Selamat menyambut Tahun Baru 2015 & jom tempah TShirt korang disini….

Happy New Year

 

Hai, hai, hai & Salam Tahun Baru pada semua pelawat mohcetakbaju.com,

Beberapa hari lagi, kita akan menjenguk ke Tahun 2015. Rasanya baru lagi kita masuk 2014. Dalam setahun ni, Alhamdulillah, rezeki kami semakin melimpah ruah termasuk le kedai baru kitaorang yang dah siap untuk cover order yang makin meningkat kebelakangan ni.

Kitaorang di www.mohcetakbaju.com juga nak kongsi kesedihan kepada korang yang dilanda banjir dibeberapa negeri. Kitaorang harap korang tabah & sabar hadapi dugaan dari Allah. In Sha Allah, ada hikmah besar atas semua yang berlaku tu.

Rumah adik & abang saya di kemaman pun dah hampir tenggelam. Rumah mak, Alhamdulillah…tak naik air lagi. Kitaorang doakan semoga banjir tu cepat2 le surut & korang dapat jalani hidup seperti sebelum ini segera.

Hari ni saya nak berkongsi ngan korang tempahan2 yang saya dah siapkan sepanjang 2014 lepas untuk tatapan korang semua.

So, kalau sape2 yang nak order TShirt untuk apa sahaja aktiviti korang tahun depan, kami alu2kan & In Sha Allah, akan kami layan sebaik mungkin bagi dapatkan TShirt korang tu.

Ok..antara TShirt2 yang kitaorang siapkan baru2 ni ialah TShirt Rewang atau TShirt Kahwin seperti dibawah…

tshirt kahwin rewang

tshirt rewang

 

TShirt rewang atau TShirt kahwin camni banyak yang orang order kebelakangan ni. Diaorang bagi gambar & saya akan transfer kepada gambar ala bayang2 macam kat atas ni.

Selain dari tu….banyak jugak saya terima TShirt Family Day macam bawah ni….

tshirt family day

 

tshirt hari keluarga

 

tshirt hari keluarga

hari keluarga

 

tshirt keluarga

 

tshirt keluarga

 

Selain daripada baju rewang & baju keluarga, ada jugak tempahan baju group yang saya terima sebelum ni. Tapi print simple je. 1 kaler depan belakang.

tshirt cetak

cetak tshirt

cetak baju

cetak baju

Ok..ni antara tempahan2 yang sempat saya upload dalam artikel hari ni. Banyak lagi gambar yang dah ambik tapi tak sempat nak upload lagi.

So, tunggu le cerita2 lain akan datang dalam Tahun 2015 ni. In Sha Allah, saya akan sediakan macam2 lagi produk baru kitaorang pasal cetak baju ni sebab saya dalam proses nak belajar macam2 stail printing lagi dalam 2015 ni.

Iklan TShirt I AM 4

 

Follow blog kitaorang untuk tengok apa yang kitaorang tawarkan nanti.

Ok..kalau ada sape2 yang berminat nak order TShirt ngan kitaorang, sila :

1. Emelkan detail order korang ke emel kami di adminkomisen@gmail.com atau;

2. Whatsapp atau SMS ke 0192254028 (Abg Nik) atau 0193643692 (Kak Salina) atau;

3. Call kitaorang untuk dengar suara kitaorang sendiri tapi tolong jangan call malam ye. Kami pun nak berehat jugak!!

Baiii…jumpa lagi…….

Abang Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 25/12/2014, in Baju Family Day, Baju Kerja Kawin @ Rewang, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: