Tanya & Order TShirt anda guna Whatsapp sahaja….

long-sleeve-jersi-gildan-2

TSHIRT LENGAN PANJANG JERSI – NEW

Hai & Salam cetak baju kepada semua,

Apa kabor? Semoga korang sihat selalu hendaknya.

Nak bagitau ni……Alhamdulillah TShirt kami semakin mendapat sambutan & hampir tak menang tangan nak menjawab & mengambil order dari customer kitaorang.

Ada yang tanya kat Whatsapp, ada yang tanya kat emel, SMS, Call dll.

Setelah beberapa lama kitaorang memikirkan tentang bagaimana cara nak ambik order atau bantu anda untuk buat pertanyaan dengan lebih mudah, kami buat keputusan untuk sediakan satu nombor KHAS hanya untuk Whatsapp sahaja.

So….sekarang lebih mudah bagi korang untuk tempah TShirt dengan kami.

banner-order-guna-whatsapp

TAPI ini bukan bermakna nombor2 lama kami masih tak guna. Masih berguna lagi. Korang tetap boleh kontek kitaorang dengan menggunakan nombor lama seperti dibawah :

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

NOMBOR 0196654058 diatas hanyalah bagi memudahkan sesiapa sahaja yang tak pandai guna emel untuk order terus dengan menggunakan Whatsapp.

Ingat!!!! Berikan detail2 berikut sebelum hantar ke Whatsapp kami di 019-6654028 ye..

  1.  DESIGN NAK PRINT….
  2. BERAPA HELAI NAK ORDER….
  3. JENIS BAJU…..

Ada macam2 jenis baju kat bahagian Katalog baju kat atas nun…

Dari Oren Sport, Enzo, Gildan, 4Square , Matahari & Arorasport. Semua ada.

Klik je link2 kat atas ni & pilihlah TShirt2 pilihan anda sendiri.

Oklah…cam biasa. Mari saya cerita pasal tempahan yang kitaorang siapkan sebelum ni ye…

cetak tshirt

cetak baju

cetak tshirt

Baju putih & cetakan hitam. Design asal hanya lukis tangan je. Tapi kitaorang edit balik & tunjuk semula kat customer.

Dah konfem & ada sedikit adjustment, baru kitaorang start print. Simple je sebab 1 kaler print & belakang ada nama sorang2.

baju family day

tshirt hari keluarga

Design ni customer yang sediakan jugak tapi tulisan tu saya edit balik. Lepas tunjuk kat customer & dia kata proceed, baru saya start print.

Yang ni pun sempoi jugak sebab 1 kaler print je.

tshirt rewang

tshirt rewang bekwoh

Design ni customer pilih dalam web TShirt Rewang saya di www.ainixtshirt.myshopify.com. Kalau korang klik kat website tu, cer tengok kat kod #007 macam bawah ni. Just tukar nama, tarikh & kaler baju je. Harga tetap sama macam dalam website tu.

Kalau ada sape2, nak order baju rewang camni….pilihlah cepat ye…

Baju Rewang @ Bekwoh (RM16 sehelai ) (#007)

Selain daripada tu, ada macam2 lagi tempahan yang kami siapkan sebelum ni…’

tshirt kelas

baju cetak kelas

tshirt cetak kelas

baju kelas

TShirt camni selalu kami dapat tempahan. Sedonodon lelaki & pompuan. Pastu ada cop logo, nama & nama kelas. TShirt stail camni yang selalu customer kitaorang order.

Kalau korang nak, bagitahu segera ye.

tshirt cetak

cetak baju

Design camni guna baju jenis Raglan. Design depan belakang, customer bagi contoh & saya edit balik ikut yang dia nak.

Bagi korang yang sedang mencari TShirt Raglan, klik button dibawah & korang boleh pilih macam2 jenis TShirt Raglan yang korang nak ye…

Iklan TShirt Raglan

Ada macam2 jenis TShirt Raglan yang anda boleh pilih. Klik link diatas & pilih TShirt kesukaan anda. TShirt Raglan…TShirt lain dari yang lain.

tshirt kelas

baju kelas

tshirt kelas

Baju kelas ni lak hasil daripada design yang diambil dari website saya satu lagi iaitu http://www.cetaktee.com. Cer KLIK SINI & tengok kod #H015. Customer tiru sebijik design kat situ & tukar tulisan dalam tu je.

Ada macam2 contoh design TShirt dalam tu. Tapi kalau tak tahu nak pilih yang mana & nak buat sendiri pun boleh.

Oklah ye…..kalau ikutkan semua design nak masukkan dalam blog ni tapi tak mampu sebab banyak tempahan nak kena siapkan.

Sebelum tu, bagi semua ejen2 atau sape2 yang nak jadi ejen, ada hadiah istimewa untuk anda.

pertandingan-tempahan-tinggi-2016

Anda bukan sahaja akan mendapat hadiah diatas dari kami TAPI anda akan mendapat untung atas TShirt yang customer anda beli dengan anda.

Keuntungan yang diperolehi boleh mencapai ribuan ringgit jika anda bijak menggunakan peluang menjadi ejen kepada kami!

Bagi yang belum jadi ejen kami, klik link dibawah & anda akan mendapat macam2 benefit sebagai ejen http://www.mohcetakbaju.com..

Iklan Ejen TShirt

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

ATAU ;

Whatsapp untuk tanya & terus order ke 0196654028 – Abg Nik

Sampai jumpa lagi…baaaaaiiiii

Ikhlas Dari :

Abg Nik & Kak Salina

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 25/10/2016, in Baju Company, Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju Kelas, Baju Kerja Kawin @ Rewang. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: