Pakej Cetak Tshirt di www.mohcetakbaju.com & Diskaun sehingga RAYA!

 

Hai& Salam Cetak Baju semua,

Berjumpa lagi kita dalam blog yang sentiasa berkongsi tentang macam2 perkara tentang cetak tshirt – online & offline.

Jika sebelum ni saya berkongsi dengan korang macam2 perkara tentang bisnes TShirt kitaorang..hari ni nak kongsi lak dengan korang pasal pakej yang korang boleh dapat jika cetak tshirt dengan kitaorang.

Kalau sebelum ni saya promote TShirt semata2, hari ni saya nak jual TShirt secara PAKEJ dengan barang2 lain.

Antaranya TShirt dengan topi, button badge, mug & non woven bag.

Jika korang order sebelum ni secara Ala Carte atau satu2…hari ni saya nak promote kat korang kalau beli secara pakej.

Harga lebih MURAH & boleh pilih nak barang apa selain TShirt.

Kalau korang rasa nak tanya harga sekali dengan pakej tu…ikut langkah dibawah ni ye…

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Apa yang kitaorang tawarkan untuk korang?

  1.  Tshirt design sendiri ikut citarasa sendiri.
  2.  Mug dengan design sendiri..untuk souvenir setiap ahli grup.
  3.  Button Badge dengan design sendiri untuk lebih dikenali & lebih cantik dipakai dengan TShirt.
  4.  Topi atau cap…sesuai untuk aktiviti2 outdoor. Boleh order kosong atau siap sulam dengan design sendiri.
  5.  Non woven bag….boleh cetak dengan design sendiri untuk ahli kumpulan lebih mudah bawa barang2.
  6. Dan lain2…jika korang ada IDEA. Kitaorang boleh sediakan sekali (jika mampu)

 

So..ini antara produk2 TERKINI yang kitaorang sediakan untuk korang (jika berminat).

Boleh dibeli secara PAKEJ atau ALA CARTE (Satu2).

Memandangkan customer nak cetak design masing2 kat atas produk2 tu…so, prepare design nak print & kuantiti nak order tu dan…..

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

SELAIN DARIPADA ITU…KAMI JUGA INGIN MEMBERIKAN DISKAUN UNTUK BEBERAPA PRODUK SEMPENA NAK PUASA & RAYA NI……

Sempena nak PUASA & RAYA ni kami nak bagi DISKAUN untuk beberapa jenis printing & produk seperti dibawah :

  1. Cetakan EMBOSS (Timbul)
  2. Cetakan FLOCK (Baldu)
  3. Cetakan Vynil – Gold & Silver
  4. Cetakan nama & nombor

Jika korang nak tahu harga sebelum & selepas DISKAUN,

Prepare design nak print & kuantiti nak order tu dan…..

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

TIPS NAK BUAT DUIT DENGAN BISNES TSHIRT KORANG SENDIRI (TAK PERLU PENING NAK CETAK SENDIRI) :

 

Jika korang rasa buat bisnes TShirt ni tak boleh buat duit & dapat duit pun just sampingan sikit2 je, korang memang silap.

Buktinya memang dah ada. Apa buktinya?

1.  Saya sendiri dah mengalaminya…takkan saya sanggup berhenti kerja daripada menjadi seorang pegawai dengan gaji yang lebih dari stabil semata2 nak teruskan dengan bisnes TSHIRT ni.

2.  Ada budak Form 4 yang boleh jual TShirt sampai 3,000++ helai dalam satu tempahan. Tak caya..tengok bukti SINI.

3.  Tengok testimoni2 kat SINI yang sentiasa tak putus2 order dengan kitaorang.

4.  Ada lagi customer2 lain yang buat duit bukan setakat kat area diaorang tapi hingga ke seluruh Malaysia. KLIK SINI untuk BUKTI.

5.  Kami ada 800++ ejen seluruh Malaysia & bilangannya makin bertambah setiap hari. Ada yang aktif & ada yang pasif.

 

Bagi yang belum buat duit dengan bisnes TShirt ni atau dah buat tapi baru dapat order sikit2, sini saya ada beberapa TIPS yang korang boleh guna untuk start buat duit walaupun sesikit 5 helai untuk permulaan ni :

  1. Korang cari 5 orang kawan atau lebih & bagitahu nak buat TShirt grup. Pastu dapatkan harga dengan kami, dah dapat harga, korang mark up harga tu untuk kawan2. So..dapatlah korang buat duit untuk permulaan.

  2. Tanya adik beradik atau sedare mare….tanya nak buat TShirt untuk apa sahaja aktiviti diaorang. Sama jugak…mark up harga & start buat duit dah.

  3. Tanya budak2 kelas korang..nak buat TShirt Kelas tak. Kalau dapat buat, banyak dapat tu sebab biasa satu kelas ada 30 orang. Juga boleh start buat TShirt dah.

  4. Tanya budak2 kelas sebelah….nak buat TShirt tak. Sama jugak…boleh jugak dapat untung lebih.

  5. Kalau duduk pejabat…tanya kawan2, nak buat TShirt santai2 tak. Kalau jadi, boleh start buat duit jugak tu.

  6. Kalau duduk pejabat jugak…..tanya kalau2 ada diaorang nak buat baju Hari Keluarga ke.

  7. Kalau korang suri rumah tangga, korang jugak boleh buat duit dengan bisnes TShirt ni.Ada grup Whatsapp tak? Kalau ada lagi mudah nak promote….jual dalam grup sambil2 membawang….hehehe.Tak pun guna FB…daripada post cerita yang tak datangkan hasil, baik post iklan yang boleh dapat duit.

  8. Tanya jiran2…ada tak yang nak buat TShirt. Kalau kita senyap je….susah sikit bisnes nak jalan.

  9. Buat baik dengan cikgu2 sekolah. Samada promote untuk anak2 murid cikgu atau aktiviti lain kat sekolah tu.Lagi syok, buat baik dengan cikgu koperasi sekolah. Kalaus servis OK, mau diaorang order setiap tahun.

  10. Kat area rumah korang ada kilang atau kawasan industri tak? Kalau ada…tu lubuk buat duit dengan bisnes TShirt tu.Keluarkan duit sikit untuk buat banner atau flyers. Kalau modal kecik, start dengan flyers dulu. Dah dapat sambutan, baru buat promosi besar2an.

Ni antara 10 TIPS yang korang boleh cuba untuk start buat duit seminima 5 helai untuk permulaan.

Bila dah biasa orang tempah nanti, korang akan rasa seronok & tak nak berhenti nanti.

So..kalau tak start sekarang…bila lagi kan?

Tentang supply jangan risau. Kami akan supply apa sahaja TShirt untuk korang selagi kami mampu.

Kami juga ada sediakan TShirt & design untuk korang tempah TANPA pening2 kepala nak cetak. Semua kami buatkan untuk korang…

Prepare design nak print & kuantiti nak order tu dan…..

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Ok..setakat ni dulu untuk hari ni. Lain kali saya kongsi dengan korang macam2 lagi cerita pasal peluang cetak TShirt ni ye..

Nak jadi ejen kami & start buat duit hari ni? Klik je button bawah ni….

 

Jumpa lagi…baiiiii…

Dari : Abg Nik & Kak Salina

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on 05/05/2018, in Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. harryzsryzs ryzs

    kalau kurang 5 helai boleh buat tak..??

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: