Tahun 2021…tempahan cetak TShirt mula berkembang semula!

Assalam & Salam Cetak baju semua,

Alhamdulillah…..dah masuk Tahun 2021 dah kita.

Ini bermakna..tahun ni, http://www.mohcetakbaju.com dah masuk umur 10 tahun secara online & 11 tahun secara offline.

Kalau manusia…dah masuk darjah 5 dah.

Tahun 2020 yang lepas..ada macam2 dugaan yang kita semua hadapi iaitu Covid 19.

Harap2 tahun ni ada sinar sedikit terutamanya apabila penggunaan vaksin start pada awal tahun ni.

Maknanya….kalau dah cucuk vaksin tu, kebarangkalian untuk dapat jangkitan penyakit Covid 19 agak tipis.

So..In Sha Allah, semua aktiviti kita masa sebelum PKP bulan Mac tahun lepas akan kembali macam biasa.

Kalau dah kembali macam biasa, maknanya juga korang akan kembali dapat berkumpul beramai2 untuk adakan aktiviti.

Bila dah boleh kumpul ramai2 ni…boleh lah order TShirt ikut aktiviti korang nanti.

Antaranya seperti…hari keluarga, baju rewang, tshirt kelas, tshirt group dll.

Time ni lah korang nak balas dendam masa time PKP sebelum ni.

Dulu time PKP semua aktiviti kena sekat.

Tahun 2021 ni…harap2 semua dapat pulih & korang akan dapat start order baju macam tahun2 sebelum ni ye.

 

BAGAIMANA CARA NAK TEMPAH TSHIRT KORANG TU YE?

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Mari saya tunjuk gambar2 customer kitaorang yang pernah order sebelum PKP dulu.

Masa ni tak ada lagi SOP lagi & semua orang bebas lagi time tu.

Rindu sangat2 time ni nak bebas camni….

Ini antara gambar2 yang saya dapat kongsikan dengan korang bagaimana seronoknya diaorang bergambar dengan baju yang diaorang tempah dengan kitaorang.

Time ni belum PKP lagi. So, masih tak ada penjarakan sosial semua.

Masa ni seronok je sebab bebas nak berkumpul semua.

Harap2 tahun 2021 akan kembali macam ni semula, In Sha Allah.

 

BAGAIMANA CARA NAK TEMPAH TSHIRT KORANG TU YE?

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Bagi korang yang sedang mencari2 baju untuk aktiviti Tahun 2021 ni, disini saya ada beberapa cadangan untuk mudahkan korang buat keputusan nanti.

Bagi yang mencari TShirt yang bajet murah, saya cadangkan guna baju 4square macam bawah ni…

Biasanya customer yang pilih baju 4square ni, adalah untuk baju hari keluarga, baju rewang dan apa sahaja aktiviti yang perlukan bajet murah sikit.

Tapi walaupun murah, kualiti tetap ok sebab saya pakai dah bertahun2 pun, kain dia still ok.

Ada jugak customer yang nak baju berkolar.

Kalau yang berkolar ni, samada saya cadangkan baju brand Oren Sport atau Enzo.

Ni baru sebahagian daripada contoh2 baju berkolar yang kitaorang ada.

Ada banyak lagi stail baju yang korang boleh pilih & ada macam2 stail lagi.

Nak senang…cer klik kat setiap brand baju kat bawah ni. Pastu tengok jenis TShirt pilihan korang kat situ ye :

  1.  KATALOG 4SQUARE

  2. KATALOG OREN SPORT

  3. KATALOG ENZO

  4. KATALOG ARORASPORT

  5. KATALOG GILDAN

  6. KATALOG RIGHTWAY

 

Selain daripada TShirt2 biasa, kitaorang jugak ada TShirt2 lain…antaranya….

TSHIRT RAGLAN….TShirt Lengan Warna Lain & Body Warna Lain.

 

TSHIRT MUSLIMAH….khas untuk muslimah2 sejati.

 

TSHIRT SUBLIMATION…..untuk yang suka TShirt bercorak2.

KLIK SINI!

 

Bagi yang nak buat design tapi tak ada IDEA, kat sini saya suggest beberapa IDEA design ikut aktiviti korang tu ye!

  1. TSHIRT KELAS

2.  TSHIRT REWANG

 

 

3.  TSHIRT HARI KELUARGA

KLIK SINI!

 

4.  TSHIRT DOODLE

5.  TSHIRT ADA NOMBOR (UNTUK SUKAN)

 

6.  DESIGN HALFTONE

 

7.  DESIGN JAWI

 

Pendek kata…kat http://www.mohcetakbaju.com complete semua ada untuk TShirt korang.

 

Kalau korang tak berkenan dengan design2 yang kitaorang sediakan tu, korang boleh buat sendiri jugak.

Cer try kat bawah ni….

 

Semua korang boleh try & tempah kat sini.

Nak jadi ejen kami pun boleh jugak….

 

Apa yang saya tunjukkan semua diatas ni aialah apa yang kitaorang tawarkan kepada pelanggan2 kitaorang sejak 2010 lagi & sehingga sekarang tawaran masih sama.

Saya masih lagi terima 5 helai ke atas tapi sejak 2018, kos pos FREE (Semenanjung) hanya untuk 30 helai ke atas je.

29 helai ke bawah still kena caj kos pos.

Kitaorang harap2 sangat semoga Tahun 2021 memberi sinar baru kepada semua & korang sebagai pelanggan & bakal pelanggan juga akan sama2 dapat buat aktiviti yang kita rindukan sebelum ni ye.

Kami sentiasa menunggu tempahan korang ye…

 

Jumpa lagi dilain artikel…baaaaiiii…

Abg Nik & Kak Salina
www.mohcetakbaju.com

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on 01/01/2021, in Baju Company, Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju jersi, Baju kanak-kanak, Baju Kelas, Baju Konvoi, Baju santai, TShirt Koperasi Sekolah, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: