Promosi macam2 jenis baju Raglan…..

Hai & Salam Cetak Baju kepada semua,

Alhamdulillah…..berjumpa lagi kita dalam blog kitaorang yang tak seberapa ni.

Korang yang baru melawat blog kitaorang ni saya ucapkan Selamat datang & sudi2kanlah survey macam2 benda berkenaan printing baju yang korang boleh dapat kat sini.

Yang selalu melawat blog kitaorang pun terima kasih banyak2 sebab korang sudi jadikan blog kitaorang sebagai rujukan korang.

Hari ni, saya nak buat promosi sikit. Tentang baju jenis Raglan. Sebelum ni saya dah pernah cerita pasal baju Raglan ni.

Kalau ikut kamus, Raglan ni sebenarnya baju yang disambung kain lain kat lengan. Ada 2 jenis baju..lengan panjang, pendek & lengan 3 suku.

Tapi setakat ni saya jual yang lengan 3 suku & lengan pendek je dulu yang readymade. Kalau nak lengan panjang, mesti order lebih daripada 50 lai ke atas.

Ni antara baju Raglan yang saya nak promosi kat korang hari ni….

Baju Raglan matahari

 

Ini brand JMJ Matahari. Ada 10 pilihan warna. Lengan 3 suku.

Design baju Raglan Body Putih Lengan Hitam

 

Design Baju Raglan 2015

 

Ini brand saya sendiri. Brand Ainix. Lengan 3 suku.

Kod 1028 Raglan Enzo

Ni brand Enzo. Lengan pendek. Ada baju budak & dewasa.

Baju Raglan Baseball Tee GILDAN

Ni baju Raglan brand Gildan. Lengan pendek.

Bawah ni antara baju2 yang kitaorang pernah print guna baju Raglan tu ye….

Baju Raglan senior

Baju Raglan senior 3

Baju Raglan enzo

Baju Raglan 1

tshirt raglan cetak

tshirt raglan cetak baju

tshirt I AM Raglan

Actually banyak lagi design baju Raglan yang kitaorang pernah  print sebelum ni. Cuma ni je antara yang sempat saya ambik gambar & upload dalam blog ni.

Ok….kalau nak order TShirt ngan kitaorang, tentukan design nak print & kuantiti tempahan tu dan :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

Selain daripada baju Raglan ni…ada macam2 jenis baju yang saya sediakan untuk korang. Klik kat macam2 katalog baju kat atas nun untuk lihat baju apa yang korang nak ikut bajet korang. Murah ada & mahal skit pun ada.

Harga kitaorang bergantung pada kuantiti tempahan, design nak print & jenis baju jugak.

Ramai jugak yang tanya pasal baju jersi lengan panjang macam bawah ni. So, kalau korang nak order pun boleh jugak….

baju jersi arorasport

Klik link SINI untuk lihat macam2 jenis baju jersi lengan panjang ni ye.

Oklah….cam biasa. Saya nak kongsi skit cerita pasal baju yang saya dah pernah siapkan sebelum ni.

tshirt cetak stiker

tshirt cetak

Ni saya guna stiker ni atau heatpress ni. Kalau order sikit tapi nak kaler ori camni, saya suggest guna stiker je. Kalau printing, agak remeh & banyak kaler nak guna tu. Bawah ni ada lagi baju yang saya guna stiker. Cer tengok….

tshirt print stiker

tshirt stiker

Yang tulisan tu saya print tapi gambar dinasour tu je saya guna stiker. Ni gambar sebelum saya heat guna mesin heatpress. Lepas tu….

tshirt heatpress

Pastu kita heat dalam 10 ke 15 saat. Tadaaaa……

tshirt heatpress

Akhirnya..jadi le camni.

Oklah..setakat ni dulu ye. Nanti kita sambung lagi dilain hari. Cam biasa….

Ok….kalau nak order TShirt ngan kitaorang, tentukan design nak print & kuantiti tempahan tu dan :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

Selamat bershopping…..baiiiiii…

Ikhlas dari :

Abg Nik & Kak Salina
www.mohcetakbajuiam.com
www.cetaktee.com

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 31/05/2015, in Umum. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: