Blog Archives

Material tshirt camane yg korang cari utk grup tshirt korang?


Hai & Salam Cetak Baju semua,

Apa khabar semua? Kami doakan korang semua berjaya dalam bidang masing2……In Sha Allah.

Ni nak bantu sikit korang camane nak order TShirt ikut selera korang ni…

Sebelum tu nak bagitahu ni…setakat ni dari Tahun 2010, kitaorang dah siapkan lebih daripada 100,000++ helai TShirt untuk pelanggan2 kami & In Sha Allah angka ni akan sentiasa meningkat…Alhamdulillah.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

So….bagi korang yg dah berkira2 nak order tshirt utk aktiviti korang, disini saya nak kongsi sikit pasal material bju yang korang boleh pilih.

Material bju ni penting utk aktiviti korang sebab kalau salah pilih, takut tak selesa dengan event korang.

Mungkin korang silap pilih cotton tebal tapi nak guna untuk aktiviti outdoor.
Tak ke berpeluh2 ketiak akibat salah pilih tshirt tu.

Tak pun pilih tshirt nipis tp aktiviti dlm aircond. Maka berdirilah segala bulu yang ada sebab tak tahan sejuk.

So..material baju ni antara yang penting untuk korang consider sebelum order bju ngan kitaorang.

Tapi kebanyakan tshirt kami..sesuai utk semua aktiviti sebenarnya.

Cuma kalau tahu jenis material tu, mungkin agak selesa sikit time pakai nanti.

Tapi last2..bergantung jugak pada bajet korang sebenarnya.

Kalau bajet ciput…kenalah cari material yang biasa2 je.

Kalau bajet besar sikit…mungkin boleh pilih macam2 material yang korang nak.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Ok…bagi membantu korang memilih material baju yang sesuai, disini saya senaraikan beberapa brand baju yang kitaorang supply sejak dulu lagi.

Saya akan kongsikan brand baju & material sekali supaya korang boleh buat keputusan baju camane korang nak ye….


Tshirt brand 4QUARE

Kebanyakan customer yang order TShirt 4Square ialah customer yang nak baju bajet rendah.

Biasanya baju 4square lebih terkenal dengan baju 100% cotton.Sesuai untuk digunakan untuk apa sahaja aktiviti sebab 100% cotton ni lebih sejuk & selesa kalau nak buat aktiviti lasak & biasa2 je.

Untuk pengetahuan korang, kebanyakan TShirt yang bajet rendah ni dibuat di Bangladesh sebab kos material & buruh lebih murah berbanding jika dibuat kat negara lain.

Walaupun di buat di Bangladesh tapi kualiti still superb.

Harga mungkin rendah tapi saya suka guna baju ni sebab ianya tak terlalu nipis & tak terlalu tebal.

Nak print guna silkscreen printing pun mudah sebab kain dia licin & tak berbulu.

TShirt cotton 4square ni berat dia standard 160gsm. Dulu ada yang 190gsm atau 175gsm tapi sekarang semua 160gsm. Tak tahu kenapa. Kena tanya supplier lah pulak nanti.

Ni contoh baju 4square cotton yang saya katakan tu. Memang sesuai untuk korang yang nak baju yang agak kualiti tapi bajet rendah.


Macam2 kaler ada untuk korang pilih.

Biasa customer yang pilih baju 4square ni, diaorang akan pilih pakej sekali dengan baju lengan pendek, lengan panjang & baju budak sekali.

Satu lagi….baju 4square ni pun kitaorang ada sediakan baju saiz besar jugak.

Saiz dari 4XL ke 8XL tapi harga mahal dari saiz normal. OKlah kan…sekurang2nya ada jugak pilihan untuk korang buat TShirt untuk sape2 je dalam grup korang kan.

Tak kira yang keciiiiikkkk sekali atau yang besaaaaaarrrr sekali….kan….kan…..

Selain daripada TShirt cotton, kitaorang ada jugak TShirt2 material lain seperti kain jersi atau microfiber dalam grup 4square ni.

Material jersi atau microfiber ni sesuai untuk korang yang nak buat aktiviti luar & lasak sikit.

Ada jugak baju budak untuk pilihan korang.

Baju roundneck cotton, jersi & polo.

Baju Polo budak antara yang customer cari sebab susah nak cari baju Polo budak camtu.

Pendekata, brand 4square bukan je ada baju cotton tapi kami sediakan macam2 jenis baju harga bajet yang korang boleh pilih.

Susah sangat….korang klik je button bawah ni untuk lihat apa lagi jenis baju bawah grup 4square ni untuk pilihan korang ye.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

————————————————————————————————————————

  TShirt BRAND ENZO

Baju brand ni antara yang paling TOP & paling laris dalam bisnes cetak baju kitaorang sejak 2010 lagi.

Yang SPECIALNYA TSHIRT ENZO ni ialah diaorang guna material lain untuk baju cotton.

Diaorang guna baju TETRA COTTON. Maknanya bukan 100% cotton.

Tetra Cotton ni anti-shrink atau anti kecut (tak kecut & tak kembang lepas basuh)

TShirt brand Enzo ni biasanya saya rekemen kat customer yang pentingkan kualiti dengan harga yang tak berapa mahal.

Sesuai dengan bajet kebanyakan customer kitaorang.

Lagipun….TShirt brand Enzo sediakan baaaaanyaaaakkkk pilihan TShirt untuk apa sahaja aktiviti korang.

Antara yang paling laris ialah TShirt Muslimah diaorang.


Ni antara contoh yang TSHIRT Muslimah Enzo ada. Banyak lagi kat katalog kitaorang kalau korang nak tengok. KLIK JE SINI!!!

Brand ENZO ni juga ada sediakan 3 jenis TShirt :

1.  Cotton Tetra

2.  Lacoste / Polo

3.  Microfiber atau Jersi

Tetra Cotton ni saya dah bagitau tadi. Ni contohnya….

Baju lacoste biasanya baju berkolar. Nama lain dia baju Polo atau Honeycomb.

Microfiber brand Enzo pun ok jugak. Macam2 pilihan yang korang boleh pilih.

Baju korporat atau F1….ada lengan panjang & pendek.

Sesuai untuk mereka yang nak baju F1 yang menutup aurat & kain yang kualiti tinggi.

Ni antara contoh2 baju Enzo yang dapat saya tunjuk kat sini.

Kalau nak tengok banyak2 lagi…klik je button bawah ni & pilih je mana yang korang berkenan ye.

 

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

—————————————————————————————————————————

 TShirt Brand OREN SPORT

Selain Enzo, Oren Sport jugak antara TShirt yang banyak dapat sambutan dari customer.Macam Enzo jugak….Oren Sport sediakan 3 jenis material TShirt macam Enzo termasuk TShirt korporat & jaket.

Walaupun bagi saya Oren Sport agak mahal sikit tapi kualiti tetap kelas A punya.

Diaorang sediakan macam2 pilihan TShirt yang sesuai dengan aktiviti korang.

Ni antara contoh TShirt yang korang boleh pilih dengan Oren Sport ni…




TShirt Oren Sport ni dah establish dah agak lama dah. Antara company TShirt yang TOP kat Malaysia ni.

Biasanya peniaga cetak TShirt seluruh Malaysia akan tempah TShirt Oren Sport untuk bisnes diaorang sebab brand ni readystock dia memang tak putus2.

Rasanya berjuta2 stok diaorang supply kot sebab tak pernah lagi bila kitaorang order, TShirt tu tak ada stok.

Maknanya kalau order hari ni, esok In Sha Allah sampai.

Sama macam Enzo. Memang readystock diaorang memang tinggi.

Kalau korang rasa nak tengok macam2 lagi baju brand Oren Sport ni, klik je link bawah ni ye.

oren sport

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 


TShirt BRAND GILDAN

Gildan ni asal brand US ni tapi kalau korang nak tahu, TShirt ni dibuat di Bangladesh.Sama macam 4Square. Mungkin diaorang nak kontrol harga kot supaya tak mahal sangat.

Gildan ni sesuai jugak untuk korang yang pentingkan kualiti.

Ni antara TShirt2 yang Gildan ada…


Gildan ada sediakan TShirt sama macam Enzo & Oren Sport.

Cuma cotton dia adalah 100% cotton. Lebih kurang cam 4Square. Cuma ada certain kod baju, kain dia tebal lagi dari 4square.

Kain jersi atau microfiber diaorang pun lain dari Oren Sport & Enzo.

Kalau jersi Gildan dia panggil 100% Performance Dry Pique. Dia bukan macam kain jersi biasa.

Grup hiking suka sangat pakai baju ni sebab diaorang kata cepat kering & tak berbau kalau berpeluh.

Bukan saya kata…tapi GRUP HIKING ni sendiri bagitau kitaorang. Kitaorang tak pegi hiking…tak tahu….hehehe.

Selain daripada tu, diaorang ada jugak ada sediakan sweatshirt & hoodie.

Mungkin harganya nampak cam mahal tapi kualitinya memang ohsem.

Dah ramai yang beli & puji kualiti baju2 ni.

Baju berkolar pun banyak pilihan. Kalau korang rasa nak lain dari yang lain & selesa dipakai, Gildan adalah brand yang korang boleh cuba.

Kalau rasa tak puas tengok gambar diatas & nak pilih macam2 lagi baju Gildan lain, klik je link bawah ni ye.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

—————————————————————————————————————————–

TShirt BRAND ARORASPORT

Ini adalah brand sukan yang paling saya rekemen sebab katalog Arorasport sediakan lebih banyak TShirt untuk bersukan lebih dari brand lain.Brand ni ada sediakan baju jenis SUBLIMATION.

Apa tu SUBLIMATION?

SUBLIMATION ni TShirt kaler warna warni atau fancy yang dilukis terus atas TShirt kain jersi.

Ni namanya TShirt SUBLIMATION.

Kalau korang rasa tahun ni nak pakai TShirt yang colourful camni….korang boleh pilih kat TShirt Arorasport ye.

Tapi bukan je TShirt kain jersi……cotton & lacoste pun diaorang ada.

Muslimah & baju korporat pun ada.

So…tak payah pening2 nak cari TShirt korang tu.

Ada macam2 jenis TShirt korang boleh pilih. Sediakan duit je…..hehehe.

Pada cikgu cikgi yang incharge sukan sekolah tahun ni atau cikgu koperasi, cikgu2 boleh pilih TShirt brand Arorasport ni untuk TShirt sukan sekolah cikgu tahun ni sebab diaorang ada sediakan macam2 stail baju untuk cikgu pilih.

Mungkin cikgu nak yang lain dari yang lain sikit sebab asyik sama je macam tahun2 lepas kan.

So…cikgu boleh pilih macam2 jenis baju yang kat button bawah ni . Bagitau je kitaorang nanti kalau rasa2 berkenan dengan TShirt2 tu nanti.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

—————————————————————————————————————————-

TShirt brand MATAHARI / EMPIRIC

Bagi korang yang mencari TShirt2 selain dari TShirt diatas, satu lagi brand yang saya suggest ialah brand EMPIRIC atau MATAHARI.

Mostly diaorang guna brand Empiric sebenarnya.

Baju ni tak banyak sangat choice tapi kalau rasa nak baju Raglan lengan 3 suku yang kaler lain dari lain sikit…boleh test baju Empiric ni ye.


Ni antara contoh baju yang brand ni sediakan,

Baju ni semua jenis cotton 100% & juga dibuat di Bangladesh.

Kain lebih kurang macam kain 4Square & sesuai untuk apa sahaja aktiviti korang ye…

Kalau rasa nak cuba2 tengok baju2 lain yang brand ni sediakan…klik je button bawah ni.


——————————————————————————————————-

Ini antara TShirt2 yang kami sediakan KHAS untuk anda.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

TSHIRT RAGLAN – COTTON / JERSI

Selain daripada TShirt2 biasa yang korang dah biasa pakai, kitaorang pun ada sediakan TShirt jenis Raglan ataupun TShirt Lengan Kaler lain & body kaler lain.

TShirt jenis ni ada macam2 brand & saya satukan dalam satu page. Senang sikit nak pilih nanti.

Klik je gambar bawah ni & korang dibawak ke page TShirt Raglan kami nanti ye….

TSHIRT MUSLIMAH

TShirt Muslimah ni antara TShirt yang paling popular kat www.mohcetakbaju.com ni.

Memandangkan kesedaran menutup aurat zaman ini dah tinggi…so, kebanyakan muslimat mesti nak order TShirt yang menutup aurat untuk aktiviti diaorang kan.

So..kitaorang sediakan macam2 stail TShirt Muslimah untuk korang pilih.

Klik je link bawah ni & pasti korang berkenan punya….

Ada macam2 lagi kemudahan untuk korang dalam www.mohcetakbaju.com sediakan sebenarnya…

Saya cuba ringkaskan ye….

1.  Kalau rasa tak tahu nak buat design, kitaorang sediakan tempat nak buat design.

2.  Kalau rasa tak ada design TShirt kelas, kami juga ada sediakan TShirt Kelas untuk korang pilih.

3. Kalau rasa tak ada idea nak buat design FAMILY DAY, kami pun ada sediakan jugak.

4.  Kalau rasa TAK ADA IDEA JUGAK…nak buat DESIGN TSHIRT KAHWIN, REWANG atau BEKWOH. Jangan risau, kami juga ada sediakan….


5.  Kalau rasa2 nak buat design DOODLE…kami pun ada sediakan jugak.

Tshirt Doodle

6.  Pastu kalau rasa2 berminat nak jadi ejen, korang boleh jugak jadi ejen kitaorang.


Pendek kata & panjang kata…..macam2 kemudahan yang kitaorang sediakan KHAS untuk anda buat baju bercetak dengan kami.

So…kalau nak cetak baju, seelok2nya diawal tahun camni lah korang kena order TShirt sebab boleh pakai dengan grup korang sampai hujung tahun.

Kalau dah hujung2 tahun baru nak order, rugilah sikit sebab sekejap je boleh pakai sedondon ramai2.

 

So…apalagi…

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Kitaorang sentiasa membantu & melayan anda walau dengan apa cara sekalipun.

Sampai jumpa lagi…tata…titi…tutu…….

Dari teratak kecil kami,

Abg Nik & Kak Salina

JOM Pilih & Sesuaikan TShirt ikut aktiviti korang di mohcetakbaju.com!

Hai & Salam Cetak Baju pada semua pelawat blog kami,

Apa khabar korang semua?

Alhamdulillah…..kitaorang masih lagi dikurniakan rezeki yang melimpah ruah & tak berenti2 dari Allah.

Kebelakangan ni order non stop masuk & agak tak menang tangan nak siapkan order2 tu.

Tu yang lama dah tak update blog ni.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Hari ni saya nak kongsi ngan korang semua pasal camane nak pilih TShirt ikut aktiviti korang.

Banyak jugak kitaorang dapat mesej atau pertanyaan dari customer pasal camane nak cari baju yang sesuai untuk diaorang.

So…mari saya bagi idea sikit camane nak sesuaikan jenis & material baju tu dengan aktiviti korang ye….

 

  1. TSHIRT HARI KELUARGA

 

Ni antara contoh2 design Tshirt Keluarga yang kitaorang pernah buat sebelum ni.

Biasanya customer Hari Keluarga nak baju yang tak panas & sedondon sebab biasanya diaorang buat banyak buat aktiviti outdoor.

Tapi bergantung pada bajet masing2 jugak.

Kalau yang bajet rendah, biasanya saya suggest guna baju roundneck biasa dengan design 1 kaler print je.

Biasanya yang bajet rendah, saya suggest TShirt brand 4SQUARE je.

Pastu, print je guna design Family Day sedia ada yang boleh korang pilih & terus boleh print.

Tapi kebiasaannya…kalau nak murah, kuantiti mesti banyak & design simple.

Tengok je contoh baju atas tadi. Semua customer sendiri yang pilih.

KLIK SINI ATAU PADA BUTTON DIBAWAH UNTUK LIHAT CONTOH DESIGN YANG SIAP SEDIA UNTUK DICETAK!

 

 

2.  TSHIRT REWANG/BEKWOH/KAHWIN

Atas ni antara gambar2 design baju rewang yang kitaorang pernah buat sebelum ni.

Yang ni pun bergantung pada bajet customer jugak.

Kebiasaannya TShirt bekwoh ni tak perlu yang mahal2 sebab baju tu pakai kat majlis kahwin je.

Tapi itu bergantung pada citarasa masing2.

Ada yang agak cerewet walaupun hanya baju rewang & ada yang tak berapa kisah pun. Asal ada je dia kata.

So..kalau camtu, bergantung pada citarasa & bajet masing2.

Klik button dibawah untuk lihat contoh2 design baju rewang, bekwoh atau kawin yang sedia untuk dicetak.

Just tukar wording je.

 

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

3.  TSHIRT KELAS

Ni antara contoh2 design tshirt kelas sejak 2010 lagi untuk tatapan korang.

Yang ni ada macam2 stail & jenis baju yang korang boleh pilih.

Yang ni pun sama jugak…bergantung pada bajet masing2.

Ada yang bajet murah sikit, guna TShirt cotton plain biasa je.

Pastu just 1 kaler print je. Dapat le murah sikit.

Kalau yang rasa boleh bayar mahal sikit, boleh guna TShirt mahal sikit & design yang fancy sikit.

Pada yang rasa masih pening nak cari design TShirt kelas tu, korang boleh pilih design2 yang kitaorang ada kat link atau button bawah ni ye…

4. TSHIRT BATCH

Ni antara contoh2 TShirt batch yang kitaorang dah siapkan sebelum ni.

Kalau korang tak nak buat TShirt kelas tapi nak buat TShirt untuk satu batch sekali pun boleh.

TShirt batch ni biasanya untuk sape2 yang lahir tahun sama, kursus yang sama, masuk sekolah sama atau apa sahaja yang sama. Maknanya satu batch dapat pakai baju tu.

Jenis baju pun bergantung pada korang sendiri.

Kalau rasa korang mampu bayar mahal, pilih je TShirt berkolar. Nampak elegan sikit.

Ni antara TShirt2 yang dapat sambuta hangat terutamanya nak hujung2 tahun ni.

Ada macam2 lagi aktiviti lain macam memancing, konvoi, trekking dll.

Korang boleh pilih je apa jenis TShirt yang korang nak.

Kalau rasa tak reti nak lukis atau tak ada idea, kitaorang sediakan page untuk Buat Design Sendiri macam bawah ni…

 

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Bagi sape2 yang rasa2 nak buat duit dengan bisnes TShirt, korang boleh join kitaorang dengan menjadi ejen TShirt & korang akan dapat macam2 tips & benefit yang orang lain tak dapat…In Sha Allah!

Kalau yang nak cari TShirt lak…klik je kat katalog2 dibawah ni & korang boleh pilih apa sahaja TShirt ikut bajet korang ye…

oren sport

KLIK SINI>>KATALOG OREN SPORT

 

KLIK SINI>>KATALOG GILDAN

 

KLIK SINI>>KATALOG ENZO

 

KLIK SINI>>KATALOG 4SQUARE

 

KLIK SINI>>KATALOG ARORASPORT

 

MACAM2 ADA……..

Apa yang korang perlu buat ialah pilih je mana2 baju yang berkenan, pastu prepare design nak print & kuantiti tempahan. Pastu hantar kat bawah ni….

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Oklah…jumpa lagi korang ye…baiii bai……

Yang Disini untuk disana,

Abg Nik & Kak Salina

Boring dengan design Tshirt Kelas yang biasa2 je….nak rasa design lain dari lain lak….

Hai,

Salam cetak baju & salam merdeka semua.

Sy doakan semua sihat & berjaya dgn hidup masing2.

Sekarang ni dah masuk bulan 9. Maknanya ada 3 bulan lagi tahun 2017 nak tamat.

Kalau cuti sekolah..ada 2 bulan lagi.

Nak tanya ni…korang dah ada ke tshirt kenangan korang utk 2017 ni ke?

Pada yang nak buat tshirt kelas…ni lah masa yg sesuai utk korang sebab nanti bila dah masuk tahun baru, mungkin korang dah tak sekolah tu dah.

Pastu mungkin korang ada ambik periksa besar thn ni mcm SPM, PT3, UPSR, exam kat kolej, u, pondok atau apa sahaja tempat pengajian.

Time ni le korang buat tshirt yg boleh jd kenangan korang tu.

Nak ke design korang tu lain dari yang lain?

Malas dah tengok design yang FORMAL & SKEMA je dari dulu.

Rasa nak jugak design yang pelik2 sikit samada design yang kitaorang sediakan atau buat design sendiri ikut citarasa sendiri.

Ni antara contoh2 design yang kami ada untuk korang pilih. Apa yang korang boleh buat ialah pilih je mana design yang korang berkenan & bagitau je kami…

Ini antara contoh2 design TShirt Kelas yang kami ada.

Tapi kalau korang minat kartun Doodle, cer klik button bawah ni untuk lihat antara contoh kartun doodle yang kitaorang ada.

 

Tapi last sekali kalau memang dah tak ada yang berkenan jugak….korang boleh buat design korang sendiri.

Lagi senang….

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Pada yang nak tengok baju2 baru, kitaorang ada sediakan TShirt Arorasport di katalog2 diatas (kalau guna hp, cek kat bahagian menu kat atas nun ye…)

Ni antara TShirt Arorasport yang ada ye…

Dan macam2 lagi TShirt sukan SUBLIMATION yang kami ada….

 

Ok…cam biasa2….

Cer tengok apa cerita yang kitaorang nak kongsi hari ni…..

Yang ni cetak 3 warna atas baju putih. Kitaorang pakai lock masa print supaya sharp sikit masa nak print selai2 tu. Memang sempoi.

Yang ni namanya print cara “FLOCK” atau “BALDU”.

Lengan silkscreen printing tapi kat dada flock. Kalau korang nak cetakan yang lain dari yang lain camni pun boleh tapi mahal sikit dari print biasa sebab printing ni macam guna stiker atau heatpress.

Tapi memang beza dari silkscreen printing biasa.

Yang ni print Gold & Pink.

Tapi tak nampak sangat gold kat gambar tu sebab kamera hp kot. Rasa macam dah canggih dah hp tu tapi tak nampak jugak actual design tu.

Siap cetak nama sorang2 kat lengan lagi. Cetakan yang biasa kitaorang buat.

 

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

TIPS BISNES TSHIRT HARI INI :

Jika anda seorang yang serius untuk buat bisnes,

anda akan sanggup susah & bekerja keras sehingga

satu hari nanti…bukan anda mencari customer

TAPI  customer tak putus2 mencari anda nanti!

 

 

 

Ok…sampai jumpa lagi…

Abg Nik & Kak Salina

Planning cetak TShirt anda sekarang sebelum terlambat sebab……

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Berjumpa lagi kita dalam blog www.mohcetakbaju.com. Blog untuk korang dapat macam2 maklumat pasal tempahan cetak baju sendiri atau orang lain.

Dan juga blog untuk korang boleh buat duit dengan bisnes TShirt korang sendiri.

Kalau diikutkan seperti tahun2 lepas jugak, bulan Ogos ni banyak jugak kitaorang dapat order sebab dalam bulan ni banyak aktiviti yang gunakan TShirt.

Lagipun…hujung bulan ni cuti sekolah seminggu dari 25 Ogos sehingga 03 September 2017.

Pastu diapit pulak dengan raya haji & Hari Merdeka.

Kalau TShirt Merdeka Indonesia saya tak sanggup ambik dah sebab tengah bulan ni je diaorang punya sambutan. Diaorang sambut 17hb Ogos ni.

Sekarang ni pun tengah pulun satu grup Indon ni buat Tshirt Dirghayu Indonesiaku tapi itu yang last punya tahun ni. Kalau ambik lagi takut tak sempat pos nanti.

Takut terkejar2 nanti.

Kalau TShirt lain…saya sanggup lagi ye. Maaf ye korang.

 

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

So..pada yang nak order TShirt dalam bulan Ogos ni, ni antara TShirt yang korang boleh order ye…

1. TShirt Hari Merdeka – Malaysia

Ni antara contoh TShirt yang kitaorang buat tahun2 lepas.

a. Boleh promote dalam FB, blog atau INSTA masing2 kalau anda ada design TShirt Merdeka.
b. Anda boleh pilih baju2 dalam blog kitaorang untuk contoh baju yang anda nak promote tu.
c. In sha Allah dapat tempahan yang BESAR jika betul caranya terutamanya mereka yang bukak booth atau gerai jual TShirt.

d. Setiap tahun memang ramai yang order TShirt camni. So…rebutlah segera.

2. TShirt Korban (Raya Haji)

cetak tshirt

a. Yang ni pun boleh pakai ramai2 sebab majlis sembelih korban biasa libatkan ramai orang.
b. Sesuai untuk taman2 perumahan, kampung2, pejabat dll yang buat majlis korban.
c. Biasanya cetak simple je & jadi kenangan setiap tahun.
d.  Kalau belum ada design bagitahu kitaorang. Nanti saya boleh tunjuk contoh yang ada ye.

e. Cepat2 sebelum terlambat.

3. TShirt Sukan SEA 2017 
a. Boleh promote kat penyokong2 Malaysia & Negara ASEAN yang join SEA game yang lain kalau nak.

b. In Sha Allah laku sebab tahun ni buat kat Malaysia. Boleh buat satu grup satu baju.

4. TShirt Kelas

a. Time ni memang sesuai promote kat budak kelas sebab diaorang belum start periksa yang besar2 lagi ni.
b. Pastu ada dalam 3 ke 4 bulan lagi tahun 2017 tamat. Patut dah buat tshirt kelas untuk tahun ni sekarang. Kalau lambat, menyesal nanti.
c.  Ada macam2 contoh design TShirt Kelas yang korang boleh pilih kalau rasa pening nak buat design sendiri.
Atau..buat design sendiri kalau bosan dengan design yang ada ni.
5. TShirt Rewang/Kahwin/Bekwoh/Family Day/ Reunion & Konvoi

 

a. Akhir bulan 8 ni cuti sekolah seminggu. So..time ni biasanya ramai yang buat majlis kawin, hari keluarga, reunion & konvoi.
b. Time ni le masa paling sesuai untuk korang promote & dapat duit berganda2 sebab biasanya print tshirt camni diaorang buat by grup ramai2. Konfem dapat banyak untung nanti.
c.  Korang tak ada IDEA nak buat design tu…KLIK LINK bawah ni ntuk lihat contoh design sedia ada yang kitaorang ada ye..
DESIGN TSHIRT KELUARGA>>>KLIK SINI
DESIGN TSHIRT REWANG/KAHWIN>>>KLIK SINI
 So…ini antara event2 penting yang anda kena rebut dalam bulan Ogos ni.
Kebiasaannya…..TShirt yang saya mention kat atas ni, mereka buat dalam grup. So..memang senang2 je dapat duit berganda2 dari TShirt biasa kalau sape2 nak buat duit tu.
So…tunggu apalagi.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Pada yang sedang cari TShirt lain dari yang lain seperti TSHIRT RAGLAN, korang boleh klik button bawah ni. Ada macam2 contoh design baju yang ada.

 

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

TIPS BISNES TSHIRT HARI INI :

Jika anda tak guna teknologi untuk promote
bisnes anda zaman sekarang….kebarangkalian
anda tidak mendapat untung yang BESAR adalah
TINGGI!

So..gunalah gajet anda semaksimum mungkin
supaya bisnes anda lebih dikenali!

 

Ok…sampai jumpa lagi ye…baaaaiiiiii…

Selalulah kontek kami,

Abg Nik & Kak Salina
www.mohcetakbaju.com ~ Blog Stesen Cetak TShirt Anda!

www.mohcetakbajuiam.com ~  Blog Stesen TShirt I AM Anda!

www.ainixtshirt.myshopify.com  ~  Stesen Cetak TShirt REWANG Anda

www.cetaktee.com ~ Stesen Cetak TShirt KELAS ANDA!

Cetak TShirt sekarang vs cetak TShirt dulu2………

Hai korang,

Jumpa lagi kita dalam blog yang sentiasa menceritakan tentang cetak TShirt untuk apa sahaja aktiviti anda dimana sahaja anda berada.

Tadi masa saya duk tengok album2 lama, tiba2 teringat balik macamana kitaorang start buat bisnes TShirt ni 7 tahun lepas.

Time tu bukan macam sekarang ni sebab sekarang dah ada meja printing KHAS. Ok sikit.

Dulu..masa mula2 buat bisnes cetak TShirt ni, ada jugak print baju atas lantai. Tak sempat nak ambik gambar time tu. Tertonggeng2 nak print selai baju. Pastu malam kena urut sebab sakit pinggang.

Hari ni saya nak kongsi sikit ngan korang TShirt2 & bagaimana cara kitaorang cetak TShirt tu walaupun tempat terhad.

Sebelum tu…cuba korang tengok antara TShirt yang bagi saya agak kreatif hasil tangan customer2 kitaorang. Baju2 ni hasil printing kitaorang masa mula2 masuk dalam bisnes cetak baju ni.

 

Ni antara gambar TShirt dulu2 sebelum kitaorang ada meja printing KHAS tu. Masa ni wife yang buat full time tapi saya kerja kerajaan lagi masa ni.

Kira2 sebelum tahun 2015 ni. Tu yang jemur ikut dan je tu.

Kalau korang nak tahu…baaaaanyak betul beza cetak baju dulu2 & sekarang. Nak tahu tak?

 

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

 

Antara beza cetak TShirt dulu2 & sekarang ialah :

Dulu…..jemur baju main ikut dan je mana2 sempat & muat. Ada atas katil, ada kat luar rumah, ada atas meja, atas lantai dll.

  1. Ni jemur atas meja printing. Time ni ruang printing kecik lagi. Sebelah dinding tu belum pecah lagi. Tahun 2013 baru start besarkan kedai tu. 

     

     

Alahai…segan lak nak tunjuk. Time ni keringkan atas katil tidur dalam rumah je. Masa 2011 ni printing atas meja makan lagi. So…sebab desperate sangat tak ada tempat nak jemur, mintak kebenaran mak mertua jemur atas katil time tu.

Mak mertua cakap….no problem menantuku, janji bawak masyuk duit, mak setuju je nak…..hehehe. Sib baik mak mertua tak baca blog ni….hehehe.

Ni jemur atas meja makan. Masa printing tu memang cari masa bukan tengah makan.

Kalau nak makan kitaorang printing jugak, mau kena halau dari rumah. Jadi si tanggang nanti…hehehe. Tak pasal2 kami jadi batu atau peti ais nanti…

Free2 je dapat jadi anak derhaka…..tak ke haru biru tu.

Tshirt Kartun

Yang ni satu lagi baju yang kitaorang terpaksa jemur atas katil. Kalau jemur kat luar, takut kena curi nanti. Baik tumpang katil mak je…nasib baik mak sporting. Tq bonda.

 

Dulu printing guna papan yang dimasukkan dalam baju sehelai2.

Bila dah masuk papan, baru saya letak atas meja untuk dicetak.

Cam gambar bawah ni….

Tshirt Kartun

Cuba tengok dalam baju tu ada papan kan?

Camtu lah kami belajar printing dulu. Masukkan satu2 papan dalam baju, pastu letak atas meja untuk printing.

Bila dah masukkan papan, pastu kami start print macam atas ni.

Masa ni tempahan tak sebanyak sekarang. So..setakat 2 lai sekali cetak masih mampu buat lagi.

Tapi sekarang kalau order 2 ke 3 ribu lai sebulan, kalau masih guna cara camni, mau tak sempat nak gi kencing kot.

Mak mertua pun makan atas lantai je sebab meja makan dah jadi meja printing utama…..hehehe.

Time ni kalau guna jugak meja makan, baru le jadi Si Tanggang nanti….hehehe.

Last2 kena buat gak kedai tepi rumah.

Apa yang termenung tu dik? Macam pandai sangat duk depan komputer. Main game le tu.

Orang sibuk printing dia main game. Tengok tempat kami printing dulu, dah macam dilanggar todak je…. 🙂

Ni lah rupanya kedai yang kitaorang bina pada 2013 sebab dah tak tahan banyak sangat order masuk, sampai dah tak cukup tempat nak print.

Alhamdulillah….akhirnya siap le cam gambar bawah ni..

Opppsss….sori…silap gambar.

Cam bawah ni ye….

So…bila dah ada meja camni & ruang lebih besar, senang le kitaorang nak siapkan order dengan kuantiti yang lebih besar.

Kalau tak…jenuh le menunggu, bila nak siap baju. Time tidur pun kena printing jugak kot sebab dah terdesak sangat tak ada tempat nak print kan…

Alhamdulillah…memang melimpah ruah rezeki kami dengan sokongan korang semua.

Apa yang saya nak kongsikan ni, bagaimana saya bermula dari bawah & dari susah.

Apa sahaja yang kita buat, kalau kita start dari susah…In Sha Allah bila kita dah senang & kita susah balik. Mudah untuk kita naik balik nanti.

So..pada korang yang tak sabar2 nak dapatkan TShirt grup korang cam yang kami pernah buat sebelum ni, follow je step bawah ni….

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Ok..nanti saya cerita lak camane kitaorang besarkan lagi bisnes kitaorang dari satu bengkel ke 2 bengkel sebab dah tak cukup ruang nak print.

Pastu, bagaimana kitaorang beli mesin sulam & mesin printing untuk mudahkan lagi cara printing kitaorang.

Tunggu ye……..

Selain daripada boleh buat design tu sendiri, kitaorang ada jugak sediakan design yang dah siap nak print.

Tunggu korang pilih je. Terus boleh print.

KLIK BAWAH NI UNTUK CONTOH DESIGN TSHIRT HARI KELUARGA


 

KLIK BAWAH NI UNTUK CONTOH DESIGN TSHIRT KELAS

 

 

KLIK BAWAH NI UNTUK CONTOH DESIGN TSHIRT REWANG/BEKWOH/KAHWIN

 

Ok…sampai jumpa lagi dilain masa… nak order TShirt bagitahu kami ye…

Baiiiii…..

Yang Ikhlas,

Abg Nik & Kak Salina

Tshirt BARU & Design TShirt Kelas untuk pilihan anda…..

Flocking atau Baldu….kami juga boleh supply untuk anda!

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Selamat berjumpa kembali setelah seminggu beraya sakan bersama keluarga tercinta.

Sekarang ni kitaorang dah start balik dah kerja kitaorang & pada sape2 yang dah plan nak tempah baju tu, boleh order sekarang sebelum kitaorang sibuk balik.

Pada kebiasaannya…lepas raya ni, ramai customer kitaorang yang start order TShirt kelas diaorang.

So….kepada korang yang nak order TShirt kelas atau apa sahaja TShirt korang, inilah masa yang sesuai sebab masih ada masa lagi boleh pakai TShirt tu sama2 nanti.

Kalau order dah hujung2 tahun…tak syok sangat sebab nanti sorang2 je pakai TShirt tu nanti.

Pada korang yang selalu follow blog kitaorang ni….nak bagitahu ni. Oren Sport ada TShirt baru.

Bawah ni antara TShirt2 BARU Oren Sport yang baru keluar melalui katalog baru diaorang…

 

 

 

Ada hoodie, F1 lengan panjang untuk muslimah, ada Raglan microfiber & beberapa lagi baju baru di katalog Oren Sport.

Cantikkan…

Kalau nak tengok design baju2 lain, korang KLIK kat katalog Oren Sport diatas nun untuk lihat macam2 lagi brand baju yang ada.

Kalau korang guna HP, klik kat bahagian menu kat bawah header blog atas nun & skrol ke bawah2 untuk pilih katalog baju yang ada ye.

Selain daripada tu, kitaorang ada jugak Contoh Design Baju Kelas & Contoh Baju Rewang untuk pilihan korang.

Design2 ni semua mudahkan korang untuk buat TShirt korang tanpa pening2 nak pilih design yang macamana yang nak diprint…

Bagi ejen2 TShirt kitaorang yang dah ada nombor ejen, kitaorang akan emelkan ke emel masing2 selepas kitaorang bagi emel ye.

So…cam biasa….

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Bagi yang mencari design Tshirt kelas, kami juga ada sediakan pelbagai jenis contoh design yang korang boleh pilih kalau korang tak ada idea nak print ye.

Tapi semuanya terpulang pada korang samada nak pilih design kitaorang atau korang boleh buat sendiri.

Ni antara contoh design yang kitaorang offer kat korang….

Apa yang korang boleh buat ialah…..pilih kod mana yang korang nak, tentukan kuantiti tempahan & jenis baju.

Pastu bagi detail tu kat bawah ni…

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

In Sha Allah kitaorang akan bagi harga segera nanti ye….

TShirt boleh pilih kat bahagian atas nun bawah header blog kitaorang tu ye…

TAPI..kalau ada design atas ni yang korang tak berkenan & rasa nak buat sendiri lagi puashati, korang klik button bawah ni untuk buat design tu sendiri. Mudah je…

So…semuanya terpulang pada korang camane nak order TShirt tu ye. Lukis tangan pun boleh…janji ada design yang korang boleh tunjukkan.

So…apa tunggu lagi. Hanya tinggal beberapa bulan je lagi sebelum tahun 2017 ni tamat. Kalau dah habis Tahun 2017 ni, takut korang menyesal nanti sebab tak sempat pakai sama2 nanti.

Oklah…cam biasa…apa cerita cetak TShirt kitaorang sebelum ni ye…

Design yang ni memang sempoi sebab buat 2 kaler atas baju jenis microfiber. Kombinasi warna pun cantik. Memang saya puashati sangat2 dengan design yang ni.

Yang ni design biasa untuk kaki panjat gunung ni. Customer yang suka hiking ramai jugak order dengan kitaorang. Diaorang guna baju microfiber brand Gildan sebab baju tu cepat kering & tak berbau kalau berpeluh.

Yang ni cetak atas baju muslimah brand Oren Sport. Design asal tu kitaorang edit balik ikut yang diaorang ni…so, inilah hasilnya.

Jauh customer ni…dari Sarawak kalau tak silap. Cuba tengok kat baju tu macam ada ternaik sikit kan? Yang itu kitaorang letak papan supaya masa print tu, butang baju tak ganggu blok printing.

Kalau tak letak papan, nanti design masa print tak sharp. So..kena letak lapik papan supaya kualiti printing lebih cantik.

Yang ni sama seperti diatas tapi yang roundneck tak perlu letak lapik papan sebab butang tak ada. So…masa print, smooth je.

Cetakan atas sejadah. Saya pernah upload design ni kat INSTA & FB sebelum ni tapi kat sini belum lagi.

Sejadah bahagian belakang pun kitaorang pernah print. Printing guna material sama macam print TShirt. Still guna silkscree printing jugak.

So…itu je yang saya sempat upload dalam blog hari ni.

Kalau ada nak order TShirt, bagitau segera ye.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Sampai jumpa lagi…baaaaiiiiii….

Yang Sentiasa Membantu,

Abg Nik & Kak Salina

Lepas raya….bersedialah untuk tempah & cetak apa sahaja jenis TShirt anda!

Hai & Salam cetak baju semua,

Kami di http://www.mohcetakbaju.com ingin mengucapkan Selamat Hari Raya…Maaf Zahir & Batin kepada semua pelawat blog saya termasuk  ex-customer, regular customer, bakal customer & pelawat yang selalu melawat blog kami.

Saya mohon ampun dari hujung rambut ke hujung kaki jika ada salah silap di sepanjang 7 tahun kami deal dengan korang semenjak 2010 lagi.

Ada yang saya tersilap, terlewat atau tak dapat buat tu..walaupun dalam kuantiti yang kecil tapi saya mintak maaf jugak ye.

Untuk makluman semua, kami di http://www.mohcetakbaju.com akan mula bercuti raya sakan dari 23/06/2017 (Jumaat) sehingga 02/07/2017 (Ahad).

In Sha Allah pada 03/07/2017 hari Isnin kami akan masuk kerja balik.

TAPI PERHATIAN : TEMPAHAN BAJU & PERTANYAAN PASAL ORDER BAJU, KAMI STILL TERIMA DALAM TEMPOH CUTI TU. CUMA KAMI TAK DAPAT SIAPKAN DALAM TEMPOH TU JE…..

 

Bagi anda yang masih mencari2 tempat nak tempah TShirt untuk apa sahaja aktiviti anda, cuba try tengok sini sebab kami boleh prepare macam2 jenis TShirt untuk apa sahaja aktiviti anda.

 

Bagi korang yang dah berkobar2 nak tempah TShirt anda lepas raya ni…bersiap sedialah dengan semua detail yang ada untuk dapatkan harga dari kami nanti.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Untuk tatapan korang yang tengah beraya tu, sini saya ada sediakan beberapa cerita pasal cetak baju yang saya buat sebelum ni ye…

Ni design asal customer bagi. So, dia bagi dalam format pdf, senang sikit nak edit. Tulisan pun dah siap vektor.

So..bila transfer ke baju, camnilah jadinya. Gambar family tu saya kena guna halftone & 1 kaler print je.

Memang sempoi. Ni kalau dalam 2,3 puluh tahun lagi tengok balik baju ni, mau syahdu hati ni sebab mungkin ada yang tersayang dalam gambar tu dah tak ada kot.

 

Yang ni pun sempoi jugak. Buat baju pengawas sekolah siap ada nama & lencana lagi.

Lencana tu guna stiker yang tahan lama & bukan yang jenis cikai punya. Basuh banyak kali pun tak ada tanggal. Sekarang ni teknologi dah advance dah. Bukan stiker murah2 macam dulu2.

Basuh sekali dua masuk dalam mesin basuh dah cabut dah. Yang ni tak..memang tahan lama ni.

Ni baju untuk salah sebuah vokasional di pantai timur. Belakang & lengan ada print lagi tapi lupa nak ambik gambar. Baju microfiber brand Gildan.

Memang cantik oooo….

Yang ni sakan betul….TShirt untuk bride & groom. Seronok betul diaorang dapat bergambar ngan baju sedondon camtu.

Kalau korang nak seronok pakai baju sedonodon camtu pun boleh. Bagi tau je kitaorang nanti.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Jika korang jadi ejen kami, korang ada harapan untuk mendapat harga special dari kami dengan syarat2 tertentu. Anda akan belajar banyak benda tentang bisnes TShirt ini jika anda menjadi ejen kami.

Oklah….saya rasa setakat ni sajelah dulu ye.

Selamat Hari Raya…maaf Zahir Batin sekali lagi…berhati2 dijalan raya!

Dari Kami :

Abg Nik, Kak Salina Sekeluarga

TShirt2 kami dah masuk seluruh pelusuk & ceruk kampung di Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak & dunia!

cetak tshirt
Macam2 stail TShirt kami buatkan untuk anda!

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Apa khabar, ? Kami harap anda sentiasa sihat bersama keluarga tercinta & sentiasa dimurahkan rezeki.

Anda percaya tak dengan statement kat atas ni?

Jika anda bersungguh2 nak order TShirt untuk group anda tapi pening kepala sebab tempat anda tak ada pun tempat nak order TShirt tu!

atau anda memang betul2 nak order TShirt dengan kami tapi kurang yakin sebab guna online & jauh dari tempat anda!

Anda tak payah dah risau….meh saya cerita sikit ye!

Semenjak Tahun 2011 lagi kami dah buat bisnes TShirt online ni & paling jauh kami pos adalah ke UK (United Kingdom). Pelajar Malaysia disana yang order TShirt Muslimah dengan kami.

Ada juga kami pos ke Korea Selatan. Juga student Malaysia disana. Lihat bukti gambar mereka pakai baju tu disana.

cetak tshirt muslimah Cetak TShirt
Belakang tu gambar bukti diaorang dari Korea. Saya yang mintak diaorang ambik gambar kat tempat yang ada tulis tulisan Korea. Nak jadi testimoni sikit.

Tapi…..bukan saje ke Korea & UK…kami juga dah pos ke Jordan, Poland, Brunei & Singapore.

Semalam baru pos 1 parcel ke Brunei. Singapore pun dah banyak kali.

Kos pos ke Singapore agak murah kalau guna courier kami iaitu 500gm pertama RM18 & 500gm seterusnya RM8. Sangat murah & berbaloi dengan tukaran matawang Singapore.

So…kalau ke luar negara kami dah pos, apalagi Malaysia.

Kami dah pos beribu2 helai seluruh pelusuk Malaysia & Sabah/Sarawak. Dari hujung perlis, pedalaman Pahang, ke Kuala Penyu di Sabah, bahagian Song dan macam2 lagi nama tempat yang pelik2 & tempat yang dapat akses internet.

So…bagi anda yang susah nak buat TShirt di area tempat anda, inilah masanya group anda boleh pakai baju sedondon yang anda tak pernah terfikir sebelum ni sebab kedai buat TShirt jauh.

Zaman dulu2 masa saya sekolah, agak susah nak cari tempat buat TShirt sedondon camni.

Tapi dengan Internet sekarang, anda diceruk2 kampung pun dah boleh tempah dah. Janji tempat anda ada line internet. So, gunakanlah peluang ni sebaik mungkin!
Paling tidak pun order guna Whatsapp. Bertalu2 mesej masuk nak order bila ada Whatsapp ni.
Dulu saya tak terbayang pun boleh pakai TShirt sedondon macam sekarang sebab dulu mana ada internet. Kedai print TShirt jauh sekali.Ni zaman teknologi ni, kalau tempat anda kat ceruk2 kampung pun,masih boleh order TShirt bercetak ni.

Tak ke seronok gilller tu.

Nak ingatkan jugak ni…..pada cikgu2 yang nak tolong order untuk anak murid atau sesiapa saje yang nak order TShirt tapi tempat nak order baju jauh dari tempat anda…inilah masa & tempatnya.

Bertindaklah segera sebelum 2016 melabuhkan tirainya!

Banner TShirt

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Seperti biasa…kalau tak kongsi gambar2 TShirt yang kitaorang buat sebelum ni memang tak sah punya!

TIPS CETAK TSHIRT HARI INI

Jika design yang ingin dicetak terlalu kecil atau halus,
cukup sekadar cetakan sekali sahaja tetapi dilayang
beberapa kali.

Design kecil tak perlu tindih 2 kali sebab risiko design
tersebut akan jadi double atau tebal nanti.

Ikut naluri, pengalaman & kreativiti masing2!

Cer tengok apa cerita kami hari ni?

tshirt-hari-sukan-negara-3

Sori…ambik gambar guna hp. Design nampak blurr sikit tapi kalau gambar betul2 memang cantik design ni. Saya pakai teknik halftone. Tak payah tracing. Just guna special printer untuk dapatkan gambar camtu.

tshirt-hari-sukan-negara-4

Tengok gambar bawah ni…betapa gembiranya diaorang dapat baju tu.

tshirt-hari-sukan-negara

tshirt-hari-sukan-negara-2

Selain daripada TShirt ni, banyak juga TShirt kelas jenis Raglan yang kami terima. Contohnya macam bawah ni.

 

cetak-baju-raglan-kelas

cetak-baju-raglan-kelas-2

Depan nombor tu sama setiap baju. Guna nombor Doodle. Nombor tu saya kena buat putih dulu, pastu tindih hitam. Baru kartun doodle tu menyerlah.

tshirt-cetak-johor sulam

tshirt-cetak-johor-2 sulam

sulam baju johor

Selain daripada printing, saya juga banyak dapat tempahan sulam atau embroidery. Ni antara contohnya…kalau anda rasa anda berminat nak tempah, kontek kitaorang segera ye.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

baju-vest-kerajaan

Baru2 ni saya juga dapat tempahan vest dari Klinik di Sabah bah. Sulaman logo kerajaan & logo klinik. Belakang tulisan. Agak banyak kerja nak sulam tapi bila siap memang sangat puashati….

baju-vest-kerajaan-3baju-vest-kerajaan-2

Ada macam2 lagi tempahan yang saya sempat siapkan sebelum ni. Antaranya macam gambar bawah ni….

cetak baju kelas baju kelas tshirt kelas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

baju grup dscn0246 dscn0245

 

 

 

 

 

 

 

dscn0230 dscn0228 dscn0223

 

 

 

 

 

 

 

dscn0214 dscn0213 dscn0212

 

 

 

 

 

 

 

dscn0204

 

 

 

 

 

 

 

Ni antara TShirt2 yang sempat saya upload dalam blog ni hari ni. Ada banyak lagi gambar & tak dapat nak upload semua. Penuh blog ni nanti.

Anda boleh pilih macam2 jenis TShirt kat katalog2 atas nun kalau guna komputer & klik kat MENU kalau guna hp ye.

Pastu prepare design nak print, kuantiti tempahan & jenis baju untuk saya bg harga. Pastu, ikuti langkah2 dibawah ni…..

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Sebagai penutupnya hari ni…dapatkan Tips Bisnes TShirt yang saya nak kongsikan dengan anda hari ini :

TIPS BISNES TSHIRT HARI INI

Jadikan pelanggan atau bakal pelanggan anda seperti kawan.
Jangan hanya menumpu kepada nak untung je. Niat untuk
bantu pelanggan2 ini untuk dapatkan apa yang mereka nak.

Nanti tuhan akan membantu anda….PERCAYALAH!

Oklah ye….jumpa lagi dilain siaran. Baaiaaiiiii……..

Yang Sentiasa Ikhlas Membantu :
Abg Nik & Kak Salina

 

 

 

Baju ENZO baru di www.mohcetakbaju.com!

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Kalau sebelum ni saya promote baju brand Gildan, hari ni nak offer kat korang TShirt brand ENZO.

Brand ni antara yang paling banyak mendapat sambutan & paling banyak laku kat tempat kitaorang.

Antara TShirt baru yang kami nak offer kat korang ialah TShirt Muslimah kain jersi, baju Raglan kaler heather red & lain2 TShirt yang baru masuk & belum di promote kat sape2 lagi sebelum ni.

Ini antara baju baru tersebut.

8082 Muslimah Enzo

TShirt muslimah kain jersi. Tapi yang available hari ini(21/07/2016) & sehingga diberitahu ialah yellow & royal blue. 2 warna lagi tu kalau dah ada stok, saya inform nanti.

Selain tu…

8083 Muslimah Enzo

Ini pun muslimah baru jugak. Selain dari muslimah2 sedia ada, sape2 yang nak design baru, inilah dia.

Takpun korang klik pada link bawah ni untuk lihat macam2 TShirt Muslimah yang ada.

KLIK SINI>>>>https://mohcetakbaju.com/baju-muslimah/<<<

2678 Enzo

Sebelum ni baju ni lengan pendek je. Sekarang ni dah ada lengan panjang sekali. Cantik jugak. Dah ada yang order dah. Cer tengok contoh bawah ni.

Baju kod 2678

Baju kod 2678 cetak baju

Pastu bawah ni TShirt Raglan baru. Kaler Heather Red/Maroon.

Ni kaler baru jugak ni. Tak pernah jual sebelum ni. Nak tahu harga, klik link bawah ni & boleh tengok kaler2 lain yang ada sekali.

>>>https://mohcetakbaju.com/katalog-baju/baju-cotton-tc/<<<<

 

1028 Heather Red Enzo

Ini antara baju2 baru brand ENZO yang ada & kami tengah promote sekarang ni.

Kalau nak tengok detail & macam2 lagi jenis baju yang ada, klik kat page Katalog ENZO dibahagian atas nun (bawah header) atau klik MENU kalau guna HP. Pilihlah apa sahaja baju yang anda nak & kalau konfem nak order, sediakan design nak print & kuantiti tempahan. Pastu ikut langkah2 bawah ni :

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Ok…ni antara gambar2 baju yang kitaorang buat baru2 ni & ini sebahagian je yang saya sempat upload untuk tatapan anda…

cetak baju mrsm

cetak baju mrsm

cetak baju mrsm

Kami banyak dapat order dari student MRSM untuk buat tshirt homeroom diaorang. Ini antara yang kami buat baru2 ni. Kalau ada lagi yang nak order, bagitahu je kami.

tshirt i am

cetak baju kelas

Ni baju group ni tapi diaorang letak I AM & nama kat bahagian depan. Belakang ada print logo &  satu kaler je. Agak mudah & senang untuk di print.

cetak baju group

cetak baju group

cetak baju group

Yang ni pun sempoi jugak. 1 kaler print tapi depan tu saya buat tone kaler untuk yang glowing tu. Belakang 1 kaler print.

Oklah…cam biasa…

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Oklah…jumpa lagi lain kali ye. Baaaaiiiiii…..

Ikhlas Daripada :

Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

EJEN TSHIRT DI www.mohcetakbaju.com DIBUKA SEKARANG!

Baju Ainix Resources

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Alhamdulillah, hari ini satu lagi sejarah baru di http://www.mohcetakbaju.com tercatat.

Setelah 6 tahun dalam industri cetak TShirt, hari ini SECARA RASMINYA kami membuka peluang kepada anda untuk menjadi sebahagian daripada keluarga kami di Ainix Resources.

Sebelum ini, saya ada menghantar emel bertanyakan tentang samada OK ke tak saya buka peluang sebagai ejen sebab saya nak tengok sambutan dahulu.

Tapi tak disangka2…bertalu2 emel masuk menunjukkan ramai yang excited & serius nak jadi ejen TShirt ni.

So, hari ini…julung2 kalinya, saya membuka peluang kepada anda untuk menjadi ejen TShirt syarikat kami & mendapat pelbagai kelebihan yang orang lain tak dapat.

Iklan Ejen TShirt

Jadilah sebahagian daripada keluarga cetak TShirt kami & anda akan dapat pelbagai kelebihan yang orang lain tak dapat.

Anda juga akan mula belajar bagaimana untuk menjadi seorang peniaga TShirt yang aktif jika anda benar2 serius untuk berjaya.

APA KATA PELANGGAN SAYA YANG BETUL2 DAH BUAT DUIT DENGAN BISNES TSHIRT NI?

Ayat yang saya masukkan kat sini adalah ayat asal yang dijawab oleh customer ini.

Beliau baru je start order baju dengan kami tapi dah start buat duit dah. Cer baca apakata beliau.

  1. SOALAN 1 – Berapa lama Izan kenal kami di http://www.mohcetakbaju.com  dan bila & dimana Izan kenal dengan kami?

*izan bermula dimana team tmpat kje izan nk buat event.Dari situ izan mula mencari di laman web.terlalu byk,ada yg direct p kedai trus.dan akhir skali izan direct masuk wbsite

http://www.mohcetakbaju.com.Dgn masa yg singkat,izan direct wattsup no yg tertera dlm website ni.yg bestnya owner,fast respond setiap soalan dr izan.pd mulanya, byk jgk yg thinking negatif.ya la kan,xpernah order,lgpun kita x tau quality cmna.tp Alhamdulillah,abg nik n team dpt memenuhi citarasa izan dlm tempoh yg singkat.x silap dari tarikh order dgn event tu x smpai 2mggu…a

  1. SOALAN 2 – Bila Izan mula berjinak-jinak dengan bisnes TShirt ini?

*Sebulan selepas event tu izan dapat permintaan.Ramai yg berminat dan teringin nk buat jgak bju dgn design sendiri.

  1. SOALAN 3 – Berapa helai Izan sudah tempah dengan kami & berapa RM keuntungan bersih yang Izan dapat setakat ini?

*Total keseluruhan tak silap 538helai (135+91+95+60+127+30)

*Untung izan akan tolak dari harga sebenar,izan cuma amik rm5-6 sehelai.Rasa dah cecah 2k lebih..

  1. SOALAN 4 – Apa pendapat Izan tentang servis, produk & bantuan dari kami di http://www.mohcetakbaju.com ?

*Memang terbaik.Yang bestnya mohcetak ni boleh dibawa berbincang dan x kedekut memberi cadangan.means dari segi quality kain.Kira nak jenis cmna,tebal mana semua ada disini..

  1. SOALAN 5 – Apa pendapat Izan secara jujur tentang bisnes TShirt ini?

*Sebenarnya izan bukanla dari golongan org yang senang.Tp bila bermulanya dgn bisness ni Alhamdulillah rezki izan bertambah.Memang kita boleh buat duit dgn bisness t-shirt ni.Percayala…siap blh settle hutang2 kecil..

  1. SOALAN 6 – Apa nasihat Izan kepada pelanggan-pelanggan diluar sana yang nak tempah dengan http://www.mohcetakbaju.com ?

*Xperlu ragu..mmg mudah sgt.lg mudah dgn link dimana kita boleh direct buat design sndri.

Quality mmg dijamin..Puas Hati Sangat2!!!tempahla..

  1. SOALAN 7 – Apa nasihat Izan kepada siapa-siapa yang nak jadi ejen TShirt http://www.mohcetakbaju.com ?

*Yang penting kita  kena rajin dan bersungguh-sungguh.Cam izan pun sekarang dah ada customer tetap.janji kita buat yg terbaik bg memenuhi permintaan.Tp bkn yg melampau la kan.

  1. SOALAN 8 – Apa antara cabaran & halangan yang Izan tempuh masa nak start & tempah TShirt tu sebelum ini?

*halangan tu mmg mcm2.ada yg order x bayar,ada yg order size lain bila dapat bju nk size lain.biasala customer izan byk foreigner worker.Tapi skrg dah consisten…

9. SOALAN 9 – Apa rancangan / plan Izan untuk masa akan dating dengan bisnes TShirt ini?

*Izan akan terus membuat tempahan dan akan trus mncari pelanggan serta berharap dpt memenuhi citarasa yg dicari.

  1. SOALAN 10 – Bagi sedikit TIPS kepada kami bagaimana Izan dapat mula tempah dengan kuantiti yang banyak beberapa kali sebelum ini & TIPS lain yang berguna untuk kita buat.

*Yang penting harga bg setiap design dan quality yg diberi mestila berbaloi..

Itu sahaja soalan-soalan dari saya, Izan.

Mohon jasa baik Izan untuk jawab semua soalan ini dengan jujur.

Jika anda ingin menjadi seperti Izan, mulakanlah langkah anda.

Untuk pengetahuan anda, bukan Izan sorang je yang repeat order dengan kami, ramai lagi yang repeat order tapi Izan antara yang konsisten order dengan kami dalam masa terdekat ni.

So, apa tunggu lagi……..

Jika anda tidak mahu menjadi ejen kami tapi still nak order TShirt kami, terpulang pada anda.

Banner TShirt

Saya menunggu jawapan anda semua & buatlah keputusan bijak anda.

Ok…hari ni saya nak kongsi gambar2 TShirt yang kami print baru2 ni ye.

DSCN3358 DSCN3360 DSCN3364 DSCN3391 DSCN3392 DSCN3429 DSCN3432 DSCN3433 DSCN3357 DSCN3356 DSCN3347

Ini antara gambar2 baju yang sempat saya upload hari ini.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Pilih baju2 pilihan anda di katalog2 diatas.

Ok…jumpa lagi di artikel akan datang. Jika anda ingin menjadi ejen kami, sila ambil tindakan segera sebelum kami menarik balik tawaran tersebut.

Baaiiiii……..

Ikhlas Daripada :

Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

%d bloggers like this: