VERSI BARU TSHIRT I AM DI www.mohcetakbaju.com!

Hai, hai & Salam Cetakbaju semua,

Ebook kitaorang telah dinaikkan harga kepada RM100 hari ini & TAWARAN PERCUMA ditamatkan serta merta kerana bgi memberi laluan kepada promosi TShirt2 lain dalam blog kitaorang.

Bagi yang mendapatkan ebook kami semasa tempoh promosi lepas, tahniah & terima kasih diucapkan. Saya akan membantu korang semampu mungkin bagi menjayakan bisnes TShirt masing-masing. Bagi yang belum dapatkan ebook tersebut & ingin membuat bisnes TShirt jugak, korang pun dialu2kan utk membeli ebook tersebut sebab ada 101 jenis idea bisnes yang saya akan kongsikan dalam ebook tersebut.

<<KLIK SINI UNTUK DAPATKAN EBOOK TERSEBUT>> 

Ok….hari ni kitaorang nak promote TShirt I AM Versi kami sendiri.

Ini hanya permulaan je baru. Lepas ni, kitaorang akan reka macam2 jenis lagi TShirt I AM untuk kemudahan korang.

Kalau korang nak tahu jugak, kami juga prepare website KHAS hanya untuk order TShirt I AM je. Macam2 jenis TShirt I AM yang kitaorang tawarkan tapi kami terima 5 lai ke atas je…..diulangi…5 lai ke atas je..

Nak tahu tak apa nama website kami tu………namanya www.mohcetakbajuIAM.com.

Heheehe…..lebih kurang je namanya macam website ni..www.mohcetakbaju.com tapi saya tambah I AM kat belakang dia.

So, korang ada 2 pilihan. Nak order kat sini ke atau order kat website tu. Terpulang pada korang.

Apa versi baru Baju I AM kitaorang….tengok bawah ni ye.

Contoh TShirt I AM 1

Contoh TShirt I AM 2

Contoh TShirt I AM 3

Contoh TShirt I AM 4

Contoh TShirt I AM 5

Contoh TShirt I AM 6

Jika korang tak berkenan dengan font diatas, korang boleh pilih sendiri font2 tu kat internet..cari “FREE FONT” & bersepah2 contoh font free kalau korang nak pilih.

Takpun, klik kat www.dafont.com. Tempat biasa aya cari font yang FREE. Jangan cari yang berbayar ye. Jenuh nak kena keluarkan duit lak nanti.

Ok..ini hanya permulaan dulu. Saya akan perkenalkan pelbagai versi baru baju I AM dari masa ke semasa nanti.

Gambaran awal sebenar TShirt tu nanti lebih kurang macam kat bawah ni tapi nama dalam kotak tu tukar kepada jenis2 font yang kat atas ni.

DSCN0175

tshirt I AM

tshirt i am

tshirt i am

Ini hanya contoh sahaja. Tulisan bawah kotak tu, tambah lagi RM2 dari harga standard yang saya berikan.

So, jika korang nak order TShirt camni & ada background hitam sperti gambar diatas ni, rujuk harga sehelai siap print seperti dibawah ni & TAMBAH RM1 BAGI SETIAP KUANTITI TEMPAHAN.

Tshirt I AM 4Square 2014 copy

Tshirt I AM 4Square 2014 Long Sleeve copy

Ok..kalau ada sape2 yang berminat nak order TShirt I AM versi kitaorang, sila :

1. Emelkan detail order korang ke emel kami di adminkomisen@gmail.com atau;

2. Whatsapp atau SMS ke 0192254028 (Abg Nik) atau 0193643692 (Kak Salina) atau;

3. Call kitaorang untuk dengar suara kitaorang sendiri tapi tolong jangan call malam ye. Kami pun nak berehat jugak!!

So, tepulang pada korang. Selamat bershopping!!!

Yang sentiasa membantu,

Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 15/12/2014, in Baju I AM, Umum. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: