DROPSHIP…Servis POS cetak baju anda ke setiap customer dimana jua mereka berada!

Salam Cetak Baju semua,

Apa khabar semua pelawat kami di http://www.mohcetakbaju.com?

Saya doakan agar korang semua sihat selalu & dijauhi dari wabak penyakit Covid 19….amiinn.

Nampaknya dah ramai yang dah cucuk vaksin & bulan 9 & 10 dijangka akan capai komuniti berkelompok (herd community),

Bila makin ramai cucuk vaksin, maka makin ramai yang dilindungi dari Covid & aktiviti yang biasa kita buat sebelum vaksin dulu…In Sha Allah akan kembali semula.

Bila makin ramai dah boleh buat aktiviti…so, aktiviti2 berkumpulan seperti Hari Keluarga, konvoi, sekolah, hari sukan, kahwin, reunion dan lain2 lagi akan aktif semula secara perlahan2.

So..bagi korang yang dah lama sangat plan nak buat aktiviti2 tu…dah boleh plan dah dengan kawan2 ni untuk start buat tshirt korang.

Kalaupun rasa macam malas lagi nak berkumpul ramai2, korang boleh jugak order Tshirt untuk group korang sebagai kenangan Tahun 2021 ni.

BAGAIMANA CARA NAK TEMPAH TSHIRT KORANG TU YE?

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Salah satu cara nak tempah TShirt tapi tak fikir pasal pos ialah servis DROPSHIP.

Dengan cara dropship….korang boleh tempah TShirt dengan kitaorang walaupun sehelai & kitaorang akan pos kat setiap customer korang walau dimana sahaja diaorang berada.

Apa yang perlu korang sediakan ialah…Nama customer, alamat & no.telefon je.

Saiz baju boleh buat dalam list untuk mudah saya proses order nanti.

Contohnya macam baru2 ni….

Mula2 customer tu nak mintak pos semua sekali baju tu kat dia & dia akan poskan ke customer dia.

Tapi lepas tu…berubah fikiran nak mintak saya poskan baju tu ke customer dia terus.

So…saya terus setuju tapi dengan syarat kena tanggung kos pos masing2 nanti.

Dia setuju & Alhamdulillah…lepas siap baju tu..terus saya pos kat semua customer2 dia.

Ini hanya sebahagian gambar yang saya sempat ambik.

Sebelum ni ada beberapa kali buat dropship ni & Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.

Apa kelebihan kalau buat DROPSHIP ni berbanding kita sendiri yang pos kat customer?

Tak perlu pening2 kepala nak fikirkan camane nak poskan baju tu kat customer.

Tak perlu penat2 badan nak gi ke pejabat pos atau pejabat courier untuk pos baju tu.

Tak perlu pening kalau barang tu tak sampai kat customer sebab kami akan monitor brg2 tersebut.

Tak perlu buang masa nak tulis atau taip nama & alamat customer satu2 kalau ada beratus order.

Tahu2 dapat untung atas angin je terus dengan kurang kerja.

Kat bawah ni saya kongsikan dengan korang semua gambar2 baju yang kitaorang pernah pos kat customer walau dimana saje mereka berada…

Apa kata customer2 pasal servis TShirt ni ye?

Kalau korang rasa nak konfiden lagi…KLIK KAT SINI ye!

Apa cerita cetak TShirt kami baru2 ni?

Baju hoodie ni customer mintak nak sulam.

Memang cantik tapi harga mahal sikit berbanding printing sebab sulam saya caj ikut bilangan stitches.

Yang ni TShirt syarikat..geng2 schlumberger.

Mula2 tu customer suggest buat heatpress atau stiker, tapi saya syorkan supaya buat print silkscreen printing sebab kalau stiker atas baju microfiber takut nampak x clear nanti.

Sebelum ni pernah buat,,klaua stiker putih atas baju microfiber gelap, dia tenggelam.

So…baik saya suggest printing biasa.

Alhamdulillah customer setuju.

Ni antara TShirt company yang saya siapkan baru2 ni.

Agak simple je & senang nak print.

BAGAIMANA CARA NAK TEMPAH TSHIRT KORANG TU YE?

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

So…saya rasa setakat ni sajalah dulu ye.

Alhamdulillah…setakat ni tempahan ada je masuk & tak putus2.

Semoga beberapa minggu lagi ada sinar yang akan menyinari ekonomi Malaysia terutamanya untuk peniaga2 kecil macam kami ni….In Sha Allah!

Sampai jumpa lagi…baaaaiiii…

Ikhlas :

Abg Nik & Kak Salina

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on 04/09/2021, in Umum. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: