BAJU SINGLE JERSEY@COTTON BERKOLAR

 BAJU SINGLE JERSEY ATAU COTTON BERKOLAR

Harga : RM18.00 (Semenanjung Malaysia) & RM20.00 (Sabah/Sarawak)

baju oren sport

Harga : RM21.00 (Semenanjung Malaysia) & RM23.00 (Sabah/Sarawak)

baju oren sport

Kod SJ04XX

Kod SJ05XX

  1. kalau yg long sleeve tu takde ke yg orange/black ?

  2. boleh design sendiri kan???

  3. Salam. Nak tnya, kain dia ni jenis jersey tu ke tshirt cotton biasa? Kalau nak tmbh tulisan or logo boleh tak? Ade stok lg tak?

  4. Baju yang kaler LIME GREEN/NAVY lengan pendek tu , sehelai RM 18 . Kalau saya nak tempah aju , dengan baju tu dan dengan corak yang agak banyak . Kira kira berapa harga dier .

  5. kalau beli t.shirt kat tempat lain pastuh hantar print dekat sini boleh? harga print uh kira sama keh?

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: