Tempah TShirt Korban di Tahun 2022 ni….

Assalam semua peminat blog kami,

Apa khabar semua? Tengah buat apa tu?

Mesti ada yang tengah mencari2 TShirt nak buat korban tahun 2022 ni kan?

Ye lah…dah 2 tahun lebih tak boleh buat korban dengan sempurna…Alhamdulillah tahun ni dapat le join buat korban dengan sempurna sikit.

Walaupun 2 tahun ni agak struggle sikit tapi syukur ada jugak yang order TShirt korban ni sebenarnya tahun lepas.

Walaupun tak sebanyak tahun2 sebelum pandemik ni, sekurang2 nya ada jugak yang sudi tempah dengan kitaorang.

Macam contoh tahun lepas…ada beberapa orang customer yang sudi order dengan saya walaupun masa tu syarat untuk sembelih korban agak ketat.

Macam tempahan customer ni. Tahun lepas dia buat program korban kat area taman kat rumah saya ni, so dia pun ada tempah jugak dengan saya.

Bukan apa…bila dah ramai2 pakai baju sedondon ni, seronok sikit depa nanti.

Nak lapah daging lembu pun bersemangat sikit.

Ada lagi tahun lepas yang order tapi lupa nak ambik gambar.

Ni antara gambar baju korban yang saya pernah buat sebelum ni.

Lihat jugak betapa meriahnya diaorang ni melapah lembu sambil pakai baju korban diaorang sebelum ni.

Bagi yang rasa nak order TShirt Korban tapi masih buntu & tak tahu nak design yang macamane…saya ada beberapa contoh yang korang boleh pilih sendiri.

Just pilih yang mana berkenan & kitaorang akan print ikut sama macam yang korang nak tu nanti.

Ini antara pilihan design yang ada….

Ada macam2 stail baju yang korang boleh pilih.

Nak yang roundneck, muslimah atau kolar…semua kitaorang ada jual.

Pilih je salah satu design diatas & bagitau kami detail2 lain seperti kuantiti & jenis baju.

Nanti saya bagi harga ye.

Bagi yang rasa nak tempah tu, jangan malu2 & jangan segan2…kontek je kitaorang.

Jangan lambat2 sangat order..takut tak sempat pakai time raya Haji nanti.

Jumpa lagi ye…baaaiii….

Abg Nik & Kak Salina

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on 06/06/2022, in Umum. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: