Monthly Archives: December 2014

Selamat menyambut Tahun Baru 2015 & jom tempah TShirt korang disini….

Happy New Year

 

Hai, hai, hai & Salam Tahun Baru pada semua pelawat mohcetakbaju.com,

Beberapa hari lagi, kita akan menjenguk ke Tahun 2015. Rasanya baru lagi kita masuk 2014. Dalam setahun ni, Alhamdulillah, rezeki kami semakin melimpah ruah termasuk le kedai baru kitaorang yang dah siap untuk cover order yang makin meningkat kebelakangan ni.

Kitaorang di www.mohcetakbaju.com juga nak kongsi kesedihan kepada korang yang dilanda banjir dibeberapa negeri. Kitaorang harap korang tabah & sabar hadapi dugaan dari Allah. In Sha Allah, ada hikmah besar atas semua yang berlaku tu.

Rumah adik & abang saya di kemaman pun dah hampir tenggelam. Rumah mak, Alhamdulillah…tak naik air lagi. Kitaorang doakan semoga banjir tu cepat2 le surut & korang dapat jalani hidup seperti sebelum ini segera.

Hari ni saya nak berkongsi ngan korang tempahan2 yang saya dah siapkan sepanjang 2014 lepas untuk tatapan korang semua.

So, kalau sape2 yang nak order TShirt untuk apa sahaja aktiviti korang tahun depan, kami alu2kan & In Sha Allah, akan kami layan sebaik mungkin bagi dapatkan TShirt korang tu.

Ok..antara TShirt2 yang kitaorang siapkan baru2 ni ialah TShirt Rewang atau TShirt Kahwin seperti dibawah…

tshirt kahwin rewang

tshirt rewang

 

TShirt rewang atau TShirt kahwin camni banyak yang orang order kebelakangan ni. Diaorang bagi gambar & saya akan transfer kepada gambar ala bayang2 macam kat atas ni.

Selain dari tu….banyak jugak saya terima TShirt Family Day macam bawah ni….

tshirt family day

 

tshirt hari keluarga

 

tshirt hari keluarga

hari keluarga

 

tshirt keluarga

 

tshirt keluarga

 

Selain daripada baju rewang & baju keluarga, ada jugak tempahan baju group yang saya terima sebelum ni. Tapi print simple je. 1 kaler depan belakang.

tshirt cetak

cetak tshirt

cetak baju

cetak baju

Ok..ni antara tempahan2 yang sempat saya upload dalam artikel hari ni. Banyak lagi gambar yang dah ambik tapi tak sempat nak upload lagi.

So, tunggu le cerita2 lain akan datang dalam Tahun 2015 ni. In Sha Allah, saya akan sediakan macam2 lagi produk baru kitaorang pasal cetak baju ni sebab saya dalam proses nak belajar macam2 stail printing lagi dalam 2015 ni.

Iklan TShirt I AM 4

 

Follow blog kitaorang untuk tengok apa yang kitaorang tawarkan nanti.

Ok..kalau ada sape2 yang berminat nak order TShirt ngan kitaorang, sila :

1. Emelkan detail order korang ke emel kami di adminkomisen@gmail.com atau;

2. Whatsapp atau SMS ke 0192254028 (Abg Nik) atau 0193643692 (Kak Salina) atau;

3. Call kitaorang untuk dengar suara kitaorang sendiri tapi tolong jangan call malam ye. Kami pun nak berehat jugak!!

Baiii…jumpa lagi…….

Abang Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

VERSI BARU TSHIRT I AM DI www.mohcetakbaju.com!

Hai, hai & Salam Cetakbaju semua,

Ebook kitaorang telah dinaikkan harga kepada RM100 hari ini & TAWARAN PERCUMA ditamatkan serta merta kerana bgi memberi laluan kepada promosi TShirt2 lain dalam blog kitaorang.

Bagi yang mendapatkan ebook kami semasa tempoh promosi lepas, tahniah & terima kasih diucapkan. Saya akan membantu korang semampu mungkin bagi menjayakan bisnes TShirt masing-masing. Bagi yang belum dapatkan ebook tersebut & ingin membuat bisnes TShirt jugak, korang pun dialu2kan utk membeli ebook tersebut sebab ada 101 jenis idea bisnes yang saya akan kongsikan dalam ebook tersebut.

<<KLIK SINI UNTUK DAPATKAN EBOOK TERSEBUT>> 

Ok….hari ni kitaorang nak promote TShirt I AM Versi kami sendiri.

Ini hanya permulaan je baru. Lepas ni, kitaorang akan reka macam2 jenis lagi TShirt I AM untuk kemudahan korang.

Kalau korang nak tahu jugak, kami juga prepare website KHAS hanya untuk order TShirt I AM je. Macam2 jenis TShirt I AM yang kitaorang tawarkan tapi kami terima 5 lai ke atas je…..diulangi…5 lai ke atas je..

Nak tahu tak apa nama website kami tu………namanya www.mohcetakbajuIAM.com.

Heheehe…..lebih kurang je namanya macam website ni..www.mohcetakbaju.com tapi saya tambah I AM kat belakang dia.

So, korang ada 2 pilihan. Nak order kat sini ke atau order kat website tu. Terpulang pada korang.

Apa versi baru Baju I AM kitaorang….tengok bawah ni ye.

Contoh TShirt I AM 1

Contoh TShirt I AM 2

Contoh TShirt I AM 3

Contoh TShirt I AM 4

Contoh TShirt I AM 5

Contoh TShirt I AM 6

Jika korang tak berkenan dengan font diatas, korang boleh pilih sendiri font2 tu kat internet..cari “FREE FONT” & bersepah2 contoh font free kalau korang nak pilih.

Takpun, klik kat www.dafont.com. Tempat biasa aya cari font yang FREE. Jangan cari yang berbayar ye. Jenuh nak kena keluarkan duit lak nanti.

Ok..ini hanya permulaan dulu. Saya akan perkenalkan pelbagai versi baru baju I AM dari masa ke semasa nanti.

Gambaran awal sebenar TShirt tu nanti lebih kurang macam kat bawah ni tapi nama dalam kotak tu tukar kepada jenis2 font yang kat atas ni.

DSCN0175

tshirt I AM

tshirt i am

tshirt i am

Ini hanya contoh sahaja. Tulisan bawah kotak tu, tambah lagi RM2 dari harga standard yang saya berikan.

So, jika korang nak order TShirt camni & ada background hitam sperti gambar diatas ni, rujuk harga sehelai siap print seperti dibawah ni & TAMBAH RM1 BAGI SETIAP KUANTITI TEMPAHAN.

Tshirt I AM 4Square 2014 copy

Tshirt I AM 4Square 2014 Long Sleeve copy

Ok..kalau ada sape2 yang berminat nak order TShirt I AM versi kitaorang, sila :

1. Emelkan detail order korang ke emel kami di adminkomisen@gmail.com atau;

2. Whatsapp atau SMS ke 0192254028 (Abg Nik) atau 0193643692 (Kak Salina) atau;

3. Call kitaorang untuk dengar suara kitaorang sendiri tapi tolong jangan call malam ye. Kami pun nak berehat jugak!!

So, tepulang pada korang. Selamat bershopping!!!

Yang sentiasa membantu,

Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

%d bloggers like this: