Bila customer seronok dengan cetak baju kami…..

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Apa khabar semua?

Terima kasih sebab sudi datang menjenguk blog kami di http://www.mohcetakbaju.com ni ye.

Untuk pengetahuan korang semua, ada macam2 jenis pelanggan yang datang jenguk kami kat sini.

Ada antaranya yang datang jenguk saje2 je sebab tadi Google pasal cetak TShirt, terus dibawa ke sini.

Ada yang memang sedang mencari tempat nak cetak baju untuk aktiviti diaorang & ada jugak pelawat regular kami yang memang suka baca artikel disini atau memang betul2 nak cetak baju dengan kitaorang.

Tapi ada juga diantara pelawat2 yang menjenguk blog kitaorang ni ialah pelawat pertama kali atau dah banyak kali dah lawat tapi tak konfiden lagi nak order TShirt dengan kitaorang.

So…pada yang baru pertama kali melawat, tak ada masalah. Ambil masa korang & godek2 le apa yang perlu untuk korang start order TShirt dengan kitaorang.

Yang banyak kali melawat pun….tak apa. Ambik masa korang.

Dah rasa betul2 nak order, just bagitau je kitaorang.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

 

 

Tapi bagi korang yang rasa nak order TShirt korang tapi rasa belum yakin lagi nak order dengan kitaorang…kat sini saya tunjukkan bukti2 gambar bekas pelanggan2 kitaorang yang sangat berpuashati dengan servis kitaorang.

Kalau cakap pun tak tentu korang boleh percaya atau tak…so, hanya gambar yang dapat ceritakan semuanya.

 

 

 

 

Seronoknya dia pakai baju tu ramai2…sedondon lak tu.

Bangga gillerr kalau dapat pakai baju sama2 camtu.

Yang ni Islamik sikit…pakai TShirt Muslimah ramai2 camtu. Kalau nak clear design atas baju muslimah tu, design dia mesti kat bahagian bawah kat peha.

Kalau bahagian atas tak nampak sebab tertutup dengan tudung.

Yang ni customer sendiri nak bagi feedback…terima kasih.

Kalau tuan punya baju yang cakap takut kata menipu…baik customer sendiri cakap.

Yakin sikit korang nanti kan.

So…kalau korang rasa maklumat atas ni tak cukup lagi, cer klik kat page TESTIMONI kat SINI untuk lihat ramai lagi yang puas hati dengan servis cetak baju kami ni….Alhamdulillah…

Oklah…….nak bagi lagi konfiden & seronok bila order baju dengan kami, cer tengok baju2 yang kitaorang siapkan baru2 ni….

 

Tshirt paling laku keras sekarang ni ialah TShirt Hari Keluarga. Korang ada 2 pilihan….samada buat design sendiri cam atas ni, buat design sendiri kat page BUAT DESIGN SENDIRI kat SINI atau korang boleh pilih design kitaorang kat SINI.

Ada macam2 design readymade yang korang boleh pilih. Korang pilih & kitaorang cetakkan nanti.

Ni baju siap urgent ni sebab customer ni nak guna untuk program pameran diaorang hari tu.

Kalau ikutkan design depan gold & belakang putih tapi macam tak clear sangat gambar tu.

Yang ni saya bagi design belakang je ni. Bukan apa…..nak bagitau, design ni kitaorang yang lukiskan dengan gunakan nama2 yang customer berikan.

So..kalau korang nak camni pun boleh tapi ada caj sedikit sebab bukan senang nak buat camtu tu.

Korang boleh mintak kami buat nama2 tu atas apa sahaja design yang korang nak.

Janji dah bayar deposit, kitaorang akan edit sampai betul2 puashati….In Sha Allah!

 

Ni TShirt guna design kat Customink.com. Tak perlu pening2…..kalau rasa tak tahu nak buat design, buat je kat page tu.

Ada macam2 stail boleh buat sendiri. Boleh try kat SINI kalau nak.

Satu lagi TShirt yang laku keras ialah TShirt Kelas cam atas ni.

Banyak jugak saya dapat TShirt camni yang letak nama2 ramai2 kat belakang baju tu.

Ingat sampai bila2 nama sorang2 nanti.

Oklah…rasanya setakat nilah dulu ye.

Kalau rasa2 macam nak order TShirt ngan kitaorang….

korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  Klik kat page “Nak Tahu Harga Tak?” kat bahagian atas nun atau KLIK SINI ;

3.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

4. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Sampai jumpa lagi…..baaaaiiiiiii……

Yang Ikhlas Membantu,

Abg Nik & Kak Salina

About Nik

Stesen Cetak Tshirt Online Anda walau dimana jua anda berada!

Posted on 15/09/2018, in Umum and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: