Kami ada macam2 brand TShirt yang korang boleh pilih…….

 

Hai & salam Cetak Baju semua,

Nampaknya cuti sekolah dah pun start.

Bagi yang tengah bercuti…Selamat Bercuti & kepada anak2 yang sedang ambik periksa SPM, Selamat menjawab Soalan lah saya ucapkan ye.

Kebiasaannya cuti sekolah ni, walaupun pelajar2 tak ramai yang order TShirt kelas tapi ada lagi TShirt2 lain yang biasa customer kitaorang order.

Antaranya :

  1. TShirt Rewang
    Memandangkan ramai yang ambik keputusan untuk berkahwin dalam cuti sekolah ni…so, TShirt Rewang adalah antara TShirt yang banyak kami terima tempahan.

  2. TShirt Hari Keluarga
    TShirt Hari Keluarga juga mendapat sambutan hangat dari pelanggan sebab time cuti sekolah ni lah semua ahli keluarga dapat berkumpul.Ye lah……bila masa nak berkumpul kalau semua anak2 tengah bersekolah kan.

  3. TShirt Konvoi
    Time cuti ni jugak le ramai antara kita yang buat aktiviti konvoi..tak kira lah guna motorsikal atau pun kereta.Mesti nak pakai baju sedondon jugak nanti.

  4. TShirt Reunion
    Sama jugak….time cuti ni jelah yang ada banyak masa nak buat reunion dengan kawan2 lama.Bila dah berkumpul, mesti nak kena buat baju untuk kenang2an kan?

  5. TShirt Memancing
    Ada jugak grup memancing yang nak buat TShirt sedondon untuk grup diaorang.Time cuti ni lah jugak baru ada masa bersama.

  6. TShirt Larian
    Dalam cuti sekolah ni pun banyak acara2 larian yang diadakan.So..korang boleh juga buat TShirt larian kalau nak.

  7. TShirt Kelas Tahun Depan
    Mana tahu…ada yang rasa nak buat TShirt kelas untuk tahun depan ke…Boleh dah start bincang dengan grup korang dah ni.

  8. TShirt Tadika/Prasekolah/PASTI/Sukan Sekolah
    Time cuti ni lah tempahan untuk pelajar2 sekolah banyak kitaorang terima terutamanya untuk budak2 Tadika & Prasekolah.Selalu kami buat custom made tapi tempahan mestilah 50 helai ke atas.

So..inilah antara jenis tempahan yang kitaorang terima time cuti2 sekolah ni.

Bagi korang yang rasa nak tempah TShirt korang tu, jangan risau & jangan segan…..

Dah rasa betul2 nak order, just bagitau je kitaorang.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Hari ni saya nak bagitahu korang pasal macam2 brand baju yang kitaorang sediakan untuk korang…..

So..tak perlu dah pening2 nak cari kat mana baju tu.

Kitaorang sediakan & boleh siap print lagi….

Antara brand baju yang dapat banyak sambutan ialah :

Brand ENZO

Brand Enzo ni kami ada baju jenis TC (Tetra Cotton, Lacoste, Microfiber & Baju Korporat)

Ni antara contoh2 baju Enzo yang kami ada….

 

KLIK SINI UNTUK LIHAT KATALOG PENUH BAJU ENZO NI YE!

 

 

oren sport

Brand OREN SPORT

Brand Oren Sport juga banyak kami terima tempahan dari customer.

Baju Oren Sport biasa gunakan TShirt jenis cotton (100%), honeycomb, quick dry dll.

Ni antara gambar2 baju tu….

KLIK SINI UNTUK LIHAT KATALOG PENUH TSHIRT OREN SPORT TU YE!

 

 

Gildan adalah brand US tapi dibuat di Asia.

Kualiti kainnya juga ok & selesa dipakai oleh semua.

Gildan jugak ada banyak pilihan baju & banyak pilihan warna.

Ni antara baju2 Gildan yang ada…..

KLIK SINI UNTUK LIHAT KATALOG PENUH BRAND GILDAN NI YE!

 

 

Bagi yang mencari TShirt yang lebih murah…..kami biasa guna brand 4square.

Walaupun harga agak murah tapi kualitinya memang terbaik.

Dah beribu2 dah customer kami yang gunakan TShirt jenis ni.

Ini antara jenis baju 4square yang kami ada ye….

KLIK SINI UNTUK LIHAT KATALOG PENUH BRAND 4SQUARE NI YE!

 

 

Baju brand Arorasport biasanya banyak sediakan baju jenis jersi atau microfiber.

Kebanyakannya jenis sublimation readymade.

Bagi yang nak baju jenis sublimation tapi nak harga yang murah sikit….baju brand arorasport banyak pilihannya.

KLIK SINI UNTUK LIHAT KATALOG PENUH KATALOG ARORASPORT TU YE!

 

Ni antara katalog2 baju yang kitaorang ada & sedia dicetak untuk apa sahaja aktiviti korang.

Dah rasa betul2 nak order, just bagitau je kitaorang.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Oklah…ni antara tempahan yang saya sempat upload untuk saya kongsi ngan korang hari ni ye….

Ni antara TShirt kelas yang banyak dapat sambutan dari customer.

Letak nama sorang2 dalam nombor belakang.

Korang boleh draf guna tangan je dulu & yang original kitaorang akan buatkan nanti.

Tak payah susah2 nak edit design tu sendiri nanti. Bagitau je kitaorang nak macamana.

 

Yang  ni bukan baju sukan ni tapi baju hari keluarga ni.

Siap ada ada nombor lain2 lagi belakang baju tu.

Yang ni cetak putih biasa je tapi yang ni kena guna blok besar sebab customer nak design tu besar sikit dari biasa.

Nak buat dari tepi ke tepi tak dapat sebab papan baju tak besar sangat.

So..sy cuba print semaksima mungkin yang customer nak.

Yang ni dari customer yang sama. Buat untuk kelab chess.

Diaorang buat dalam Customink.com. So…memang sempoi & mudah nak cetak sebab design dah ada.

 

Oklah…rasanya setakat ni dululah ye. Kalau korang rasa pening nak buat design baju, korang boleh buat design tu sendiri kat link bawah ni ye….

Dah rasa betul2 nak order, just bagitau je kitaorang.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Baiii….baaaiiiii….

Ikhlas Dari :

Abg Nik & Kak Salina

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on 28/11/2018, in Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: