera ye.

Kalau rasa2 nak join buat duit dengan kitaorang, jom jadi ejen kitaorang & klik gambar bawah ni.

Sampai jumpa lagi ye….baaaaiiiiii…

Ikhlas Dari :

Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

Kami ada macam2 brand TShirt yang korang boleh pilih…….

 

Hai & salam Cetak Baju semua,

Nampaknya cuti sekolah dah pun start.

Bagi yang tengah bercuti…Selamat Bercuti & kepada anak2 yang sedang ambik periksa SPM, Selamat menjawab Soalan lah saya ucapkan ye.

Kebiasaannya cuti sekolah ni, walaupun pelajar2 tak ramai yang order TShirt kelas tapi ada lagi TShirt2 lain yang biasa customer kitaorang order.

Antaranya :

  1. TShirt Rewang
    Memandangkan ramai yang ambik keputusan untuk berkahwin dalam cuti sekolah ni…so, TShirt Rewang adalah antara TShirt yang banyak kami terima tempahan.

  2. TShirt Hari Keluarga
    TShirt Hari Keluarga juga mendapat sambutan hangat dari pelanggan sebab time cuti sekolah ni lah semua ahli keluarga dapat berkumpul.Ye lah……bila masa nak berkumpul kalau semua anak2 tengah bersekolah kan.

  3. TShirt Konvoi
    Time cuti ni jugak le ramai antara kita yang buat aktiviti konvoi..tak kira lah guna motorsikal atau pun kereta.Mesti nak pakai baju sedondon jugak nanti.

  4. TShirt Reunion
    Sama jugak….time cuti ni jelah yang ada banyak masa nak buat reunion dengan kawan2 lama.Bila dah berkumpul, mesti nak kena buat baju untuk kenang2an kan?

  5. TShirt Memancing
    Ada jugak grup memancing yang nak buat TShirt sedondon untuk grup diaorang.Time cuti ni lah jugak baru ada masa bersama.

  6. TShirt Larian
    Dalam cuti sekolah ni pun banyak acara2 larian yang diadakan.So..korang boleh juga buat TShirt larian kalau nak.

  7. TShirt Kelas Tahun Depan
    Mana tahu…ada yang rasa nak buat TShirt kelas untuk tahun depan ke…Boleh dah start bincang dengan grup korang dah ni.

  8. TShirt Tadika/Prasekolah/PASTI/Sukan Sekolah
    Time cuti ni lah tempahan untuk pelajar2 sekolah banyak kitaorang terima terutamanya untuk budak2 Tadika & Prasekolah.Selalu kami buat custom made tapi tempahan mestilah 50 helai ke atas.

So..inilah antara jenis tempahan yang kitaorang terima time cuti2 sekolah ni.

Bagi korang yang rasa nak tempah TShirt korang tu, jangan risau & jangan segan…..

Dah rasa betul2 nak order, just bagitau je kitaorang.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Hari ni saya nak bagitahu korang pasal macam2 brand baju yang kitaorang sediakan untuk korang…..

So..tak perlu dah pening2 nak cari kat mana baju tu.

Kitaorang sediakan & boleh siap print lagi….

Antara brand baju yang dapat banyak sambutan ialah :

Brand ENZO

Brand Enzo ni kami ada baju jenis TC (Tetra Cotton, Lacoste, Microfiber & Baju Korporat)

Ni antara contoh2 baju Enzo yang kami ada….

 

KLIK SINI UNTUK LIHAT KATALOG PENUH BAJU ENZO NI YE!

 

 

oren sport

Brand OREN SPORT

Brand Oren Sport juga banyak kami terima tempahan dari customer.

Baju Oren Sport biasa gunakan TShirt jenis cotton (100%), honeycomb, quick dry dll.

Ni antara gambar2 baju tu….

KLIK SINI UNTUK LIHAT KATALOG PENUH TSHIRT OREN SPORT TU YE!

 

 

Gildan adalah brand US tapi dibuat di Asia.

Kualiti kainnya juga ok & selesa dipakai oleh semua.

Gildan jugak ada banyak pilihan baju & banyak pilihan warna.

Ni antara baju2 Gildan yang ada…..

KLIK SINI UNTUK LIHAT KATALOG PENUH BRAND GILDAN NI YE!

 

 

Bagi yang mencari TShirt yang lebih murah…..kami biasa guna brand 4square.

Walaupun harga agak murah tapi kualitinya memang terbaik.

Dah beribu2 dah customer kami yang gunakan TShirt jenis ni.

Ini antara jenis baju 4square yang kami ada ye….

KLIK SINI UNTUK LIHAT KATALOG PENUH BRAND 4SQUARE NI YE!

 

 

Baju brand Arorasport biasanya banyak sediakan baju jenis jersi atau microfiber.

Kebanyakannya jenis sublimation readymade.

Bagi yang nak baju jenis sublimation tapi nak harga yang murah sikit….baju brand arorasport banyak pilihannya.

KLIK SINI UNTUK LIHAT KATALOG PENUH KATALOG ARORASPORT TU YE!

 

Ni antara katalog2 baju yang kitaorang ada & sedia dicetak untuk apa sahaja aktiviti korang.

Dah rasa betul2 nak order, just bagitau je kitaorang.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Oklah…ni antara tempahan yang saya sempat upload untuk saya kongsi ngan korang hari ni ye….

Ni antara TShirt kelas yang banyak dapat sambutan dari customer.

Letak nama sorang2 dalam nombor belakang.

Korang boleh draf guna tangan je dulu & yang original kitaorang akan buatkan nanti.

Tak payah susah2 nak edit design tu sendiri nanti. Bagitau je kitaorang nak macamana.

 

Yang  ni bukan baju sukan ni tapi baju hari keluarga ni.

Siap ada ada nombor lain2 lagi belakang baju tu.

Yang ni cetak putih biasa je tapi yang ni kena guna blok besar sebab customer nak design tu besar sikit dari biasa.

Nak buat dari tepi ke tepi tak dapat sebab papan baju tak besar sangat.

So..sy cuba print semaksima mungkin yang customer nak.

Yang ni dari customer yang sama. Buat untuk kelab chess.

Diaorang buat dalam Customink.com. So…memang sempoi & mudah nak cetak sebab design dah ada.

 

Oklah…rasanya setakat ni dululah ye. Kalau korang rasa pening nak buat design baju, korang boleh buat design tu sendiri kat link bawah ni ye….

Dah rasa betul2 nak order, just bagitau je kitaorang.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Baiii….baaaiiiii….

Ikhlas Dari :

Abg Nik & Kak Salina

Camane nak tempah Cetak TShirt & nak BUAT DUIT dengan bisnes TShirt kami?

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Apa khabar semua?

Tahu tak korang yang bisnes TShirt kami di http://www.mohcetakbaju.com dah nak masuk ke Tahun ke 9 tahun depan.

Ini bermakna…kami dah survive dalam bisnes cetak TShirt secara online & off line semenjak Tahun 2010 lagi.

Untuk makluman korang, saya merupakan bekas pegawai kerajaan bermula dari Tahun 2002.

Pada tahun 2017, saya dengan nekad hantar surat berhenti kerja & Alhamdulillah….start 2018, saya berjaya menjadi seorang peniaga cetak baju secara full time.

Ini bermakna juga….sejak 2010 hingga 2017, saya terpaksa struggle atau berhempas pulas untuk maintain bisnes saya walaupun tengah sibuk kerja kerajaan.

Apa PENYEBAB UTAMA yang jadikan saya dapat maintain bisnes tu sampai sekarang?

Antaranya……

  1. Ini periuk nasi UTAMA saya. Maknanya kalau saya tak buat bisnes ni…macamana saya nak bagi anak isteri saya & saya sendiri makan. Nak tak nak….kena maintain jugak bisnes ni.

  2. Saya memang MINAT atau PASSION dengan seni. Design2 printing buatkan saya rasa betul2 seronok.

  3. Bulan2 saya kena bayar hutang jugak…so, sama jugak. Nak tak nak…mesti kena maintain bisnes tu.

  4. Regular customer banyak bantu saya maintain bisnes saya tu. Ramai regular customer yang banyak kali ulang order dengan saya sejak beberapa tahun lepas. Tq guys!

  5. Sentiasa ada pelanggan baru yang order dengan kami & Whatsapp kami tak putus2 sepanjang masa.

  6. Marketing kami yang non stop juga banyak membantu kami maintain bisnes tu sampai sekarang.

  7. Layanan kami terhadap customer yang tak pernah jemu & tak pernah tak berjawab juga jadi penyebab bisnes kami maintain hingga sekarang.

  8. Feedback yang baik dari semua bekas pelanggan kami juga banyak membantu untuk maintain bisnes hingga ke hari ni. 98% customer puashati dengan servis kami….Alhamdulillah.

  9. Blog kami ni jugak ada sediakan macam2 jenis TShirt readymade yang sesuai dengan jiwa pelanggan & harga yang berpatutan.

    Ada jenama Oren Sport, Enzo, Gildan, 4Square, Rightway , Arorasport & Empiric.

    Kalau rasa nak buat CUSTOM MADE & SUBLIMATION pun boleh….saya terima 60 helai ke atas je.

  10. Kami juga ada sediakan tempat untuk DESIGN SENDIRI kalau korang tak ada IDEA nak cetak baju tu.

    Pengalaman saya sejak dulu….customer2 memang tak ada IDEA nak buat design tapi antara sebab kami dapat maintain bisnes ni ialah sebab kami sediakan penyelesaian untuk customer buat design supaya tak lah pening nak buat design tu.

 

So..kalau korang nak pilih company untuk buat cetak TShirt korang, korang patut pilih company yang dah ada GOOD RECORD macam kami.

Sama jugak…kalau korang nak join BUAT DUIT dengan kami pun boleh sebab dah banyak yang berjaya jana duit dengan bisnes TShirt diaorang.

Maknanya..kalau kami boleh buat duit…korang pun boleh jugak.

Dah rasa betul2 nak order, just bagitau je kitaorang.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

 

Hari ni saya tak nak explain satu2 tempahan baju yang saya buat sebelum ni tapi nak tunjuk gambar je baju2 yang kitaorang siapkan sebelum ni.

Semuanya guna teknik yang sama tapi guna baju & design yang lain2.

Ni je design yang sempat saya upload kat sini hari ni.

Kalau ikutkan ada banyak lagi tempahan yang ada tapi tak sempat nak ambik semua gambar tu.

 

Dah rasa betul2 nak order, just bagitau je kitaorang.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Sape2 yang rasa nak join kami buat duit dengan bisnes TShirt korang, boleh isi form diatas & start untuk agresif supaya korang2 betul2 buat duit terutamanya di Tahun 2019 ni ye.

Dah rasa betul2 nak order, just bagitau je kitaorang.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Abg Nik & Kak Salina
Established Since 2010

Cetak Baju yang biasa customer tempah hujung2 tahun ni….antaranya…..

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Dah hampir sebulan lebih saya tak update blog ni.

Maaf…kebelakangan ni agak sibuk dengan tempahan TShirt yang masuk & rutin baru yang saya sedang lakukan.

Apa rutin baru tu….BIARLAH RAHSIA…hehehe.

Oklah korang….kalau ikutkan pengiraan…dalam 2 bulan lebih lagi kita akan tamatkan Tahun 2018 ni.

Pada yang sedang mencari2 TShirt untuk aktiviti korang dalam Tahun 2018 ni, baik korang buat keputusan segera sebab kalau dah melompat ke Tahun 2019….dah banyak yang terlepas.

Sape antara mereka yang RUGI kalau terlepas nak buat TShirt tahun ni ?

Kalau budak UPSR…tahun depan dah Tingkatan 1.

Kalau budak PT3…..tahun depan dah Form 4.

Kalau budak SPM….tahun depan dah tak sekolah dah kecuali yang ambik Form 6.

Yang tahun ni final year…tahun depan tak jumpa dah geng2 lama.

Kahwin tahun ni tak buat TShirt Rewang sebab takkan tiap2 tahun nak kahwin kan?

Buat Hari Keluarga tahun ni tapi TShirt Hari Keluarga Tahun 2018 tak buat…..rugi oooo…

Duduk kat Pusat Pengajian Tinggi tapi tahun ni tak ada pun TShirt untuk grup atau batch korang.

Buat grup konvoi ke tempat2 yang jadi kenangan tapi tak ada pun kenangan TShirt kat tempat tu tahun ni.

Duduk kat kelas sama dah berapa tahun dah tapi sekali pun gtak buat TShirt kelas….TShirt Kelas tahun 2018 pun tak ada.

Ada grup mancing….tiap2 tahun gi mancing tempat yang best2 tapi sekali pun tak ada buat TShirt geng memancing. Apa salahnya Tahun 2018 ada kenangan TShirt mancing selai sorang.

Macam2 aktiviti yang korang boleh buat aktiviti tapi tak ada pun kenangan yang korang boleh ingat dengan aktiviti tu. Paling mudah dengan TShirt boleh bagi kenangan terindah kat korang sampai bila…..kan….

 

 

Dah rasa betul2 nak order, just bagitau je kitaorang.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Jika korang rasa nak tempah TShirt untuk aktiviti korang tapi BUNTU camane nak buat design tu…..

jangan risau & jangan segan, kitaorang ada sediakan design readymade kalau korang nak.

Ada beberapa design readymade yang korang boleh pilih kat blog kitaorang ni…..

  1. DESIGN TSHIRT KELAS
  2.  DESIGN TSHIRT HARI KELUARGA

 

3.  DESIGN TSHIRT REWANG / KAHWIN / BEKWOH

Ni antara 3 contoh aktiviti yang kami ada design readymade tu….

Tapi kalau TETAP jugak tak berkenan dengan design2 tu, korang boleh buat design tu sendiri kat link bawah ni….

Tapi kalau still tak nak jugak buat design kat situ, korang boleh bagi design korang sendiri kalau nak.

Terpulang…..guna komputer atau lukis tangan sekali pun.

Dah rasa betul2 nak order, just bagitau je kitaorang.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Korang dah tak perlu pening2 cari design & baju nak cetak tu sebab kat http://www.mohcetakbaju.com ni….semuanya tersedia untuk korang tauuu…….

Pilih je mana yang korang minat & tanyakan kat kami kalau ada masalah ye.

 

Oklah…..meh saya kongsi ngan korang pasal tempahan baju kitaorang baru2 ni ye….

Ni antara yang saya siapkan baru2 ni. Baju raglan hitam putih….cetak 1 warna depan belakang.

Asalnya macam gambar atas sekali. Hasilnya…..jadilah macam gambar bawah tu.

 

Yang ni design baju doodle. 2 kaler depan & 1 kaler belakang.

Design doodle tu boleh pilih kat blog saya jugak.

KLIK SINI kalau nak tengok contoh2 doodle yang saya ada tu ye.

Yang ni design dari customink.com ni. Customer buat kat situ jer.

Dah siap buat send kat emel saya untuk saya bagi harga. Memang sempoi.

 

Yang ni jauh datang ni….dari Sabah bah.

Bahagian depan saya guna stiker & belakang print biasa. Guna baju arorasport.

Yang ni simple je. 1 kaler depan belakang.

Customer ni bagi design dalam word je. Pastu, saya edit balik supaya jadi lebih cantik.

Nasib baik customer puashati.

 

Oklah….rasanya setakat ni lah dulu ye. Sampai jumpa lagi ye.

Ikhlas Dari :

Abg Nik & Kak Salina

 

Dah rasa betul2 nak order, just bagitau je kitaorang.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Bosan dengan design cetak TShirt sama je…..tukar lain lah pulak!

Hai & Salam mohcetakbaju semua,

Hari ni dah lepas bulan Syawal dah. Rasa macam sekejap je raya berlalu.

Pejam celik pejam celik….dah setengah tahun lebih dah.

Ini lah akhir zaman. Masa berlalu begitu cepat. Tup tup dah akhir Tahun 2018 dah.

Tapi masa berlalu cepat pun, korang dah ada TShirt grup korang sendiri dah ke?

Usia makin tua & kita makin berumur. Kalau korang tak start buat TShirt untuk grup korang atau aktiviti korang sendiri, bila lagi nak buat.

Ada beberapa situasi yang buatkan korang menyesal seumur hidup kalau tak buat sesuatu yang meninggalkan kenangan seumur hidup korang. Antaranya :

  1. TAK BUAT TSHIRT KELAS ~TShirt kelas ni kalau korang baru masuk sekolah tu, bolehlah dimaafkan lagi tapi kalau dah nak tamat sekolah macam UPSR atau SPM tapi masih belum buat TShirt kelas atau grup korang, memang menyesal le seumur hidup.Ada ke orang duduk kat Tingkatan 5 sampai 2,3 kali. Mana ada kan? So…antara perkara yang korang PASTI akan menyesal seumur hidup ialah bila korang tak buat TShirt kelas yang boleh jadi kenangan korang sampai bila2.Mungkin ada antara korang yang bercinta monyet dengan si Dia di satu kelas.Pastu korang buat lak nama ramai2 kat TShirt tu.Nanti time buat reunion balik mesti korang teringat2 balik time bercinta tu.Atau ; mungkin letak gambar cikgu kat baju tu. Bila tengok balik, teringat semula kat cikgu tu.Atau ; korang memang happening masa kat sekolah tu dulu…sampai cikgu2 pun pening. Pastu bila tengok balik baju tu, teringat balik time nakal tu. Almaklumlah…bila dah besar dah insaf dah.

    So…ni antara situasi2 yang bakal berlaku kalau korang buat TShirt Kelas korang sekarang ni.

  2. TAK BUAT TSHIRT REWANG ~Kebiasaannya orang yang kawin pertama kali mesti excited nak jadikan perkahwinan diaorang sebagai kenangan paling indah seumur hidup.Apa yang buatkan korang sedikit menyesal nanti ialah bila tak buat TShirt Rewang atau Tshirt kahwin.TShirt Rewang pasti akan jadi salah satu perkara unik yang korang boleh kenang sampai bila2.Mana tahu…bila dah anak 10 orang…pastu ada lak orang yang pakai lagi baju tu & lalu depan keluarga korang.In Sha Allah…kenangan time kawin sebelum ni pasti akan datang balik & korang pasti tak menyesal sebab sempat order TShirt Rewang tu sebelum ni.Kalau time2 gaduh korang laki bini pun, boleh gunakan TShirt tu sebagai pendamai.Bila tengok balik baju tu, mesti sekurang2nya hati akan menjadi lembut semula sebab teringat balik time kahwin sebelum ni.
  3. TAK BUAT TSHIRT HARI KELUARGA / FAMILY DAY ~Buat Hari Keluarga dah hampir setiap tahun tapi satu TShirt pun korang tak buat untuk dijadikan kenangan bagi setiap hari keluarga tu.Contohnya macam saya sendiri.Dah banyak kali dah buat program Hari Keluarga tapi satu pun tak buat TShirt untuk kenangan.Tup Tup pada Tahun 2015, kitaorang plan buat Hari Keluarga di Janda Baik, Pahang & semua pakat nak TShirt.TShirt tu ada gambar mak & ayah kitaorang. So..seronok le dapat baju tu.Di pendekkan cerita, hujung tahun 2015, ayah saya meninggal.So….bila tengok balik gambar baju tu, pasti kenangan bersama ayahanda datang semula.Rasa sangat menyentuh kalbu bila teringat rupa ayah & gelagat ayah time tu.Alhamdulillah….nasib baik sempat jugak buat TShirt tu.
  4. TAK BUAT TSHIRT BATCH ~Salah satu kenangan yang indah yang tak dapat lupakan ialah bila dapat pakai TShirt sedondon satu grup atau satu batch.Kebanyakan orang….peluang belajar kat kolej, universiti, sekolah & tempat pendidikan lain hanya sekali seumur hidup.So….kalau tak ada TShirt yang gambarkan korang belajar kat situ sebelum ni, macam tak ada makna je.Dah lah susah payah kita masuk tempat belajar tu tapi bila keluar tak ada pun kenangan fizikal yang korang bawak.Kan ke boring tu……Nanti bila orang tanya, grad U mana? Tak payah susah2 nak explain…tunjuk je baju yang korang pakai tu.

Ni lah antara beberapa situasi yang saya boleh katakan yang korang pasti menyesal seumur hidup sebab tak ada kenangan mempunyai TShirt dengan grup korang tu.

APA KATA PELANGGAN KAMI?

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Seperti yang saya bagitahu dalam tajuk kat atas sebelum ni, korang pasti rasa nak pakai TShirt design lain dari yang lain kan.

Cer tengok contoh2 design baju kat bawah ni.

Adididihhh………gergasi mana pulak cekak pinggang aku ni……maaaaakkkk!!!

Kalau tak silap, design baju ni saya buat dalam Tahun 2015 ni.

Design ni sebenarnya boleh dapat dalam Google Image tapi customer ni nak baju sebijik camtu.

Alhamdulillah….ni lah hasilnya & memang special & lain dari yang lain.

 

 

Kalau tengok dari jauh, macam ada gergasi je cekak badan kita dari belakang.

Pastu kalau korang nak tambah apa2 kat atas gambar tu pun boleh jugak.

Memang lain dari yang lain.

Selain daripada tu, ada jugak design kartun muslimah cam atas ni.

Kalau yang biasa customer order, ada wording nama kelas atau nama sendiri je.

Jarang letak kartun camni.

Korang pun boleh buat kalau nak.

Yang ni pulak design kartun Doodle. Memang budak2 minat design ni.

Kitaorang ada standby design doodle ni kalau korang nak tengok ye.

KLIK SINI & lihat design Doodle yang sesuai untuk korang pilih ye.

 

Design ni pun sempoi jugak. Lain dari yang lain sebab cantik & menarik design dia.

Bukan design biasa & pasti kelas lain pun jeles bila tengok design TShirt kelas korang nanti.

Selain daripada design lukis guna komputer, ada banyak jugak design kartun yang guna lukisan tangan.

Macam design katak atas ni. tapi tak tahu lak….apa fungsi katak tu dengan kelas diaorang…hehehe.

Tapi memang agak pelik & lain dari yang lain.

baju kelas

Yang ni satu lagi contoh design guna lukis tangan. Yang ni antara tempahan masa awal2 saya berkecimpung dalam bisnes cetak tshirt ni.

Wording tulisan bawah kartun tu guna komputer. Kartun je lukis tangan.

Memang agak berbeza dengan TShirt kelas yang lain.

 

cetak tshirt kelas

Yang ni satu lagi contoh design TShirt kelas yang lain dari yang lain.

Yang ni pun antara TShirt awal yang kitaorang buat masa mula2 bisnes dulu. Cer tengok tarikh kat gambar tu…dalam  7 tahun lepas tu….tapi masih maintain sampai sekarang.

tshirt kelas

Antara design yang glamour masa mula2 buat bisnes ni dulu……ini le design nya.

Mula2 kitaorang buat 1 design je….pastu ramai lak yang minat. So, terus dapat sambutan time tu.

cetak baju

Salah satu design TShirt kelas atau batch yang customer suka ialah design yang ada nama2 dalam nombor atau huruf macam atas ni.

TShirt camnilah antara yang banyak bagi kenangan kat korang sebab ada nama sorang2 dalam design tu.

Maknanya bila tengok balik baju tu akan datang…mesti teringat balik suka duka korang bersama2 time tu.

Memang syahdu kalau teringat balik waktu2 tu….haawwww…..

So….nilah antara gambar design baju yang lain dari yang lain yang korang boleh buat sendiri.

Bukan buat design yang biasa2 je.

Kitaorang pun ada standby design kitaorang sendiri kalau nak.

KLIK SINI ~ KATALOG DESIGN TSHIRT KELAS

 

KLIK SINI ~ KATALOG DESIGN HARI KELUARGA

Ini antara design TShirt readymade yang kitaorang ada untuk korang pilih.

Tapi kalau tak ada yang berkenan……

Design TShirt ni kalau buat sendiri pun puashati sebenarnya.

Sebab idea tu datang sendiri…so, design tu pasti akan lain dari yang lain. Tak sama dengan design orang lain.

Klik gambar bawah ni kalau nak cuba buat design tu sendiri. Mudah sangat2. Cuba le….

Setakat wording biasa & lencana sekolah je. Baik tak yah buat TShirt kelas cam tu…..

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Bawah ni antara gambar2 customer yang seronok sebab dapat baju diaorang. Tengok le sendiri & nilailah sendiri ye….

Bagi sape2 yang nak buat duit dengan bisnes TShirt, jom join jadi ejen kitaorang.

KLIK je gambar bawah ni & start buat duit dengan kitaorang…..

 

Ok…jumpa lagi ye…baaaiiiii….

Dari Abg Nik & Kak Salina

Nak buat design Cetak Baju sendiri atau nak design sedia ada?

 

Hai & Salam mohcetakbaju semua,

Apa habaq orang2 kampung & orang2 bandar semua.

Selamat datang ke www.mohcetakbaju.com…..satu2nya blog cetak baju yang aktif berkongsi tips & macam2 petua pasal bisnes cetak baju. Tak kisah…nak order sendiri atau nak buat duit dengan bisnes TShirt.

Hari ni nak kongsi ngan korang pasal camane nak cari IDEA untuk buat design korang sendiri atau nak guna design2 yang kitaorang sediakan.

Korang tahu tak….antara MASALAH paling KRITIKAL pelanggan2 kitaorang ialah camane nak cari design untuk baju diaorang.

Selalu je saya dapat soalan dari customer….boleh tolong buatkan design untuk diaorang tak?

Actually bkan tak nak tolong buatkan tapi dulu2 pernah tolong buatkan TAPI banyak kali duk ulang2 buat sebab tak puas hati…last2 sekali diaorang tak jadi nak buat.

Buat rugi masa & sakit hati je.

So…last2 saya mintak customer je buatkan sendiri.

Kadang2 kesian jugak sebab tak dapat nak tolong.

TAPI sebenarnya…buat design sendiri lebih puas hati sebenarnya sebab sendiri buat….sendiri yang tahu ok ke tak…

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Tahu tak korang….zaman sekarang ni ada bermacam2 website yang sediakan tempat untuk buat design korang sendiri.

Kat sini saya senaraikan 5 website yang korang boleh guna untuk CIPTA atau REKA design korang sendiri. Mudah je….budak2 sekolah rendah pun boleh buatkan :

  1. http://www.customink.com <<KLIK SINI>>

     

  2. http://www.shirtinator.eu <<KLIK SINI>>

     

  3. http://www.spreadshirt.com <<KLIK SINI>>

     

  4. http://www.uberprints.com <<KLIK SINI>>

     

  5. http://www.teespring.com <<KLIK SINI>>

 

Ni antara website2 yang korang boleh guna untuk buat design korang tapi jangan lak order kat situ sebab mahal nanti.

Tu semua website oversea tu.

Apa yang korang boleh buat ialah :

  1. Reka design korang sendiri kat web2 kat atas ni (TERUTAMANYA KAT www.customink.com)
  2. Sediakan berapa lai nak order
  3. Sediakan jugak material apa nak order

PASTU…..Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Kat web2 atas ni….korang boleh guna apa sahaja design yang ada dalam web tu atau upload gambar korang nak kat atas baju tu.

Kalau dulu, susah betul nak reka design untuk cetak atas baju.

Kebiasaannya guna lukisan tangan je. Tu pun pening jugak printer2 nak edit balik & buat lebih cantik untuk dicetak atas baju.

Tapi sekarang ni…dengan adanya tempat untuk buat design sendiri ni, korang tak payah2 pening dah nak cari IDEA untuk TShirt korang.

Ok..kalau korang tak percaya, meh saya tunjuk contoh2 TShirt yang kitaorang cetak guna software diatas ni.

Mostly, customer guna www.customink.com….

Ni contoh2 design baju ikut KATEGORI BAJU :

  1. TSHIRT KELAS

 

Ni antara gambar TShirt kelas yang gunakan www.customink.com.

Memang mudah sangat. Bagi mereka yang nak buat duit dengan bisnes TShirt, korang boleh dapat macam2 IDEA untuk korang jualkan kat customer korang.

Kalau nak contoh design yang kitaorang sediakan, KLIK je GAMBAR BAWAH ni :

 

2.  TSHIRT HARI KELUARGA /FAMILY DAY

 

Design atas ni semua customer reka sendiri dalam website tu.

Ada jugak yang customer upload design luar ke dalam web tu.

So, terpulang pada korang masing2. Tapi memang mudah guna software tu.

Kalau rasa memang buntu & tak tahu jugak nak buat design yang macamana…KLIK GAMBAR BAWAH ni untuk pilih design2 yang kitaorang sediakan ye…

 

3.  BAJU REWANG / KAHWIN

 

Kalau ikut banyak jugak design2 yang diaorang buat dalam website tu tapi dah lupa dah yang mana….

Kami jugak ada design sendiri yang korang boleh pilih..KLIK je BUTTON BAWAH ni ye…

 

4.  LAIN2 TSHIRT

 

Ni antara design2 baju yang gunakan software www.customink.com tu.

Kalau nak masukkan semua design baju dalam ni takut penuh lak nanti.

So..bagi korang yang rasa pening kepala nak buat design TShirt korang atau design customer korang, boleh cuba website2 yang saya bagitau sebelum ni ye.

MUDAH SANGAT2!

Apa yang korang boleh buat ialah :

  1. Reka design korang sendiri kat web2 kat atas ni (TERUTAMANYA KAT www.customink.com)
  2. Sediakan berapa lai nak order
  3. Sediakan jugak material apa nak order

PASTU…..Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

KALAU KORANG RASA NAK MERASA BUAT DUIT DENGAN  BISNES TSHIRT?

JOM JADI EJEN KITAORANG…

Terima kasih semua. Sampai jumpa lagi….

Ikhlas : Abg Nik & Kak Salina