Ada student mampu buat duit sebanyak RM53,925 untuk 1 tempahan dengan kami… apa kata anda?

 

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Apa pendapat korang dengan tajuk diatas?

Korang yang baca cerita ni pasti rasa TERBAKAR & RENTUNG bila saya sharekan pasal budak ni yang boleh jana RM53,925 hanya dengan 1 tempahan dengan jumlah tempahan 3,232 helai keseluruhan.

DEMI ALLAH….budak ni memang betul2 order dengan kami & sekarang ni pun saya tengah siapkan order dia ni. Masih tinggal beberapa group lagi yang belum saya siapkan. Hampir 80% dah siap.

Tapi bagi menjaga periuk nasi student ni, saya terpaksa rahsiakan tempahan dia ni. Takut ada yang jeles atau tak jadi order dengan dia nanti.

Baca cerita bawah ni sampai habis untuk korang tahu RAHSIA budak ni dapat jana sebanyak RM53K tu ye…

Sebelum tu saya cerita sikit pasal budak ni secara ringkas.

Dia baru berumur 16 tahun. Tingkatan 4 di sebuah sekolah diSemenanjung.

Mula2 tu dia tunjukkan design2 yang dia nak jual kat student2 sekolah seluruh Malaysia kat saya.

Bila dah berbalas2 mesej, emel & Whatsapp, baru lah saya bagi final price.

Target asal 1,000 helai. So…saya bagi harga semurah mungkin yang saya masih dapat untung untuk kuantiti 1,000 helai tu.

So….bila dah dapat harga untuk beberapa design ikut warna baju, dia pun start promote melalui FB Group dia.

Apa yang dia cakap & apa ayat yang dia buat bagi orang CEPAT terpengaruh & tertarik dengan promosi dia tu?

Nak tahu ke????

TUNGGGGGGUUUUUUU…SELEPAS IKLAN INI….

KINI KAMI SEDIAKAN TSHIRT COTTON & MICROFIBER UNTUK ORANG BERSAIZ BESAR, DARI 4XL KE 8XL.

DAPATKAN SEGERA DARIPADA KAMI…..KLIK SINI UNTUK TENGOK BAJU SAIZ BESAR SECARA DETAIL.

 

OK…kita sambung balik cerita kita sebelum ni.

Camane budak ni dengan mudah dapat mempengaruhi student2 seluruh Malaysia untuk order TShirt dengan dia.

Salah satunya….dia guna alasan yang biasa orang TERDESAK nak duit buat iaitu sape nak buat duit sampingan.

Pastu dia offer satu sekolah seorang wakil je untuk jadi ejen dia. Maknanya wakil ni akan dapat komisyen atau untung sendiri atas baju yang dia jual kat sekolah tu.

Siapa cepat, dia dapat. Alhamdulillah….ada 39 wakil dari 39 sekolah yang setuju jadi ejen dia & ejen2 ni jugak dapat buat duit sama macam dia.

Ok…saya bagi contoh sikit ye…

Ada satu sekolah tu order paling banyak 243 helai. So…katakan dia ambik untung just RM3 je sehelai. So, dia akan dapat untung RM243 X RM3 = RM729.00 untuk 1 sekolah ni.

Kalau total 3,232 helai dia order seluruh Malaysia & just ambik untung RM3 je sehelai…so, RM3 X 3,232 helai = RM9,696.00 jumlah untung semua sekali.

Saya tak tahu dia ambik untung berapa RM. Itu just agakan saya je.

So..kalau dia ambik untung RM3 je sehelai pun, buta2 dia dapat RM9,696.00 atau kat RM10,000.00. Amaun yang sangat besar bagi student berumur 16 tahun macam dia….wowwww!!!

So….ada yang rasa fed up atau stress sebab tak dapat buat duit dengan bisnes TShirt ke?

Kalau budak umur 16 tahun boleh jana duit sebanyak ini, apa lagi korang yang lain?

Bawah ni bukti senarai tempahan yang dia buat tu. So…ada beberapa sekolah lagi yang belum siap & belum bayar. Bila dah settle semua nanti, saya akan bagi hadiah sikit kat dia nanti. SPECIAL GIFT yang ejen lain tak pernah dapat.

 

Selain daripada budak ni, ada sorang lagi yang juga ambik order seluruh Malaysia. Budak sekolah jugak tapi dia baru lepas SPM.

Masa dia order hari tu, result SPM belum keluar & sekarang dah masuk U pun.

Budak ni order dalam 670 helai dengan jumlah RM14,073.50. Jumlah yang agak besar bagi seorang student.

Yang ni pun kitaorang tengah siapkan & kami cuba pulun habis2an untuk siapkan segera.

So..bayangkanlah..kalau dia ambik untung RM5 sehelai X 670 helai = RM3,350.00. Dapat juga dia duit atas angin untuk belanja dia kat U.

Tapi tu kalau dia ambik untung RM5. Kalau lebih lagi, mungkin lagi banyak untung dia dapat.

Ini adalah 2 contoh student yang dapat buat duit hanya dengan jadi orang tengah untuk bisnes TShirt ni.

Ramai lagi yang macam ni tapi dalam kuantiti yang kurang daripada ni.

Tapi ada jugak yang order bertalu2 & non stop tapi kuantiti tak tentu. Orang macam ni pun boleh dapat untung setiap kali dia order baju tu.

Kalau korang rasa bisnes TShirt ni tak mampu bagi duit tambahan pada korang, korang memang silap besar.

Selagi manusia atas dunia ni semakin membesar & sentiasa pakai baju, bisnes ni In Sha Allah akan kekal sampai hari kiamat.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Oklah…..kitaorang tunggu tempahan korang ye.

 



ANDA CARI TSHIRT HARI KELUARGA UNTUK LEPAS RAYA NI KE(untuk anda sendiri atau pelanggan anda)?

Jika anda sekarang mencari2 TShirt untuk Hari Keluarga anda atau pelanggan anda, kami ada sediakan.


Ni antara contoh2 Koleksi design TShirt Family Day yang sempat kitaorang sediakan untuk korang.

Ada 36 jenis design KHAS untuk korang yang pening & tak tahu nak buat design TShirt Hari Keluarga korang.

Kalau nak tengok banyak lagi, KLIK BUTTON dibawah ni & korang pilih je design mana yang korang berkenan.

Lepas tu…..

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

KLIK BUTTON DIATAS UNTUK LIHAT MACAM2 CONTOH DESIGN TSHIRT HARI KELUARGA!


TSHIRT BARU BRAND 4SQUARE DI http://www.mohcetakbaju.com!

Dapatkan pelbagai jenis TShirt BARU brand 4square HARI INI di http://www.mohcetakbaju.com!

Jika anda bersaiz besar & nak guna baju dari saiz 4XL ke 8XL. Kitaorang ada TShirtnya……

Jika anda nak baju berkolar untuk budak, kami juga ada sediakan….

Nak detail KLIK BUTTON bawah ni untuk lihat macam2 jenis baju yang kami ada ATAU letak mouse kat page 4square diatas untuk lihat macam2 lagi design baju yang ada ye….

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Oklah…apa cerita cetak baju kitaorang baru2 ni ye?

Yang ni rasa pernah upload sebelum ni tapi gambar yang ni nampak lebih jelas sikit.

Ni tshirt kelas hasil kreativiti customer sendiri. Cuma design depan tu je yang edit dari design sblm2 ni. Tukar tahun je.

Logo burung helang tu print guna silkscreen printing. Bukan stiker tu. Memang cantik & nampak naik bila print atas baju kelabu tu. Belakang nama & nombor cam biasa.

Ni antara contoh design doodle yang saya pernah print sebelum ni. Kalau korang nak order TShirt design doodle ni, KLIK SINI & skrol ke bawah2 untuk lihat macam2 stail design doodle kitaorang ada.

Ni TShirt kelas yang saya sempat upload. Kalau ikutkan ada macam2 tshirt kelas yang kitaorang nak tunjuk tapi takut boring lak nanti.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Jom order TShirt dengan kami untuk apa sahaja aktiviti korang.

Korang mesti syok punya & mesti puashati punya.

So…jumpa lagi dilain siaran. Baaaaaiaiiiiiii…..

Ikhlas Tapi Dekat,

Abg Nik & Kak Salina

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on 17/05/2017, in Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: