Baju jersi sukan yang dah siap…..

Hari ni aku nak kongsi pelbagai baju jersi yang orang order sebelum ni. Simple je baju jersi tu.

Blok dah sedia dah, jadi senang skit. Biasanya baju jersi ni diaorang order complete 16 lai satu group.

Rasanya tak perlu le nak cerita panjang lebar. U all boleh tengok contoh baju jersi tu kat atas ni.

Selai saya caj dengan baju sekali dalam RM25 ke bawah. Kalau korang nak tempah print nama dan nombor belakang jer, aku caj tak mahal…..RM10 jer selai.

Oklah….kalau nak detail lagi, boleh kontek aku terus di 019-2254028 ataupun isteri aku merangkap bos aku, Cik Sally di 019-3643692.

Bai….bai…tata…titi…tutu.

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 02/08/2011, in Baju jersi, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. salam . nak tanya . saya nak tempah baju jersi untuk bola jaring . agak-2 berapa ringgit ? ada colour warna pink and purple tak ?

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: