BAJU COTTON / TC

Cotton TC

KATALOG ENZO

Hai,

Ini baju cotton untuk pilihan korang. Harga semua tertulis kat setiap gambar baju tu…

Kalau SM adalah untuk harga bagi Semenanjung Malaysia & SS untuk Sabah Sarawak.

Nanti dah berkenan, bgtau kitaorang kod mana yang korang berminat.

Sebelum tu nak bagitau yang baju cotton atau nama lain dia TC ni, memang jenis kualiti tinggi. Gerenti tak akan mengecut atau mengembang bila basuh atau pakai lama.

Ok….selamat bershopping semua!!!!

# HARGA BAJU YANG DIPAPARKAN ADALAH UNTUK BAJU KOSONG SEBELUM PRINTING.

Cotton Kod 4000 Copy

 

Kod 1000 brand Enzo

3000 Enzo

1200N Enzo

2200

 

Kod 1300 & 2046 enzo

Kod 2300 enzo

Kod 1012 brand Enzo

 

Kod 2125 enzo

Kod 1066 enzo

Raglan Kod 1028 Charcoal Copy

1028 Heather Red Enzo

Raglan Enzo 1 copy Raglan Enzo 2 copy

Kod 2000 enzo

Kod 2816 enzo

 

 

Kod 1038 enzo

Kod 2520 enzo

Kod 2093 2 enzo

Kod 2093 1 enzo

 

Kod 1709 enzo

Kod 2085 ENZO

Kod 2075 enzo

  1. 2200 tu , hujung lengan mcm mna ? ttup atau ketat ?

  2. 1200 N warna turquoise x de ke???

  3. . klu bdk tingkatan 2 pkai pakaian mcm nie ada ke tk saiz yg kecil ?

  4. untuk budak x de ke?

  5. Hye
    Nak tanya if nak order tshirt round neck yang cotton tu brapa??
    Qty : 800 pcs
    with Logo

    Bebe Junaidi
    Brunei Darussalam

  6. Sy dh jumpe design yg brkenan…kod 1038 tu material cotton ke? ada size utk knak2 ?
    kalau size 28 tu agaknye umur brp yg pakai? kalau 5 thn bole?

  7. Salam..
    T-shirt berkolar utk kanak2 (saiz 32-38) ade x? boleh bagi kod nya? Kain x kisah sangat jenis apa..tq

  8. salam..harga yang dipaparkan termasuk cop ke? ataupun tu harga baju sahaja? Harga yang dipaparkan termasuk harga pos atau tidak?

  9. salam…klau nak beli baju shja boleh x????dalam dua helai sje….

  10. Ni kain dia berape gsm…..tahan ke kalau banyak kali basuh washing machine?

  11. slm kalau nak order untuk 1200N Long sleeve round nect 26t/c colur hitam dalam 5 helai, colour oren adeke nak dalam 40 helai
    harga boleh kurang ke pas tu proces camne. sy di rawang

  12. salam…
    adakah fabric semua tshirt di atas sama dengan fabrik polister cotton?

  13. ni ikut saiz baju enzo kan?

  14. brand ni dgn brand oren sport mana lagi bagus?

  15. antara enzo dgn oren sport, quality mana lagi better?

  16. nakk tanya ape bezo Enzo dengan Oren sport ? Bajuu die jenis macam mana ? Panas ke tidak ?

  17. bety strawbery

    blurr la .. nk tawu tmpt nyerr kat mne ??

  18. sampai saiz brape 2..?

  19. warna hijau ..light je..? hijau lain xda?

  20. saya nk oder yg ready made (enzo)….kosong….dlm 4 helai (lain2 kod)….dengan baju muslimah dlm 4 helai juga (lain2 kod)…boleh?

  21. KALAU NAK ORDER BERAPA LAMA BOLEH SIAP?

  22. ahmad syihan

    4000, 1000, 3000 tu ada warna purple tak?

  23. ahmad syihan

    1200n tu lengan 3 suku ke?

  24. 2093 tu ade x colour black white?? Klu depan nk sulam logo n nme..blkg nk print design…smua skli brpe ek hrga?? Lbih drpd rm35 ke ???

  25. Salam, nk tanya apa beza 1000 round neck 26 T/C single knit dgn 3000 round neck 30 T/C single knit

  26. 1012 ada tak yang lengan panjang?

  27. Nak tanya.. Harga setiap baju di atas tu masih valid ke?

  28. Iffah Zaini

    Boleh beri jika tuan ada cadangan: jika dah beli baju, di mana nak beli seluar track sukan?

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: