Projek bulan puasa 2……

Hai, Assalamualaikum…..

Jumpa lagi. Ni satu lagi aku nak citer pasal projek di bulan puasa ni. Tak silap aku ada dalam 6 ke 7 order jugak bulan pose ni. Alhamdulillah.

Yang ini, baju jersi untuk dorm asrama. Dia nak print depan(cam kat atas), ada nombor kecik, tulisan 11 line, pastu Saidina Uthman. Nasib baik putih semua, senang skit nak print. Kalau banyak kaler, jenuh gak aku.

Yang ni lak gambar belakang. Nama samaran, nombor dan tulisan Dorm 3. Putih jugak. Ini harga dia dalam RM25 selai.

Bagi aku agak murah berbanding market luar. Korang kalau berminat nak order baju camni gak, boleh kontek aku terus nanti. Kat bawah ni ada lagi gambar-gambar baju tu kalau korang nak tengok. Simple & sempoi.

 

  

Ok…cam biasa, kalau rasa2 nak order jersi camni, jangan lupa kontek I di 0192254028 & 0193643692 – isteri gue.

Takpun klik hubungi kami cam kat atas nuuuuun… jumpa lagi!

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 17/08/2011, in Baju jersi, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. nur azzafirah

    ada x jersi yg berkolar?

  2. salam, nak tnya yg mcm nie brapa harga erk?

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: