Daily Archives: 02/06/2020

Korang tempah cetak baju & kami poskan satu2 kat semua customer korang……..Boleh?

Assalam & Salam Cetak Baju semua,

Apa khabar semua?

Almaklumlah semua duduk kat rumah sekarang sebab PKPB masih berjalan kan.

Harap2 semua sihat le ye.

Ok…dipendekkan cerita…..kami ingin buat tawaran kat korang untuk KAMI TOLONG POSKAN KAT SEMUA CUSTOMER KORANG SEHINGGA 1 TARIKH YANG KAMI TETAPKAN NANTI TAPI ADA SYARATNYA……….

Mungkin korang tak faham apa yang saya maksudkan ni…

Sebelum2 ni, saya hanya poskan kat alamat penerima sahaja untuk 5 helai ke atas.

Tapi sempena PKPB ni…saya nak bantu korang untuk sama2 buat duit dengan kitaorang tanpa pening kepala nak fikir camane nak poskan baju tu kat customer korang.

Maknanya….korang buat pre-order & marketing sendiri design baju yang korang nak tempah tu tapi kitaorang tolong poskan setiap helai tu kan customer korang…..

Camane…ok tak?

Sebelum ni..bila korang order baju, korang sendiri yang akan agihkan kat customer sebab sebelum PKP tak ada..korang boleh lagi serah baju tu sendiri kat customer atau kawan2 korang.

Tapi dalam PKPB ni….saya nak bantu korang untuk poskan terus baju tu kat customer korang.

Cuma saya akan cajkan sedikit kos pos sekurang2nya RM5 untuk 1 customer nanti.

Cuma satu lagi nak bagitahu…..tempahan still 5 helai ke atas ye.

So…agak2 korang faham tak explanation saya tu ye?

Kalau nak lebih faham, cuba baca langkah2 mudah kat bawah ni…..

  1.  Korang designkan baju yang nak tu.

  2. Tunjuk dulu kat kitaorang & anggaran nak tempah untuk saya bagi harga dulu.

  3. Dah dapat harga……promote kat FB, IG, Twitter, Whatsapp, Telegram dll.

  4. Dah dapat tempahan, maklumkan pada kami.

  5. Buat deposit

  6. Kami start cetak

  7. Dah siap……kami akan poskan satu2 kat customer korang

  8. Customer korang dapat & dia sukahati.

  9. Customer korang order lagi lepas tu…… ­čÖé

Dah fahamkan?

So…itu antara cara yang korang boleh buat untuk jana pendapatan hanya duduk dirumah je.

Printing & pos kitaorang buatkan….korang just cari customer je.

Katakan korang dapat 10 helai tempahan.

Korang ambik untung RM5 sehelai. So…untung dah RM50. Oklah tu daripada tak ada langsung.

Nak print & pos satu2 baju tu kat customer pun tak payah pening2 kepala….kan!

Duit pun masyyukkk!!!

 

Kitaorang di www.mohcetakbaju.com bukan je sediakan servis cetak baju design sendiri tapi kitaorang pun ada jual baju kosong jugak….

Antaranya :

  1.  Gildan
  2. Enzo
  3. Oren Sport
  4. 4Square
  5. Rightway
  6. Arorasport

Semuanya jenis yang berkualiti & memang puashati gilller kalau pakai baju tu.

Ni antara contoh2 baju kami yang ada tu…..

 

Ada macam2 brand yang korang boleh pilih & semuanya memang kualiti first class.

Bagi yang nak jadi ejen kitaorang, boleh je register kat link bawah ni ye.

 

So…oklah dulu ye.

Kitaorang menunggu tempahan korang ye.

Pesanan ini juga KHAS buat ejen TShirt kitaorang yang tengah pening camane nak buat duit time2 PKPB ni ye.

Baaaiiiii….

Abg Nik & Kak Salina

%d bloggers like this: