PROMOSI TSHIRT RAGLAN TAHUN 2015

Hai, hai & Salam Cetakbaju untuk semua pelawat mohcetakbaju.com,

Alhamdulillah & syukur sangat2 sebab blog mohcetakbaju.com ni masih berjalan & semakin berkembang di Tahun 2015 ni. Bukan senang sebenarnya nak maintain satu2 bisnes dalam jangkamasa 5 tahun ni. Hasil usaha gigih & tak reti putus asa, Alhamdulillah kami dah sampai ke tahap ini.

Tahun 2015 ni, dengan izin Allah…saya akan meningkatkan lagi produk & servis kitaorang supaya dapat bagi yang terbaik kepada korang semua.

Tapi tanpa korang…memang konfem, kitaorang pun tak ke mana sebenarnya. Terima kasih tak terhingga buat korang.

Hari ini saya nak kongsi ngan korang tentang produk terbaru kitaorang yang baru dilancarkan & dijangka akan menggunakan jenama kami sendiri iaitu BAJU RAGLAN BRAND AINIX.

Buat permulaan ni, kitaorang nak promote baju Raglan LENGAN 3 SUKU – BODY KELABU & LENGAN HITAM seperti dibawah ni.

Untuk permulaan ni, kitaorang akan jual dalam RM18 sehelai (Harga asal RM20) & promosi ni saya akan tamatkan sehingga TShirt Raglan Peringkat 1 ni habis dijual (kebiasaannya dalam sebulan dah habis dijual). Stok sedia ada adalah sebanyak 600 helai iaitu saiz XS hingga 2XL. Setiap saiz 100 helai.

Design Baju Raglan 2015

 

Seperti biasa, saya hanya terima order 5 helai ke atas sahaja. Harga diatas adalah untuk harga baju kosong sahaja tanpa cetak.

Jika anda ingin mencetak design anda sendiri diatas baju tu, sila emelkan ke emel saya di adminkomisen@gmail.com untuk dapatkan harga beserta cetakan tersebut. INGAT!!! KAMI TERIMA 5 HELAI KE ATAS SAHAJA.

Korang juga boleh print mengikut design2 kami seperti dibawah :

Design Baju Raglan Nama kelas 2015 Design Baju Raglan Nama 2015 Design Baju Raglan I AM 2015

Ini hanya sebahagian daripada design yang biasa customer kitaorang nak print.

So, terpulang pada korang. Jika korang nak design lain & tak tahu nak designkan apa, klik DISINI untuk korang buat design tu sendiri ikut citarasa korang. Lagi puashati.

Selain daripada baju Raglan seperti diatas, kitaorang juga ada TShirt Raglan biasa lengan pendek seperti dibawah.

BRAND ENZO

Kod 1028 Raglan Enzo

 

BRAND GILDAN

Baju Raglan Baseball Tee GILDAN

 

So, terpulang pada korang nak pilih yang macamana tapi setakat ni yang readymade, ini je yang ada dulu.

Kalau korang nak buat selain daripada design yang ada kat atas ni, saya boleh buat custom made tapi dengan syarat 50 lai ke atas….diulangi!!!50 lai ke atas ye.

So, pada korang yang berkenan nak buat TShirt untuk apa sahaja aktiviti korang & menggunakan TShirt Raglan ni atau apa sahaja jenis TShirt kat katalog atas nun, korang boleh order terus samada melalui :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

Kitaorang menantikan tempahan korang ye. In Sha Allah, kitaorang akan layan korang sebaik mungkin.

Ok…hari ni cam biasa, kalau nak kongsi cerita pasal tempahan sebelum ni memang tak sah. Apa cerita kitaorang?

cetak tshirt engineering

Ni gambar asal yang customer bagi. 2 kaler printing. Alhamdulillah, mudah je sebab customer dah bagi siap dalam Adobe Illustrator. Hasilnya cam bawah ni…

tshirt cetak engineer

tshirt cetak engineer

Baju yang gelap tu ada bayang2 hitam jugak sebab guna baju kaler navy. Walaupun tak guna locking tapi masih lagi mampu print 2 kaler camtu.

Selain dari tu…

cetak tshirt kelas

cetak tshirt kelas raglan

Haaa….yang ni tshirt kelas print atas baju jenis Raglan brand Enzo kaler hitam merah. Design ni pun customer bagi siap dalam Ai. So, senang sikit nak print. Pun 1 kaler depan belakang. Lebih murah & lebih mudah nak print.

Lagi? Apalagi……

cetak tshirt kapalterbang

Yang ni saya suka sebab cantik betul bila print. Gambar kapalterbang. Depan belakang print. Depan 2 kaler & belakang 1 kaler.

cetak baju kapalterbang

cetak baju kapalterbang

cetak baju kapalterbang

Ni antara gambar baju yang sempat saya ambik. Ada 3 jenis gambar kapalterbang. Semua design lebih kurang camni.

Selain dari tu…

cetak baju

cetak tshirt

Ni print biasa je. Design ni pun, customer yang bagi design ni dalam Ai. Tak yah edit2 dah. Print je terus.

Print 1 kaler merah je. Mudah je.

Oklah setakat ni jelah dulu ye. Jumpa lagi kita akan datang di lain minggu.

Sekali lagi….

So, pada korang yang berkenan nak buat TShirt untuk apa sahaja aktiviti korang & menggunakan TShirt Raglan ni atau apa sahaja jenis TShirt kat katalog atas nun, korang boleh order terus samada melalui :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!)

Sampai jumpa lagi….baaiiiiii…..

Abang Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 02/01/2015, in Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju I AM, Baju Kelas and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. fauzi rashid

    salam…baju raglan tu klu nk order yg kosong boleh ke?

  2. Terbaik. T-shirt raglan sekarang memang tengah hot, terutama dikalangna budak sekolah. Letak je habis. hehe. Cantik kilang tuan nampak kemas je kerja pun dalam keadaan selesa.

    Semoga tuan terus kaya dan berjaya !😀

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: