Mau mengalir air mata bila teringat time pakai TShirt BATCH kitaorang…..

 

Hai & Salam Cetakbaju semua,

Berjumpa lagi kita dalam blog http://www.mohcetakbaju.com…Stesen Cetak TShirt Online Anda!

Jika anda dah penat berpusing2 cari tempat buat TShirt untuk apa sahaja aktiviti anda, apa kata cuba anda singgah jap kat sini.

Kami ada macam2 jenis TShirt untuk anda pilih.

Senang je. Anda pikirkan camane nak buat design tu & kami pindahkan ke TShirt untuk aktiviti anda tu.

 

Antara TShirt yang paling banyak dapat sambutan di blog kami ialah TSHIRT BATCH.

Apa tu TSHIRT BATCH?

TSHIRT BATCH ni customer order untuk aktiviti reunion atau group diaorang yang lahir tahun yang sama, masuk sekolah sama2, masuk kolej atau U sama2, masuk kerja sama2 dan macam2 lagi aktiviti yang libatkan anda buat sama2.

Contohnya ; macam TShirt bawah ni….

Macam TShirt ni…customer ni buat untuk batch diaorang yang lahir Tahun 1967. So, bila buat reunion bila ramai2 pakai baju tu, nampak cantik & sedondon je.

Yang ni memang terang2 customer tulis BATCH 03. So..memang dah tahu geng ni memang grup yang lahir 2003 atau masuk sekolah tahun 2003. Bila pakai2 ramai….bangga je sebab ada baju sedondon.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Jika anda inginkan satu kenangan yang tak boleh dilupakan dengan group anda, baju batch boleh jadi satu kenangan untuk anda.

Bayangkan bila grup yang dah lama tak jumpa, pastu buat reunion & TShirt sama lak tu.

Pastu update dalam FB atau Instagram, konfem jadi kenangan yang terindah untuk anda.

Pastu grup lain lak tengok…mesti jelllllesss punya.

Macam gambar atas ni. Masa ni mungkin tengah sekolah menengah. Tunggu time dah kerja atau dah kawin nanti. Masa tu dah bawak haluan masing2.

Masing2 dah ada kerja sendiri & ada family sendiri.

Pastu buat reunion & imbau kembali gambar ni. Kemudian cerita lak kat pasangan & anak2.

Mau mengalir air mata bila ingat balik cerita time ni.

Hanya dengan satu gambar je….boleh ceritakan macam2 cerita.

So…pada yang terniat di hati nak buat TShirt BATCH untuk grup anda, inilah masanya.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Terpulang pada anda. Nak buat apa sahaja TShirt untuk aktiviti anda. Bagitau je kami cepat ye….

Ok…hari ni saya nak kongsi ngan anda, antara contoh2 design baju batch yang kami pernah buat sebelum ni ye…

 

Biasanya baju batch ni ada tahun atau nombor yang sama je setiap tahun. Tahun atau nombor ni melambangkan tahun lahir, tahun masuk kelas sama2 atau tahun baju tu dibuat untuk group tu.

So, bagi anda yang ada planning nak buat baju batch anda, apa tunggu lagi….boleh order terus dengan kami.

Kalau lambat2 nanti melepas atau dah masing2 bawak haluan masing2 nanti. Tak sempat nak pakai sedondon nanti. Rugi lah nanti.

 

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Ok…sampai jumpa lagi di artikel akan datang. Baaaiiiii….

Yang benar2 benar,

Abg Nik & Kak Salina
www.mohcetakbaju.com
www.mohcetakbajuiam.com
www.ainixtshirt.myshopify.com
www.cetaktee.com

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on 02/05/2017, in Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju kanak-kanak, Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: