BAJU MUSLIMAH

Muslimah Enzo

KOD 8022 KIDS

SAIZ 28″-32″ RM24 SM/RM26 SS
SAIZ 34″-36″ RM25 SM/RM27 SS

Kod 8022 Muslimah enzo

Kod 8001 Muslimah

Kod 8004 & 8005 Muslimah

Kod 8009 8010 8011 Muslimah enzo

Kod 8012 & 8021 Muslimah enzo

Tshirt muslimah microfiber enzo

 

8083 Muslimah Enzo

  1. baju ni ada sampai saiz berapa ea??

  2. kalau nak tempah bawah pada 5 helai boleh ke?

  3. Kalau kosong & sanggup tanggung kos pos, boleh dipertimbangkan. Kalau nak detail, emelkan ke emel sy ye.

  4. Salam..kalau nk design sndri, hrga dy mgikut apa?

    • Design sndiri tetap sama gak harga dia kecuali kalau memang buat guna Photoshop atau Illustrator yg saya tak perlu adjust apa2 pun.

  5. blh pm sya harga untuk baju muslimah… kelisa_6175@yahoo.com.my

  6. boleh order utk individual x?

  7. asraf mustaqim

    kat mana design tshirt lelaki yang dpt dipadankan dgn baju muslimah ya?saya x jumpa,,

  8. Nak tanye boleh alter ke bahu die tu..kalau nak kecik kan 16″? n kalau nak tambah kata2 kat atas t shirt nih die kira macam mane pulak ye?

  9. salam,nak tanya,kalau nak beli baju muslimah dengan design pape jer (tema SAVE GAZA) dalam 5PCS.berapa harga 1pc paling rendah. TQ

  10. kalo nk order tu individu blh mix kaler tak tuk 5 helai tu?

  11. Baju2 muslimah ni ready stok ker?….leh beli any time x?..minimum brape pcs?klu tmbah nama jer brape rm?

    • Ye, ready stock..anytime boleh beli. Minimum order 5 lai.Tambah nama kat dada & lengan RM1, kalu nama kat bawah baju RM2.

  12. klu sy nk beli 4 helai saiz xxxL bley x

  13. As salam, macam mana nak beli baju muslimah ni ya?

  14. Bley x klu nk tmbh design??

  15. Baju muslimah ni ada size S hingga XL utk semua design tak?

  16. assalamualaikum.. ada tak design lain baju muslimah selain di atas.. kalu nk beli limit berapa helai..

  17. kalau size budak 38 ada tak

  18. as salam..klu nak tempah untuk baju muslimah dlm 30pcs siap simple design untk family day bape harga blh bg?

  19. nang amrina rasyada binti nik ahmad kamal

    assalamualaikum…..say nak order bju muslimah 7hlai gna kta2 sndiqi..bley???

  20. Nor Athirah

    salam. soalan sy sama mcm norehan. ni emel saya- norathirahsharif88@yahoo.com. tq

  21. saya berminat nak tempah 5 helai..kos posnya berapa?bila boleh dapat?

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: