Tengok sendiri betapa seronoknya pelanggan kami dapat TShirt diaorang………!

long-sleeve-jersi-gildan-2

TSHIRT BARU DI http://www.mohcetakbaju.com

Hai & Salam Cetak Baju kepada semua,

Hari ni dah 11 bulan dalam Tahun 2016. Ini bermakna tinggal 1 bulan saje lagi Tahun 2016 melabuhkan tirainya.

Saya nak tanya korang…..dah ada ke TShirt untuk aktiviti yang menjadi kenangan korang untuk tahun ni?

Kalau belum….memang sayanglah sebab antara kenangan paling indah dalam hidup seseorang ialah bila dapat buat aktiviti beramai2. Pastu pulak, pakai TShirt sedondon. Tak ke seronok tu?

Jap lagi saya tunjuk kat korang antara pelanggan-pelanggan kitaorang yang seronok dapat TShirt diaorang.

Bukan susah pun nak order….korang bincang je apa tema baju nak pakai, buat design, cari jenis baju(kat blog ni belambak kitaorang sediakan TShirt) & berapa helai nak order.

Pastu terus tanya harga kat kitaorang. Semudah itu, guys!

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Banner TShirt

Cer tengok gambar pelanggan-pelanggan kitaorang kat bawah ni.

Korang tengok start daripada diaorang order & terus pakai baju tu…

Pelanggan 1

gambar-roselyza

Ni design asal yang dia bagi. Tapi dia suruh tambah tulisan “Sayangi Keluarga” & ” Bahagian Pentadbiran Jabatan Pengarang” kat bahagian bawah.

Lepas edit balik, ni hasilnya.

design-baju-roselyza-roslan-2

Kemudian saya tunjuk design tu atas baju. Lebih kurang camni le.

design-baju-roselyza-roslan-3

Pastu lepas dia dah setuju dengan design tu, saya terus start print & bawah ni hasilnya.

baju family day tshirt hari keluarga

Akhirnya..bila dah pakai ramai2, tengoklah pulak camane rupanya….

testimoni-4

Inilah hasilnya. Seronok oooo…bila dapat pakai TShirt sedondon ramai2 camni. Ni nanti lain kali bila berkumpul lagi, pasti diaorang akan terkenang2 gambar ni nanti.

TShirt tu bukan just sehari dua je boleh pakai. Pakai le korang sampai lusuh nanti. Memang tak rugi buat TShirt camni.

 

Pelanggan 2

testimoni-nornabila-affendi-3

 

Ini pelanggan saya yang dah order sebelum ni tapi dia order lagi sebab puashati dengan kualiti baju & printing kitaorang.

Ni design asal masa dia mintak quote harga sebelum ni. Sebab dia selalu order dengan saya, so saya bagi special price kat dia.

Pastu bila dia dah setuju dengan harga yang saya bagi, terus saya proceed order dia. Hasilnya cam bawah ni…

cetak baju gunung

cetak tshirt daki gunung

Yang ni hasilnya lepas di transfer ke TShirt. Design belakang lupa nak upload…sori.

Dah bila dapat kat diaorang, tengok le betapa happy nya masing2 dapat pakai baju tu sedondon.

testimoni-3

testimoni-2

testimoni-1

Cer tengok apa dia kata pasal baju tu….

testimoni-nornabila-affendi

Cittt…bucuk punya orang. Tara mandi kaaa…..hehehehe.

Seronok kitaorang bila tengok customer seronok camni. Tahu tak baju tu brand apa. Itu brand Gildan jersi kod CRR3600 tu. Memang cepat kering kalau basah.

Yang penting, diaorang happy bila dapat pakai TShirt untuk jadi kenangan diaorang. Ni mau diaorang order lagi untuk next program kot…betul tak, Nabila?

Ada beberapa gambar lain lagi yang saya nak kongsi ngan korang. Saje je…nak bagi korang panassss sikit. Biar terbakor sikit tengok orang lain seronok pakai TShirt diaorang…hehehehe.

 

Pelanggan 3

gambar-memancing gambar-memancing-2

Perghhhh…mantap bro. Besar ikan tu. Mungkin ikan tu excited tengok TShirt yang bro tu pakai kot……hehehe.

DSCN3420

DSCN3419

tshirt memancing

Ni design asal yang kitaorang cetak. Pegi mancing pun kena ada komplot ke……baju ni sesuai jugak buat mancing ni sebab kalau lengan panjang, boleh cover lengan takut hitam.

So, camane? Rasa terbakar tak nak order jugak baju tu.

Apa tunggu lagi….

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

Kalau nak guna Whatsapp sahaja, boleh jugak guna nombor dibawah :

banner-order-guna-whatsapp

TIPS BISNES TSHIRT HARI INI :

Kalau anda buat bisnes TShirt Online, pastikan
orang boleh percaya dengan bisnes anda dulu
sebelum anda boleh menjual.

Jujurlah dengan pelanggan anda supaya
bisnes anda boleh maintain sampai bila2!

Oklah…setakat ni saje dulu ye. Kalau nak order, bagitahu segera supaya tak menyesal kalau order lambat ye!

Anda boleh pilih macam2 jenis baju di bahagian katalog2 baju di bahagian atas blog ini.

Sampai jumpa lagi….baaaaiiiii….

Ikhlas Membantu :
Abg Nik & Kak Salina
0192254028 / 0193643692

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 04/11/2016, in Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: