BAJU MICROFIBER/JERSI

Microfiber Enzo

 

Kod 1818 Quickdry Cotton enzo

Microfiber Kod 1804 2 Copy

Microfiber Kod 1804 Copy

Kod 2260 enzo

 

Kod 2283 enzo

 

Kod 1796N enzo

Kod 1815 enzo

Kod 1018 enzo

Kod 2068 enzo

 

 

 

Kod 2055 enzo

Kod 2714 enzo

Kod 2522 enzo

 

Kod 2050 enzo

Kod 2069N enzo

 

Kod 2724 enzo

Kod 2830 enzo

Kod 2802 enzo

Kod 2708 enzo

Kod 1708 enzo

  1. 3/4 or long sleeve tak de ke bang ?

  2. aida zuraini

    macam mana saya nak tempah?

  3. kat sini ada baju kelas dngan cetakan sekali ke?

  4. cantek….tp xde lengan panjang ke?

  5. DANIALDANISH

    nak tempah baju M.F4090 /2802 MICROFIBRE CUT+MANDARIN COLLAR ,warna merah,

  6. kain jenis cmner ye..

  7. kalo nak beli sehelai dulu blh x..?? nk buat cth..

  8. salam… saya dari sbah.. baru running busines cetak baju tapi berasaskan heat press… kalau saya order baju kosong ja sebarang jenis.. dlm 50 unit setiap 1 jenis… ada diskaun ka?

  9. kalau saya nak order baju kosong lebih 100 helai harga masih sama ke

    • Kalau 100 lai biasanya sy akan bg diskaun lagi…emelkan detail baju tu utk sy tengok brp hrga boleh tolak kat awak.

  10. harga baju ni skali ngan cop logo n design ke???

  11. berapa kena tambah tuk harga printing?

  12. bos.. jc yang lengan panjang xde ke?

  13. nk tnya bos..klu nk pegi kedai trus ble kn?..klu kt jb ada x?

  14. nzulqarnain

    Urmmm.. ni kalau letak nama n number ? kira berapa?

  15. ok xpa..=)

  16. nk print selai ambil x? harga x kesah, tapi kalau boley bgtaw la rege tu… sedang bt survey…

  17. Salam, harga baju tetap sama ke walaupun order sehelai sahaja?

  18. SM SS tu ape ek? suker yg mandarin collar tu

  19. amirul syazwan

    salam, klu printing nombor di depan dan blkang plus ad pkataan ‘SMTKL’ kat blakang utk 12 helai bg roundneck microfibre plain t-shirt 1815 berapa harganya?

  20. kalo order bape ari leh sampai?

  21. nak tnye, hrga bju yg ade kat situ trmasuk dngan hrga pos?

    • Tak…kat situ harga baju kosong je. Bila dah dpt design nak print baru sy bagi harga selai siap print semua sekali.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: