Projek Bulan Puasa……..

 

 

  

  

Hai,

Jumpa lagi….lama dah tak update blog. Sibuk sikit. Bulan puasa pun banyak dapat order..Alhamdulillah!

Hari ni aku nak kongsi projek yang aku baru dapat dari sebuah kilang kat Teluk Intan. Baju diaorang siap potong. Kitaorang buat printing jer. Semua ada 336 lai. Tapi nasib baik 3 warna je. Senang skit.

Gambar kat atas ni sebahagian dari order yang dah siap 2 warna, pink ngan biru. Bijok jugaklah orang yang print tu. (sape lagi…..I punya bini le).

Ingatkan tak ada job dalam bulan puasa ni tapi Alhamdulillah…melimpah ruah.

Lepas ni aku nak kongsi baju jersi siap nama ngan nombor yang kitaorang dah buat. Itupun rezeki bulan puasa.

Ya Allah Ya Tuhanku…..Kau limpahkanlah rezeki yang tak putus-putus kepada hambaMu ini, Insya Allah!..Aminnn.

Ok, takat ni dulu. Cam biasa, kalau nak order jangan lupa kontek no.hp saya di 0192254028 atau pun isteri 0193643692.

Takpun klik je Hubungi Kami kat atas nuuun…

Bai…..

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 17/08/2011, in Baju kanak-kanak, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: