Jualan “Harga Istimewa Cetak TShirt Tak Pernah Dibuat” Sempena Cuti Sekolah Akhir Tahun 2016……beb!

Baju Ainix Resources

Hai & Salam Cetak Baju Semua,

Alhamdulillah…..syukur sebab kita masih hidup sehingga kini & mampu lagi baca blog kitaorang ni.

Nampaknya Tahun 2016 dah nak sampai penghujung. Alhamdulillah jugak, order masih tak putus2 masuk & semakin hari, semakin minggu & semakin bulan, tempahan makin meningkat.

Terima kasih kami ucapkan pada korang terutamanya pelanggan setia kami yang tak pernah miss order dengan kami setiap tahun.

Korang memang AWESOME le!

Hujung2 tahun camni, kebiasaannya pelanggan2 berikut yang banyak order dengan kitaorang. Antaranya :

  1.  TShirt Rewang / Kahwin / Bekwoh – ramai betul orang nak tamat zaman bujang time ni le sebab nanti ramai datang masa kenduri nanti. Diaorang biasanya order TShirt2 untuk petugas & saudara mara. Masa ni le pengantin atau keluarga pengantin nak sponsor pun. TShirt tu pasti jadi kenangan seumur hidup nanti. Syok ooooo…..
  2. TShirt Reunion – Tshirt jenis ni pun memang ramai yang order time2 cuti camni sebab biasanya anak cuti sekolah, so boleh le mak ayah atau geng2 ni boleh kumpul ramai2. Ada jugak yang boleh habiskan cuti tahunan kalau masih kerja. TShirt camni pun konfem boleh jadi kenangan seumur hidup.
  3. TShirt Hari Keluarga – Sama jugak cam TShirt Reunion. Kalau reunion kumpul kawan2 ramai2 tapi TShirt Keluarga ni, keluarga yang berkumpul. Time2 camni memang selalu dapat order TShirt Hari Keluarga ni. Sayang kalau tak pakai TShirt sedonodon. Tak ada kenangan nak kenang nanti. Syedihhnyaaa……
  4. TShirt Konvoi – Biasanya konvoi motor atau kereta. Tshirt camni pun banyak jugak dapat tempahan. Masa naik motor atau kereta pakai baju sama je semua, pastu singgah makan ke atau berenti kat stesen minyak. Nampak sama je semua. Bangga oooo…..
  5. TShirt Kelas – Walaupun cuti sekolah, ada jugak student order TShirt untuk group diaorang tahun ni. Mana yang duduk dekat2 tu, boleh le buat ramai2 tapi kalau duduk asrama macam susah sikit sebab nanti nak kena pos sorang2 lagi. Tak pun ada jugak yang order untuk tahun depan.Tak kisahlah…janji dapat order & dapat pakai TShirt tu ramai2. Satu kenangan terindah yang tak dapat dilupakan.
    Banner TShirt

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Bagi yang susah hati & pening nak cari TShirt kosong, korang jangan risau sebab semuanya kami ada sediakan.

Dari yang bajet hinggalah yang sedikit mahal ikut kemampuan, korang boleh pilih mana yang berkenan.

Brand TShirt yang kami ada :

1.  TSHIRT BRAND ENZO <<KLIK SINI>>

2.  TSHIRT BRAND OREN SPORT <<KLIK SINI>>

3.  TSHIRT BRAND 4SQUARE <<KLIK SINI>>

4.  TSHIRT GILDAN <<KLIK SINI>>

5.  TSHIRT ARORASPORT <<KLIK SINI>>

6.  TSHIRT  MATAHARI <<KLIK SINI>>
Kalau nak tengok TShirt ikut jenis baju, kami juga ada :

  1.  TSHIRT RAGLAN (BODY KALER LAIN, LENGAN KALER LAIN)  <<KLIK SINI>>
  2. TSHIRT MUSLIMAH  <<KLIK SINI>>
  3. TSHIRT I AM <<KLIK SINI>>

Ada macam2 pilihan TShirt yang kami ada. Korang jangan risau.

Ada baju Gildan baru untuk korang!

3-suku-tri-blend-raglan-gildan-a

Kalau nak tengok baju Raglan lain, KLIK SINI ye.


Jualan “Harga Istimewa Cetak TShirt Tak Pernah Dibuat” Sempena Cuti Sekolah Akhir Tahun 2016

Sebagai tanda penghargaan & ucapan terima kasih pada semua yang bagi sokongan & order TShirt kami, kami nak bagi “Harga Istimewa” kepada korang yang order TShirt kami sehingga hujung tahun ni.

Harga ISTIMEWA ini hanya terhad untuk tempahan 30 HELAI KE ATAS SAHAJA!

# TIADA CAJ EDIT ATAU UPAH DESIGN DIKENAKAN
(Biasanya caj atau upah design dalam lingkungan RM40 ke RM60 bagi setiap design).

# PERCUMA BEG KAIN  SETIAP TEMPAHAN (MAKNANYA KALAU 30 HELAI = 30 BEG)


Oklah…pada semua yang nak buat duit dengan bisnes TShirt ni pun, boleh join kitaorang ye.

Tahun 2017 adalah tahun kitaorang all out untuk memang buat duit sebanyak mungkin. So, jom join kitaorang sekarang & dapatkan macam2 tips & bantuan untuk korang juga berjaya macam kami!

Iklan Ejen TShirt

Cam biasa….apa cerita pasal tempahan cetak TShirt kitaorang sebelum ni ye?

tshirt kelas

tshirt kelas

tshirt kelas

tshirt kelas

Ni tshirt kelas anak ni. Kitaorang bagi sponsor hari tu sebab anak tahun ni last sekolah tu. Darjah 6. Baru lepas UPSR.

Cer tengok gambar bawah ni diaorang ambik gambar ramai2 sambil pakai tshirt tu…..

baju-kelas-syawal

 

Selain tu……..

tshirt gym

tshirt gym

Ni baju untuk geng2 sado ni. Abang2 sado memang sesuai pakai baju camni. Just 2 kaler print je. Merah & biru. Masa print terasa macam sasa je body teman…..hehehe.

tshirt family day

Ni Tshirt geng hari keluarga nak bercuti di Bali ni. Simple & sempoi je. Print 2 kaler. Hijau & putih. Asyik print baju orang je. Bila lak kitaorang nak pegi ni ye….hhhmmmmmmm….

tshirt cetak

cetak baju

Tshirt ni 2 kaler depan & 3 kaler belakang. Design diaorang buat dalam page Buat Design Sendiri kat bahagian atas blog ni. Senang & mudah je.

Tapi sedih sikit sebab tuan punya baju ni eksiden lepas order ngan kitaorang. Naik motor, patah peha katanya. Kesian betul.

Saya doakan awak Farid Imadi cepat sembuh le ye. In Sha Allah.

tshirt doodle

Yang ni TShirt kelas cetak kartun doodle. Memang sempoi. Guna kartun doodle yang ada dalam blog kitaorang je. KLIK SINI kalau nak tengok contoh kartun doodle yang kami ada.

tshirt doodle

tshirt kartun doodle

tshirt cetak kartun doodle

Ni antara contoh design kartun doodle yang kami ada & boleh standby untuk TShirt kelas korang tahun depan ni.

Banner Doodle

tshirt rewang

tshirt kahwin

Contoh TShirt Rewang yang kitaorang siapkan baru2 ni. Macam2 lagi stail & contoh design TShirt rewang kalau anda nak order.

Klik sini<<www.ainixtshirt.myshopify.com>> & lihat apa yang kami sediakan untuk anda.

Kalau nak order baju korang, ikut langkah2 ni

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Ok….setakat ni sajelah dulu. Ingat….ambik peluang untuk dapatkan harga istimewa kami sempena Cuti sekolah tahun 2016 sehingga akhit tahun ini.

TIPS BISNES TSHIRT HARI INI :

Kalau nak berjaya dengan apa sahaja bisnest termasuk
bisnes TShirt, pastikan
orang ramai tahu apa yang anda jual.

MARKETING IS KING!

Kalau orang tak tahu anda jual barang, camane
barang anda nak laku kan?!

Jika anda ejen kami, bersedialah untuk mula menjana duit dengan bisnes TShirt anda kerana bisnes TShirt tak akan padam sampai bila2 selagi manusia memakai baju.

So…kami tunggu tempahan anda.

Sampai jumpa lagi…bai bai baiiiiiiiiii…

Yang Sentiasa Ikhlas Membantu,

Abg Nik & Kak Salina
adminkomisen@gmail.com
0192254028 / 0193643692
www.cetaktee.com
www.mohcetakbajuiam.com

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 27/11/2016, in Baju Family Day, Baju Group, Kumpulan @ Pertubuhan, Baju Kelas, Baju Kerja Kawin @ Rewang and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: