Sape nak TShirt FREE sambil buat duit raya di www.mohcetakbaju.com?

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Salam Ramadhan buat semua umat islam di seluruh dunia (blog ni sampai luar negara boleh tengok) & salam cetak baju pada non-muslim.

Sape nak TShirt FREE sambil2 buat duit raya…..angkat tangan cepaattttt!!!!

Sempena Ramadhan 2017 ni, kami di http://www.mohcetakbaju.com nak buat amal jariah sambil bersedekah sikit terutamanya pada pelanggan2 kami.

Cer tengok gambar kat atas ni & korang berpeluang dapat TShirt FREE ikut kuantiti tempahan yang korang order.

Peluang ni sape2 je boleh dapat…tak kira untuk dijual balik atau nak guna sendiri.

Tapi peluang KHAS ni hanya terhad dalam Ramadhan ni je, dari 26/05/2017 hingga 24/06/2017 sahaja iaitu hingga sehari sebelum raya jer…lepas tu dah tak ada dah promosi ni.

Kalau tak faham…meh saya explain balik :

  1.  Kalau korang tempah TShirt BERCETAK dalam 20 ke 39 lai, korang dapat TShirt FREE sehelai jenis roundneck cotton brand 4square siap cetak biasa 1 warna – ikut korang nak cetak apa pun atas baju tu.
  2. Kalau korang tempah TShirt BERCETAK dalam 40 ke 69 lai, korang dapat TShirt FREE sehelai jenis roundneck cotton siap cetak special 1 warna(flocking atau emboss) – ikut korang nak cetak apa pun atas baju tu.
  3. Kalau korang tempah TShirt BERCETAK dalam 70 ke 99 lai, korang dapat TShirt FREE sehelai jenis BERKOLAR siap cetak APA SAHAJA JENIS CETAK – ikut korang nak cetak apa pun atas baju tu.
  4. Kalau korang tempah TShirt BERCETAK dalam 100 lai ke atas, korang dapat TShirt FREE sehelai ikut suka nak TShirt APA PUN siap cetak APA SAHAJA JENIS CETAK – ikut korang nak cetak apa pun atas baju tu.

Korang dah faham tak? Sekarang ni..kalau korang order siap cetak, TShirt FREE tu pun siap cetak TAPI kalau korang order TShirt kosong, so, TShirt FREE tu pun TShirt Kosong ye….

So…bukan je korang dapat buat DUIT RAYA dengan menjual TShirt TAPI korang dapat lagi TShirt FREE yang korang tak akan dapat dibulan2 biasa.

Pada korang yang nak buat TShirt grup macam TShirt kelas, keluarga, reunion, konvoi, kahwin dll memang sesuai sangat kalau nak order untuk kuantiti yang saya sebutkan tu.

Tawaran ni bukan selalu kami buat sebab kos nak cover TShirt FREE siap cetak tu bukan sikit sebenarnya tapi sebab niat nak buat amal jariah disamping nak bantu korang buat duit untuk raya ni sekali.

So….korang tunggu apa lagi.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Tapi kalau sape2 daftar jadi ejen, korang ada peluang untuk dapat SPECIAL PRICE untuk next order (jika cukup syarat).

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Jom order sekarang….kalau korang nak guna lepas raya pun tak ada masalah, janji DEPOSIT mesti dibuat dalam tempoh tawaran tu dari 26/05 hingga 24/06/2017 untuk dapatkan TShirt FREE tu ye.

 


CETAK TSHIRT GUNA FLOCKING ATAU BALDU….korang nak tak?

Korang pernah tengok tak cetakan jenis BALDU macam atas ni?

Ada rasa nak buat tak?

Cetakan jenis camni kita panggil FLOCKING.

Biasanya cetakan camni 1 warna je tapi design dia timbul & rasa macam baldu.

Memang cantik kalau buat atas TShirt & jarang2 orang buat.

Cumanya kos dia agak mahal sebab sehelai kertas FLOCK tu pun mahal jugak. Tapi tak le mahal gilleer..korang masih mampu sebenarnya.

Kalau nak murah sikit, buat kecik macam saiz lencana sekolah camtu.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Tapi kalau korang nak FREE TShirt FLOCK ni…senang je.

Korang order apa sahaja TShirt 40 lai ke atas dari kitaorang & korang dapat FREE sehelai TShirt siap cetak termasuk Flocking ni.

TAPI tawaran ni terhad sehingga 24/06/2017 ni je ye.

So..kalau korang nak order TShirt siap FLOCK ni bagitahu segera ye sebab warna dia TERHAD & takut cepat habis stok nanti.

Ni antara kaler yang ada & cepat order, cepat dapat nanti ye.

Oklah….selain dari 2 cerita diatas, saya nak kongsi jugak cerita cetak TShirt yang kami siapkan sebelum ni ye..

Ni cetak bahagian dada 2 warna. Kalau tengok kat gambar atas nun, saya terpaksa letakkan papan kecik dalam baju supaya senang nak print.

Kalau tak…takut nanti masa print blok printing tersangkut kat butang baju atau sambungan kain kat bahagian tepi baju tu.

So..kalau letak papan kecik, baju tu akan ternaik sikit & bila print, tak ada dye yang tak sharp nanti.

Kualiti kena jaga walau beribu order sekalipun. Kalau tak..takut customer serik nak order lagi nanti.

Tapi kan….kalau tahu teknik nak print atas baju berkolar, tak yah letak papan pun boleh.

Macam gambar atas ni. Tekniknya mudah je…bila buat design atas blok, letak kat bahagian tepi betul supaya blok tak sangkut kat butang nanti.

Yang ni simple je…2 kaler print.

Nasib baik customer bagi design dalam Ai, so senang nak pecahkan kaler.

Saya print je terus dari design asal. Tak payah banyak kerja.

Caj edit design pun saya tak caj ni sebab mudah nak print.

Tshirt kitaorang ni selalu dapat order dari Sabah & Sarawak jugak.

Macam TShirt atas ni…geng2 hiking yang nak naik Gunung Kinabalu.

Kalau korang nak tahu, orang Sabah & Sarawak pun bertalu2 customer order.

Mungkin diaorang rasa harga kitaorang reasonable kot berbanding order disana.

Lagipun…sape2 yang duduk ceruk Sabah Sarawak pun dapat merasa TShirt dengan design sendiri ni sebab courier dah boleh masuk ke mana saje sekarang ni.

Yang cetak kaler gold atas TShirt cotton. Cumanya print Gold ni mahal sikit dari print biasa.

So..pelanggan yang ada bajet mahal sikit, diaorang sanggup bayar walaupun agak mahal.

Oklah…setakat ni sajelah dulu ye.

INGAT…tawaran ni akan berjalan sehingga 24/06/2017.

So…apa tunggu lagi.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Kami tunggu tempahan anda ye!

Baaaiiiiiii…..tatatata…tititi…tutututu..

Selamat Berpuasa semua!

Ikhlas Dari :

Abg Nik & Kak Salina
www.mohcetakbaju.com

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on 28/05/2017, in Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju Kelas, Baju santai, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: