Monthly Archives: November 2016

Jualan “Harga Istimewa Cetak TShirt Tak Pernah Dibuat” Sempena Cuti Sekolah Akhir Tahun 2016……beb!

Baju Ainix Resources

Hai & Salam Cetak Baju Semua,

Alhamdulillah…..syukur sebab kita masih hidup sehingga kini & mampu lagi baca blog kitaorang ni.

Nampaknya Tahun 2016 dah nak sampai penghujung. Alhamdulillah jugak, order masih tak putus2 masuk & semakin hari, semakin minggu & semakin bulan, tempahan makin meningkat.

Terima kasih kami ucapkan pada korang terutamanya pelanggan setia kami yang tak pernah miss order dengan kami setiap tahun.

Korang memang AWESOME le!

Hujung2 tahun camni, kebiasaannya pelanggan2 berikut yang banyak order dengan kitaorang. Antaranya :

  1.  TShirt Rewang / Kahwin / Bekwoh – ramai betul orang nak tamat zaman bujang time ni le sebab nanti ramai datang masa kenduri nanti. Diaorang biasanya order TShirt2 untuk petugas & saudara mara. Masa ni le pengantin atau keluarga pengantin nak sponsor pun. TShirt tu pasti jadi kenangan seumur hidup nanti. Syok ooooo…..
  2. TShirt Reunion – Tshirt jenis ni pun memang ramai yang order time2 cuti camni sebab biasanya anak cuti sekolah, so boleh le mak ayah atau geng2 ni boleh kumpul ramai2. Ada jugak yang boleh habiskan cuti tahunan kalau masih kerja. TShirt camni pun konfem boleh jadi kenangan seumur hidup.
  3. TShirt Hari Keluarga – Sama jugak cam TShirt Reunion. Kalau reunion kumpul kawan2 ramai2 tapi TShirt Keluarga ni, keluarga yang berkumpul. Time2 camni memang selalu dapat order TShirt Hari Keluarga ni. Sayang kalau tak pakai TShirt sedonodon. Tak ada kenangan nak kenang nanti. Syedihhnyaaa……
  4. TShirt Konvoi – Biasanya konvoi motor atau kereta. Tshirt camni pun banyak jugak dapat tempahan. Masa naik motor atau kereta pakai baju sama je semua, pastu singgah makan ke atau berenti kat stesen minyak. Nampak sama je semua. Bangga oooo…..
  5. TShirt Kelas – Walaupun cuti sekolah, ada jugak student order TShirt untuk group diaorang tahun ni. Mana yang duduk dekat2 tu, boleh le buat ramai2 tapi kalau duduk asrama macam susah sikit sebab nanti nak kena pos sorang2 lagi. Tak pun ada jugak yang order untuk tahun depan.Tak kisahlah…janji dapat order & dapat pakai TShirt tu ramai2. Satu kenangan terindah yang tak dapat dilupakan.
    Banner TShirt

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Bagi yang susah hati & pening nak cari TShirt kosong, korang jangan risau sebab semuanya kami ada sediakan.

Dari yang bajet hinggalah yang sedikit mahal ikut kemampuan, korang boleh pilih mana yang berkenan.

Brand TShirt yang kami ada :

1.  TSHIRT BRAND ENZO <<KLIK SINI>>

2.  TSHIRT BRAND OREN SPORT <<KLIK SINI>>

3.  TSHIRT BRAND 4SQUARE <<KLIK SINI>>

4.  TSHIRT GILDAN <<KLIK SINI>>

5.  TSHIRT ARORASPORT <<KLIK SINI>>

6.  TSHIRT  MATAHARI <<KLIK SINI>>
Kalau nak tengok TShirt ikut jenis baju, kami juga ada :

  1.  TSHIRT RAGLAN (BODY KALER LAIN, LENGAN KALER LAIN)  <<KLIK SINI>>
  2. TSHIRT MUSLIMAH  <<KLIK SINI>>
  3. TSHIRT I AM <<KLIK SINI>>

Ada macam2 pilihan TShirt yang kami ada. Korang jangan risau.

Ada baju Gildan baru untuk korang!

3-suku-tri-blend-raglan-gildan-a

Kalau nak tengok baju Raglan lain, KLIK SINI ye.


Jualan “Harga Istimewa Cetak TShirt Tak Pernah Dibuat” Sempena Cuti Sekolah Akhir Tahun 2016

Sebagai tanda penghargaan & ucapan terima kasih pada semua yang bagi sokongan & order TShirt kami, kami nak bagi “Harga Istimewa” kepada korang yang order TShirt kami sehingga hujung tahun ni.

Harga ISTIMEWA ini hanya terhad untuk tempahan 30 HELAI KE ATAS SAHAJA!

# TIADA CAJ EDIT ATAU UPAH DESIGN DIKENAKAN
(Biasanya caj atau upah design dalam lingkungan RM40 ke RM60 bagi setiap design).

# PERCUMA BEG KAIN  SETIAP TEMPAHAN (MAKNANYA KALAU 30 HELAI = 30 BEG)


Oklah…pada semua yang nak buat duit dengan bisnes TShirt ni pun, boleh join kitaorang ye.

Tahun 2017 adalah tahun kitaorang all out untuk memang buat duit sebanyak mungkin. So, jom join kitaorang sekarang & dapatkan macam2 tips & bantuan untuk korang juga berjaya macam kami!

Iklan Ejen TShirt

Cam biasa….apa cerita pasal tempahan cetak TShirt kitaorang sebelum ni ye?

tshirt kelas

tshirt kelas

tshirt kelas

tshirt kelas

Ni tshirt kelas anak ni. Kitaorang bagi sponsor hari tu sebab anak tahun ni last sekolah tu. Darjah 6. Baru lepas UPSR.

Cer tengok gambar bawah ni diaorang ambik gambar ramai2 sambil pakai tshirt tu…..

baju-kelas-syawal

 

Selain tu……..

tshirt gym

tshirt gym

Ni baju untuk geng2 sado ni. Abang2 sado memang sesuai pakai baju camni. Just 2 kaler print je. Merah & biru. Masa print terasa macam sasa je body teman…..hehehe.

tshirt family day

Ni Tshirt geng hari keluarga nak bercuti di Bali ni. Simple & sempoi je. Print 2 kaler. Hijau & putih. Asyik print baju orang je. Bila lak kitaorang nak pegi ni ye….hhhmmmmmmm….

tshirt cetak

cetak baju

Tshirt ni 2 kaler depan & 3 kaler belakang. Design diaorang buat dalam page Buat Design Sendiri kat bahagian atas blog ni. Senang & mudah je.

Tapi sedih sikit sebab tuan punya baju ni eksiden lepas order ngan kitaorang. Naik motor, patah peha katanya. Kesian betul.

Saya doakan awak Farid Imadi cepat sembuh le ye. In Sha Allah.

tshirt doodle

Yang ni TShirt kelas cetak kartun doodle. Memang sempoi. Guna kartun doodle yang ada dalam blog kitaorang je. KLIK SINI kalau nak tengok contoh kartun doodle yang kami ada.

tshirt doodle

tshirt kartun doodle

tshirt cetak kartun doodle

Ni antara contoh design kartun doodle yang kami ada & boleh standby untuk TShirt kelas korang tahun depan ni.

Banner Doodle

tshirt rewang

tshirt kahwin

Contoh TShirt Rewang yang kitaorang siapkan baru2 ni. Macam2 lagi stail & contoh design TShirt rewang kalau anda nak order.

Klik sini<<www.ainixtshirt.myshopify.com>> & lihat apa yang kami sediakan untuk anda.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Ok….setakat ni sajelah dulu. Ingat….ambik peluang untuk dapatkan harga istimewa kami sempena Cuti sekolah tahun 2016 sehingga akhit tahun ini.

TIPS BISNES TSHIRT HARI INI :

Kalau nak berjaya dengan apa sahaja bisnest termasuk
bisnes TShirt, pastikan
orang ramai tahu apa yang anda jual.

MARKETING IS KING!

Kalau orang tak tahu anda jual barang, camane
barang anda nak laku kan?!

Jika anda ejen kami, bersedialah untuk mula menjana duit dengan bisnes TShirt anda kerana bisnes TShirt tak akan padam sampai bila2 selagi manusia memakai baju.

So…kami tunggu tempahan anda.

Sampai jumpa lagi…bai bai baiiiiiiiiii…

Yang Sentiasa Ikhlas Membantu,

Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com
0192254028 / 0193643692
www.cetaktee.com
www.mohcetakbajuiam.com

Tengok sendiri betapa seronoknya pelanggan kami dapat TShirt diaorang………!

long-sleeve-jersi-gildan-2

TSHIRT BARU DI http://www.mohcetakbaju.com

Hai & Salam Cetak Baju kepada semua,

Hari ni dah 11 bulan dalam Tahun 2016. Ini bermakna tinggal 1 bulan saje lagi Tahun 2016 melabuhkan tirainya.

Saya nak tanya korang…..dah ada ke TShirt untuk aktiviti yang menjadi kenangan korang untuk tahun ni?

Kalau belum….memang sayanglah sebab antara kenangan paling indah dalam hidup seseorang ialah bila dapat buat aktiviti beramai2. Pastu pulak, pakai TShirt sedondon. Tak ke seronok tu?

Jap lagi saya tunjuk kat korang antara pelanggan-pelanggan kitaorang yang seronok dapat TShirt diaorang.

Bukan susah pun nak order….korang bincang je apa tema baju nak pakai, buat design, cari jenis baju(kat blog ni belambak kitaorang sediakan TShirt) & berapa helai nak order.

Pastu terus tanya harga kat kitaorang. Semudah itu, guys!

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Banner TShirt

Cer tengok gambar pelanggan-pelanggan kitaorang kat bawah ni.

Korang tengok start daripada diaorang order & terus pakai baju tu…

Pelanggan 1

gambar-roselyza

Ni design asal yang dia bagi. Tapi dia suruh tambah tulisan “Sayangi Keluarga” & ” Bahagian Pentadbiran Jabatan Pengarang” kat bahagian bawah.

Lepas edit balik, ni hasilnya.

design-baju-roselyza-roslan-2

Kemudian saya tunjuk design tu atas baju. Lebih kurang camni le.

design-baju-roselyza-roslan-3

Pastu lepas dia dah setuju dengan design tu, saya terus start print & bawah ni hasilnya.

baju family day tshirt hari keluarga

Akhirnya..bila dah pakai ramai2, tengoklah pulak camane rupanya….

testimoni-4

Inilah hasilnya. Seronok oooo…bila dapat pakai TShirt sedondon ramai2 camni. Ni nanti lain kali bila berkumpul lagi, pasti diaorang akan terkenang2 gambar ni nanti.

TShirt tu bukan just sehari dua je boleh pakai. Pakai le korang sampai lusuh nanti. Memang tak rugi buat TShirt camni.

 

Pelanggan 2

testimoni-nornabila-affendi-3

 

Ini pelanggan saya yang dah order sebelum ni tapi dia order lagi sebab puashati dengan kualiti baju & printing kitaorang.

Ni design asal masa dia mintak quote harga sebelum ni. Sebab dia selalu order dengan saya, so saya bagi special price kat dia.

Pastu bila dia dah setuju dengan harga yang saya bagi, terus saya proceed order dia. Hasilnya cam bawah ni…

cetak baju gunung

cetak tshirt daki gunung

Yang ni hasilnya lepas di transfer ke TShirt. Design belakang lupa nak upload…sori.

Dah bila dapat kat diaorang, tengok le betapa happy nya masing2 dapat pakai baju tu sedondon.

testimoni-3

testimoni-2

testimoni-1

Cer tengok apa dia kata pasal baju tu….

testimoni-nornabila-affendi

Cittt…bucuk punya orang. Tara mandi kaaa…..hehehehe.

Seronok kitaorang bila tengok customer seronok camni. Tahu tak baju tu brand apa. Itu brand Gildan jersi kod CRR3600 tu. Memang cepat kering kalau basah.

Yang penting, diaorang happy bila dapat pakai TShirt untuk jadi kenangan diaorang. Ni mau diaorang order lagi untuk next program kot…betul tak, Nabila?

Ada beberapa gambar lain lagi yang saya nak kongsi ngan korang. Saje je…nak bagi korang panassss sikit. Biar terbakor sikit tengok orang lain seronok pakai TShirt diaorang…hehehehe.

 

Pelanggan 3

gambar-memancing gambar-memancing-2

Perghhhh…mantap bro. Besar ikan tu. Mungkin ikan tu excited tengok TShirt yang bro tu pakai kot……hehehe.

DSCN3420

DSCN3419

tshirt memancing

Ni design asal yang kitaorang cetak. Pegi mancing pun kena ada komplot ke……baju ni sesuai jugak buat mancing ni sebab kalau lengan panjang, boleh cover lengan takut hitam.

So, camane? Rasa terbakar tak nak order jugak baju tu.

Apa tunggu lagi….

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Kalau nak guna Whatsapp sahaja, boleh jugak guna nombor dibawah :

banner-order-guna-whatsapp

TIPS BISNES TSHIRT HARI INI :

Kalau anda buat bisnes TShirt Online, pastikan
orang boleh percaya dengan bisnes anda dulu
sebelum anda boleh menjual.

Jujurlah dengan pelanggan anda supaya
bisnes anda boleh maintain sampai bila2!

Oklah…setakat ni saje dulu ye. Kalau nak order, bagitahu segera supaya tak menyesal kalau order lambat ye!

Anda boleh pilih macam2 jenis baju di bahagian katalog2 baju di bahagian atas blog ini.

Sampai jumpa lagi….baaaaiiiii….

Ikhlas Membantu :
Abg Nik & Kak Salina
0192254028 / 0193643692

%d bloggers like this: