Projek hampir2 puasa….

Salam semua,

Ni nak selit skit citer pasal projek yang dapat hampir2 nak puasa hari tu…..kena buat cepat skit
sebab masa pose lagi banyak job dapat. Design dia aku suka gak..simple & sempoi.

Cetak T shirt

Cetak t shirt

Sekarang ni banyak dapat order baju budak2 sekolah….macam2 design diaorang buat. Kreatif
jugak diaorang ni. Kalau baju hitam camni memang senang jugak nak print. Pastu design dia
besar2…I like…

Kat bawah ni ada lagi contoh2 lain kalau korang nak tengok…..

Kalau korang pun nak baju cam kat atas ni….cam biase, kontek aku kat 0192254028 ataupun emel ke adminkomisen@gmail.com. Aku gerenti, mesti korang puashati punya.

Ok…..stakat tu dulu. Bai…

About Nik

Saya adalah seorang peniaga TShirt bercetak yang aktif di kampung saya.

Posted on 24/08/2011, in Baju Kelas, Umum and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Ada nak cakap apa2 ke?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: