Dapatkan ebook eksklusif “101 IDEA BISNES TSHIRT” untuk anda mulakan bisnes TShirt korang!!!!

TShirt I AM copyHai, hai, hai…….

Kepada semua pelanggan & pelanggan setia mohcetakbaju.com, hari ni dalam sejarah kami di www.mohcetakbaju.com. Tahu tak kenapa?

Buat julung2 kalinya, kami di www.mohcetakbaju.com ingin menawarkan pada korang satu ebook KHAS yang boleh korang gunakan untuk memulakan bisnes TShirt korang ataupun mengembangkan lagi bisnes TShirt sedia ada korang…

Dapatkan ebook “101 Idea Bisnes TShirt” yang korang boleh buat terus lepas baca buku tersebut. Ebook KHAS ni memang eksklusif dibuat untuk sesiapa sahaja….diulangi! sesiapa sahaja yang ingin memulakan bisnes TShirt mereka TANPA bersusah payah korang nak cetak baju tu sendiri.

Ebook ni dianggap Eksklusif kerana isi kandungan & idea yang kitaorang masukkan dalam ebook ini adalah hasil pemerhatian & pengalaman kitaorang dalam bisnes TShirt sejak 5 tahun kebelakangan ini.

Kenapa nak kena dapatkan ebook ni?

1.  Sebab kitaorang beri bukan 1 atau 2 idea tapi 101 idea yang korang mungkin tak terfikir tentang bisnes TShirt yang ada dalam dunia ni.

2. Sebab idea2 yang ada dalam ebook ni boleh beri income part time kepada korang & sekaligus dapat le korang pendapatan tambahan yang memang benar2 boleh buat duit.

3.  Sebab…idea yang kitaorang bagi ni EKSKLUSIF hanya untuk mereka yang benar2 komited & bersungguh2 nak buat bisnes TShirt je. Kalau yang jenis hangat2 taik ayam tu, rasanya baik lupakan je lah.

4.  Sebab…..idea2 ni hasil pemerhatian & pengalaman kitaorang sendiri yang dah berpengalaman hampir 5 tahun dalam bidang cetak baju ni.

5.  Sebab…..memang dah terbukti idea2 ni memang boleh buat duit sebab bisnes TShirt ni memang mendapat sambutan gila2 dari customer. Buktinya…..kitaorang maintain 1,000 ke 3,000 helai sebulan hasil dari bisnes cetak kitaorang semenjak 5 tahun yang lepas.

hardcoverjacket_747x1076

 

 

Ebook “101 Idea Bisnes TShirt” kitaorang berharga RM100 RM250 

1.  Sudah pasti EBOOK KHAS yang sape2 pun tak pernah buat lagi sebelum ni dalam dunia ni.

Tawaran PERCUMA :

1.  Bantuan KHAS untuk semua tempahan TShirt dengan kami

So, terpulang pada korang. Keputusan bijak adalah ditangan korang sendiri. Saya tak rugi apa2 pun.

Sebarang pertanyaan lanjut, sila emelkan ke adminkomisen@gmail.com.

Jika anda dah bersedia untuk dapatkan ebook tersebut, bank in RM100 ke mana-mana akaun bank dibawah, isi form di bawah ni & emelkan bukti bayaran ke emel kami di adminkomisen@gmail.com.

 

Nama Bank : Maybank Berhad
Nama Akaun : Ainix Resources
No.Akaun  : 508065882325

Nama Bank : CIMB Bank Berhad
Nama Akaun : Nik Nasruddin Nik Malek
No.Akaun : 7015974671

Nama Bank : Bank Simpanan Nasional (BSN)
Nama Akaun : Nik Nasruddin Nik Malek
No.Akaun : 08238-41-00011574-1

Nama Bank : Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB)
Nama Akaun : Nik Nasruddin Nik Malek
No.Akaun : 13-026-02-010489-3 

Logo Ambank

Nama Bank : Ambank Berhad
Nama Akaun : Nik Nasruddin Nik Malek
No.Akaun : 8881005375293

BORANG TEMPAHAN

Setelah kami menerima bayaran korang, saya akan emelkan ke emel korang ebook tersebut dalam bentuk pdf untuk korang terus mulakan bisnes TShirt korang.

HANYA KORANG SAJE YANG BOLEH MENGUBAH NASIB KORANG….ORANG LAIN TAK ADA KUASA PUN. SO, BERTINDAKLAH SEKARANG & LIHATLAH PERUBAHANNYA KELAK!

Semoga kita semua beroleh kejayaan kelak, In Sha Allah.

Dari kami,

Abang Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com

P.S : Kalau korang rasa nak start berniaga dalam 2015 ni, cubalah berniaga TShirt yang makin mendapat sambutan kebelakangan ni.

P.P.S :  Carilah pendapatan sampingan dalam Tahun 2015 ni sebab korang tak akan tahu apa akan terjadi pada Tahun 2015 ni. Jika GST dilaksanakan, bersedialah untuk korang menghadapi perbelanjaan harian yang tinggi. So, carilah pendapatan sampingan mulai sekarang.

P.P.P.S :  Inilah peluang terbaik untuk korang membuat bisnes TShirt Tanpa Pening mencetak sendiri TShirt tersebut.

———————————————————————————————————-

TEMPAHAN CETAK TSHIRT MASIH BERJALAN SEPERTI BIASA

Antara TShirt yang saya pernah siapkan sebelum ni…..

Ok…cam biasa..kalau nak order :

1.  Isi form kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat atas nun atau;

2. Emelkan detail & design nak print tu kat emel saya di adminkomisen@gmail.com atau:

3.  Call, Whatsapp, sms ke 0193643692 (Kak Salina) atau 0192254028 (Abang Nik) –PERINGATAN….JANGAN CALL MALAM2 YE SEBAB KITAORANG NAK REHAT JUGAK YE…..

Nik & Salina
adminkomisen@gmail.com

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 30/11/2014, in Umum. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: