Kami ada macam2 jenis baju microfiber & jersi untuk dipilih……

Assalam semua & Salam cetak baju guys,

Alhamdulillah….berjumpa lagi kita dalam artikel http://www.mohcetakbaju.com.

Blog berjual beli TShirt sambil mendapat ilmu.

Hari ni saya nak kongsi ngan korang salah satu jenis TShirt yang sangat mendapat sambutan dari pelanggan2 kitaorang.

Selain daripada cotton, customer kitaorang suka sangat order jenis MICROFIBER atau jenis jersi.

Kebelakangan ni…hampir setiap hari customer saya bertanyakan pasal baju jenis Microfiber ni sebab kebanyakan mereka guna baju ni untuk aktiviti outdoor.

Kenapa ramai yang suka pilih baju Microfiber daripada baju cotton biasa?

  1. Senang serap peluh untuk aktiviti outdoor.

  2. Lebih ringan kalau masuk dalam air. Kalau cotton kena air, berat sikit kalau nak bergerak sebab cotton lebih serap air berbanding microfiber.

  3. Cepat kering kalau basah & kena air.

  4. Ada sesetengan brand, baju microfiber ni diaorang ada anti odor atau anti peluh. So, tak berbau kalau berpeluh.

  5. Ada jugak yang antikuman atau anti bakteria sebab ada teknologi yang diaorang pakai boleh elak dari diselaputi kuman.

  6. Lebih elastik & boleh menegang kalau berat badan sedikit naik.

  7. Pergerakan lebih ringan.

  8. Kalau order 60 helai ke atas, boleh buat sublimation atau design yang pelik2 yang print biasa tak boleh buat.

Ni antara sebab kenapa ramai yang pilih baju microfiber berbanding baju cotton biasa.

Untuk pengetahuan korang….ada beberapa brand baju yang kitaorang sediakan yang ada jenis microfiber ni.

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

 

 

Cuma masalahnya samada stok untuk setiap saiz baju tu cukup atau tak sebab baju2 ni memang dapat sambutan hangat dari customer.

Berikut adalah senarai BRAND baju yang ada jual baju Microfiber :

 

 BRAND ARORASPORT

Ni antara contoh2 baju brand Arorasport yang ada.

 

Ni antara sebahagian je ni dari katalog Arorasport tu. Kalau nak tengok banyak lagi…KLIK BUTTON bawah ni & korang boleh pilih macam2 jenis baju kat situ.

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Baju BRAND GILDAN

Baju brand Gildan pun ada banyak pilihan baju jenis Microfiber ni.

Macam2 stail ada & harga ikut je bajet korang nanti.

Ni antara contoh2 deisgn baju yang ada tu.

 

Ini pun sebahagian je ni…jom KLIK kat BUTTON bawah ni untuk lihat macam2 lagi jenis baju Gildan yang ada ye…

 

Baju BRAND RIGHTWAY

Baju brand ni pun ada banyak baju jenis MICROFIBER & SUBLIMATION.

Boleh jugak pilih kat sini….

 

Ni antara TShirt Microfiber brand Rightway yang kami ada. Banyak pilihan baju sublimation kalau nak.

Klik BUTTON bawah ni untuk lihat macam2 lagi contoh baju RIGHTWAY yang kami ada ye…

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

 

Baju BRAND ENZO

Baju brand ni pun antara baju yang dapat sambutan panas dari customer sejak 2011 lagi.

Harga pun agak berpatutan.

Ni antara contoh baju microfiber brand Enzo yang kami ada.

Klik kat BUTTON bawah ni kalau nak tengok macam2 lagi jenis baju brand Enzo yang ada….

 

 

Baju BRAND OREN SPORT

Selain Enzo, Oren Sport juga antara baju yang kitaorang banyak dapat order dari customer sejak 2010 lagi.

Diaorang pun ada banyak sediakan baju jenis jersi atau microfiber.

Cam bawah ni….

 

Klik BUTTON bawah ni untuk lihat contoh baju2yang lain yang ada ye…..

 

Ni lah antara jenis BAJU MICROFIBER & JERSI yang kami ada.

Pilih je mana2 baju yang korang nak & prepare nak print apa atas baju tu.

Nanti saya bagi harga sehelai siap print tu nanti.

 

Kalau nak yang custom made, saya terima 60 helai ke atas je & akan ambik masa sikit untuk siapkan baju tu.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Kami bukan je sediakan baju2 readymade untuk korang tapi kami ada jugak sediakan design2 yang korang boleh pilih untuk dicetak atas baju tu nanti….

KLIK KAT GAMBAR

 

KLIK KAT GAMBAR

 

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Apa cerita cetak baju hari ni?

Ni antara cerita cetak baju kami untuk dikongsi….

 

Ni sebahagian baju yang sempat saya upload dalam blog ni hari ni…ada macam2 jenis baju jenis microfiber yang saya print baru2 ni.

Ok..selamat menempah dengan kami ye..

Jumpa lagi. Baaaaiiiii….

Abg Nik & Kak Salina

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on 20/04/2019, in Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: