BAJU JERSI/MICROFIBER BERKOLAR

BAJU KAIN JERSI/MICROFIBER

# HARGA BAJU YANG TERTERA ADALAH HARGA BAJU KOSONG TANPA PRINT #

BAJU JERSI PLAIN BERKOLAR – RM21 (Semenanjung Malaysia) & RM23 (Sabah/Sarawak)

QD 06XX & QD 16XX

QD06 & QD16

Kod QD39XX 2016

BAJU JERSI BERKOLAR – RM27 (Semenanjung Malaysia) & RM29 (Sabah/Sarawak)

QD 40XX & 41XX

Q41 QD40

BAJU JERSI BERZIP – RM27 (Semenanjung Malaysia) & RM29 (Sabah/Sarawak)

QD 18xx & QD 21xx

BAJU JERSI BERKOLAR RM30.50 (Semenanjung Malaysia) & RM32.50 (Sabah/Sarawak)

QD 25xx

BAJU JERSI BERKOLAR RM27 (Semenanjung Malaysia) & RM29 (Sabah/Sarawak)

QD 27xx

BAJU JERSI BERKOLAR RM27 (Semenanjung Malaysia) & RM29 (Sabah/Sarawak)

QD 30xx

BAJU JERSI BERKOLAR RM27 (Semenanjung Malaysia) & RM29 (Sabah/Sarawak)

QD 31xx

BAJU JERSI BERKOLAR RM27 (Semenanjung Malaysia) & RM29 (Sabah/Sarawak)

QD 33xx

BAJU JERSI BERKOLAR RM29 (Semenanjung Malaysia) & RM31 (Sabah/Sarawak)

QD 34xx

Kod QD34XX oren sport

Kod QD37XX 2016

QD44XX oren sport

QD45XX oren sport

  1. nk bli bju jersi ni…tp nk minta print nama kat bju 2 skali boleh?charge brape ye?

  2. kalau nak tempah baju dengan banyak boleh dpt harga murah sikit?

  3. kalau nak beli borong boleh dpt diskaun tak?🙂

  4. natalie anak joseph

    .klu jersi tu blkg dye ltk nama n nombor blh ke ? .

  5. saya mau tahu. berapa kamu bg harga klu baju quikdry ada logo n nama d belakang? dalam 200helai la?? brape paling less kamu bg?
    nthen yang berkolar jg dry punya jg?

    • Hwigg, boleh tak awak isi maklumat kat page nak tahu harga tak? kat bhg atas blog sy nun utk sy bg hg kebih tepat.

  6. assalamualaikum, nk tanya sikit, baju jenis Navy (M/Powder Blue) (QD1301) kain dia bila berpeluh nmpk ketara sngt tk basahnya.. sesuai digunakan untuk bersukan tk?? Terima Kasih

  7. ukuran baju ada x?

  8. baju jenis QD 23xx , kalau sekali print berapa ye ? boleh inform saya segera tak ? dan berapa lama ye masa diperlukan ?? kalau boleh hubungi saya di email ye . terima kasih banyal-2

  9. masrul farihan

    boleh bagi quotation untuk QD 3230 untuk 16 helai…email saya masrulfarihan@yahoo.com

  10. baju jersi round neck tu kalo nak letak nombor ngn nama kat atas nombor kat bahagian belakang baju …bape ekk?

  11. Nak beli 4 – 5 helai baju tp lain2 kod, boleh tak?

  12. salam kalau BAJU JERSI PLAIN BERKOLAR – RM21 ni pulk boly dpt brpa klw nk ambk lebh dr 60helai..?kte bg logo then cop n brpa hrga 1bju tu??need ASAP answear🙂 tq

  13. salam,
    klo nak bli QD1800 x 135 helai ………….jd bape ringgit..?(kosong)
    tq

  14. Assalamualaikum,

    encik sy nak tnye kalu nk bli dua helai sahaja xp sekali name n number kat blakang bju 2 brape ye hrganye??bju yg mcm nie QD3301..kalu yg tshirt or jersi lengan pnjng ade x??

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: